![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
12 Dev Adam, kötü başladığı uzun süre geride götürdüğü maçta son periyottaki etkili oyunuyla Porto Riko'yu da 79-77 yendi, grup liderliğini garantiledi..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | son periyot fenaydı ya. Özellikle son dakika. 12 sayılık dark bir anda 3 e düştü neyse kazandık | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sekte-i kalpten gidecektim ya...Tamam rahatlık derken son anda maç elden gidiyordu.Heyecan tavan yaptı. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 6 sn 6 saat gibi gectı ya :/ ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Süper bir maçtı kalpten gidiyorduk ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Azıcık heyecan katmak istediler altı üstü ama sonu güzel oldu yaa gerisi önemli değil alışkınız nasıl olsa bunlara ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | çok güzel bir maçtı ikinci periyotta biraz karamsarlığa kapıldım ama üçüncü periyotta güvenim geldi tekrardan son 6 saniye mükemmeldi basketbolu bu yüzden çok seviyorum 20 sayı farkta olsa herşey 3-5 hücuma ve atılcak basketlerle bi anda fark kalmaya biliyor =)) teşekkürler dev adamlar bize bu heyecanı yaşattığınız için =)) dün bi yandan ateşler içerisinde yatıyorum bi yandanda bağırıyorum afferim olum o sayıda yenilir mi vs vs diye neyse ki aldık maçı çok şükür =)))
__________________ BO Q7 niz =)) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Önceki günkü Yunan galibiyetinden sonra bu maçta oyuncularda rehavet,rahatlama,yorgunluk gibi belirtilerin olacağı çok aşikardı.. Fakat dakikalar ilerdikçe ve kötü oyun devam ettiği esnada bile şüphe etmedim kazanacağımızdan ve öyle de oldu.. Çok enerjili,hırslı,takım olma yolunda büyük adımlar atan bi takımız..Ayrıca her hucüm türlü opsiyona sahip(iç-dış) ve de özellikle müthiş savunma yapan bi takım olduğumuzu da gözden kaçırmayalım.. Bu işin sonu Madalya inşallah.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |