![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() |
almanyadan katilan arkadaslara,besiktasimizin süperkupa macina biletler satiliyormu ve nerede ????
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sonucu merak eden war mı bilmiyorum ama ben gayet eminim tıpkı gecen seneki gibi kupa yine bizim
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kaldı ki rakibimiz olan takımın adını yazmaya bile gerek yok bu tür kupalara karsı bi antipatisi wardır bilmezler yani onlar kupa nedir? işte tesdüf bi lig kupası alabiliyolar ancak haa bide yayla kupası ![]() ![]()
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | 2-0 yada 3-0 göreceksiniz ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bence güzel maç olur herkes keyfini çıkarsın kazanana helal olsun
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |