![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Holosko,sağ kanatta olduğu için değerlendirilmeye alınmamıştır. Bekliyorum arkadaşlar ![]() (Moderatörlerimiz bu konuyu ankete dökerlerse sevinirim.) a) Nihat-Bobo b) Bobo-Nobre c) Batuhan-Nihat d) Nihat-Nobre
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | arkadaşlar heyecanınızı anlıyorum ama bunları konuşmak için çok erken daha..Transfer sezonu dewam ettikçe,gelebilecek oyuncular olduğu gibi gidecek oyuncularda olacaktır..Kadro şuan şişkin..Kadronun bu sayılarda kalması mümkün değil..azıcık sabredelim belki mutu gelir ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | a şıkkı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anket acılmıstır ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nihat-Nobre Holoskoya yazık oluyo sağ kanatta... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
Dorğu söylüyorsun abi.Ama insan duramıyor işte. ![]()
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |