![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Barcelona, genç forveti Keirrison'u tecrübe kazanması için Santos'a kiraladı. Geçtiğimiz yaz 14 milyon avroya Palmeiras'tan transfer edilen futbolcu henüz Barcelona forması ile sahaya çıkma şansı bulamadı. 21 yaşındaki oyuncu geçen sezon da Benfica'da kiralık olarak oyuncu, Lizbon kentinde beklenen etkiyi yaratamamıştı. Geçen sezonun ikinci yarısını da Fiorentina'da kiralık olarak geçiren futbolcu, burada da sadece 2 gol atabilmişti. Kaynak : Goal.COM | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Santos Takımı Keirrison'u Kiraladı . Artık Robinho Santos'ta Kalmayacak . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu adam cidden iyi adam ama nedendir patlama yapamadı anlamadım..
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Barcelona Pedro Ve Bojan'ın Üstüne Daha Çok Düşüyor Belkide Ondan . Bir Şansa İhtiyacı Var O Sansıda Barcelona Diğer Takımlarda Kiralık Oynatarak Kendini Göstermesini İstiyor . Brezilya Liginde 50 Gol Atsa Ne Olurki Gerçi Brezilya Liginde Gol Atamayanı Dövüyorlar . | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |