Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-10-2006, 02:26   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Toprak grubunun ilk burcu: İnatçı, azimli, sistematik, iyi kalpli, ve müziğe yatkın.

Yönetici yıldızı: Venüs

Etkisi altındaki ülkeler: İrlanda, İran, İsveç, İsviçre

Etkisi altındaki ülkeler: Dublin, Lucerne, Leipzig, St Louis

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: Boğalar, burçlar içinde en düzenli olanıdır. Yaşamdan ne beklediğini tam olarak bilir. Önüne çıkan engellere aldırmadan sebatla hedefine doğru ilerler. Çok dayanıklıdır. Zorlukların üstesinden gelebilecek güce sahiptir. Bununla birlikte tembellik bu burçta doğanların en büyük düşmanıdır. Eğer ona yenik düşerlerse sağlıkları bile etkilenir. Venüs, Boğa'ya güçlü bir aşk ve seks kimliği sağlamıştır.

BOĞA VE MESLEĞİ: Genellikle Boğalar güvenceli ve emekliliği olan işleri seçerler. Bu burcun düzenlilik eğilimi ağır basmışsa maliyeci, işadamı, bankacı, muhasebeci, emlakçı, banker, müzayedeci olurlar. Sanat yönleri ağır basmışsa mimar, kuyumcu, sanat danışmanı veya galerici olurlar. Şarkıcılığa ve aktörlüğe de yöneleceklerdir.

BOĞA PATRON: Boğa patronu ya sevilir ya nefret edilir. Yeniliklere alışık değildirler. Güvenli bir iş, istikrarlı bir yükseliş istiyorsanız aradığınız patronu buldunuz demektir. Boğalar sadık bir iş görenin hak ettiği bedeli öderler, ama fırsatlara pek yer yoktur. Kural olarak genç Boğa daha yaşantısının ilk günlerinde hedeflerinin ne olacağını saptar, belirsiz bir yaşam şeklini de benimsemez. Takım çalışmalarına yatkın değildir.

BOĞA ÇALIŞAN: Yanlış bir işte çalışan Boğa acınacak durumdadır. Kendini bir kısır döngü içine hapsederek mutlu olmasa bile iş değiştirmeyi göze alamadan çalışır durur. Evlilik Boğa için çok yararlıdır. Boğa'nın hoşgörülü bir eşi olmalıdır.

ORTAK GİRİŞİMLER

BOĞA - KOÇ ORTAKLIĞI:
Ortaklık yürüyebilir, ama epey gayret sarf etmek gerekecektir. Tipik bir Koç iyimserdir, iyi bir yönlendirici ve bir öncüdür. Zayıf tarafı enerjisini boşa tüketmesi, fazla düşünmeden ileri atılmasıdır. Koçlar araba yarışlarına, arabalara, caza ve kadınlara ilgi duyarlar. Ortaklık denemeye değer.

BOĞA - BOĞA ORTAKLIĞI:
Boğa'nın doğası hiç bir şekilde kumara açık değildir. Bu iki kişi işbirliği yapacaksa projenin hiçbir risk taşımadığını herkes kabul etmelidir. Boğa'nın Boğa'yla ilişkisi çok yararlı olacaktır. Ortaklık faydalıdır.

BOĞA - İKİZLER ORTAKLIĞI:
Eğer bu işbirliği başarılı olursa ana nedeni sanat olacaktır. İkizler uyanıktır, hazırcevap konuşkan ve akıllıdır. Zayıf yönleri ise her ne boyutta olursa olsun baskıya dayanamamaları ve fazla iç gözlemci oluşlarıdır. İlgileri sanata yönelmiştir. Genel kültür düzeyleri yüksektir. Ortaklık risklidir.

BOĞA - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
Bu işbirliği iyi ama biraz sıkıcı bir beraberlik olacaktır. Çünkü her iki taraf da değişime açık değildir. Tipik bir Yengeç hassastır, aileye bağlıdır, aniden parlar. Zayıf yönü ise kendisine ait farz ettiği her şeye sıkı sıkıya bağlı olmasıdır. Denizi, bahçe ile uğraşmayı, seyahati, ailesini çok sever. Ortaklık denemeye değer.

BOĞA - ASLAN ORTAKLIĞI:
Böyle bir işbirliği önerilemez. Tipik bir aslan sıcakkanlı, cömert ve lüks düşkünüdür. Zayıf yönleri ise gururlu ve kibirli olmasıdır. Konforu, antikaları, daha doğrusu keyifli yaşamı sever. Ortaklık zararlıdır.

BOĞA - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Bu mükemmel bir iş ortaklığı olur. Başaklar çok çalışkan, zeki ve enerjiktirler. Zayıf yönleri ise fazla mızmız olmaları ve her işe karışmayı sevmeleridir. Bedensel sağlıklarına dikkat ederler, kitap okumayı severler. Ortaklık faydalıdır.

BOĞA - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Bu ikili arasında rahat bir atmosfer içinde eşsiz bir işbirliği olabilir. Teraziler'in adil bir yargı duyguları vardır. Çevrelerinin uyum içinde olmasını severler, zevk sahibidirler. Zayıf yönleri ise aşk yaşamları ve kararsızlıkları ile ilgilidir. Sanatsever Teraziler kendilerini severler ve karşı cinse düşkündürler. Ortaklık denemeye değer.

BOĞA - AKREP ORTAKLIĞI:
Bu güçlü kişilikte iki insan belirli bir süre için dahi ortaklık yapacaklarsa, taraflardan birinin çok esnek olması gerekir. Akrep sadıktır, ihtiraslıdır. Hoşlandığı ve hoşlanmadığı konularda çok kesin fikirleri vardır. Zayıf yönü ise kıskançlık ve öç alma isteğidir. Alkol veya deniz, her türlü sıvı ile ilgili şeye bağlıdır.Tipik bir Akrep güçlü bir dost, acımasız bir düşmandır. Ortaklık denemeye değer.

BOĞA - YAY ORTAKLIĞI:
Boğa sık sık Yay ile ters düşecektir. Özgürlüğe aşık, haksever ve samimi Yay'ın zayıf yönleri, ani kararlar vermesi ve aceleciliğidir. Sporla ilgili şans oyunlarını ve kadınları sever. Ortaklık risklidir.

BOĞA - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Bu uyumlu bir ortaklıktır. Tipik bir Oğlak yükselme hırsına sahip, biraz tutucu fakat çalışkandır. Zayıf yönleri , züppeliğe ve depresyona olan eğilimidir. İlgi alanı ise çoğu zaman işine bağlılığı nedeniyle zaman ayıramasa da kitaplara ve geçmişe yönelmiştir. Ortaklık faydalıdır.

BOĞA - KOVA ORTAKLIĞI:
Boğa onaylasa da onaylamasa da Kova açık fikirli ve anlaşılması kolay bir kişidir. Kova idealisttir, geçmişle fazla ilgilenmez. Doğrunun peşindedir. Zayıf yönü patavatsızlığı ve fazla bağımsız hareket etme isteğidir. İnsanlarla, aktüalite ve reformlarla ilgilenir. Ortaklık zararlıdır.

BOĞA - BALIK ORTAKLIĞI:
Bu ortaklıkta başarı için gereken tüm koşullar bulunmaktadır. Tipik bir Balık narin ve sanatsal yönü ağır basan bir kimlik taşır. Çoğu zaman yalnız kalmaya gereksinir. Zayıf yönü ise kararsızlığı ve yüksek ideallerinin olmayışıdır. Müziği, şiiri, hayvanları ve içkiyi sever. Ortaklık faydalıdır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:28   #22
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Tablosu..!!!

Hangi tür iş sizin için en iyisi? Becerileriniz, doğal yetenekleriniz ve hangi işte çalışmak istediğinizi belirlemek için aşağıdaki çizelgeyi kullanın. unutmayın astrolojide bir meydan okuma pozitifden çok daha iyidir.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

İdareci 2
Yaratıcı 1
Mali 3
İşçi 3
Yönetim 3
Pazarlama 1
Operasyon 3
Serbes Meslek 2
Araştırma 3
Satış 1
Strateji 3
Teknik 3
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:31   #23
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Eğitim Analizi..!!!

Burcun 12 evi,kişiliğinizin, yaşam zemininizi etkili bir şekilde yaratmanızı sağlayan farklı yanlarını temsil eder.Günlük yaşamınızdaki iş aşk yada para konusundaki anahtar sözcükleri bu evler belirler.

3. ev eğitimin evidir. Bireyin öğrenme kapasitesini, iletişim yeteneklerini ve ve bu alanlardaki entellektüel yetenekleri belirler. Ayrıca çok yönlülüğü ve çok yönlülüğü de belirler. İkizler burcu ve merkür gezegeni tarafından yönetilir.

Okul ve eğitimle ilgili şeyleri, kitap dergi , dşalog ve basit tekilerden neler alabildiğimizi bu ev belirler. En basitinden bir kokteylden bir toplantıdan öğrenebileceğimiz şeylerde bu evin kontrolündedir. Bu ev beynimizle ilgili herşeyi düzenler.

9. ev yüksek öğrenmenin evidir. Metafizik, felsefe ve yaşamın anlamıyla ilgili cevapları bulmamızı sağlar. beynin gelişmesi uzak yerler ve yaşamı öğrenme aşkıyla yanmak da bu evin sağladığı özelliklerdir. bu ev yay burcu ve jupiter gezegeni tarafından yönetilir.

bu ev bize izleyici olmaktansa katılımla çok daha başarılı olunabileceğini gösterir. idealler, hukuk , idealler , bilim, dini konular ve bireyin bilincini de anlatır. bu ev keşfetmenin kaynağıdır.

12 evden hangisine bağlı olduğunuz hakkında belirleyici bir bilgiye sahip olmak için doğum tarihiniz net olarak bilinmelidir. (gün, ay, yıl, saat)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:32   #24
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Eğitim Tablosu..!!!

Analitik 2
Dikkatli 3
Meraklı 1
Detaycı 2
Azimli 3
İstekli 1
Esnek 1
Odaklanıcı 3
Sorgulayıcı 2
Hafızası Güçlü 3
Pratik 3
Araştırmacı 3
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:33   #25
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yönetici..!!!

Amirinizin, hiçbir zaman dırdır etmeyen, telâş etmeyen, şu tatlı Boğa amirlerden biri olduğunu mu; ve o halinden memnun, sevgili, yumuşak başlı yaratığı nasıl idare edeceğiniz konusunda hiçbir öneriye, ip ucuna ihtiyacınız olmadığını mı söylüyorsunuz? O| nü avucunuzun içine aldınız nereye çekerseniz oraya mı gidiyor? Öyle ise, kuşkusuz, bir felâketten kaçınmak için tam zamanında burçları öğreniyorsunuz. Henüz çok geç olmadan, bir Boğa idareciyle çalışmanın tek büyük kuralını ezberleseniz iyi edersiniz: O' nün sabrını fazla denemeyin.

Bu göründüğünden daha önemli bir kuraldır. Eğer O tipik bir Boğa amirse, öyle muazzam bir sabrı vardır ki, sanki denemek için insanı düpedüz baştan çıkarır. Davranışları öyle huzurlu, huylan öyle istikrarlıdır ki, O' nün çok babacan bir insan olduğunu düşünmekten kendinizi alamazsınız. Sonra O' na nazik, belki biraz inatçı, ama son derece zararsız bir adam muamelesi yapmaya başlarsınız. Goldilocks öyküsünün mutlu sonunu hatırlar ve ihtiyatı elden bırakırsınız, işte asıl yapmamanız gereken de, budur. Bu, sonun başlangıcı olabilir.

Evet, Goldilocks' un, Baba Ayı' nın sebze ezmesini yiyerek, kocaman iskemlesinde oturmayı ve yatağında şekerleme yapmayı başardığını ben de biliyorum. Ama, ayılar Boğa değillerdir ki... Hayvanlarınızı karıştırmayın. Onlar borsada birbirine karıştırılıyorlar diye, ille sizin de büroda karıştırmanız gerektirmez. Ayılar ormanda yaşar ve bazen bal ararlar. Boğalar çiftlikte yaşar ve bazen kışkırtıcı insanları kovalarlar. Ayılar bazen, şaka olsun diye yabancıları kollarının arasında sıkıştırırlar, ama hiçbir kötü niyetleri yoktur. Sadece oyun oynamayı severler. Boğalar topraklarına girenleri ve porselen mağazalarını korkunç bir öfke içinde, isteyerek mahvedebilirler. Onlar tehlikelidir. Zooloji dersi bitti!.

Bugün güvendesiniz. Ama yarının ne getireceğini kimbilir? Size, Boğa amirlerinizin sabrını çok fazla denediğiniz için ani bir pişmanlık da getirebilir. " Öyle rastgele bir güven duygusuyla, keşke O' nün iyi huylarından yararlanmaya kalkmasaydım," diye üzülebilirsiniz. Nasıl bu yanlış yola saptığınızı anlamak pek güç değil. Bu, Boğa amirlerle çalışan insanların başına her zaman gelen bir şeydir. Baştan savma daktilo ettiğiniz bir mektubu O' na götürdüğünüz zaman, öyle yumuşak ve anlayışlı karşılar ki, ondan sonra yazdıklarınızı kontrol etmek zahmetine katlanmayabilirsiniz. Yarıyıl raporunda hesaplan karmakarışık ettiğiniz zaman, öyle hoşgörülü davranır ki, başka kâğıtlarda matematiğinize pek dikkat etmeyebilirsiniz. Öğleyin yarım saat fazla izin aldığınızda size bağırmadığı ve yüzünüze dik dik bakmadığı için, gelecek hafta bir saat fazla izin almayı deneyebilirsiniz, ve bu yavaş yavaş iki saate çıkabilir. Böyle koşullar altında yanılmak çok kolaydır. Boğa amirinizin uyumlu kişiliğinin ve sakin davranışlarının büyüsü altında ipin ucunu kaçırıp tembelliği alışkanlık haline mi getirdiniz? Öyle ise hemen çiftliklerde gördüğünüz, " Dikkat, Tehlike -Azgın Boğa! " tabelâlarından bir tane alıp masanızın üstüne asarsanız iyi edersiniz. Bu, çok kısa sürede hayatınızı, ya da hiç olmazsa işinizi kurtarabilir; zaten bazen ikisi aynı anlama gelir. Ne de olsa, ev sahibinize şunları söyleyemezsiniz: Uç aydır kirayı ödeyemediğim için üzgünüm, ama henüz iyi bir iş bulamadım. Son işimden hiç haber verilmeden kovuldum, çünkü anlarsınız ya, Mayıs1 ta doğmuş olan bir amirim vardı-Venüs etkisi yüzünden, Boğa' nın öfkesini önceden kestiremedim. Beni yanıltan da hep şu mübarek Venüs oldu. " Böyle bir açıklama karşısında hemen evi boşaltma ültimatomu vermeyen bir ev sahibi bulabilirseniz, bir masal ülkesinde yaşıyorsunuz demektir.

Burçlar konusunda öğrendiklerinizi işin başlangıcında uygulamanız çok daha kolaydır. O mektubu gelişi güzel daktilo ettiğiniz, raporda o yanlışları yaptığınız, ve öğle tatilini bu kadar uzattığınız zaman, amirinizin tüm bunları böylesine nazik ve anlayışlı karşılaması, nezaketinden veya acizliğinden değildi. Ne istediğini anlatamayacak veya otoritesini gösteremeyecek kadar utangaç, çekingen veya korkak olduğundan da değildi. Açıkçası; bir-iki, hattâ birkaç hatâ için olay çıkarıp sizi utandırmanın gereksiz olduğunu düşündüğü içindi. Yeterince sağ duyu sahibi olduğunuzu ( bu cümleyi unutmayın ) ve kırık plak gibi aynı yanlışları tekrarlamayacağınızı düşünmüştü. Kendi hesabınıza, geçmişte yaptığınız yanlışları kâr hanenize geçirecek kadar akıllı olup olmadığınızı anlamak için sabırla sizi izlemeye karar vermişti. Yaa! işte, işin püf noktası burada! Onun sabrı, belirli bir amaca doğru dikkatle hesaplanmış bir sabırdı-sizi denemek, ve mizacınızı kanıtlamak için size bir şans tanımak... O, kendi kendini disiplin altına almayı öğrenen insanlara hayranlık duyar. O, kendini yetiştirmiş bir adamdır. Siz neden olmayacaksınız? O, size bu fırsatı vermeye hazırdır.

O, herkese bir şans tanımaktan yanadır. Hiç kimse için acele karar vermeyecektir. Bir gecede mucizeler yaratmanızı beklemeyeceği gibi, kendi metodlarını ve çok düzenli çalışma tarzını biraz yavaş öğrenmenizi de hoş görecektir. Kendi yolunuzu bulmanız için size bir şans verecek ve karanlıkta tökezlerseniz başını öbür yana çevirecektir Ancak, sonunda varmak istediği hedef konusunda sakın safça, çocukça bir yanılgıya düşmeyin. O, işlerin kendi tarzına göre yapılmasını ister, frendi metodları para getirmeye devam ettiği sürece, O da onlardan vazgeçmeyecektir. Kendi değişmez betondan kalıbına uyan memurlar bulmak için o muazzam sabrım cömertçe harcamaya hazırdır. Bununla birlikte, bir kez sabrını taşırmaya başladığınız zaman, önce duraklayacak, sonra öfkeyle soluyacak, ve sonunda, belki de ciğerlerinin tüm gücüyle bağıracaktır. "Kovuldun!" (Çok şiddetli söylediği için, bağırmasa bile size bağırıyormuş gibi gelecektir.) O' nün tek uyarısı, bir önceki gün herhalde hiçbir şeyden kuşkulanmadan neşeyle, "Günaydın" dediğinizde, cevap vermemesi olacaktır. Hiç kuşkunuz olmasın ki, sizi kovmaya karar verdikten sonra, asla kararını değiştirmeyecektir. Bir kez karar verdikten sonra, hiçbir şey Boğa' yi kararındar, döndüremez. Size cömertçe bir dilim işten ayrılma ücreti ödeyecektir Çünkü, o acımasız ev sahibinizin sizi, hasta büyük anneniz ve on iki çocukla evden çıkarıp, bu karlı havada sokağa atmasını istemez. Ancak, bir kez sizin, eşinden bir gömlek daha az aziz tuttuğu şirkete arak hiçbir yararını z olmayacağına inandıktan sonra, size başka bir şans tanımayacaktır. Kötü bir insan olduğundan değil. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız, belleğiniz zayıf demektir. Kötü değildir. Yeni bir iş bulmak için gazetedeki iş ilânlarını okurken, hatırlayın; siz tüm şu geçen aylar süresince, size duyduğu inancı öylesine kötüye kullanırken, O ne kadar iyi davranmıştı...

Boğa amir tümüyle pratik bir insandır. Her ne kadar, ruhundaki güzelliği yaratıcı bir şekilde ifade edebilmesi için işinin kendisin: olanak vermesini isterse de, maddi yönden başarıya ulaşmaya daha çok ihtiyaç hisseder. Boğa erkekler küçük bir işi yönetmekle hiçbir zaman tatmin olmazlar. O işi bir imparatorluğa dönüştürmek isterler Boğa amir, ne kadar küçük olursa olsun, işini biraz geliştirmedikçe iç; rahat etmez. Öyle dramatik, sil baştan değişiklikler olmayacak, adım adını ilerleme sağlanacaktır. Fazla şamata, tantana yapmadan, yavaş yavaş işi büyüyecektir; ama mutlaka büyütecektir. Başladığı her i}« dört elle sarılır ve o işi bitirir, sizin de aynı şeyi yapmanızı bekleyecektir.

Çok fazla kestirme yol denemeyin. O, herşeyin sade olmasını ister, fantazi değil. Boğa amirler, herşeye yaldız çekme sanatına karşı Oğlak amirlerden daha sabırlı değillerdir. En çok sevdiği sözlerden biri, " sadede gel," olacaktır; ama bunu kinle ya da alayla söylemez. Fikirleri açıklarken uzun uzun girişler yapmak, görünüşteki sakinliğini korusa bile, O1 nü sinirlendirir.

En heyecan verici fikirleriniz karşısında kılını bile kıpırdatmaması, ve Fortune Dergisinde okuduğunuz ( veya harika bir iş adamı olan kayın biraderinizden duyduğunuz ) yeni bir sistemi denemenize izin vermemesi sizde düş kırıklığı yaratır. Doğrusu, bazen sizin ileriye yönelik fikirlerinizi dinlemek istememekle yanılmaktadır. Başka bir şirket bunları sizden önce başarıyla deneyince, siz de kendi kendinize böbürlenirsiniz. Ama, uzun vadede, denemenin sonucu alınınca, o haklı çıkar. Ya, O' nün " Şizofrenik birinin aptalca yumurtladığı hayal ürünü" diye inatla reddettiği yeni cihaz bekleneni vermez de, birdenbire onu kullanmak için öne fırlayan şirket, cihazın geri tepmesiyle iflas ederse ne olacak? O zaman böbürlenmenizin yerini aptalca bir duygu; ve bazen aksi, çoğu zaman inatçı, ama güçlü omuzlarının üstünde böyle pratik bir kafaya sahip olan, iyi yürekli ve anlayışlı amirinize karşı duyduğunuz saygı alacaktır.

Boğa amirler genellikle futbolu beyzbola, huzuru gürültülü tartışmalara tercih ederler. O, her zaman, duygusal sahnelerden sakınmak için, sağduyu ile yapılan sakin tartışmaları dener. Unutmayın, Sağduyu O' nün anahtar sözcükleridir. Ama, bu O' nün hayal gücü olmadığı veya hayattaki daha güzel şeylerden hoşlanmadığı anlamına gelmez, iyi bir parfüm kullanırsanız ve tırnaklarınıza pembe tonlarda cila sürerseniz (yani, eğer hanımsanız), sizi çok beğeneceğinden emin olabilirsiniz. O, güzel kokulara ve gözü okşayan pastel renklere bayılır. Arada sırada O'na annenizin pişirdiği vişesvaz denen patatesli tavuk çorbasından bir kavanoz getirirseniz, O' nu çok memnun edersiniz - siz ona kısaca patates çorbası derseniz, daha iyi olur. Fantazi isimler ve unvanlar onu huzursuz etmekten başka bir işe yaramaz. Boğa amirin yanında çalışan erkekler sakin mavi kravatlar takmalı, iş yerine uygun ayakkabılar giymeli, ve ayaklarım masanın üstüne dayamayıp, her zaman yere basmalıdır.

O" nun en az haftada bir kez tekrarlanan inatçı, boğa kafalı davranışlarına içerleyebilirsiniz, ama Boğa amirinizin şu yönünü de aklınızdan çıkarmayın: O, aynı zamanda, hiçbir zaman kendisini düş kırıklığına uğratmayan insanlara olan bağlılığında da inatçıdır. O insanlardan biri olursanız, tehlikeli Boğa1 dan korkmanıza hiçbir zaman gerek kalmaz. Meydan okuyan kırmızı bayrak sık sık yüzüne doğru sallanmadıkça, Boğa amir gerçekten nazik bir insandır. Beton blokları omuzlayın ve (3' nün imparatorluğunu kurmasına yardım edin. Eğer hakediyorsanız, onu sizinle paylaşmaktan mutluluk duyacaktır. Terfi etmeyi anlar. Ama işi azaltmak O' nün anlayışına sığmaz. O, sizin kendi ağırlığınızı kendinizin taşımanızı bekler, ama yükünüz ağırlaşınca her zaman size yardım edecektir. O, güçlü ve güvenilir bu insandır. Neyi kastederse onu söyler ve ne söylerse onu kasteder. Tercümana ihtiyacınız olmayacak. Eğer size beyinsiz olduğunuzu söylerse, hemen ve sessizce işinizden ayrılın. Eğer size," İşinizde yeterlisiniz, " derse, gerçek bir iş güvenliğine kavuştunuz demektir. Bu O' nün sadakat, içtenlik, yetenek ve yeterlilik testini başarıyla geçtiniz anlamına gelir. Sınıfın başına geçin. Şeref listesine alındınız. Kutlarız! Sakın bu sizin burnunuzu büyütmesin, önünüzde parlak bir gelecek var.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2006, 01:54   #26
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Etkisi altındaki ülkeler: İrlanda, İran, İsveç, İsviçre

Etkisi altındaki şehirler: Dublin, Lucerne, Leipzig, St Louis

Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (04-11-2006 Saat 16:15 ) değiştirilmiştir..
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2006, 01:55   #27
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lucerne..!!! (gelde etkilenme) :)

Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2006, 01:56   #28
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
St Louis..!!!

Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2006, 01:58   #29
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dublin..!!!

Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-11-2006, 01:59   #30
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Leipzig..!!!

Click the image to open in full size.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 00:08 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580