Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-10-2006, 02:38   #11
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Künyesi..!!!

Yönetici Yıldızınız: Merkür (Zeka ve canlılık temsilcisi)

Grubunuz: Hava, pozitif

Burcunuzun cinsiyeti: Erkek

Üstün yeteneğiniz: Üstün zeka

Özelliğiniz: Yardımcı olmak, neşe yaratmak

Emeliniz: Gazetecilik, yazarlık

Amacınız: Büyük isim yapmak, ünlü olmak

Anahtar sözcüğünüz: Süreklilik

Yenmeniz gereken huyunuz: Çok konuşmak

Uğurlu gününüz: Çarsamba

Uğurlu sayılarınız: 3, 5, 24, 233, 3545

Uğurlu taşınız: Akik ve inci

Uğurlu renkleriniz: Sarı, gri, mavi, açık mavi

Uğurlu çicekleriniz: Kırmızı gül, pembe karanfil ve şebboy

Uğurlu kokularınız: Gardenya, yasemin, sümbül

Hoşlandığınız müzik: Modern Batı Muziği, hareketli ve canlı parçalar

Olası hastalıklarınız: Solunum ve sinir sistemi hastalıkları, akciğer hastalıkları, romatizmal hastalıklar

Başarılı olacağınız meslekler: Komisyoncu, bankacı, yargıç, avukat, diplomat, edebiyatçı, yazar, kuyumcu, mufettiş, gazetecilik, radyo sunuculuğu, bilgisayar uzmanlığı
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:39   #12
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Ünlüleri..!!!

- Michael j. Fox (9 Haziran 1961)
- Miles Davis (25 Mayıs 1926)
- Bob Dylan (24 Mayıs 1941)
- Clint Eastwood (30 Mayıs 1930)
- Paul Mc Cartney (18 Haziran 1942)
- John F. Kennedy (29 Mayıs 1917)
- Prince (7 Haziran 1958)
- George Bush (12 Haziran 1924)
- Cyril Fagan (22 Mayıs 1896)
- Steffi Graf (14 Haziran 1969)
- Jacques Yves Cousteau (11 Haziran 1910)
- Nicole Kidman (20 Haziran 1967)
- Brooke Shields (31 Mayıs 1965)
- Marilyn Monroe (1 Haziran 1926)
- Naomi Campell (22 Mayıs 1970)
- Kerem Alışık
- Kenan Doğulu
- Nilüfer
- Bülent Ecevit
- Nur Sürer
- Adile Naşit
- Cem Ceminay
- Çetin Altan
- Erdal İnönü
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:41   #13
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Uğurları..!!!

Uğurlu Rengi : İkizler Burcu'nun uğurlu renkleri ; saflığın,temizliğin ve sadakatin rengi olan beyaz ve yeryüzünün doğal rengi olan yeşildir.
Hayvan Sembolü : İkizler Burcu hayvan sembolü geyiklerdir.Neşe ve sevgiyi sembolize ederler.
Bitki Sembolü : Bu burcun bitki sembolü olan Civanperçemi, güzel görünüşlü, yararlı, çok kullanışlı ve verimli bir bitkidir. Yorgunluğa ve hazımsızlığa iyi gelen Civanperçemi,ayrıca sinirleri güçlendirir,kimyasal değişimleri hızlandırır ve gözenekleri açıp,toksinlerin dışarı atılmasını, kanın temizlenmesini sağlar. Ayrıca soğuk algınlığı, grip gibi hastalıklara iyi geldiği gibi, idrar sökücü olarak ta kullanılır.
Madeni : İkizler Burcu'nun iki taşından biri olan Yosunlu Akik yani diğer adıyla Agat, taşıyanı tehlikeden,uyumsuzluktan, korkaklıktan, uykusuzluktan, karabasandan, nazardan ve hatta metabolizma bozukluklarından koruduğu söylenir. Ayrıca para ve bereket getiren bir taş olarak bilinir.İkizlerin diğer taşı olan Krisopras ise yine agat gibi bir kuvars türüdür. Genelde elma yeşili rengindedir.Girişilen tüm işlerde başarı getiren,çok özel,tılsımlı bir taştır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:42   #14
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yükseleni..!!!

Her zaman değişiklik peşinde koşan, neşeli, mutlu bir kişilik sergilerler. Tutkulu olduklarından kafalarına taktıkları hedefe kesinlikle ulaşırlar. Çok hareketli olduklarından yorulabilirler. Cana yakın bir kişilikleri vardır. Başkalarının ne yaptığını, ne düşündüğünü hemen seziverirler. Her şeyi güvenleri ve akılları ile çözebileceklerine güvenleri vardır. Desteklendikleri zaman işlerinde iki kat verimli olurlar. Okumaya ve yazmaya çok düşkün olurlar. Müziği,resmi,yabancı dilleri,yolculuk yapmayı severler. İnsanları çok iyi etkileme güçleri vardır. Evlerinin her türlü rahatlığını sağlamak için ellerinden geleni yapar, bu konuda savurganca davranırlar. Yaratıcı bir kişilikleri vardır. Çok titiz ve temizdirler. Evlerinin düzeni de bunu kanıtlar. Çok değişik olan uğraşlarını dengelemekte ustadırlar. Zarif, ince ve dengeli kişilerle bir arada bulunmak hoşlarına gider. Yeni gerçekleri bulup ortaya çıkarabilecekleri işleri severler. Laboratuar çalışmaları, bilimsel araştırmalar, ruhsal deneyler tam onlara göre işlerdir. Düşüncelerini pratik bir biçimde uygulayıp yeni bir adım atabilme yetenekleri vardır. Kendileri ile aynı düşünce ve görüşleri paylaşan insanlarla mutlu olurlar. Onlar için önemli olan özgür olmak ve eşleri tarafından sevilmektir. Hangi türden ortaklığa girerlerse girsinler paylarını hakça almak isterler. Düşüncelerini olabildiğince çok insanla paylaşmak ve onlarla yolculuk yapmak isterler. Başlıca sorunları gerçekten ne yapacaklarını bilememeleridir, çünkü maymun iştahlıdırlar. Becerikli olmalarından ötürü birkaç işi birden yürütebilirler. Onları gerçekten en çok hoşnut eden işi buluncaya dek işten işe geçerler. En çok önem verdikleri konu arkadaşlıktır. Belli etmedikleri halde kendilerini parasal yönden sık sık güvensiz hissederler.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:44   #15
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Aşk ve İlişkiler (ERKEĞİ)..!!!

Aşık olmak size hoş, sıcak bir güvenlik duygusu verir. Her zaman, birinin ne zaman kendisine ihtiyaç duysanız yanınıza koşacağını- bundan sonra hiç yalnız yürümeyeceğinizi bilmenin harikulade rahatlığını duyarsınız. Daha önce duyduğunuz tüm kuşkular erir gider. Ancak, eğer aşık olduğunuz kişi bir merküri erkeği değilse... O' nunla yaşanan bir romans, o " sıcacık güven duygusunu" yok edebilir. Aslında ikizler erkeğini Pazartesi bir somun ekmek almaya gönderir ve Perşembe' ye kadar geri dönmesini beklemezseniz, kendisine çok daha iyi intibak edersiniz. O' nün geldiğini görünceye kadar sakın kendisini aramayın- gitmek istediği zaman da paltosunun eteklerine yapışmayın.

Bir kez O' nün yerinde duramayan, ne yapacağı belli olmayan karakterini kabul etmeye hazırlandıktan sonra, ilişkinizin yürümesi için iyi bir şans kazandınız demektir. Ama, eğer şu " birinin her zaman yanınıza koşacağını bilmenin harikulade rahatlığına" kavuşmakta ısrar ederseniz, hiç şansınız yok. Bu adamın nerede olacağını kesin olarak belki de hiç bilemeyeceksiniz; ve bu da aşkınızın eriyip gitmesi kuşkularını tekrar canlandırabilir, ikizlere aşık olduğunuz zaman yalnız yürüyemeyeceğiniz doğrudur. Hiç kuşkusuz yalnız yürümeyeceksiniz. Yanınızda birlikte yürüyeceğiniz en az iki kişi olacak-ikisi de İkizler'in ta kendisi. Biliyorsunuz, O, İkizler Burcunda doğmuştur. Bu ikizler, hiçbir zaman birbirinin eşi olan ikizler değildir. O' nün çift yapısı birbirinden tamamiyle farklı iki kişilikten oluşur. Hattâ kendisiyle ilişki kurduğunuz ikizler erkeği, aslında üçüz veya dördüz de olabilir. Eğer öyle ise, kendisiyle yalnız olduğunuz zaman bile, size hatırı sayılır bir kalabalık eşlik edecek demektir.

Tipik bir ikizler, her ev sahibesinin gözdesidir. O, insanlardan hoşlanır. Ne kadar çok olursa, o kadar mutlu olur. Tatlı konuşmayan bir ikizler burcu insanı hemen hemen yok gibidir. Eşsiz bir zevki vardır, zekice esprilerle doludur ve komplimanları sıcak bir içtenliğin şaheserleridir. Genellikle, kusursuz sosyal davranışların ustası olarak, bir partinin çeşitli eğlencelerle hareketlenmesini sağlar.

Şu, çerçöp toplama oyununu bilirsiniz; hani insanlar çift çift ayrılarak, ünlü bir film yıldızının başından bir tutam saç, polis şefinin masasından bir parça sünger kâğıdı gibi saçma sapan şeyleri toplarlar da, en çok şey toplayan çift, ödül kazanır ya? işte, ikizler1 in en çok sevdiği eğlence çeşidi budur. Çünkü, bol bol oradan oraya dolaşma fırsatını elde ederek, mümkün olan en çok sayıda her çeşit insanla tanışma olanağını bulur- bunlar da O1 nün bayıldığı şeylerdir.

Eğer O' nunla ilk kez, o büyüleyici çift kişiliğini oynadığı sosyal bir faaliyette tanıştınızsa, hiç şansınız yok demektir. O' nün şimdiye kadar karşılaştığınız en heyecan verici, en ilginç, en zeki erkek olduğuna inanacaksınız. Bu gözleminizi hiç kimse tartışamaz. Herhalde öyledir. Heyecanlanmanıza ve etkilenmenize şaşmamak gerekir. Ancak, O' nün isminizi değiştirmesine izin vermeden önce, kaprisleri rüzgâr gibi değişen ve daha balayı bile bitmeden hayattaki amaçlan tümüyle değişebilecek olan bir erkekle, ne olacağı belli olmayan bir geleceğe katlanabileceğinizden emin olmanız gerekir, ikizler burcundan Walt Whitman bir vakitler şu satırları yazmıştı: " Kendimle çelişkiye mi düşüyorum?... Bende birçok kişilik var." Farkında olsun ya da olmasın, Whitman, Merküri karakterini özetliyordu.
Günün birinde sizin ikizler erkeği, omuzunda gevezelik edip duran bir maymunla ziyaretinize gelerek sirke gitmeyi önerebilir. Gelirken size çiçekler, parfüm, bir plak veya bir-iki kitap getirecektir. Kendi yazdığı bir kitabı da getirebilir. Siz O' nün neşeli davranışı karşısında mutluluktan güneş gibi ışıldar, parlak zeki şakalarına kahkahalarla güler ve o canlı, nazik.ilgili çekiciliği altında mum gibi erirken saatlerin nasıl geçtiğini anlayamazsınız. Dünyada başka hiç kimsenin yapamayacağı biçimde, yüzlerce değişik şekilde, "Seni Seviyorum, " diyecektir.

Ertesi gün telefon ederek, hiçbir anlaşılır nedene dayanmadan, randevunuzu iptal edecektir. Bu durumda aklınıza her türlü şey gelebilir. Sizi sevdiğini söylerken sadece şaka mı ediyordu? Başka birini mi görmeye gidecek? Başı dertte mi? Korkularınız doğru olabilir. Ama, yanlış da olabilir. Bir hafta sonra, alaycı imalarla dolu, sıkıntılı ve sinirli bir halde tekrar ortaya çıkar. Sabırsız, eleştirici ve huysuzdur. Ayakkabılarınızı, rujunuzu, edebi zevkinizi eleştirir, ve birlikte mutlu olup olamayacağınız konusunda ciddi kuşkulan vardır. Ya da suratsız, canı sıkkın, dalgın, mesafeli ve soğuktur. Niçin diye sormanın hiçbir yaran yoktur, akla yakın bir cevap alamazsınız.

Bu denemeden sağ salim kurtulabilirseniz, sonraki birkaç gün sizi ikizler erkeğinizle ve O' nün bilgisi ve çeşitli ilgileriyle tamamen ipnotize olmuş bir halde sanat galerisini, tiyatroyu, müzeyi, kütüphaneyi ya da operayı gezerken bulacaktır. O da olağanüstü müşfik, geleceğiniz konusunda tatlı, renkli hayaller ve düşsel umutlarla dolu olacaktır. Sonra evlenme teklif eder. Birdenbire. Şimşek gibi çabuk. Daha önceki tüm gök gürültülerini, fırtına bulutlarım ve sağanak yağmuru unutarak, fikrini değiştirmesine fırsat vermeden " evet" dersiniz- işte olanlar oldu- bir bilmeceyle nişanlandınız.

Evet, bilmece dedim. Eğer başka birşey bekliyorsanız, örneğin, Venedik' teki romantik bir kanalda süzülen bir gondol gibi hayatınız ve aşkınız da sessizce kayıp giderken, size nazikçe Joan' m Derby' sini oynayacak dengeli ve sabırlı bir erkek umuyorsanız, dönme dolap gibi hep aynı yöne gidiyorsunuz demektir. Daireler çiziyorsunuz. Pirinç çıngırağa asılmaya bakmadan, hemen inin oradan. O güzel canlı müziğin sizi baştan çıkarıp da, sürekli değişen renklerin, gölgeler ve hüzünlü grilerle karışarak güneş şansına, mutlu maviye dönüştüğü renkli dünyanın peşine düşürmesine sakın izin vermeyin. Şifa bulmaz bir romantikseniz, kusursuz bir uyum arıyorsanız, küçümsenemeyecek bir tehlike içindesiniz demektir.

Doğum haritasının geri kalan kısmı ne derse desin, îkizler erkeğiniz doğduğu anda Güneş îkizler burcundaysa, bu adam yarın, bugün olduğu gibi olmayacak, dünden de hiçbir sürekli anı taşımayacaktır. Ne şekilde olursa olsun değişecektir. Neyse ki bu değişiklikler her zaman daha iyiye doğru olabilir ve O sürekli olarak daha yüksek bir hedefe yönelebilir. Ama şans payı her zaman vardır. Eğer kumar oynamaktan hoşlanıyorsanız, pek âlâ da onikiden vurabilirsiniz ve O' nunla kafaca ve ruhsal olarak güzel bir uyum sağlayabilir, evliliğinizin altın yıldönümünü de birlikte katlayabilirsiniz. Siz de bunu bildiğinizden emin olmalısınız. Ne istediğini bilmeyen îkizler karakterinin iki ender istisnası, Başkan Kennedy ile İngiltere Kraliçesi Victoria' dır. Bununla birlikte, şunu da aklınızdan çıkarmayın ki, John Kennedy' nin her zaman, sürekli olarak değişen çeşitli ilgileri olmuştur. Kraliçe Victoria' ya gelince, ( yıldız durumlarına göre Boğa' ya çok yakındı ), ülkesinin geleneklerinde pek çok önemli, köklü değişiklikler yapmıştı. Zaten, koşulların olgunlaşmak ve belirli bir kalıba uymak zorunda bıraktığı krallar, kraliçeler ve devlet başkanlarıyla evlenmek pek az kimseye kısmet oluyor.

ikizler' in çift karakterli oluşunun en güzel örneği, bunu yakından tanıyan bir kadının itirafıdır. Merküri' nin hükmettiği erkek bir yapımcıydı; kadın da ünlü, siyah saçlı Balık aktristti. ikizler burcundan olan erkek, yatında arkadaşlarına verdiği hafta sonu partisinde eşine açıkça hakaret etmiş, kaba ve soğuk davranmıştı... Kadın çok üzgün ve şaşkındı. Sonradan şöyle söylemişti: " O' nün nesi var bilmiyorum. Herhalde benden nefret ediyor. O' na hiçbir şey yapmadım, ama hafta sonu boyunca benimle bir tek kelime bile konuşmadı. " Aaa, ama görmüyor musunuz, O' na birşey yaptı! O1 nü kendisine âşık etti. Bu aşk öylesine ciddiydi ki, âşık olduktan kısa bir süre sonra onunla evlendi. Ama, bu kadına karşı duyduğu aşkın büyüklüğünü farkeder etmez nasıl bir tepki gösterdi? Sanki kadın Lucretia Borgia imiş gibi...

Bu ünlü aktrisin geçirdiği deneyim, herhalde sizi bir ikizler erkeği ile gönül ilişkisine atılmaktan alıkoymayacak. Gene de bu olay, çaresiz bir şekilde âşık olan ve bunu kendi anlaşılmaz nedenleri yüzünden zekice gizleyen bir ikizler' in soğuk davranışlarından acı çeken bazı kızların yaralarına merhem olabilir, ikizler, kendi gerçek arzularını gizlemek, başkalarının sorularına kaçamak cevaplar vermek ve kendi niyetlerini ikili davranışlarla örtmek için bilinç altı bir zorunluluk duyarlar. Genel olarak, aklınızı karıştırmaya çalışırlar. Sonra da gerçek bir ikizler tutarsızlığı ile tam bir dönüş yaparak, içtenlikleri ve açık sözlülükleri ile nefesinizi keserler.

Eğer çok fazla yaklaşmazsanız, bir ikizler erkeğini sevmek kolay ve eğlencelidir. O' nün yalnız kendisine ait olan ve başka hiçbir insanoğluyla, hattâ sizinle bile asla paylaşmayacağı bir iç yapısı vardır. Davranışlarınızı serin ve hafif tutun; çok ihtiraslı, ya da dramatik davranmayın. O' nü bıktırmayın, O' na her zaman heyecan verin. O zaman ikizlerle aranızdaki gönül ilişkisi çok özel bir gönül ilişkisi olabilir. O' nün değişkenliğine karşı çıkmayın. Siz de O' nunla birlikte değişin. O' mm kadar tetik olun ve yaşamla ilgilenin. Aksi halde, aşkınız, sıradan bir ilişki olmaktan Öteye geçemez. O» herşeyin üstünde, bir kafa arkadaşı aramaktadır. Kendi zekâ düzeyinde, hatta zaman zaman daha üstün birini istemektedir; çünkü O bir egoist değildir. O bir realisttir ve herşeyini zekâ yansında kazanmaktadır. Hayatta en son istediği şey paspas gibi kişiliksiz bir köleyle veya ahmak bir fareyle evlenmektir. Bırakın, kadınca görünüşünüzün yanısıra parlak zekânız da ortaya çıksın. Bu, bazı erkekleri korkutabilir, ama ikizler' i korkutmayacaktır. Aksine, bu O1 nü doğru yöne- size yöneltecektir.

ikizler, eski arkadaşlarını yenileri için başından savmak eğilimindedir, ama bunu kalpsiz olduğu için yapmaz. Kendi kişilikleri öylesine acımasızca değişir ve gelişir ki, zamanına göre kendileriyle aynı ilgilere sahip olan kişileri aramaları doğaldır, ikizler, şapkasını nereye asarsa, orası evidir. Eski anılara, yerlere, insanlara ve şeylere derin ve sürekli bir bağlılık duymaz. Uzun bir yalnızlık döneminde acı gözyaşları dökebilir; ama, bu gözyaşları geçmişe duyduğu büyük özlemden değil, kendi yalnızlığı için akar. O, topluluğu sever ve uzun süre yalnız kalmaktan nefret eder, hattâ korkar. Eğer O' na her zaman yanında olacak, ama O' na dayanmayacağı gibi O' nün da kendisine dayanmasını istemeyecek bir eş olacağınız mesajını iletirseniz, o zaman belki uzun süreli kontrat imzalamayı düşünebilir. Ama, şu sakıncaları aklınızdan çıkarmayın: Bir çok ikizler birden fazla kez evlenirler; ancak bu birden fazla evlenme, olgunluk çağını beklemeden çok genç yaşta evlenirlerse, olabilir. Her ikizler1 in iki eşi yoktur, ama hemen hemen başka her şeyleri iki tane olur- belki iki araba, iki daire, iki üniversite derecesi, iki iş, iki amaç, iki evcil hayvan, iki traş bıçağı, iki hobi, iki büyük iş hedefi, ikiye katlanmaktan hoşlanır.

ikizler burcundan yakın arkadaşım, TV Bugün programındaki NBC muhabiri Frank Blair, yıllık iznini bile yılın iki ayrı zamanında alır. Hobileri mi? Kendi özel uçağının pilotluğunu, kendi teknesinin kaptanlığını yapar ve golf oynar. ( Pek emin değilim ama, Frank şu üçüz ikizler' den biri olabilir.) iki müzik aleti çalar, birçok çocuğu, NBC deki odasının duvarında birçok ödülleri ve nişanlan, birçok arkadaşı, televizyonda iki görevi, masasının gözünde iki elektrikli traş makinesi, ve her altı ayda bir değişen en az bir düzine amacı ve planı vardır. Yalnız bir eşi var. ( Yükselen burcu Yengeç veya Boğa olmalı.) Şuna da dikkat edin ki, tipik bir ikizler mesleğindedir- Televizyon yayıncılığı. Merküri, haberleşmeyi ve haberciliği yönetir. Kuşkusuz ikizler burcunun çekiciliğine ve el hünerine de sahiptir. Frank çoğunlukla, bir bardağa domates suyu doldurur, sekreterine dikte eder, eşine telefon eder, traş olur ve evrak çantasını hazırlar nasıl oluyorsa, bunların hepsini aynı zamanda yapar, ikizler el çabukluğunda uzmandır.

Malî konularda, ikilik gene ortaya çıkar. Bir Merküri erkeği önce son derece cömert, sonra da birdenbire cimri olabilir. Eğer O’ nun ikiz davranışlarının ortalamasını alacak olursanız, cömertlik ağır basar. ikizler para veya bilgi biriktirmek hevesinde değillerdir. Her ikisini de emer, değerlendirir ve daha iyi bir şekilde geri verirler. O, hızlı çalışan, parlak zekâsının verimliliği sayesinde, yeni, orijinal fikirler üretip bunları başkalarının hizmetine sunan bir iletişimcidir.

Size sadık kalacak mı? Kendi anlayışına göre; evet, kalacak. Merküri söz konusu olunca, bu soruya verilecek bin türlü cevap vardır. O, konuşmayı ve insan içine karışmayı sever. Sonra O, kadınların gözünde, acaip şekilde çekici bir adamdır, o yüzden zaman zaman fısıltılar, kuşkular olabilir. Ancak şuna güvenebilirsiniz: Eğer sizin O' na güveniniz varsa, İkizler'in ruhuna kök salmış olan adalet duygusu, O' nün davranışlarında dürüstlükten ayrılmasına izin vermeyecektir. Burada gerçek bir sadakat ve gerçek bir güvenden söz ediyorum. Gizliden gizliye kuşku duyulan cinsinden değil. O, gizlice kuşku duyduğunuzu her zaman hissedebilir. Merküri kafaları çoğunlukla, gizli düşüncelerinizi sanki radyo yayım yapıyormuşunuz gibi algılar. Bununla birlikte, ikizler burcundan bir kocanın evli olduğu için bütün kadınlara soğuk davranmasını beklemek hiç de iyi bir fikir değildir. Kadınlar oyunun bir parçasıdır ve ikizler o oyunu oynamak zorundadır. Onlar ortalıkta oldukça, O da onlarla konuşacak- hattâ belki gülüşecek ve iç ki bile içecektir. Merküri için karşısındakinin cinsiyetine bakmadan, insanlarla iletişim kurmak doğal bir olaydır. Bu, onlarla romantik bir ilişki kurmak zorunda olduğu anlamına gelmez.

ikizler1 in pek çoğunun herkesle dostluklar kurduğu doğrudur; gene de, ne duymuş olursanız olun, her zaman mutlaka bir nedeni vardır. Hangi alanda olursa olsun, güvenilmemek ve yanlış anlaşılmak bir Merküri erkeğini son derece üzer. Bu O1 nü düş kırıldığına uğratır ve mutsuz eder. Böyle mutsuz bir ikizler erkeği de, karmakarışık olan duygularından kurtulmak için, oraya buraya kaçabilir. Kafaca izole edildiğini hissetmekten kurtulup, hiç kimseye birşey kanıtlamak zorunda olmadığını anladıktan sonra, gereksiz deneyimler ve kaçışlar yapmak zorunluğunu duymaktan da kurtulacaktır, ikizler erkeğiyle kafaca kusursuz bir uyum içinde olan bir kadının, hiçbir zaman ruhsal ve fiziksel bir sadakatsizlikten korkmasına gerek yoktur. Bu erkekler için bu o kadar doğrudur ki, sanki kesilip biçilmiş kesin bir kuraldır. Ama mantıksız bir şekilde hareketlerinin kısıtlanmasına da izin vermez, ikizlere birisi gülümsediği zaman, isterse o bir çocuk, büyük, erkek ya da kadın olsun, O1 nün bu gülümseyişine cevap vermemesini beklemek, güneşin ışık saçmamasını beklemektir. O' nün neşeli, arkadaş canlısı yapısı sürekli olarak arkadaşlık arar. Arkadaşça davrandığı kişi banliyö trenindeki kondoktör de olabilir, köşe başındaki sandviççide çalışan garson kız da... O1 nün boğazını sıkmaya çalışmayın. Birisi ikizler erkeğinin ruhunu hapsetmeye kalkışırsa, O, rüzgâr kadar anlaşılmaz ve ne yapacağı belli olmayan biri olabilir.

Çocukların yetişmesiyle yakından ilgilenecek, ama sert bir disiplinci olmayacaktır. Daha ana okuluna bile başlamadan, çocuklarına pek çok şey öğretecektir. Çocuklar babalarıyla sırdaş olmaktan çok hoşlanacaklardır; çünkü onların sırlarım öğrendiği zaman şok geçirmeyecek ve yargılarında katı olmayacaktır. O, karşısındakini baskı altına almadan nasıl seveceğini bilir, ikizler erkeğiyle çocuklar arasında genellikle çok yakın bir ilişki vardır; belki size çelişkili gelebilir ama, bu ilişki biraz gevşektir. Çocuklarına karşı sevgiyle dolu, heyecan verici ve neşeli bir baba olmakla birlikte, kendisi de rutinden pek hoşlanmadığı için, onların rutinlere uymasında ısrar etmeyebilir. Aynı zamanda, birgün eleştirdiği davranışlarım ertesi gün beğenebilir; bu da çocukların aklını karıştırabilir. Onlara iyi bir konferans çekmekte hiç de güçlük çekmediği halde, tokatlama ve gerçekten ciddi bir disiplin kurma işi, sizin payınıza düşer, ikizler burcundan babalar, çocuklarını şımartma eğilimindedir.

ikizler erkeğinin muhayyelesi O' nu yanıltabilir ve arada sırada tutamayacağı bir söz vermesine neden olabilir. O' na sözünde durmanın önemini anlatmak zorunda kalacaksınız. Tüm iyi niyetlerine karşın, düşünmeden aceleyle verdiği sözlerin bazılarım tutmayabilir. Eğer çocuklar O' nü herhangi bir şekilde bağlamazsa, ya da çeşitli faaliyetlerine engel olmazlarsa, onları pek çok sevecektir. Size bir uyan: ikizler baba çocuklarını fiziksel olarak cezalandırmaz ama, birdenbire batıcı, iğneleyici, alaycı konuşma huyu onların küçük kalplerinde derin yaralar açabilir veya ömür boyu unutulmayacak bir güceniklik yaratabilir. Aynı zamanda, doğal ikizler soğukluğunu kapatmak için bilinçli bir gayret sarfetmedikçe, çocuklar öpme, kucaklama gibi sevgi gösterilerinden de yoksun kalabilirler. Öte yandan büyüklere göstermedikleri sevgiyi çocuklarına bol bol gösteren ikizler anne-babalar da tanıyorum. Çocukların ikizler burcundan olan babalarını gereksiz şekilde eve bağlamamalarına dikkat edin. Siz bir yere giderken, kocanız açıkça istemedikçe, O' nün evde kalıp çocuklara bakmasını istemeyin. O zaman, ister tek çocuğu olsun, isterse düzineyle, babalığı severek benimseyecektir.

ikizler burcundan bir kocayla hiçbir zaman üzüntü çekmeyeceğiniz bir konu da, kıskançlıktır. Çünkü ikizler' in aşın sahip çıkma huylan yoktur. Arada sırada kuşku kulağına birşeyler fısıldasa da, O bunlara kulak asmaz ( doğum haritasında ters yıldız etkileri yoksa ). Herkesin bir dereceye kadar kıskanç olması doğaldır, kuşkusuz; ancak bu duygu ikizler' de aşın değildir. Bu adam için aşk, sadece fiziksel bir ilişki değildir. Çok hassas olan duyu organlarıyla herkesten daha çok işitir, daha çok görür ve daha çok hisseder. Merküri O' nun en hafif etkileri canlı olarak algılamasına yardım eder. O' nün aşkı öyle havalı, uçan cinsten bir aşktır ki, başka burçlardaki erkekçe ihtirastan yoksunmuş gibi görünür. Ancak, sizi saçlarınızdan yakalayarak ormana sürükleyecek vahşi bir mağara adamı aramıyorsanız, ikizler erkeği yeterli bir aşık olmanın da ötesinde, size çok şey verecektir. Duygularını romantik, hayal dolu sözlerle anlatacak ve kalbinizin açlığını kendi idealizminin alışılmamış güzelliğiyle dolduracaktır.

Şunu unutmayın ki, Merküri' nin tipik duygusal soğukluğu, eğer O' nunla aynı müziği işitiyorsanız ve aynı düşleri görüyorsanız, büyük ölçüde ısınacaktır.O' nda fiziksel ihtirasın yoğunluk kazanması için, aklıyla ruhunun tam bir uyum içinde birleşmesi gerekir. Bu her zaman olacak bir şey değilmiş gibi görünebilir, ama O' nün kalbine giden tek gerçek yoldur.

"Eğer" sözüne alışmak zorundasınız. O, " Eğer seni sevseydim, şöyle yapabilirdik..." " Eğer seni sevseydim, şöyle olabilirdi..." diyecek ve bazen cümleyi asla tamamlamayacaktır. O' nü bütün kalbinizle dinlemek ve cümleyi O' nün yerine siz tamamlamak zorundasınız. "Eğer" sözünü çıkarıp atın. O, bu sözü yalnızca bir siper veya güvenlik önlemi olarak kullanmaktadır. Sert, eleştirici dırdırlar ve bitmez tükenmez duygusal sahneler, ikizlerin hassas aşkını hiç kuşkusuz köreltecektir. Bir parça cıvayı elinizde sıkıştırmaya çalışın. Ne olur? Hemen dağılır ve sımsıkı sıktığınız parmaklarınızın arasından kaçışan yüzlerce parlak gümüş topa dönüşür. Bir ikizler erkeği, kendisini çok iyi tanıdığını sanan eşini terketmeden önce, boşandıktan sonra karısının O' nün kağıtları arasında bulduğu şu dizeleri yazmıştı:
" Düşüme girdin
Ve dalgınlığımın yumuşak halısı üzerinde A ltları çivili çizmelerle yürüdün..."
ikizlerin her zaman aynı anda iki aşkı olduğunu sık sık bir yerlerde okumuş, ya da duymuşunuzdur. O' nün çift karakteri konusunda sık sık tekrarlanan bu yanıltıcı söz, aslı olmayan üzüntülere yol açabilir. Bu tarifi ben değiştirebilir miyim? ikizler' in iki aşka ihtiyacı vardır. Bunun mutlaka iki kadın olması gerekmez. Bu bir bilmecedir. Eğer O' nü gerçekten tanıyorsanız, bilmecenin cevabını da bileceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:45   #16
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Aşk ve İlişkiler (KADINI)..!!!

Brigham Young, her erkeğe bir kaç kadın gerektiğini savunduğu zaman, gizlice hep bunun heyecan verici bir fikir olduğunu mu düşünmüştünüz? Gizliden gizliye hep Doğulu hükümdarların haremine imrenmiş miydiniz? Romantik Walter Mitty' nin hayalleriyle yetinmek zorunda değilsiniz. İkizler burcundan bir kızla evlenin, olsun bitsin.

Tabii, bir küçük sorun var. ikizler burcunda doğan bir kızla harem arasındaki fark, bu kızın açıkça cinsel zevklere pek ilgi duyma-masıdır. O' nun, kendini ihtirasa ya da herhangi başka şeye ciddi şekilde kaptıracak kadar uzun süre bir yerde durması zordur. O' nun zihni sürekli olarak orada burada dolaşır durur, ve aynı anda bir sürü yorum ve eleştiri yapar. Ancak, biraz daha derine bakın. Bir ikizler kadınım oluşturan birkaç kadın arasında bir yere gizlenmiş olan romantik biri vardır- zihinsel, ruhsal ve fiziksel zevklerini tam bir uyum içinde uyarabilirseniz, yoğun bir cinsel ihtirasa sahip olacak biri... ikizler kişiliği içinde bulunan çeşitli kadınların size verdiği mutluluğu bozmadan, O' nun bu yönünü nasıl geliştireceğiniz konusu sorun yaratabilir. Bir ikizler kızının birkaç kadına bedel olduğunu söyleyebilirim. Ancak, bunları sınıflandırmak için gerekli olan yüksek matematik ile uğraşıp uğraşmamak sizin bileceğiniz iş. Her bireysel olay birbirinden farklıdır.

Bu kadının yaşı, O' ndan ne bekleyebileceğiniz konusunda önemli bir ipucudur, çünkü, olgunluğa erişinceye kadar, gönül ilişkileri O' nün için oyundan başka birşey değildir, inanılmaz derecede maymun iştahlı ve ne yapacağı belli olmayan biri olabilir. Önceleri sizin gülümseyişiniz, sesiniz ve hattâ yürüyüş biçiminizle kendinden geçebilir. Sonra bu kendinden geçiş tersine döner ve çoraplarınızdan saçınızın biçimine kadar herşeyinizi öylesine zekice ve keskin bir alaycılıkla eleştirir ki, aldığınız yaralar için tentürdiyot gerekebilir. Şimdi, bu sizin bir ikizler kadınına talip olmanıza engel olmasın. Unutmayın bir yerine en az iki kadın alıyorsunuz; bu da pek kolayca vazgeçilecek bir alışveriş olmasa gerek.

Merküri kadınları göründükleri kadar kalpsiz değillerdir. Sahip oldukları çok hareketli düş gücüyle pek çok hayal kurarlar. Romans, bunları ifade ettikleri en kolay yoldur, ikizlerin başka kadınlardan en az iki kat daha fazla anlatacak şeyleri vardır. Bir ikizler erkeği yapımcı, şarkıcı, avukat, aktör, satıcı ve aynı zamanda birkaç yönetim kurulunun başkam olabilir- ve kendisini sonsuza kadar çeşitli şekillerde ifade edebilir. Ama bir kadın bu kadar olanaklara sahip değildir, olursa da biraz kaprisli sayılır. Kim demiş Merküri kızları meslek sahibi olmazlar diye . Olurlar. Hem de hemen hemen hepsi. Ama bugünkü toplumsal koşullar altında bir meslek, ikizler kızına onbinlerce teorisini denemesi ve duygusal jimnastiklerini yapması için romantik bir ilişki kadar çok olanak vermez.

ikizler kızının sizin öfkenize değil şefkatinize ihtiyacı vardır. O' nün kendisini bir kişiye vakfetmesi gerçekten çok zordur. Bir erkeğin zihinsel yeteneklerine ve zekâsına hayran olurken, öte yandan O' nün edebiyat ve fen' e antipati duymasına, müzik ve şiire ilgisiz kalmasına dikkat eder. Yeterince yaratıcı olan, baleden ve edebiyat dünyasından hoşlanan bir erkek O' nün çift kişiliğini yeniden canlandırır. Tam bir müzeyi gezerlerken, İkizler kızının öbür tarafı o erkeğin hayatını kazanacak kadar becerikli olup olmadığını merak etmeye başlar. Sanırım siz de Haziran' da doğanların içinde bulundukları çelişkilere karşı daha büyük sempati ve anlayış duymaya başlamışınızdır.

O' nün hakkını yemeyin. Kendi karmaşık karakterinin yarattığı şaşkınlığı size yük etmeden, genellikle kendisine saklamayı bilir. Hayat dolu ve neşeli bir arkadaştır. Çoğunlukla (keyfi yerinde olduğu zaman) canlı kişiliğiyle pırıl pırıl parlar, zekîce imaları ve esprileriyle sizi eğlendirir ve dünyadaki hemen hemen bütün konularda akıllıca konuşur. Romantik bir ilişkinin gerektirdiği tüm duygusal davranışlardan hoşlanır ve sizi fethetmekte güçlük çekmez. Tanıdığınız başka hiçbir kadın sizi daha renkli bir şekilde severek ve böylesine etkileyici bir çekicilikle mutlu edemez. Çok kadınca bir havayla kirpiklerini -titretmeyi bilir, ama sıra hayatını kazanmaya gelince de hiçbir zaman çaresiz biri değildir. Tuzağına düşen zavallı erkeğin aklını başından ve banka defterinden alacak kadar kusursuz bir şekilde hafif parti kızı rolü oynayabilir. Ancak kolaylıkla halim selim ve bacasına tutkun bir eş kişiliğine dönebildiği gibi, büyük filozofları inceleyen ve politika ve şiir konularını zekice konuşan ciddi bir entellektüele; sonra birdenbire korkulan, gözyaşları ve sinir küpü davranışlarıyla çiğ bir kadın kişiliğine dönebilir. O, hiç kuşkusuz donuk boş veya monoton bir kadın değildir.

Bunun bir abartma olduğunu düşünüyorsanız, Marilyn Monroe' yu anımsayın. Cari Sandburg' dan kuaförüne kadar, tanıdığı her erkek, O' nü iyi tanıdığını sanan bir başka erkekten tamamiyle farklı bir kişilik olarak görürdü. Marilyn1 in, baştan çıkarıcı aşk ilahesine benzediği bir fotoğrafını, kalın çerçeveli gözlükleri ve makyajsız yüzüyle, rus yazarları konusunda konferans verecek birine benzediği bir başka fotoğrafının yanına koyun, sonra bunlara üçüncü ve dördüncü fotoğrafları ekleyin; birinde önünde mutfak önlüğüyle, atletik yeteneklerine ve sıcak, insancıl karakterine hayran olduğu kocası için peynirli sufle yapmayı öğrenirken görülsün - öbüründe, entellektüel yönlerine ve edebi yeteneğine çok derin bir saygı ve hayranlık duyduğu bir başka kocasının yanında akıllı uslu yürüyor olsun. Bunlara iki foto daha ilave edin. Bunların birinde, üçüncü bebeğini de kaybettikten sonra, kederle, özlemle dolu yüzü gözyaşlarıyla ıslanan bir kadın, öbüründe, bikinisi içinde Riviera' da yakışıklı bir Fransız film yıldızıyla gülüşen biri olsun. Bunlar, özellikle poz vererek çekileri resimler değildir. Bırakın reklam amacı gütmeyi, resimler çekilirken bu kadın dönüp bakmamıştır bile... Bu, ikizler kadınının yapısında bulunan bütün başka kadınların fotoğraf makinesiyle tespit edilişinin en güzel örneğidir, ikizler kadını çok çeşitli kişiliklerini, büyük çoğunlukla, başkalarına göstermek istediği kişiliğin arkasına gizler.

Merküri kızı" gerçekten âşık" olmak ister, ama bu O* nün gözünü korkutur, cesaret edemez. Anne olmayı da çok ister, ama çoğunlukla bu da O' nün gözünü korkutur. Karşılaştığı her erkekte başka bir güzellik bulur; ama O, mutlu olmak için aradığı tüm güzellikleri kendinde toplayan erkeği bulmaya çalışır.

ikizler kızında harika bir arkadaşlık bulacaksınız. Merküri kızı denizin dibine dalmaktan sürat yarışlarına- bisiklete binmekten bedminton oynamaya kadar her türlü merakınızda size arkadaşlık edecektir, ö, bütün sporlara ilgi gösterdiği ve kırbaç gibi keskin bir zekâya sahip olduğu halde, bir pudra ponponu kadar yumuşak ve kadınca görünmeyi de bilir. Yeni bir konu merakını uyandırdığı zaman, ikizler1 in keskin zekâsı açıkça kendini gösterir. O' nün Merküri zekâsı, sizin yaratıcı fikirlerinizin en zor anlaşılan yanlanın görmesini sağlayacak, ve O' da herhalde bu fikirleri geliştirmek üzere kendi düşündüğü bazı projeleri öne sürecektir. O' ndan kararlılık, değişmezlik beklemediğiniz sürece tümüyle büyüleyici bir arkadaş olacaktır.

Yalnız, hakça sizi uyarmak gerekir ki; bu kız size âşık olduğuna içtenlikle inanırken, aynı zamanda başka erkekleri de çekici bulabilir. Her zaman sizin yanınızda ya da yakınınızda olmazsa, herhangi bir başka burçta doğan kadından çok daha çabuk unutabilir. Değişikliği kabul etmek, hattâ onu aramak ikizlerin doğal yapısı gereğidir. Sürekli hareket halinde olma tutkusunu kontrol altına almayı; sabırlı ve tutarlı olmayı öğreninceye kadar, ikizler kadını kendi yaşamım da sizinkini de karmakarışık edebilir, ikizler burcunda doğan kadınlara âşık olan erkekler şükretsinler ki; bu kadınların çoğu çok geç olmadan, kendi yaratılışlarının daha anlayışlı yanında karar kılarak akıllarını başlarına toplamayı başarırlar.

Bir kez ikizler kızına evlenme teklif ettikten ve O da bunu kabul ettikten sonra, bir tek kadınla evlilik hayatı yaşamaya mahkum olan başka erkeklere acıyabilirsiniz, ikizlerinizle evlenince birkaç eşiniz birden olacak demektir.

Bir numaralı eşiniz O' ndan istediğiniz herşeye uymayı başaracaktır. Sadakat istiyorsanız, O' nün gerçek aşkını kazanacak kadar ilginç olmanız koşuluyla, size sadık da kalabilir. Yani, şu zihinsel, ruhsal ve fiziksel uyumu sağlayacaksınız; fiziksel uyum, diğerlerinin karışımına kırmızı biber gibi sonradan eklenecek. Şehir dışında yeni bir iş alırsanız, bu eşiniz hiçbir zaman surat asmayacaktır. Hüneri, zevki ve renk duyusu sayesinde, becerikli ve zekî elinin hafif bir dokunuşuyla yeni evinize çok güzel bir görünüm kazandırabilir. Ayrıca, serüveni sevdiği için, geleceğinizin güvenliği ile kumar oynuyorsunuz diye dırdır etmeye kalkışmayacaktır. Yeni ufuklara açılmanın heyecanı O' nün daha çok ilgisini çeker, o' nda şaşılacak kadar iyi bir iş kafası vardır ve tüm orijinal fikirlerinizi destekleyecektir. Fazla bir gelire ihtiyacınız olduğu zaman, çalışmaktan çekinmeyeceğine güvenebilirsiniz; kazandığı parayı nasıl harcayacağını da oldukça iyi bilir. Her ne kadar uçarıymış gibi bir izlenim yaratırsa da, göründüğü kadar uçarı değildir. Tüm o parlak küçük konuşmaların altında; O, bir düşünür, hem de çok zekî bir düşünürdür.

iki numaralı eşiniz huysuz biridir. Bunu böylece bilmelisiniz. Nöbetleşe, hırçın ve küstah olduğu zamanlarda alaycı da olabilir. Aynı zamanda, zekâ yönünden size meydan okuyabilir. Ama, bir erkek, de uyarılmak, canlandırılmak ihtiyacındadır, öyle değil mi? Hodri meydan! Zekîce bir tartışmada O' nü bastırın bakalım. ( Aslında bu O' nün gizlice istediği birşeydir ya...) Bu eş yaşam koşullarıyla kolay kolay sarsılmayacaktır; kesin ön yargılan da yoktur. Bir protesto yürüyüşüne veya toplu oturmaya katılıp gece yansına kadar eve gelmeyebilir. Ot bir konuşma yapmak veya gece okulunda bir kaç fazla kredi elde etmek için dışarda olduğu sırada siz de bunlara katılırsanız ne olur yani? Hiç olmazsa, kimlerle olduğunuz, nerede olduğunuz, ne yaptığınız konusunda kuşku dolu sorularla canınızı sıkmaz. Siz de O" nü sorguya çekmeyin. Siz onurlu bir insansınız. O da öyle. Bu kadın oldukça bağımsız bir bireycidir.

Üç numaralı eşiniz, rutin ev işlerinden bıkan ve canı sıkılan bir kadın olacaktır. O, hayal kurarken, okurken ya da bir tiyatro oyunu yazarken, yataklar yapılmadan, mutfaktaki bulaşıklar yıkanmadan kalacaktır. Akşam yemeğinde size bir kulu konserve fasulye verecek, teneke kutuyu açmak zahmetine bile kapanmayacaktır. Ama O' nunla en kısacık saatlerde en tatmin edici konuşmaları yapabileceksiniz. Yaşamın sizde yarattığı düş kırıklıklarını sempatiyle karşılayacaktır. Hem duygusal hem entellektüel özlemlerinize cevap verecek, Budizm hakkında ne düşündüğünüzü merak edecek ve bir şarkı yazmaya kalkışmanız O' nü heyecanlandıracaktır. Kısacası, O oldukça iyi bir arkadaştır. Toz alması, yemek pişirmesi ve bunun gibi tüm saçmalıklarla uğraşması için başının etini yiyip durmadığınız için, size de çok büyük sevgi ve şefkat gösterecektir. Bu eşiniz çek defterinizi arada sırada karmakarışık edebilir. Ancak, aniden bir kamp yapmayı veya Las Vegas' ta birkaç gün geçirmeyi teklif ettiğiniz zaman, örneğin, bunun bütçenizi nasıl etkileyeceği, Siam kedisini kimin besleyeceği, siz yokken banyonun musluğu sızıntı yaparsa ne olacağı gibi bir takım aptalca itirazlarda bulunmadan, hevesle bavulunu hazırlayacaktır.

Dört numaralı eşiniz neşeli ve güzeryüzlü bir anne olacaktır. Çocukların kendisini sınırlamasına izin vermeyecektir; çünkü herhalde onların üstlerine fazla düşmeye fırsat bulamayacak kadar çok projenin peşinde olacaktır. Çocuklar da O' nün bağımsızlığını taklit edecek ve bunun yararım göreceklerdir. Biri çıkar da, çocukları için ne kadar zaman harcadığını sorarsa, herhalde şöyle cevap verecektir: " Bizim ailede ne kadar zaman harcandığı sorun değildir. Önemli olan ne kadar sevgi duyulduğudur." Haklıdır da. Bir gün öfkelendiği bir olayı, sonradan yumuşayarak hoş gördüğü için, çocuklar her zaman O' nün sözünü dinlemeyebilirler, ama anneleriyle yaptıkları uzun konuşmalara çocuklar bayılırlar. Annelerinin düş gücü çocuklarınkine uyar ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Belki hoş görülü bir annedir, ama çocukların okul durumlarıyla yakından ilgilenir ve iyi notlar almalarında ısrar eder. Giysilerini asmazlarsa gene de sınıflarım geçebilirler, ama ev ödevlerini yapmazlarsa, geçemezler.

Beş numaralı eşiniz, çok iyi bir ev sahibi; tüm o mumlar, çiçekler ve gümüşler olayının uzmanı olacaktır. Amirinizden Başbakana kadar herkesi evinize akşam yemeğine getirebilirsiniz; eşiniz o kadar nazik ve çekici olacaktır ki, konuklarınız eve gitmeyi hiç istemeyeceklerdir. O, yaşamını fazla gayret sarfetmeden yeterli şekilde düzenleyecek, moda dergisinden çıkmış gibi giyinecek, ve tiyatroyu sevecektir, O' nü sanat galerilerine ve konserlere götürebilirsiniz-her türlü sosyal faaliyette evindeymiş gibi rahat olacaktır. Herkes gıpta ile size bakacak ve böylesine tatlılıkla kolunuza asılan göz alıcı kadının kim olduğunu merak edeceklerdir. O çok romantik ve süper kadınca olacaktır. Belki doğum gününüz için size bir şiir bile yazar. O' na kadife giysiler, pahalı parfümler almak isteyeceksiniz; çünkü, O" nün o zarif hali tavrı karşısında kendinizi köy ağası gibi hissedeceksiniz. Yurt dışına bir geziden söz edecek olursanız, gözleri parlayacaktır. O, kültürlü bir kızdır.

îşte böyle... ikizler eşinizin oluşturduğu hareminizdeki bazı kızları atlamış olabilirim. Şehirdeki bütün kocalar sizi hergün değişik bir kadınla görünce hasetlerinden çatlayacaklar. Bunu nasıl başardığınızı soracak olurlarsa, yüz vermeyin. Poligami yasalara aykırıdır, biliyorsunuz. ikizler eşiniz uçakla gidebileceği hiçbir yere trenle gitmeyecektir. Konuşabileceği hiçbir yerde sessiz kalmayacaktır. Yardım edebileceği hiçbir yerde başını çevirip geçmeyecektir. Ve koşabileceği hiçbir yerde yürümeyecektir. Kafası öyle çok düşünceyle ve yüreği öyle çok umuda doludur ki, bunların hesabını tutmak için bir bilgisayara ihtiyacı vardır. Yoksa, asıl-bugünden yarına- yanısıra koşabilecek, kendisiyle birlikte hayaller kurabilecek birine mi ihtiyacı vardır? Eğer bu erkek sizseniz, yakınında olup olmadığınızı anlamak için omuzunun üstünden dönüp bakmaya cesaret edemeyecektir, içindeki derin ve anlaşılmaz bir korku, dönüp arkasına bakmasına bile engel olur. Sonunda O' nün hızına erişebildiğiniz zaman, O' nü sizin hızınıza indirin. Elini sımsıkı tutar ve hiçbir zaman bırakmazsanız, bunu başarabilirsiniz. Her ne kadar Merküri' nin Kuzey rüzgârları O' nü ters yönde etkilerse de, gizliden gizliye, bir süre dinlenmenin ne denli özlemini çektiğini bilemezsiniz. Acele edin ve O' na yetişmeye çalışın. Size ihtiyacı var.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:48   #17
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Uyum Analizi..!!!

Ikizler ve Koç

Hava burcu Ikizler, ateş burcu Koç'un atesini alevlendirecektir. Uyumlu demek bu iliskiyi tanimlamak için yetersiz kalacaktir. Sevgili Ikizler siz Koç'un enerjik, tutkulu ve coskulu karakterine tutulmus olmalisiniz. Ikinizde çok çabuk sikildiginiz için birlikte çok heyecanli bir hayatiniz olacaktir. Sizin
merakli yapinizla Koç'un atilganligi birlesince hiç görmediginiz uzak yerlere gidebilirsiniz.

Fiziksel yapinizla ayni frekanstasiniz. Koç burcunun cinsel dürtüleri çok kuvvetlidir, güçlü, eglencelidir ve yeni seyler denemek ister. Siz de yeniliklere açik oldugunuz için birlikte çok eglenirsiniz.

Koç öncü nitelik tasir ve yönetmek ister. Ikizler ise değişken nitelik oldugu için her duruma kolay adapte olabilir ve bunu dert etmez. Ikizler burcu sözcüklerle de bastan çikarilmak ister. Koç insani içgüdüsü ile ne istediginizi anlayacak ve sizi önce kelimelerle bastan çikaracaktir.

Zodyak'in kahraman burcu Koç aktif, cesur ve maceracidir. Onun görevi olaylari baslatmaktir. Haberci Ikizler'in görevi ise insanlara disarida olan heyecanli olaylari aktarmaktir. Ikizler tarafsiz, akilci ve gerçek pesindedir.

Koç ve Ikizler o kadar hareketli ve mesguldürlerki duygularina zaman ayiramazlar. Aralarindaki duygusal iliskiyi düsünecek zamanlari yoktur. Dogum haritanizda su gurubundan burçlar varsa daha duygusal bir iliskiniz olabilir.

Endiselenmeyin dinamit gibi canli ve eglenceli bir iliski olacaktir.



Ikizler ve Boga

Bu iliski zit karakterlerin çekimi olacaktir. Birbirini izleyen burçlar genelde çok farkli olup birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Ikizler zeki, hazir cevap, entelektüel ve burçlarin en hizlisidir. Siz Ikizler her seyden çabuk sikilirsiniz, hareket, is, aktivite ile dolu yasamaktan zevk alirsiniz. Değişken nitelik tasidiginiz için yeni sartlara adapte olma kabiliyetiniz inanilmazdir.

Gazete, haber kanallari ve dergilerin haber odalari, tarafsiz bir sekilde gerçegin pesinden kosan Ikizler burcu insanlari ile doludur. Bilgi dolu olmaniza ragmen detaylara inecek vaktiniz olmadigi için o is çaliskan Boga'ya kalmaktadir.

Siz disari çikmak isterken, Boga evde oturmak isteyecektir. Siz esneksinizdir ve duygularinizi açikça dile getirirsiniz. Boga ise inatçi ve içe dönüktür. Boga insani yaptigi ise tamamen konsantre olur ve sirasina göre, yavas ve dikkatli olarak isini yapmak ister. Siz ise bir çok seye dagilmis, hizli ve dikkatsizsinizdir.

Hizli basdöndürücü hayat tarziniz bazen size bile fazla gelmektedir. Boga insani ile sakinleseceginizi düsünseniz de buna fazla dayanamayabilirsiniz. Boga'ya fazla itiraz etmezseniz size çok iyi davranacaktir. Buna ragmen sizin gibi biri ile birlikte olmaktan sinirleri bozulabilir ve tükenebilir. Size göre ise Boga ne zaman ne yapacagi çok belli ve çok tedbirlidir. Onun gücü dengeli olusundadir bu da size çok sikici gelebilir.

Yatakta çok iyi anlasirsiniz. Boga yavas, duyarli, harika bir a******. Dikkatli, ilgili, düsüncelidirler ve seks onun için çok önemlidir. Onun ilgisini çekti iseniz çok sanslisiniz. Boga tam sadakat bekleyecektir. Siz ise bunu yapamayabilirsiniz.

Beraberliginizin sansi yüzde ellidir. Iliskinizin basarisi birbirinizi ne kadar çok sevdiginize ve dogum haritanizdaki diger gezegenlerin konumuna baglidir. Ikinizde buna inaniyorsaniz devam etmelisiniz.

eger yerinizde durmayi ögrenirseniz Boga sizi sakinlestirecek ve tatmadiginiz duygulari ögretecektir.


Ikizler ve Ikizler

Iki Ikizler ayni evde iken basdöndürücü bir hizla sürekli ileriye dogru giden bir hayatiniz olacaktir. Ikinizde çok dolusunuz ve zamaniniz yok. Gece yarisi bir klüpte ya da sabah sekizde onun ofisinde bulusabilirsiniz. Ikinizde üretkensiniz ama romantik degilsiniz.

Sizler değişken nitelik tasidiginiz için esneksinizdir ve iliskiyi sürdürebilirsiniz. Ikinizinde okumaya ve yazmaya ihtiyaci vardir, bir tane çalisma odaniz olsa bile ayri ayri bilgisayarlariniz olacaktir.

Sürekli yeni haberleri takip eder ve olan bitenden haberdar olmak istersiniz. Bu da sizi stresli yapacaktir. Heyecan ve adrenalin dolusunuz. Bu durum yipratici olmakla birlikte sizin için eglencelidir ve bu konuda birbirinizi iyi anlarsiniz.

Ask hayatinizda çok yönlü, konuskansiniz ve birbirinizin ilgisini yillarca canli tutmayi becerirsiniz. Ikinizde genç görünüslü, zeki ve hazircevapsiniz. Bütün bu özellikler sizi birbirinize çeker. Örnek olarak John Kennedy ve Marilyn Monroe'yu verebiliriz.

Ikinizde hava elementi oldugunuz için iyi iletisim kurarsiniz. Bu da saglikli bir iliski için en gerekli özelliktir. Duygu ve düsünceleri karsilikli dile getirebilmek iyi bir beraberlik için basta gelen sartlardan biridir. Ikinizde duygusal sayilmazsiniz, askinizi kalbinizden çok kafanizda tasirsiniz. Soguk ve tarafsiz olmamaya çalisin. Uzun süreli bir iliski için duygulariniza daha fazla önem vermeniz gerekecektir. Yüksek IQ' lerinizle bu açigi kapayamazsiniz. Hayatiniza biraz romantizm katmak için çaba göstermelisiniz.

Ikizler'in kafaca saygi duymadiklari birini sevmeleri mümkün degildir. Bu yüzden birbirinize hayran olursunuz. Her konuda konusmaya bayilirsiniz. Birbirinize ask mektuplari göndersenizde içine dergilerden kesilmis ilginç bir yaziyi da koymayi ihmal etmezsiniz. Paylasmayi sever, seyahat etmeye bayilirsiniz. Günleriniz küçük sakalar ve esprilerle çok eglenceli geçecektir.

Ikinizinde ev isleri ile alakaniz olmadigi için bir yardimci bulmalisiniz. Pratik olmadiginiz için de iyi bir muhasebeci tutup dediklerini aynen uygulamalisiniz.

Ikizler'in kaybolan ikizini yani öbür yarisini aradigi söylenir. Öbür yarinizi bulmus olabilirsiniz. Mutlu iseniz Ikizler ile birlikteligin keyfini çikarin. Biraz ugrasi ile bu iliski harika olabilir.


Ikizler ve Yengeç

Ilk bakista Ikizler ve Yengeç burçlari bir araya gelemeyecek kadar farkli gözükseler de, biraz çaba ile harika bir beraberlik olabilir. Siz hava elementisiniz ve sevgiliniz Yengeç ise su elementidir, bu ikili çok iyi bir karisim olusturabilir.

Önce farkliliklarinizi ele alalim. Yengeç insani evine, ailesine baglidir ve kök salmak ister. Siz ise bavulunuzla seyahat ederek yasamak, sonsuz merakinizla hiç durmadan dünyayi dolasmak istersiniz.

Yengeç burcu geleneklerine baglidir, çocuk, bahçeli bir ev ve aile yasami ister. Siz ise kalabalik bir sehirde eglenceli ve heyecanli bir yasam istersiniz. Hatta, imkaniniz olsa bir kaç sehirde birden yasamak isterdiniz. Degisiklige ve harekete ihtiyaç duyarsiniz, durgun bir hayat tarzindan sikilir, mutsuz olursunuz.

Siz de bir gün çocuk isteyebilirsiniz ama onu sirtiniza alip dünyayi dolasabilmek sarti ile. Yengeç ise çocuklarini güvenli ve düzenli bir evde yetistirmek ister. Ikizler burcunu hareketli hayatindan alip sakin bir ev ortamina sokun, sikintidan patlayacak ya da depresyona girecektir.

Ikizler insani bütün bunlarin yanisira, kendinde olmayan su elementi özelliklerine ihtiyaç duyar. Su elementi Yengeç ise çok hassastir ve duygulara çok önem verir. Duyarli Yengeç, size dokunmaktan, seslerden, görüntüden ve damak tadindan zevk almayi ögreterek hayatiniza siirsel güzellikler getirecektir. Siz kendi basiniza kesfedemeyeceginiz duygusal bir dünyayi onunla kesfedebilirsiniz. Hatta Ikizler'in meshur " konsantre olamama" özelligi bile Yengeç sayesinde azalabilir.

Yengeç ise onun arkadas çevresine kattiginiz eglenceli insanlardan ve ilginçlesen hayatindan memnun olacaktir. Içe dönük olmasina ragmen sizin disa dönük sosyal hayatiniza alisacaktir. Yengeç'in sürekli ailesi, akrabalari, eski okul arkadaslari, komsulari ……vs. gibi insanlarla iliski içinde olmasi sinirinize dokunsa da, esnek bir insan oldugunuz için nese ile buna katilirsiniz.

Seks Yengeç için her seferinde hayatini degistiren önemli bir olaydir. Sizi gerçek ve derin duygulari ile çok sasirtir. Ayni sekilde sizin de daha derin duygulara sahip olmanizi arzu eder. Aslinda siz de zamanla gelisebilirsiniz. Bu sayede sadece onu degil kendinizi de daha yakindan taniyabileceksiniz. Aranizda kuvvetli olan sizsiniz Yengeç basta acemi olacaktir, sizi bastan çikarabilmesi için onu bastan çikarmalisiniz. Sizin neseniz Yengeç'in çok hosuna gidecektir.

Bu beraberlik klasik anlamda uyumlu sayilmasa da birbirinizde olmayan özelliklere sahipsiniz. Zorluklara ragmen bu iliskiye önem verin, aslinda birbirinizi tamamliyorsunuz.


Ikizler ve Aslan

Aslan burcu hayati büyük ölçekle yasamayi sever. Onun hayati sampanya, havyar, çiçekler, resmi davetler ve törenlerle doludur. Ikizler insani ise özgürce, kisitlanmadan yasamayi sever. Gene de hava ve ateş karisimi iyidir. Hava elementi Ikizler, Aslan'in atesini alevlendirir.

Ask hayatinizda Aslan insanin kendine olan güveni sizi çok heyecanlandirir. Sevgiliniz ise sizin onun yastigi altina, ceketinin cebine koydugunuz siirlerden ve ask notlarindan çok etkilenir. Aslan aski ciddiye alir ve siz izin verirseniz bu ask hayat boyu sürebilir. Gerçek bir romantiktir, askin tadini çikarmayi bilir. Sizi hediyelere bogacak, sizi memnun etmek için yatakta çok zaman geçirecektir. Bu hem kadin hem erkek Aslan için geçerlidir ve iliskiniz yillarca sürse de degismeyecektir.

Aslan burcunun göz alici görüntüsü evlendikten sonra da degismeyecektir. O zarif ve gösterislidir ve de öyle kalacaktir. Bakkala verecek parasi olmasa da berberi için ya da yeni bir elbise için mutlaka para bulacaktir. Aslan'i hiç bir zaman eski püskü bir elbise ile göremezsiniz. Sadece sizin degil, bütün dünyanin hayranligina ihtiyaci vardir. Her zaman hos görünmesi gereken hayranlari olduguna inanir.

Sosyal ihtiyaçlariniz birbirine benzer, ikinizde gezmekten zevk alirsiniz. Ikizler, Aslan'dan daha mütevazidir, neden en pahali restorana gitmeleri gerektigini anlamasa bile bundan zevk alir. Aslan'in ne düsündügünü merak eder, bu Ikizler'in sonsuz merakinin bir parçasidir.

Aslan'in sahipleniciligini unutmamalisiniz. Siz daha hazir olmadan askinizi ve sadakatinizi ilan etmenizi isteyecektir. Aslan insani herkes için ne kadar cazip olursa olsun eger Ikizler bir iliskiden sikildi ise onu kimse tutamayacaktir. Bu özelliginiz yüzünden sürekli ya da düzgün bir iliskinizin olmadigini da unutmamalisiniz.

Herseye ragmen çok hos bir iliski, harika olabilir.


Ikizler ve Basak

Hasat zamani dogan Basak üretken ve çaliskandir, onun bu özelliklerine hayransinizdir. Basak, istekleri bitmeyen tiplerden degildir. Ikinizde o kadar mesgul insanlarsiniz ki, birlikte olabilmek için önceden plan yapmaniz gerekebilir. Sizler akilci ve objektif Merkür tarafindan yönetiliyorsunuz, konulara öyle bir dalarsiniz ki etrafinizi unutursunuz.

Ikizler'in daha iyi organize olmasi ile bu birliktelik yürüyebilir. Bu Basak'in en becerikli oldugu konulardan biridir, size konuda yardimci olup hayatinizi düzene sokabilir.

Basak'in sekste de istek ve duygularini rahatlikla dile getirmesi Ikizler'i bastan çikaracaktir. Toprak elementi olan Basak seksi hayatin en önemli olaylarindan biri olarak görür ve bu konuda çok duyarlidir. Sizi yavaslatarak daha çok zevk almanizi saglayacaktir. Ikinizde kelimeleri seversiniz, birbirine erotik hikayeler okuyabilirsiniz. Basak basta çekingen gözükse de asik oldugu zaman inanilmaz tutkulari su yüzüne çikacaktir.

Basak insani ahlaki degerlere önem verir ve çok sadiktir, sizi aldatma ihtimali çok azdir. Bu konuya dikkat edin ve siz de onu hayal kirikligina ugratmayin.

Ikinizde gergin ve endiselisinizdir. Basak sizden biraz daha fazla endiselenir. Ikinizde birbirinizi sakinlestiremeyeceginizden bu problem olabilir. Düzenli olarak gevsemek için zaman ayirmalisiniz.

Burçlariniz klasik anlamda uyumlu olmasa da, isterseniz yürüyebilir. Basak'taki toprak elementi özellikleri ayaklarinizin yere saglam basmasina yardimci olarak, hayatiniza pratiklik ve gerçekçilik getirecektir. En önemlisi de kargasa dolu hayatinizda Basak insanin yaninda kendinizi emniyette hissedeceksiniz.


Ikizler ve Terazi

Bu beraberlik çok hos olacaktir. Ikizler ve Terazi birbirlerinin ihtiyaçlarini dogal olarak karsilar. Terazi, kültürlü, entellektüel, terbiyeli, nazik, zarif, adil, iyimser ve mutlu bir insandir. Bu özelliklerinden dolayi da bulundugu ortama nese katar. Ikinizde hava elementi ve iletisimci oldugunuz için, iliskinizin büyük bir bölümü canli sohbetler ve ilginç konularla dolu olacaktir.

Terazi'de sizin gibi yerinde duramayan bir tiptir, eve tikilip kalmak ikinizide çildirtabilir. Terazi son moda restoranlari, klüpleri, kültürel aktiviteleri yakindan takip eder ve hemen herkesi tanir. Siz de sik sik uçakla uzak yerlere gitmek, hayatiniza yeni bir bakis açisi getirmek istersiniz. Terazi sizinle gelmekten büyük mutluluk duyacaktir. Zaten Terazi 'ortaklar' burcudur. Birbirinizi yeni aktivitelerin içine sokarken beyninizin öbür yarisini bulmus olmaktan mutlu olacaksiniz.

Kavga ettiginiz zaman bu adilce olacak ve konuyu uzatmadan barisacaksiniz, ikinizde kin tutmazsiniz.

Terazi sizden daha fazla evlilik yanlisidir, onun için iliskinin basinda gerçek niyetinizi söylemenizde fayda var. Hazir degilseniz zaman istemelisiniz. Terazi evli iken daha mutludur ve sizin gibi sikildigi zaman kaçip gitmez. Terazi, Ikizleri süprizleri ile çok mutlu ettiginden Ikizlerin bu iliskiden sikilip gitme ihtimalide azdir. Evcimen Terazi sicacik bir ev ortami yaratir, evi de arkadaslari, aile üyeleri ile doldurarak herkesi eglendirir.

Ask hayatinizda ise birbirinizin ihtiyaçlarini içgüdüsel olarak karsilayacaksiniz. Terazi'nin ruh hali komikten ciddiye dogru her an degisebilir. Siz de degisen ruh hallerine çok çabuk adapte oldugunuzdan uyum içinde olursunuz. Terazi'nin zarif ve hos stiline bayilirsiniz, genelde çok gösterislidir. Ikizler öbür yariniza siki sarilin Terazi tam size göre.


Ikizler ve Akrep

Aydinlik ve havai Ikizler ile karanlik ve gizemli Akrep biraraya gelebilir mi? Tabii ki ama bu hiç bir zaman klasik bir iliski olmayacaktir.

Önce farkliliklara bakalim, daha sonra ise sizi birbirinize çeken özelliklere.

Akrep, Ikizler gibi konuskan degildir. Yaptigi isten ( gazete okuyordur, bir sey hesapliyordur) basini kaldirmadan, hiç konusmadan günler geçirebilir. Akrep herseyi köküne kadar arastirir, her konuda derinlere iner. Akrep sevgiliniz çok tutkuludur, size yabanci olan bu yogunluk çok hosunuza gider. Yatakta harikadir, bu konuda çok sanslisiniz Ikizler! Seksi, kendisinden emin, duyarli, sofistike biraz da tehlikelidir. Akrep'in yogun duygulari tüylerinizi ürpertebilir. Onun felsefesi her konuda ''ya hep ya hiç''tir.

Siz açiksiniz, Akrep ise daima ketumdur. Kavga ettikten sonra siz öfkenizi bir kenara birakip baris isteseniz bile o günlerce somurtabilir. Onun bir sikintisi oldugunu günlerce anlamayabilirsiniz, bazen kendisi bile ne oldugunu anlamadan günlerce içi içini kemirebilir. Onu yavas yavas açmaya çalismalisiniz. Siz kelimeleri ustaca kullanarak, açik tarafsiz ve net konusursunuz. Sabit nitelik olan Akrep sizin açikliginizi, kolay adapte olmanizi ve esnekliginizi begenir. Ayni zamanda çok beceriklisinizdir, zor durumda kaldiginiz zaman, aklinizi kullanarak aninda çözüm bulabilirsiniz. Akrep ise kendisini yaniltmayan sezgi ve içgüdüleri ile hareket eder. Altinci hissi kuvvetlidir. Sizin basiniz belaya girmeden o beladan kurtulmaniza yardimci olur.

Akrep'in degisen ruh hallerine ve kiskançligina dayanabilirseniz yillarca sürecek keyifli bir beraberliginiz olacaktir. Yalniz ona sadik kalmalisiniz, aldatilmaya hiç tahammülü yoktur. Siz hava elementisiniz, Akrep ise su elementidir. Birarada çok mutlu olabilirsiniz.


Ikizler ve Yay

sizi büyük ihtimalle Yay'in zeki, merakli, kafa yapisi ve sorulari bastan çikardi. Onun zekasi sizi miknatis gibi çekmis olmali. Yay ateş siz ise hava elementisiniz, atesle havanin birlikteligi harika olacaktir.

Ikinizde monotonluktan nefret eder, sik sik seyahat etmeyi ve yeni seyler kesfetmeyi seversiniz. Onun için birlikte çok eglenirsiniz. Ikiniz içinde ögrenmek çok önemli oldugu için biriniz yüksek ögrenimine devam etmek ya da yeniden üniversiteye gitmek isterse digeriniz onu destekleyecektir. Bilgi toplamak ve yaymak sizler için çok önemlidir, büyük ihtimalle üniversite ya da baska bir egitim ortaminda tanismis olabilirsiniz.

Ikinizde konuskansinizdir ama Ikizler'in Yay'in patavatsiz konusma stiline alismasi gerekecektir. Farkli çevrelerden olsa da tonla arkadaslariniz vardir ve bir arada iyi kaynasirlar, birlikte verdiginiz partiler harika olur.

Yatakta ikinizde yeni fikirlere açiksiniz. Degisiklige esit derecede, ihtiyaç duydugunuz için birbirinizden sikilmazsiniz ve askiniz tazeligini korur.

Yay sevgilinize siki sarilin. Bu iliski, zit burçlarin (yani 6 ay ara ile dogmus olanlarin) kusursuz çiftler olacagina en iyi örnektir.


Ikizler ve Oglak

Oglak çok çaliskandir, belki de onun güçlü hirsi sizi kendine çekmistir. Oglak sevgiliniz henüz yükselmektedir ya da çoktan en tepeye çikmis olabilir. Bu sizi yaniltmasin o her zaman en önde olmak ister. Siz de hirsli oldugunuz için onun isteki hirsi size yabanci gelmeyecektir. Siz, sosyal hayatiniza daha fazla önem verirsiniz. Oglak ise is hayatinda yükselmesine yardimci olacagi için sosyal olmak ister.

Oglak insani snobtur, burnu havadadir, Ikizler her seviyeden insanla iliski kurar ve her zaman demokratiktir. Oglak ise sadece seçkin insanlarla bir araya gelmek ister. Oglak burcuna bu konuda hak vermeseniz de değişken nitelik tasidiginiz için esneksinizdir ve bu durumu fazla büyütmezsiniz.

Çaliskan, iskolik Oglak kazandigi parayi evine yatirir ve biriktirir. Siz ise hayati anlik yasarsiniz, banka hesabi, hisse senedi gibi islerle ilgilenmezsiniz. Oglak bu konularda beceriklidir, onu dinlerseniz sizde para sahibi olabilirsiniz.

Oglak tutucu ve gelenekçidir, siz ise gelecege dönük yasarsiniz. Birbirinizin bakis açilarini anlayabilirseniz bu farkliligin ikinize de faydasi dokunabilir. Siyasi konularda da görüsleriniz farkli oldugu için sik sik tartissaniz da barismalariniz zevkli olacaktir.

Oglak yatakta duyarli, sevecen ve sicaktir. Sizden daha derindir. Isten basini kaldirabildigi zaman tutkulu bir asik olur ve bütün gününü sizinle yatakta geçirebilir. Günlük sorumluluklarindan kurtuldugu zaman kendini tamamen size verebilir.

Oglak size finansal açidan güvenli, gidilecek ve gezilecek yerler açisindan zengin bir hayat verir. Onun çok çalismasindan sikayetçi olmayin ve oldugu gibi kabul edin. Bu sayede sevdiginiz eglenceli hayata kavustugunuzu unutmayin. Onunla birlikte bir sürü basarili insan taniyacaksiniz. Oglak aileye düskün oldugu halde fazla çalismaktan çocuklarina yeterli zamani ayiramayabilir. Is her zaman agir basacaktir.

Sevgili Ikizler eger Oglak burcunun olumsuz yönleri ile basa çikabiliyorsaniz onunla evlenin sizi hayal kirikligina ugratmayacaktir.


Ikizler ve Kova

Her yönü ile kusursuz bir iliski olacaktir. Kova insani sizin hem zekaniza hem de sosyal yönünüze çok uygun bir estir. Kova, önyargisiz, insan haklarina önem veren, çevreyi korumaya kendini adamis, bu tür sosyal guruplarin dogal lideridir.

Asi ruhlu, cesur, toplumun kurallarina degil, kalbinden gelen sese baglidir. Kova'nin soguk ve ilgisiz görüntüsü onu daha cazip kilar. Ikizler de oldukça karizmatiktir, Kova'dan farkli olarak da hemen herkesle flört eder.

Kova yatakta çok canlidir, sizin ruh halinize göre bazen yumusak bazen sert olabilir. Yeni seyler denemekten çok hoslanir. Siz de onun karsiniza neyle çikacagini sabirsizlikla beklersiniz. Ondan sikilacaginizi hiç sanmayin, Kova sizi çok eglendirecek, nefes nefese ve sürekli heyecanli tutacaktir.

Kova farkli ve eglencelidir. Civa gibi Ikizler ise ona çok uygundur. Ikinizin beraberligi baska hiç bir seye benzemeyecektir, birakin sizi yildizlara götürsün.


Ikizler ve Balik

Ikizler ve Balik birçok yönden zittir, fakat zit kutuplar her zaman birbirini çeker. Bu iliskinin bir çok inis ve çikisi olacaktir, sonuç ise size baglidir.

Balik derinden sever ve baglanir, siz ise fazla derine inmeden iliskinizi yasarsiniz. Bu, ruhen ve bedenen sevilmek, hem de anlasilmak isteyen Baligi tatmin etmeyecektir. Balik hayatinin askini ararken siz bu olasiligi düsünecek kadar bile ayni iliskide kalamazsiniz. Sizin kalbiniz kafanizin içindedir o ise ask söz konusu oldugu zaman sadece kalbi ile hareket eder. Duygusal, hassas Balik sizi hayal bile edemeyeceginiz duygu derinliklerine götürüp tatmadiginiz duygulari tattiracaktir.

Balik için seks kutsal bir ayin gibidir, mumlar, çiçekler, kokularla dolu, iki bedenden çok iki ruhun bir araya gelisidir. Yataktaki deneyiminizin unutulmaz olmasi içinde çok yavas hareket edecektir.

Balik insaninin kendi dünyasi da dolu oldugu için sizin sürekli disarida mesgul olmanizdan rahatsiz olmayacaktir. Arada bir ayri olmanizin askinizi alevlendirdigini düsünür. Balik kendi fantezileri ile dolu bir rüya aleminde yasar ve zaman zaman yalniz kalip meditasyon yapmaya, düsünmeye ihtiyaç duyar.

Ikinizde mesgul insanlar oldugunuzdan birbirinize uygunsunuzdur. Siz hava , Balik ise su elementi oldugu içinde uyumlusunuz.

duygusal kapasiteniz onu gerçekten sevmeye yeterli ise ve ondan faydalanmaya kalkmayacaksaniz Baligin pesini birakmayin. Aksi takdirde dönmemek üzere uzaklara yüzecektir. Onun arkasindan karsiliksiz askini ve evrende az bulunan Neptün 'sü isiltisini özleyeceksiniz
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:49   #18
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Para Analizi..!!!

Burçların en iyi pazarlıkçı geveze ikizlerdir.İnsanları etkilemekte harika bir yetenekleri olan ikizler için sonsuz olanaklar ve yeni kontaklar sağlayabilecekleri bir kokteyl dünyada yaşanabilecek bir cennet gibidir.

Değişken ve tahmin edilemez ikizler geleceği düşünmeden cebindekileri son kuruşuna kadar harcamaktan hoşlanırlar. Para meseleleri konusunda çok fazla başarılı oldukları ve düşündükleri söylenemez çünkü daima yapılacak başka ilginç işleri vardır. Yaşamlarında esnek olmayı severler. 25 yıllık bir çalışma süresinin sonunda ellerinde beş kuruşlarının olmayışı ve bu 25 yılda farklı onlarca işler yapmaları şaşılacak bir şey değildir.

İlgilendiklerinde para bir şeytandır ve yapılacak bir sürü şey vardır. Gidilecek bir tatilde gereken miktar bir şekilde bulunur. Esnek ve özgürlük dolu olmaları onları paradan uzaklaştırır.

İkizlerin çalışacağı işler içinde eğlenceyi barındırmalıdır. Bir yada bir kaç işle uğraşmayı severler. Yapabilecekleri en iyi işler satış ve pazarlama işleridir. Eskimolara buz bile satabilirler. İşlerinde serbest olmaları başarı için gereklidir. Para konusunda asla endişelenmezler.

İkizler para konusunda iyimidir? Harcamaların nereye yapılacağı konusunda hep vurdumduymazlardır. Kendilerine benzeyen birini bulduklarında yaşanan ilişki çok enterasan olacaktır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:50   #19
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Para Tablosu..!!!

Parasal konularda nasıl davranıyorsunuz? Bu çizelge yıldızlarınıza bağlı olarak mali eğilimlerinizi, kişiliğinizi ve kabiliyetlerinizi gösteriyor.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

Bütçeci 1
Kaygısız 3
Pazarlıkçı 3
Detaycı 1
Tutumlu 1
Cömert 3
Yatırımcı 1
Materyalist 1
Sorumlu 1
Risk Alan 3
Mutasarruf 1
Harcayan 3
  Alıntı ile Cevapla
Alt 26-10-2006, 02:51   #20
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sağlık Analizi..!!!

br> ikizlerin, çok çalışan beyinlerini, herkesten iki kat daha fazla uyuyarak dinlendirmeye ihtiyaçları vardır. Ne yazık ki, uykusuzluğa çok yatkın olduklarından, nadiren yeterince uyurlar. Ama gene de, dinlenme, dinlenme, daha çok dinlenme olanağı sağlamak için çok gayret etmelidirler. Asabi yorgunluk bunlar için sürekli bir tehlike olduğundan, o huzursuz sinirleri iyileştirmek ve çok çalışan beyin hücrelerini yenilemek gerekir. Onları hastanenin dışında tutmak için, bol bol kirlenmemiş temiz hava ve variller dolusu parlak güneş ışığına ihtiyaç vardır. Bunlardan birinin eksikliği, artı yoğun faaliyetin baskısı, ikizleri kazalara; omuzlar, kollar, eller ve parmaklar da dahil olmak üzere, birçok organlarda enfeksiyonlara yatkın hale getirir. Akciğerler ve barsaklar da zayıf olabilir. Ayak ve sırt ağrıları, artrit, romatizma ve migren denen baş ağrıları da, sağlığını ihmal eden Merküri insanlarında görülmesi olası hastalıklardır. Çok tuhaftır ki ikizler insanı fazla faaliyetten çok, sıkıntı ve evde kapalı kalmak yüzünden ruhsal çöküntüye uğrar.
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 06:01 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580