Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2007, 01:29   #21
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2007 Yılı Terazi Yorumları

OCAK 2007

Ayın sonuna doğru iş ve duygusal hayatınızda karşınıza birçok fırsat çıkacak. Eğer zekanıza güvenerek güzel kararlar verirseniz, bunları çok güzel bir şekilde değerlendirirsiniz.

Bazı hayali şeyleri çok fazla ciddiye alarak gereksiz yorgunluklara katlanmanız ihtimali var. Bu ayın sizin için en şanslı yanı iş ve para konularıdır.

Ocak ayı bu açılardan sizin için önceki döneme göre daha iyi bir ay olabilir. Önemli iş görüşmeleri ve anlaşmaları yapabilir, olumlu haberler alabilirsiniz. Bütün hayati enerji ve aktiviteniz iş ve para konularına odaklanmıştır. İş hayatınızda bundan sonraki aylarda oluşacak sounları gidermek için hazırlıklı olmalısınız.

Sevdiğiniz kişiyle mesafeli bir ilişkiniz var. Bunu daha sıcak ve yakın bir hale getirmeniz gerekiyor. Çünkü o sizi seviyor ve çok değerli bir insan.

Bunun faydasını siz göreceksiniz.

Yoğun bir iş temposu sizi bekliyor. Arkadaşlarınızla birlikte ekip çalışmaları gündemde. Bu ay evinizde bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Özellikle bir kadının rahatsızlığı sizi huzursuz edebilir.

Bu ay bazı duygusal patlamalara da açıksınız. Ocak ayındaki sosyal ilişkilerinize gelince.

Bazı önemli sosyal etkinliklerde bulunmanız olasıdır.

Bazı kimselerle ki, bu kimselerin erkek olmaları ihtimali büyüktür, dini, felsefi ya da ideolojik konularda fikir ayrılıklarınız olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:29   #22
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Şubat ortasına doğru ani i bir maddi sarsıntı yaşamanız olasıdır fakat moralinizi bozacak bir şey yok.

Çünkü kısa bir süre içinde sıkıntının feraha dönüşmesi ve maddi konularda rahatlamanız da olasıdır. Bir arkadaşınızın bilerek ya da bilmeyerek, parayla ilgili bir işinizi engellemesi mümkündür.

Para konusu tartışmalara sebep olabilir.

Bu yüzden evinizde de bazı huzursuzluklar olabilir. Söz konusu tartışmalar eviniz ve aileniz içinde olabilir fakat evinizle ilgili olmayıp, tamamen bir dış mesele bile olsa hzursuzluğunun evinize yansıması ihtimali güçlüdür.

Duygusal ilişkilerinizde dikkatli olmanız şartıyla başarılı ve mutlusunuz. Eğer yalnız bir insansanız çevrenizden olmayan birisi aniden hayatınıza girebilir. Süregelen bir ilişkisi olan bir bekarsanız birlikte olduğunuz kimse eskiden beri bildiği bir yalanınızı ya da ondan sakladığınız birşeyi yüzünüze vurabilir.

Bunu yapması için bazı sebepleri olabilir ve onunla asla bunun münakaşasına girmemeli, bugünleri geçiştirmeye çalışmalısınız.

Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir. Siz hangi cinsiyette olursanız olun bu ay bazı gizli gönül ilişkilerine meyilli olabilirsiniz.

Eğer böyle bir şeye teşebbüs ederseniz ilişkinizi özellikle kendi sosyal çevrenizden gizli tutmanız gereklidir.

Bazı dostlarınız bu ilişkinize son derece karşı çıkabilirler ve en azından olumsuz dedikodular çıkartabilirler.

Siz bir Terazi kadınıysanız ve süregelen bir duygusal ilişkiniz varsa bu ay, duygusal bağlılık içine olduğunuz kimseyi gözden uzak tutmamalısınız
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:30   #23
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Bu ay sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir. Herhangi bir önemli hastalığa yakalanıp, yataklara düşmeyi beklemeyin fakat bazı minik rahatsızlıklar da sizi iyice bezdirebilir.

Bazı beklenmedik ve hoşa gitmeyecek haberler de alabilirsiniz. Eğer siz öğrenim çağında bir Teraziyseniz bu ay eğitimle ilgili bazı sorunlarınız olabilir.

Özellikle konsantre kayıpları yüzünden okul hayatınız geri planlarda kalabilir. Eğer siz çalışan bir Teraziyseniz ayni sebeplerden dolayı işiniz geri kalabilir.

Saşlık sorunları sadece sizinle de sınırlı değildir. Evinizdeki yaşlı bir insanın sağlık sorunları da olabilir ve bu da size aynı etkileri yapabilir.

Eğer bağımsız çalışan bir insansanız bu ay önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Eğer genç bir kimseyseniz ailenizin inanılmaz bir maddi desteğini elde edebilirsiniz.

Bu ay istediğiniz her şey için ailenizden köstek degil, destek görebilirsiniz.

İş hayatınız oldukça yoğun da olabilir. Son derece zor çalışmalar yapmanız gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Eğer siz evli ve çocuk sahibi olan bir Teraziyseniz bu ay çocuklarınızla ilgili sevinçler yaşamanız olasıdır fakat çocuklarla ilgili bazı maddi fedakarlıklara da katlanmanız gerekebilir.

Ve siz evli olup da çocuk isteyen bir Teraziyseniz bu ay, kadınsanız sizde, erkekseniz eşinizde hamilelik söz konusu olabilir.

Eğer siz kadınsanız bu ay gerçekleşecek olan hamilelik olukça hassastır ve doğuma kadar son derece dikkatli olmanız gerekir.

Son olarak bu ay bazı fikir münakaşalarına açıksınız. Ayrıca resmi daireler ve evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:30   #24
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Bu ay, Ocak'tan beri üzerinizde bulunan bazı olumsuzluklardan kurtulmakla beraber başka konularda şansınız kapanmaktadır.

Her şeyden önce iş yeriniz ve iş hayatınızdaki huzursuzluklardan tamam olarak kurtulabilirsiniz. İşinizde önemli bir konuma ulaşmanız, terfii etmeniz yada maddi gelirinizin artması olasıdır.

İşlerinizle ilgili önemli bir erkekle işiniz olabilir ve bu durum size bazı büyük avantajlar sağlayabilir.

Maddi durumunuzu iyice gözden geçirmeden hiçbir işe girişmemelisiniz. Aksi takdirde sizin için çok büyük zararlara neden olabilecek hatalar yapabilirsiniz. Önemli ve değerli aynı zamanda da oldukça pahalı bir eşya satın alabilirsiniz.

Ancak bu alışverişten kaçınmanız gerekiyor. Çünkü değerli gibi görünen bu eşyayla ilgili aldatılabilirsiniz. Süregelen bir ilişkiniz varsa beraber olduğunuz kişiye hem sizin hem de onun keyfini kaçırtabilecek teklifler yapmaktan uzak durun. Bu ay sosyal ilişkileriniz için zor bir dönem olabilir.

Bir arkadaşınız beklenmedik şekilde sizin aleyhinize dönebilir ve bunun sebebini de bir türlü anlamayabilirsiz.

Gerek genel hayatınız ve gerekse duygusal ilişkileriniz hakkında insanlar olur olmaz dedikodular üretebilirler, bazı dotlarınız kendilerine emanet ettiğiniz sırlarınızı yayabilirler.

Bu ay özellikle Yengeç burcu insanları size çekici gelebilirler fakat bu ay kuracaşınız ilişkiler uzun ömürlü olamıyacakları gibi sizin için yıpratıcı olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:30   #25
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Mayıs ayında hemen hemen her şeyi gereğinden çok abartma meyillerindesiniz. Ayrıca yerine getirmeniz imkansız sözler verebilirsiniz, bundan kaçının ve aşırı iyimserlikten dolayı başınız derde girebilir.

Bu ay çevrenizde iyimserliğinizden yararlanmak isteyen bazı kötü niyetli kimseler de olabilir. Bu ay ne derece güvenirseniz güvenin kimseye borç vermemelisiniz. Bu ay vereceğiniz borçların bir daha geri dönmemesi ihtimali oldukça yüksektir.

Artık daha anlayışlı olacak ve çevrenizde her zamankinden daha fazla güvenilirlik duygusu uyandıracaksınız. Sizden daha yaşlı bir kişiden büyük bir iyilik görmeniz olasıdır. Bütün olaylarınız yavaş fakat emin ilerleyecektir.

Fiziksel olarak bazı zayıflıklarınız varsa onlardan kurtulmanız da olasıdır. Yaşınıza göre, çok uzun ve önemli bir eğitim dönemine başlayabilir ya da işinizde terfi edebilirsiniz.

İş ortağınızla ve beraber çalıştığinız bir arkadaşinızla bazı anlaşmazlıklar ve çelişkiler yaşayabilirsiniz. Ama bu durumu çözmeyi ve işlerinize başkalarının karışmasına izin vermediğinizi çevrenizdekilere göstermeyi başaracaksinız.

Bu ay fiziksel enerjiniz değişkendir.

Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Eğer siz genç bir Terazi'yseniz ebeveynlerinizin bazı istek ve planlarınıza engel olmaları olasıdır. Her şeyin kararınca olmasına ve abartmalardan kaçınmaya gayret etmelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:30   #26
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007

Bu ay bilinçaltınızda bir süreden beri birikmiş olan stresler, öfke, gerilimler ve hayal kırıklıkları gibibi duygularda beklenmedik patlamalar olabilir.

Bilinçaltı huzursuzluklarınıza karşılık Haziran ayı maddi açılardan rahatlayacağınız bir ay olacaktır.

Elinize para geçebilir. Eğer bağımsız çalışan bir Teraziyseniz önemli iş anlaşmaları yapabilirsiniz. Ayrıca Şubat ayı içindeki ailevi anlaşmazlıklar döneminden de çıkmış bulunuyorsunuz ve bu ay ailenizden, destek görebilirsiniz.

Bununla beraber şunu da unutmamanız gereklidir ki, yukarda anlatılan bilinçaltı patlamalar genç Teraziler için de geçerlidir ve bu anlatılan olumlu etkilerden faydalanabilmek için duygusal patlamalarınızı kontrol altında tutmaya çalışmanız gereklidir. Yapacağınız girişimler ve her türlü yeni başlangıç istikrarsız olabilir.

Böyle bir durum tabii ki, ilk önce sizi, sonra da yakın çevrenizi olumsuz yönde etkiler. Ayrıca imkanlarınızı doğru şekilde kullanmalı, parayı sadece kişisel tatmininiz için harcamamalısınız.

Eğer imkanlarınızı zevk için zorlar ve düşüncesiz davranışlar içinde olursanız olumsuz etkiler için de zemin hazırlamış olursunuz.

Özellikle gerçek ihtiyaçlarınız için bir ön çalışma yapmanız, ayrıca maddi konularla ilgili olarak etraflıca düşünmeniz sizi tersliklerden koruyacaktır.

Dikkatli olmanızı gerektiren bir diğer konuysa toplum hayatında ve yakın çevrenizde olan kişilerle ilişkilerinizdir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:30   #27
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Temmuz ayı içinde bir yolculuşa çıkmanız ihtimali oldukça güçlüdür. Bu ay bilinç ve bilinçaltı uyuşmazlıklarınızdan kurtulup, sakin ve ilerletici bir döneme giriyorsunuz.

Bu ay karşı cinsten olması ihtimali güçlü olan birisiyle tanışmanız ve onunla uyumlu bir dostluk heliştirmeniz olasıdır. Bu ilişki duygusal bir ilişki değil, iş ya da dostluk ilişkisi olmakla sınırlı kalacaktır ve bu kimse sizden yaşlı birdir.

Bu ilişkiden önümüzdeki aylarda oldukça büyük faydalar göreceksiniz.

Öte yandan işyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Aslında sinirsel patlamalar yaşamanız daha iyi olabilir çünkü bunu yapmazsanız içine kapanık bir yapıya girebilir sevdiklerinizden duygusal olarak uzaklaşabilirsiniz.

Büyük bir kavgadan sonra barışmak her zaman mümkündür ancak duygusal olarak uzaklaşırsanız bunun tamiri zor olabilir.

Dış ilişkilerinizdeyse ve özellikle otorite konumundaki kimselerle olan ilişkilerinizde başarılısınız. Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz. Bu dönem sizin için iyidir. Yapıcı ve iyimser düşüncelere sahipsiniz.

Ay sonuna doğru ilk bakışta güven uyandırabilecek olan bir kimsenin size bazı tekliflerle yaklaşması olasıdır.

Hangi konuda olursa olsun alacağınız teklifler ve vaad edilen şeyler gözünüzü kamaştırmasın. İyi düşünün...
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:31   #28
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Ağustos ayı boyunca dikkatiniz iş ve para konuları üzerine odaklanabilir.

Birbirine zıt olan şeyleri bir araya getirebilir ve çok ilgisiz konularda aynı derecede çalışmalar yapabilirsiniz. Eğer bir iş yerinde çalışıyorsanız işinizin çok daha ciddi boyutlar kazanması mümkündür.

İşsiz olup da iş arayan bir Teraziyseniz bu ay iyi bir iş bulabilirsiniz fakat bunun için söz sahibi bir kimseden önemli bir destek görmeniz de olasıdır.

Gezegenlerin üzerinizdeki etkileri nedeniyle aşırı sinirli olabilirsiniz.

Bu yapınızla gerekli gereksiz bağırıp çağırabilir, çevrenizi düşünmeden kırabilirsiniz. Eğer sakinleşmezseniz, ortaya çıkardığınız hasarın faturasını uzun müddet ödemek zorunda kalabilirsiniz. Siz bir erkekseniz sizi seven kimselere yabancılaşmanız, onları görmeye bile tahammül edememeniz olasıdır.

Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Özellikle siz, genç çocukları olan bir kimseyseniz çocuklarınız yüzünden üzülebilirsiniz ama bunu çocuklarınızın başına gelebilecek felaketler olarak anlamayın.

Eğer siz bir kadınsanız ve süregelen bir ilişkiniz varsa ya da evli bir kadınsanız bu ay eşiniz ya da sevgilinizden olağan olmayan bazı incelikler görebilirsiniz.

Size karşı çok daha düşünceli ve duygusal olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:31   #29
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EYLÜL 2007

Bu ay bazı eğer bazı kronik sağlık sorunlarınız varsa ciddi bir doktor kontrolüne girebilir ve hatta küçük bir cerrahi operasyon geçirebilirsiniz.

Bununla beraber, bu konuda şansslısınız. Eğer doktor müdahalesine gerek duyulabilecek durumlara girerseniz bu işin sonunun beklediğinizden de iyi bitebileceğini bilmelisiniz.

Birçok alanda şansınız oldukça yüksek.

İleriye yönelik olumlu ve pratik değeri olan kararlar almanız mümkündür. Dargın olduğunuz kimseler varsa onlarla barışmanız, yoksa yeni dostlar edinmeniz mümkündür.

Ayın ilk iki haftasında, çevrenizdeki kimselerin ard niyetli düşünce ve tutumları sizi, onların hakkında yeniden değerlendirme yapmak zorunda bırakabilir. Bu ay alacağınız teklifleri iyi değerlendirmeniz, kendinizi veya karşınızdaki kimseyi yanıltmadan samimi olarak tartmanız ve cevap vermeniz gerekiyor.

Duygusal ilişkileriniz sizi sevindirecek gelişmelere açıktır.

Bu ay geliştirmeniz mümkün olan ilişkiler içinde en uygun burç Oğlaktır, ilk başta size sıradan kimseler olarak görünseler bile onlarla mutlu ve uzun ömürlü ilişkiler geliştirebilirsiniz. Eğer siz bir erkekseniz bu ay bir Balık kadınıyla fazla samimi olabilirsiniz.

Onunla olan ilişkinizi kısa süreli tutmanızda ve onun için hiç bir fedakarlıkta bulunmamanızda fayda vardır.

Bu ay en iyi ilişkileri geliştirebileceğiniz burç Kovadır, bazı sorunlar olmakla beraber size aradığınız çok şeyi verebilirler.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 01:31   #30
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EKİM 2007

11/12 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında Merkür burcunuzda retro yapacak yani yeni işlere başlamamak, yeni ilişkilere girişmemek gibi sonuçlar oluşurken yanısıra da iletişim alanında sorunlar ortaya çıkıyor. Duygusal ilişkileriniz güçlü almasına rağmen kararsızlığınız yüzünden oldukça hareketsiz bir ay geçirebilirsiniz.

Dikkatli olun sizin hakkınızda olumsuz kararlar verebilirler. Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz. Bunun için kendinize çeşitli bahaneler buluyorsunuz ancak asıl neden cesaretsizliğiniz.

Hemen harekete geçmediğiniz takdirde o sizden ümit kesecek.

Siz bir kadınsanız, kendinizce çok zekice sandığınız bazı manevralarınız çevreden farkedilebilir ve alay konusu olabilirsiniz. Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Ancak bu sıkıntılar uzun süreli olmayacaklar. Karşı cinsle zaman zaman duygusal anlaşmazlıklarınız olabilir.

Eğer siz bir erkekseniz eş ya da sevgilinizin, ortada belli bir sebep olmadan size karşı ilgisiz havalara girdiğini görebilirsiniz.

Onun üzerine gitmek yerine bir süre için olayları kendi akışına bırakırsanız daha olumlu davranmış olursunuz.

Eğer siz bir kadınsanız eş ya da sevgiliniz sizin gözünüzde küçük düşebilecek bazı şeyler yapabilir.

Bunları onun yüzüne vurmayın.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 12:36 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580