Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22-02-2007, 02:04   #31
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yumuşak değişiklikler

Uranüs, 2003 yılından bu yana getirdiği yumuşak değişiklikler ve özgürleşme temalarıyla size destek veriyor. Balık burcunda ilerleyen Uranüs pek çok Oğlak'a daha fazla kabullenme, eski katı düşüncelerini bırakma ve kendilerini daha iyi ifade etme olanakları sağlayacak. Uranüs'le yeniliklere daha açık durabilir ve yaratıcılığı artırabilirsiniz. Uranüs özgürleşmeyi, orijinaliteyi ve Balık burcunda sezgilerle gelen değişimi anlatır. 2007'de özellikle 2-9 Ocak doğumlu Oğlaklar hayatlarına değişim katabilecek. Uranüs sayesinde akılcı yönlerini, sezgileri de katarak değerlendirebilecekler. Bu daha esnek, yaratıcı ve ruhsal açıdan zenginleştirici olacak.

Bu yıl da Neptün ve Pluton'un etkileri arka planda kalmakta. Pluton esas büyük değişikliği ve dönüşümü 2008 yılından itibaren ortaya koymaya başlayacak ve pek çok Oğlak 2008'den başlayarak hayatlarında köklü değişimler, mücadeleler ve onlara güç katacak olanaklarla karşılaşacaklar.
2007'de Mars uzun bir süre karşıt burcunuz Yengeç'te kalacak. Mars 29 Eylül'de Yengeç burcuna geçtikten sonra 15 Kasım'da geri gitmeye başlayacak ardından 2008'in ilk aylarını da Yengeç burcunda geçirecek. Mars'ın geri hareketi 15 Kasım- 31 Ocak arasında kalsa bile mayıs ayına kadar hissedilecek. Bu dönemde yeni kararlar, ektiklerinizi biçme dikkat çekecek. Aynı zamanda ortaklaşa konular, evlilik ve anlaşmalarla ilgili alanlarda daha dikkatli olmanız gerekecek.

Şanslı alanlar: Bu yıl şans size maddi yönlerde değil daha çok manevi ve duygusal alanlarda geliyor. Jüpiter'in Yay burcunda geçişi sırasında geçmişe ait konuları daha iyi analiz edecek ve kendi iç sesinize, duygusal tatmininize önem verebileceksiniz. Sizi oyalayan ve yoran koşulları, eski rahatsız edici duyguları geride bırakabileceksiniz. Ayrıca sosyal çalışmalara daha fazla katılabilirsiniz. Maddi kazanç yerine kabullenme dikkat çekecek. Jüpiter 19 Aralık'ta burcunuza geçince hayatınız tazelenecek, imkânlarınız artacak. Özellikle kişiliğiniz ve kariyerinizle ilgili konularda yenilenme ve genişleyen imkânlarla karşılaşacaksınız. Kısaca bu yılı daha çok bir hazırlanma dönemi olarak görmelisiniz.

Mücadele alanları: Bu yıl yatırımlar, maddi konular ve borç alacak konularında eylül ayına kadar sorumluluklar ön planda kalmaya devam edebilir. Kendi birikimlerinizi ve kaynaklarınızı daha iyi değerlendirmeye bakmalısınız. Kredi koşulları ya da borçlar yüzünden tam olarak rahat edemeyebilirsiniz. Başkalarının maddi sorumluluklarını üstlenmeniz ve riskli konularla karşılaşmanız da söz konusu olabilir.

Özellikle Oğlak burcunun son on gününde doğanlar bu alanlarda daha dikkatli ve kontrollü hareket etmek zorundalar.
2007'de Mars'ın burcunuzla sert açıda kaldığı dönemlerde enerjinizi yapıcı yönde kullanmak, gereksiz tartışma ve mücadelelerden uzakta kalmak zorundalar. Mars size hırs ve mücadele enerjisi getirirken, eğer dikkatli hareket ederseniz güçlükler sonrasında başarı da elde etmiş olacaksınız. Mars 16 Ocak - 26 Şubat arasında burcunuzu ziyaret edecek. Bu dönemde yeni atılımlar, iş hayatında kendinizi daha etkin gösterebileceğiniz koşullar ortaya çıkacak.
Fiziksel açıdan daha hareketli ve hırslı olacaksınız. Ancak 15 Mayıs - 24 Haziran arasında iki kere dikkatli olmalısınız. Bu dönemde de hızlı kararlar almanız gerekecek. Özellikle ev ve iş arasındaki dengeyi sağlamak için enerji sarf edebilirsiniz.

Üstlerinizle ilişkilerinizde diyaloğunuzu yumuşatmaya bakmalısınız. 29 Eylül sonrasında ise anlaşmalar ve ilişkiler daha fazla dikkatinizi çekecek.
Aşk ve ilişkiler: Oğlak çekingen, hemen kendini belli etmeyen ve toprak elementinden bir burçtur. Ancak emin olduklarında harekete geçeceklerdir. Bu yüzden Oğlak'ın bir beraberliği başlatması oldukça zaman alabilir. Özellikle haritasında Oğlak burcu güçlü olan kişiler, örneğin Ay ve Venüs'ün bu burçta olması, genç Oğlaklar açısından içe dönüklük, huzursuzluk ve güvensizlik duygusu getirebilir. Ancak yıllar içinde Oğlak bu özelliklerini aşmaya başlar ve kendinden çok daha emin bir yapı kazanabilir.

Oğlak kadını: Kendi ayakları üzerinde durmayı önemseyen ve bunu bilen bir kadındır. Oğlak sadece evine kapanacak ve evle ilgilenecek bir tip değildir. Eğer evde bile olsa, kendine ait bir güç ve sorumluluk merkezi olma durumundadır. Oğlak sert görünümlü bir burç olduğu için bu burcun kadınlarında aşırı tutku ya da kendi duygularını güçlü biçimde ortaya koyma durumunu göremeyiz. Ancak Oğlak kadını hırslı ve yönlendirici hatta yönetici özelliklerine sahip birisidir.
2007'de ikili ilişkilerinizde olumlu koşullar sunan zamanlar var. Özellikle 2-9 Ocak doğumlu olan Oğlaklar yıl boyunca sosyal alanda ve aşk hayatında daha yaratıcı ve keyifli olabilir. Venüs'ün burcunuzla uyumlu açılar yaptığı 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart- 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım, 5 - 30 Aralık dönemlerinde evlilik, anlaşmalar ve aşk hayatınızda mutluluk çok daha kolay gelebilir.

Oğlak erkeği: Kolay kabullenen ve yeniliğe çok alışık bir tip değildirler. Hatta çoğu zaman fazla kontrollü ve sahip olmacı davranabilirler. Geleneklere ve geçmişe olan eğilimleri onları köklü bir aile kurma düşüncesine yöneltebilir. Ancak beraberliklerinde karşı tarafa çok fazla söz hakkı tanımamaları yüzünden geçimsiz bir görünüm de sergileyebilirler. Kendilerini aşırı işe ve sosyal konulara veren Oğlaklar için aşk bir heyecandan çok, temel bir ihtiyaca işaret edebilir.
Bu yıl 16 Ocak - 26 Şubat döneminde aşkta daha girişken ve rahat olabilirsiniz. Yeni adımlar atmak ve kendinizi göstermeniz hiç zor olmayacak. 24 Haziran - 7 Ağustos döneminde aşkta daha maceracı ve hareketlisiniz. İlişkilerinizde tutku sergileyebilirsiniz. Ancak 29 Eylül sonrasında ikili ilişkilerde daha mantıklı ve dengeli hareket etmelisiniz.

İş ve para: Bu yıl maddi konularda daha fazla mücadele ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirme ihtiyacı var. Bütçenizi eylül ayına kadar daha çok kontrol etmeli ve finansal açıdan riskli projelerde önlemci olmalısınız. Bağlayıcı koşullar yüzünden tam olarak istediğiniz atılımı yapamayabilirsiniz. Ancak eylül ayından itibaren daha rahat hareket edebileceksiniz. Özellikle iş hayatında yeni atılımlar yapabilirsiniz. Kuşkusuz en rahatlatıcı dönemde Aralıktan sonra gelişmeye başlayacak ve Jüpiter'in tam desteğini almaya başlayacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:04   #32
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sağlık: Genel olarak sağlık konularında önem vermeniz gereken dönemler olsa da, olumlu şartlardan bahsedebiliriz. 16 Ocak - 26 Şubat arasında fiziksel gücünüz yüksek seyrediyor. Yine de bu dönemde aşırı fiziksel efor ve huzursuzluk küçük kazalara yol açabilir. Bedeninize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem de 15 Mayıs - 24 Haziran arasında olabilir. Bu günler arasında aşırı hırs ve işleri yetiştirme arzunuz yüzünden bedeninizi ihmal edebilirsiniz. Jüpiter Aralık ayında burcunuza geçince sağlık konusunda size destek vermeye başlayacak.

Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez, 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz, 12 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında geri gidiyor. Merkür iletişimi, hareketi ve anlaşmaları temsil eden bir gezegen olduğundan bu dönemde yeni kontratlar yapmak, önemli anlaşmalara imza atmak beklediğiniz sonuçları getirmeyebilir. Verilen sözlerin tutulmadığını görebilir, bazı gecikmelerle karşılaşabilirsiniz. En iyisi bu dönemde aceleci kararlar vermemeli, pişman olmamak için daha çok süregelen işleriniz üzerinde odaklanarak eksik yönlerinizi görmeye çalışmalısınız.

Tutulmalar: 2007'de iki Güneş tutulması gerçekleşecek. Bunlardan ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayındaki tutulma döneminde sürpriz kısa yolculuklar, hareket ve yakın çevrenizle ilişkiler öne çıkabilir. Yeni anlaşmalar, çevrenizle daha uyumlu olabileceğiniz anlaşmalar yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Ancak eylül ayındaki tutulma döneminde yabancılarla ilişkiler, yolculuklar ve yurtdışına ait konularda geçmişten kaynaklanan problemler ve daha fazla pürüzle karşılaşabilirsiniz.



2007'de en iyi ilişkiler :
Oğlak-Başak

2007'de en zor ilişkiler :
Oğlak-Aslan
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:08   #33
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükselen Kovalar için engeller bitiyor

# Yükselen Koç: Bu yıl cesaret göstererek ufuklarınızı genişleteceksiniz. Yeni kişiler, yeni çevreler size şans ve kazanç sağlayabilir. Jüpiter'in desteğiyle kendinizi daha iyi ortaya koyabileceksiniz.

# Yükselen Boğa: Eşinizin ya da ortağınızın parasal durumundaki olumlu gelişmelerden siz de yararlanabilirsiniz. Eylül ayından sonra yakın çevreniz ve kısa yolculuklar dikkat çekebilir.

# Yükselen İkizler: Oldukça hareketli bir yıla doğru ilerlemektesiniz. En büyük değişiklikler size ikili ilişkiler, ortaklıklar ve belki de evlilik yönünde gelebilir.

# Yükselen Yengeç: Son iki yıldır maddi konularda ve birikimlerinizle ilgili konularda süregelen kısıtlamalar eylül ayından itibaren geride kalacak. İş hayatında daha verimli olabilirsiniz.

# Yükselen Aslan: Son iki yıldır yükselen burcunuzdan geçen Satürn hayatınıza ciddiyet, sorumluluklar getiriyor. Bu dönemde ikili ilişkilere de daha kontrollü yaklaşmaktasınız.

# Yükselen Başak: Önemli bir geçiş yılındasınız. 2007 Eylül'ünden itibaren son iki yıldır süregelen belirsizlikler ve özellikle iş hayatında ortaya çıkan kararsızlıkları ortadan kaldıracaksınız.

# Yükselen Terazi: 2007'de eğitim, kendinizi geliştirebileceğiniz alanlarda daha rahat hareket edebileceksiniz. Amaçlarınız doğrultusunda eskiyi geride bırakma ve bitişler dikkat çekebilir.

# Yükselen Akrep: Son iki yıla bakıldığında iş hayatında daha ağır bir mücadele dikkat çekiyor. Ortaya çıkan koşullar yüzünden kariyerinizle ilgili konularda ciddi kararlar vermek durumundasınız.

# Yükselen Yay: Yükselen burcunuzda ilerleyen Jüpiter size yeni başlangıçlar yapma imkânı ve fırsatları değerlendirme olanakları sunuyor. Koşulları değiştireceksiniz.

# Yükselen Oğlak: Bu yıl özellikle geçmişe ait konularda temizlenme ve arınma söz konusu. Geçmişin getirmiş olduğu engellerden sıyrılmaya başlayabilir, yaptıklarınızın karşılığını bulabilirsiniz.

# Yükselen Kova: Jüpiter geleceğe daha ümitli bakabileceğinizi gösteriyor. Ancak son iki yıldır süren ortaklaşa konulardaki engeller ve evlilik hayatınızdaki baskılar, eylül ayına kadar devam edebilir.

# Yükselen Balık: 2007'de size mesleki alanda yeni fırsatlar ve ufuklarınızı genişletebileceğiniz olanaklar sunuyor. Ancak eylülden itibaren ikili ilişkilerde daha ciddi davranmak gerekecek
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:09   #34
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OĞLAK 2007 yılı Gezegen Etkileriniz


JÜPİTER GENEL ETKİLERİ

Jüpiter 2007 yılında siz oğlak burcu mensuplarına olan etkisi öncelikle, iyilikseverlik duygusu ve büyük bir iman gücü olacaktır. Tersine dönen olaylardan sizi sağ salim çıkartan ve devamlı gözeten bir iyilik meleğiniz olacaktır. Başka insanlara yardım arzusu ile dolup taşacak ve büyük bir insanlık sevgisi sahibi olacaksınız. Özellikle kendisini koruyamayan insanlara karşı yardımseverlik güdünüz çok yüksek hale gelecektir. Siz, hastahane yada hapishane gibi yerlere karşı aşırı hassasiyet duyacak ve elinizden geldiğince ziyaretlerde bulunarak ulvi görevler edinmek isteyeceksiniz. Başarıların bu süreçte gelmesi için öncelikle, mütevazi ve sabır dolu olduğunuz müddetçe kavuşacaksınız. Bazı dönemlerde hayalleriniz güçlü olacak fakat bir konuyu gerçekleştirmeden önce tüm fikirlerin dinlenmesi ve incelenmesi gerektiğini aklınızdan çıkarmamanızı öneriyorum.

Yine bu süreçte, yalnızlık sizin için sessiz bir mutluluk haline gelecektir. İnzivada bulunduğunuzda hissettiğiniz mutlu deneyimler size güç katacak. Siz yanlızlıkta büyüyecek ve gelişeceksiniz. Harici dünyadan uzaklaşarak yalnızlık içinde yaşamın anlamını arayacak. Gerçek zenginliğin bu dünyaya ait olmadığının bilincine varacaksınız. Meditasyon veya ruhsal araştırmalarla derin bir içsel zenginliğe kavuşacaksınız. Bilinçaltı zihininiz zengin bir esin ve yardım kaynağınız olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:09   #35
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

SATÜRN ETKİLERİ

Satürn gezegeninin Aslan burcu süreci içinde siz oğlaklar, tutumlu, idareli ve yoğun çalışan bir işçi olacaksınız. Kendinize disiplin uygulayacak ve güçlü disiplininizle parasal güvencenizi elde etmeye çalışacaksınız. Bu çalışma hırsı sizi sosyal ve cinsel yönden etkileyecek. Bu durumlarda ruhsal büyüme arayışı yoğun olacak ve başka insanlarla bütünleşmek arzusu da gerekli hale gelecektir. Tüm dünyayı kazanmak uğruna insanın ruhundan vazgeçmesine değer mi diye düşünmeye başlayabilirsiniz. Geçmişten gelen derin bir incinme duygusu hissetmeniz mümkündür. Kısıtlamalar, engeller ve problemler ortaya çıkabilir, vergiler, cinsel yaşam veya sigorta gibi konularda dikkatli olunmalıdır. Bazı oğlakların doğum haritalarına göre güçlü seks eğiliminizde azalmalar yada çoğalmalar meydana gelebilir.


Yine bu dönemde ölüm korkusu içinize yerleşebilir. Fakat jüpiterin bu yılki etkileri dolayısıyla bu düşüncenizin çok fazla sizi etkileyeceğini sanmıyorum. Yoğun bir maneviyat sizin ölüm gerçeğini farklı bir şekilde ele almanıza neden olacaktır. Bu dönem içinde sürekli kendinizi denetleme, ilgisizlik, soğukluk, gerginlik, çekingenlik, sert, doyumsuz ve beceriksiz halleriniz görülebilir. Duygusal açıdan soğuk, iktidarsız veya isteksiz hale gelebilirsiniz. Yaşamın anlamı konusunda krize girmekten korkabilirsiniz. Yaşlılıktan fakirlikten ve kontrolünüzü yitirmekten de korku duyabilirsiniz. Bu dönemde mükemmel bir aşık olursunuz. Sevdiğiniz kişiyi yüceltme, yükseklere koyma gibi duygusal durumlarınız oluşabilir. Fiziksel açıdan kusursuz olduğunuz halde, duygusal düzeyde soğuk olduğunuz cinsel deneyimler yaşarsınız. Takıntılı erotik fikirleriniz oluşabilir. Daha önce garip bulduğunuz tabu alanları ile zorunlu olarak yüzleşebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:09   #36
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

URANÜS ETKİLERİ

Uranüs bu yıl içinde çevrenize karşı olan tepkilerinizde, bağımsızlığınızı, orjinalliğinizi, yaratıcılığınızı, geleneksel olmayan, tuhaf ve biraz da eksantrik bir şekilde davranmanıza neden olacaktır. Çevrenizdeki insanlar sizi anlayamayacak ve neden bu yollarla düşüncelerinizi açıkladığınızı bir türlü algılayamayacaklardır. Zamanın ilerisinde düşünecek bazı anlarda zihniniz huzursuz ve çatışmaya hevesli hale gelebilecektir. Akrabalarınızla, komşularınızla ilişkilerinizde farklılıklar, arasıra gerilimler olacaktır. Entellektüel birikiminize önem verecek, özgürlüğünüzü ne pahasına olursa olsun korumaya özen göstereceksiniz. Konuşma tarzınız spontan, orijinal, canlı, farklı va kaprisli olabilir, bazı zamanlarda ise tamamen kararsız ve sabırsız bir düşünme tarzı göze çarpabilir. Aniden ortaya çıkan fikirler, algılar ve buluşlarınız olabilir. Hiçbir geleneksel konuşma kavramına uymayan doğal bir konuşmacı haline de gelebilirsiniz. Herşeyi çabucak kavrama ve çoğunlukla alışılmamış tarzda öğretme de etkiler arasında yer alacaktır. Bu dönemde insanlardan kaçma meyliniz oluşabilir. Soyutlanmış bir yabancı, özeleştirileri ile kendisine eziyet eden biri haline de gelebilirsiniz. Tüm gelenek ve kuralları hiçe sayan çılgın ve uçuk bir düşünür hali de yine etkiler arasında yer alabilir. Zihininizi toparlamayı ve konsantre olmayı muhakkak başarmalısınız. Aynı anda birçok şeyi düşündüğünüz için de yorgunluklar başgösterebilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:10   #37
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NEPTÜN ETKİLERİ

Neptün gezegeni bu yıl içinde size, yüksek bir hayalgücü ve ruhsal duyarlılık verecektir ve bunları içsel kabiliyetleriniz için kullanabileceksiniz. Sezgisel içe doğmalarınız ve canlı rüyalarınız olacaktır. Güzel olan herşeye karşı hayranlık duyacaksınız. Parasal konularda genelde endişeler verebilir, çünkü finans olaylarını karmaşık ve sorunlu hale getiren bir enerjisi vardır. Bu süreç içinde çok yoğun cömertlik etkileri sunacaktır. İnsanlara karşı yardımsever olacak ve onları maddi olarak gözeteceksiniz. Genelde hırsızlık, dolandırıcılık ve yalancılık nedeniyle para kayıplarına sebep olabilir. Bu nedenle çevrenizdeki insanlara çok dikkat etmelisiniz. Riskli yatırımlardan ve spekülasyonlardan uzak durmaya çalışmalısınız.

Bu süreçte, hayalci veya bulanık ilişkilere girebilirsiniz. İsteğiniz ruhsal güvence olduğu halde karşınıza çıkan kişiler çok garip insanlar olabilirler ve sizi kandırmaya müsait davranırlar. Genel etkiler olarak bağımsız, açıklanması zor bir güvence isteğiniz vardır. Desteklendiğiniz zaman hertürlü güçlüğü yenebileceğinizi düşünürsünüz. Ve siz de her türlü zorluk karşısında dirençli bir insan haline gelirsiniz. Medyumluk yetenekleri ile para kazanırsınız. Para konularında iyi koku alırsınız. bu süreçte etrafınızdaki insanlara dikkat etmeye, paranızı kesin ve güvenilir olduğu ispatlanmayan kişilere yada yerlere yatırmamaya özellikle dikkat etmelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:11   #38
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

OCAK 2007

Yılın hemen başında boyunca Oğlak burcunun karakteri bariz bir şekilde ön plana çıkacak. Ay boyunca ilgi alanınıza giren her şeye büyük bir istekle atılacak, sorumluluk almaktan kaçmayacak ve her ne konu olursa olsun verdiğiniz kesin kararların sonucunda pişman olmayacaksınız.

Yalnız sizi sindirmek isteyen insanların dedikoduların maruz kalabilirsiniz.

Tabi ki buna aldırmayacak en kısa zamanda onlara kimin haklı olduğunu göstereceksiniz. Aslında konulara bu kadar çabuk adapte olmanız ve sonuçta kesin başarı elde etmeniz konsantrasyon gücünüzün üst seviyelerde olmasına bağlı.

Duygusal olarak kendinizi daha rahat hissedeceksiniz ancak hala bazı gerilimler yaşayabilirsiniz.

Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Çok fazla acele ederseniz, projenin başarı şansını da zora sokarsınız. Her şeyin bir zamanı var. Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz. Karşınızdaki insanın beklentileri sizin beklentilerinizle uyuşmayabilir. Parasal konularda yeni bir yatırım yada girişim yapmamanız gereken bir dönemdesiniz.

Daha sakin ve ağırbaşlı olmaya çalışmalısınız. Çevrenizdeki insanların etrafına yaydığı sıcak hava sizide bu şekilde olmaya davet ediyor. Görmemezlikten gelmeyin.

Onlarla birlik çalışmalarına girerseniz hem siz hemde birlikte çalıştığınız insanlar kazançlı çıkacaktır. Aşk hayatınız ise ay boyunca gergin bir şekilde kendini gösterecek.

Özellikle 30 Aralık - 13 Ocak arası doğanlarda etkili olacak bu durrum, gereksiz tartışma ortamları hazırlarken sizi ve sevdiğiniz kişiyide bu ortamların içine sürükleyebilir. Sakin olmalı ve başkaları tarafından yönlendirme içine girmemelisiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:11   #39
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Bu ay maddesel olanaklarınızı akıllı bir şekilde kullanmanız gerekli.

Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmamalısınız.

Ayın ilk günlerinde önem verdiğiniz bütün konuları halletmek için gayret göstermeniz ve bu arada karşı cins ilişkilerinizle ilgili kesin kararlar almanız geremkektedir. Kafanızdaki duygusal sorunları bir karara bağlayabilirseniz her alanda çok daha rahat haraket edebileceksiniz.

Eğer etkilemek istediğiniz bazı kimseler varsa ki, bu kimseleri hangi alanda etkilemek isterseniz isteyin ve cinsiyetleri ne olursa olsun, onlarla yüzyüze görüşmeniz son derece faydalı olabilir. Elinizdeki kozları, telefon ve benzeri dolaylı iletişim yollarında ortaya koymamalısınız.

Bazı kimseler sizi çekemeyerek aleyhinizde konuşabilirler ve hatta bazı tatsızlıklar çıkartmaya da çalışabilirler. Yalnız şunu belirtmekte yarar var, yukarıda bahsedilen olumlu durumlar ayın 8'inden sonra herhangi bir nedenden dolayı küçükde olsa aksaklıklara maruz kalabilir.

Yapacak fazla birşey yok. Sizin attığınız temellerin sağlam olması işlerinizdeki pürüzleri kolayca atlatmanızı sağlayacaktır.

Ay içinde eğer 1 ve 9 Ocak arası doğmuş bir Oğlaksanız, yasal işlerinizle ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Yine bu tarihte doğanlar kendi fikirlerini doğru ya da yanlış olsalarda iddaacı bir şekilde savunmaları başkalarıyla olan ilişkilerini olumsuz yönde etkileyecektir.

Mantıklı olmalısınız. Eğer böyle giderse asılsız iddialarınızla siz kendinizi kandırmış olursunuz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:12   #40
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Bu ay meraklısınız.

Çalıştığınız ya da yaşadığınız alandaki tüm yeni şeyleri keşfetme içgüdünüzü dizginleyemiyorsunuz.

Fakat ayın l ve 23'ü arasında olaylar sizin neden olduğunuz abartmalar yüzünden aksayabilir. Bu tarihler arasında yeni girişimlerinizde yeri olan önemli olayları 23'ünden sonraya bırakabilirseniz daha iyi olacaktır.

Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız. Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var. Çalıştığınız alandaki bütün imkanları keşfetmek, kendinizi göstermek ve başkalarına düşüncelerinizi aktarmak isteyeceksiniz.

Fakat düşüncelerinizi başkalarına zorla kabul ettirmek gibi bir tutuma girerseniz olumsuzluklarla karşılaşmanız kaçınılmaz olur.

Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir. Kendinize güvenin ve davanızı mantıklı bir şekilde sunun yeter.

Duygusal bir yapı içindesiniz. Ay boyunca dikkatli olmanız gereken bir diğer konu ise fikirlerinizde ısrarcı olmamanız özellikle l ila l0 Ocak arası doğumluysanız hareketlerinizde, konuşmalarınızda azami derecede dikkatli olmalısınız.

Çünkü çoğu kez, girdiğiniz her ortamda yanlış anlaşılarak kendinizi tam olarak ifade edemeyeceksiniz.

Birlikte yaşadığınız veya çalıştığınız insanlarla gereksiz yere tartışmalara girmeyin. Onlara ihtiyacınız var.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 11:48 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580