Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 12-12-2006, 18:29   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yönetici..!!!

Herşeyden önce bir kez daha kontrol edin. O'nun doğum gününün Ocak'ın sonunda, ya da Şubatın başında olduğundan emin misiniz? Amirinizin bir Kova olduğunu iyice biliyor musunuz? Uranüs Burcundan âmirlere albino pandalar kadar az rastlanır da.. Eğer bunlardan biri talihin cilvesi olarak sizin âmirinizse, O'nu bir hayvanat bahçesine satamasanız da, bir koleksiyon parçası olarak düşünebilirsiniz. Günün birinde son derece değerlenebilir.
şaka bir yana, tipik bir Kova rutin olarak dokuzdan beşe büroda çalışmaktansa açlıktan ölmeyi yeğ tutar. Kova'ların çoğu karar vermekten hoşlanmazlar, emir vermekten rahatsız olurlar, başkalarını yönetmeye pek hevesli değillerdir, sıkıcı yönetim kurulu toplantılarına hiç gelemezler, nerde kaldı sıkıcı Genel Müdür Yardımcılığı...Bu, Kova'ların doğru dürüst âmir olamayacakları anlamına gelmez. Uranüs sürprizlerle doludur. Amirliğe hiç uygun olmadığı düşünülen bir Kova'nın vazgeçilemeyecek bir âmir olup çıkması bu sürprizlerden biridir.

Arada sırada rastlanan bir Kova, yukarıda saydığımız tüm olumsuz özellikleriyle âmir mevkiine gelince, çantasındaki bir iki yeni marifetim çekip çıkarır. Dalgın ve unutkan, eksantrik ve ne yapacağı belli olmayan, bir çekingen bir atılgan biri olabilir; ama o garip dalgın bakışların, ilgisiz mesafeli davranışların arkasına gizlenen ayı tuzağı gibi bir de kafası vardır. Buna bir de, cebinde kristal küresi olduğunu düşündüren, yüksek frekanslı algılayıcı sezgi yeteneğini ekleyin, Ve buna, o tekin olmayan, olayları jilet gibi keskin bir kavrayışla analiz etme, parçalara ayırma ve tartma yeteneğiyle; şirketin odacısından en önemli müşterisine kadar herkesle sıcak bir dostluk kurma içgüdüsünü de katın. Bütün bunları, gelecekte millerce öteyi gören ve başkaları ayrıntılarla uğraşıp dururken olayı bütün kapsamıyla yakalayan o geniş liberal Uranüs felsefesiyle destekleyin - sürprizler derken neyi kastettiğimi anlarsınız. Vasat bir Kova olarak amirlik rolüne uygun olmasa da, sanki bunun için yaratılmışçasına rahatlıkla bu işin üstesinden gelir —ki kesinlikle bu iş için yaratılmamıştır.

Bir de madalyonun öbür yüzü var. Size muhtemelen şöyle hitabedebilir: "Sekreterim, Bayan ....şey .... şey .... bayan .... of.... isminiz neydi, tekrar söyler misiniz?" Sizden habersiz karmakarışık programlar yaparak, en son dakikada bunları önünüze alınca çıldırabilirsiniz, Eminim, değişikliğin nedenini açıklamak zahmetine katlanmadan tamamiyle yeni ve hiç beklenmeyen bir iş verme âdeti sizi sinir küpüne çevirmiştir. Ama gelin şimdi itiraf edin, bütün bunların ötesinde, O gene de sevimli bir eski dost, öyle değil mi? Bir kez onların acaip davranışlarına, ani değişikliklerine ve beklenmeyen sürprizlerine alışınca, Kova'ların çoğu öyledir. Bir konuda karar verince nasıl sabit fikirli olduklarını da bu huylarına eklemeliyim.

Ben sizin yerinizde olsam, Kova âmirimden borç para almaya kalkışmazdım. Tipik bir Kova'ysa, insanların gelirlerinden fazla harcamalarım doğru bulmaz. Tabii, bazı Kova'lar rahat, lüks çevrelerde yaşarlar. Ama, çoğu günün yirmi saatim fakirlerin daha iyi evlerde yaşamaları için harcarken, kendileri eski püskü tek bir odada yaşayabilirler. Maaşları arttırmaya hevesli değillerse de, cimri de değillerdir, Kova âmirinizden hakkınız neyse onu alırsınız. Ne daha çok, ne daha az. işin gerektirdiğinden daha fazla ve daha iyi çalıştığını düşündüğü birine karşı son derece cömert olabilir. Sakın y anılmayın. O sizden en iyisini -- elinizden gelenin en iyisini bekleyecektir. Daha azı beraberinde, kibarca, nazikçe, ama kesinlikle gözden düşme tehlikesini getirebilir. Bir anda işinizi kaybedebilirsiniz. Dalga geçen, tam gün ödemeye karşılık yarım günlük iş yapan insanların bir Kova'yla işi yoktur. Ona göre bu bir çeşit düzenbazlıktır ve O da düzenbazlıktan kedinin sudan nefret ettiği kadar nefret eder.

Sizin özel hayatınıza gelince, Kova âmirinizin sizi yargılamak ya da size öğüt vermek için en ufak bir arzusu yoktur. Bununla birlikte öz yaşantınızı bilmek ister. Özel ilişkileriniz söz konusu olunca, sondajcı Uranüs merakından yakanızı kurtarmanız pek kolay olmayabilir. Ne var ki, şok yaratacağından çekinmeden O'na herşeyi söyleyebilirsiniz. Hiçbirşey O'nda şok etkisi yaratmaz. Burçlar âleminde insan tabiatının en iyi öğrencisi O'dur. Hiçbir zaman sizi küçük görmez (yükseltmez de.) O'nun gözünde kusurlarınız ve erdemleriniz karıştırılarak ilginç ve renkli bir kalıba dökülür. Bu işi hiç acele etmeden yapar ve sizin hakkınızdaki fikrinde en ufak bir dalgalanma olmaz. Bulunduğu şehrin üniversite rektörü ve senatörü O'nun ne kadar yakın dostlarıysa, o şehrin ayyaşı ve aptal aptal gülüşen yeni yetmeleri de o kadar iyi arkadaşlarıdır. Eğer gerçek Kova'ysa insanlar hakkında hiçbir önyargıya kapılmaz ve hiçbir fark gözetmez. Başka bir deyimle, eğer sizi pul çalarken ya da yarım kalmış bir raporu masanızda saklarken yakalarsa işten atılma tehlikesiyle karşı karşıyasınız demektir. Öte yandan sizin iki evli olduğuzu, babanızın iki kez hapse girmiş olduğunu, oğlunuzun esrar içtiğini, ya da karınızın arka balkonda doğduğu günkü kıyafetiyle yoga yaptığını keşfederse, bunun sizin hayatınız olduğunu düşünerek omuz silkip geçecek ve belki de sizi, eleştirenlere karşı savunacaktır. Siyasi açıdan bir muhafazakâr obuanıza ve O'nun astığı Franklin Roosevelt'in portresinin yanına Calvin Coolidge'in resmini yapıştırmanıza Kova âmiriniz kılını bile kıpırdatmayacaktır. ªirketin verdiği geçen partinin sonunda küfelik olarak bir taksiye zor taşındığınız hakkında anlatılanlara dönüp bakmayacaktır bile. Yalnız O'na dalavere yapmayın, yalan söylemeyin — ya da Tanrı korusun — O'na verdiğiniz sözden dönmeyin. Verilen sözler, ahlakî davranışlar ve benzerleri konusunda O, dar kafalılar sınıfına girer.

Koç ve Aslan âmirlerin aksine, O, şu adama oy vermekle, o kızla dolaşmakla ya da bu renk kravat takmakla hatâ ettiğize sizi inandırmaya çalışarak enerji harcamayacaktır. Ve Yengeç, Oğlak ya da Terazi âmirlerin aksine O, görüş açınızı değiştirmek için imalarda bulunmayacak ve ikna edici strateji kullanmayacaktır. Hayatınızı kendi seçtiğiniz yolda yaşayın ve bir bireyci olarak güçlenin — işte O'nun inancı budur, öte yandan, sakın ha, kişisel işlerinde siz de O'na akıl öğretmeye kalkışmayın. Hiçbir öfke göstermeyecek ve belki de hissetmeyecektir. Hattâ gülümseyebilir ve gözlerindeki o uzak bakışla düşünceli düşünceli başını sallayabilir. Ne var ki, duvarla konuşun daha iyi... Hemen hemen herkesi dinler. Dinler. O kadar.

Her ne kadar kendi ahlâk prensiplerini kendisi koyar, kişisel ilişkilerinde ve özel yaşantısında hep kendi aklına uyarsa da, iş kararlan başka konudur. Eğer vasat bir Uranüs erke giyse, teklif edilen işlemlerde herkesin fikrini alması çok olasıdır. Hattâ bazen son karan vermek için ikinci dereceden bir memurun bile fikrini sorabilir. Bu deliliğin bir amacı vardır ve kararsız Terazi'ninkiyle aynı şey değildir. Kova sorumluluğu başkasına yüklemiyor. O'nun son derece doğru sezgisinin aksine verdiğiniz karar boşa çıkınca, gözlerinde ben-size-söyle-miştim diyen bir bakışla arkasına yaslanarak size bir ders vermekten zevk alır. Buna dikkat etmek zorundasınız. Kova âmirler genel olarak, kendinizi asmanız için gereken ipi birkaç metre fazlasıyla elinize vermeye heveslidir; eğer bunu kendiniz istemişseniz... Neden yanlış yolda olduğunuzu düşündüğünü bir kez olsun tam olarak açıklarsa, şanslısınız demektir. Pek olağanüstü olarak bunu açıklarsa, bilin ki. ikinci kez açıklamayacaktır. Ne demek istediğini ilk seferinde tam olarak yakalamaya bakın, yoksa söylediği şeye dikkat etmenizi hatırlatmak için, aklınızı karıştırıcı anlaşılması zor bir konuşmaya muhatap olacaksınız.

Sizin de antenlerinizi oynatarak, kaçırdığınız her hangibir şeyi atmosferde yakalayabilmenizi bekleyecektir. Başka insanların, Uranüsün kendisine Tanrı tarafından bağışlanmış olan armağana sahip olmadıklarını; portakal soyarken, bir telefon numarası çevirirken, bürodaki evrak yığınını karıştırırken aynı zamanda konuşan üç kişinin konuşmasından bilgi sızdıramayacaklarını anlayamaz.

Bir Kova âmirin yanında yerinize pek sımsıkı yerleşmeseniz iyi olur. Bir sabah büroya geldiğinizde bir de bakarsınız ki büronuz başka bir kata taşınmış ve O size söylemeyi unutmuş. Bu adamın olduğu yerde her zaman bir değişiklik olasılığı vardır. Bir gün ağzı kulaklarına vararak sıcak, dostça bir gülüşle büroda tâ iç savaştan beri kullanılmakta olan tüm sistemi yukardan aşağıya silip süpürerek pencereden dışarı atınca, yerleşmemek gereğinin ne olduğunu anlarsınız. O sistemin yerine daha hızlı ve ayrıntılar içinde kaybolmamış yeni bir metod koyacaktır. Bu değişikliğe bu kadar çabuk alışamayacağınızı mı söylüyorsunuz? Böyle bir değişiklik yapmak için en az altı ay mı gerekiyor ve şu noktada bu yeni sistemin size çok yabancı olduğunu mu anlatmaya çalışıyorsunuz? O bunu anlayamaz. O'na göre bu sistem gayet açık ve anlaşılması kolay bir sistemdir. Üzülmeyin, öğreneceksiniz. O bekleyecektir. O sabırlıdır.

îşte O budur. Normal bir Uranüs kafası yüzeyin altında asabi bir merakla dolu olabilir. Ama genelde Kova bunu kolayca örtbas ederek sakin, herşeyi enine boyuna düşünüp taşınan bir insanmış gibi görünmeyi bilir.

Dikkat edin, genelde dedim. Tabii, o altı itfaiye aracına yetişmek için bürodan fırladığı, odasındaki halının üstünde gerçek kaplumbağaları yarıştırdığı, Dünya dizileri sırasında her masaya minyatür televizyonlar dağıttığı zamanlar da olmuştur. Ve tabii, bir sabah sadece neye benzediğini anlamak için telefon santralının başına geçerek bütün telefon konuşmalarım birbirine karıştırdığı, herbirini devreden çıkardığı, yanlışlıkla büyük bir TV şirketinin yayınına girerek birine yarım milyon dolarlık hisse sattığı ve sonra kontrat imzalamak için geldiğinde adamın adını unuttuğu da olmuştur. Normal olarak Kova halim selim ve kendine hakimdir. Yalnız işte arada sırada biraz eksantriktir: Bulamayasınız diye ayda bir kez su soğutucunun yerini değiştirir, ve izin gününüzü haber vermeden değiştirmekten hoşlanır. Kansas ªehri caz müziği üzerine yazmakta olduğunuz kitaba içtenlikle hayran kalan böyle bir âmirle çalıştıktan sonra, birkaç küçük eziyetin adı mı olur? Ve de muhasebecinin sakal bırakmasına, sekreterin işe gelirken topukları sahte elmas taşlı kürk çizmeler giymesine, ya da yeni dosya memurunun bisikletini resepsiyon odasına park etmesine aldırmayan böyle bir âmire halâ nasıl öfkelenebilirsiniz.

Bir bakarsınız bütün gün konuşmaktan kulaklarınızı patlatabilir, ertesi hafta odasında inzivaya çekilerek bir başına düşüncelere dalar ve memurları, müşterileri, ortaklan ihmal eder. Ruhunu dinlendirmektedir ve bu inziva devreleri, gereklidir. ªirkete ne kadar yeni girmiş olursanız olun, sizi arkadaşı olarak görecektir. Hattâ rakipleriyle bile iyi arkadaştır. ªirketinin bugünkü durumunu tartışmakta olan biri geçen gün şöyle diyordu: "Nerede o eski bireyci, kravatı lekeli, her küçük sorunda kurulu toplantıya çağırmadan da işleri idare etmeyi bilen âmirler!" Zavallı adam, belli ki yıllarca önce yanında çalıştığı Kova âmirin özlemini çekiyordu.

Bir Uranüslünün yanında çalışan sizler, herhalde, herşey karmakarışıkken ve boyacılar resepsiyon odasını alt üst ederken müdürün eşinin aniden çıkageleceği korkusunu çekmeyeceksiniz. Kova müdürün eşi O'nun nerede çalıştığını biliyorsa şanslı sayılır, nerede kaldı ki aniden baskın yapacak? Kova'lar öyle herşeyi eşlerine söylemezler. Bir zamanlar, bir araştırma şirketinin ªubat doğumlu genel müdürünün bitişik komşusuydum. Bu adam bir seferinde eşine haber vermek zahmetine katlanmadan iş gezisi için Avrupa'ya uçmuş ve ancak orada yanına hiç temiz gömlek almadığını farketmişti. (Bu hiç aklına gelmemişti ve Paris'ten telefon ederek durumu eşine söyledi. Her nasılsa, bu olanlar hep eşinin kabahatiydi. Kocasının bir geziye çıkabileceğini vaktinde düşünmesi gerekirdi.)

Kova Genel Müdürünüz geçen hafta onuruna verilen o büyük resmi ziyafette Belediye Başkanından 'Yılın Adamı' ödülünü alırken O'nun kendine has özelliklerini nasıl da hatırlayıverdiniz, hayret doğrusu! Hemen masanın altına baktınız — halının üstünde sabırsızca tempo tutmakta olan ayaklarında yeni siyah rugan ayakkabıları ve bir ayağında mavi, diğerinde san çorap vardı.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:26   #22
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2007 Yılı Kova Burcu Yorumları
OCAK 2007

Ay başında duygusal hayatınızda haraketli günler yaşayacaksınız. Eğer bekarsanız, hayalinizdeki kişiyle karşılaşmanız mümkün gözüküyor.

Bu kişiyle ciddi beraberlik içine girebilir ve ilerisi için projeler üretebilirsiniz.

Eğer evliyseniz üzerinizde hiçbir baskı kabul etmeyecek ve bunun sonucunda da bazı problemler yaşayacaksınız. Aşk hayatınız ayın 6'sına kadar olan süre içinde biraz olumsuz geçecek. Fakat bu tarihten sonra istekleriniz doğrutusuda gelişme gösterecektir.

Güzel, unutulmaz olaylar yaşayacaksınız. Katıksız saf sevginin muhteşim gücünü yakından tanıyacaksınız. Sosyal çevrenizde de tatsız durumlar meydana gelebilir. Uzun süreden beri sizi düşündüren bir sorunu çözmek için harekete geçme eğiliminde olabilirsiniz.

Sağlığınıza ise ay boyunca özen göstermelisiniz.

Bazı olumsuzlukların sinirlerinizi yıpratmasını izin vermemelisiniz. Ay boyunca sorumluluk almaya ve çok çalışmaya yetecek kadar enerjiniz var.

Eğer kafanızda kesinleşmiş bir düşünceniz yoksa harekete geçmemek için direnmelisiniz.Çünkü yoğun enerjinizi yanlış değerlendirmeniz sizi huzursuz bir yapıya sokacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:26   #23
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007


10 Şubat/7 Mart arasında Merkür retrosu Kova burcunu da etkileyecek yani yeni işlere başlamamak, yeni ilişkilere girişmemek gibi sonuçlar oluşurken yanısıra da iletişim alanında sorunlar ortaya çıkıyor. Dostlarınız yüzünden bazı sorunlarla karşılaşmanız olasıdır.

Karşılaşacağınız durumlar ilk anlarda size biraz karışık gelebilir ve bazı şeyleri halledebilmek için yorulmanız gerekebilir. Bununla beraber ilk etki geçtikten sonra herşeyin kolaylaştığını ve durumun düzeldiğini göreceksiniz. Bu durumu sadece yukarda belirtilen türde sorunlarla ilgili olarak almayın.

İlgilendiğiniz hemen hemen her işte aynı durumla karşılaşabilirsiniz.

Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir. İlişkileriniz tam olarak düzgün olacağı gibi şansınız da oldukça açık. Bütün bu güzel durumlara karşılık bazı yanlış kararlar alabilirsiniz. Bu ay özellikle 19 Şubat-21 Şubat günlerinde çok dikkatli olmalısınız, ne kadar çaba sarf ederseniz edeinişlerinizde bazı aksamalar baş gösterecektir.

Bazı sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Konuları dolaysız yaklaşımlarla, ayrıntılarıyla birlikte ele almaya çalışın. Ancak o zaman hangi boyutların içinde olduğunuz görebilirsiniz.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:26   #24
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

Bu ay en fazla sağlık konusunda dikkatli olmanız gerekmektedir.

Herhangi bir önemli hastalığa yakalanıp, yataklara düşmeyi beklemeyin fakat bazı minik rahatsızlıklar da sizi iyice bezdirebilir. Çok dikkat gerektiren işlerden uzak kalmaya gayret etmeniz iyi olur.

Çünkü genel olarak konsantreniz güçlü olmakla beraber, beklenmedik anlarda ani dikkat dağınıklıklarıyla karşılaşabilir ve olmadık sakarlıklar yapabilirsiniz.

Bu dönemde yeni duygusal ilişkilerin sizin için iyi sonuç vermesine karşılık, yeni iş ilişkileri kurmaktan kaçınmalısınız. İş konularında yapacağınız teşebbüslerden beklediğiniz sonuçları alabilmeniz oldukça zordur ve her tür yenilik için biraz daha beklemelisiniz. Eğer bekar bir Kova iseniz ayın 22'sine kadar yine Merkür kendini gösteriyor.

Fakat daha önce belirtildiği gibi iş hayatınız ve sizi yakından ilgilendiren konulardaki olumsuzluklar ruhsal sağlığınızı iyi yönde etkilemiyor.

Eğer 16 Şubat-19 Şubat tarihleri arasında doğduysanız ay içinde her konuda dikkatli olmalısınız. Atacağınız her adımı iyi hesaplamalı, baktığınız her yerde kendinizi görmeli ve hatalarınızı anında kavramalısınız.

İşte o zaman hata yapma oranını azaltacaksınız. Ne var ki bu sert açılar altındasınız.

Fakar Şubat ayı kadar değil. Yine de siz temkinli olmaya devam edin.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #25
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

NİSAN 2007

Bu ay olaylara başlangıcınız çok güzel, fakat olayları sürdürürken takındığınız tavır ve uyum sağlayamamanız pürüzler yaratacaktır.

Ayın 15'ine kadar sürecek olan bu durumdan sonra kendinizi ifade ediş şekliniz mantıklı olacak. Ne var ki bütün olay yine sizde düğümleniyor. Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanızada bağlı olacak.

Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz. Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız. Maddi açıdan güçlüsünüz. Önemli insanların desteğini alabilir, bu gibi kimselerden dilekte bulunabilirsiniz.

İlgilendiğiniz konularda yönetimi ele alabilir, ve insanları etki altında tutabilirsiniz.

Bir süreden beri ortaya çıkmış olan ancak çözümsüz kalmış problemleriniz yüzünden biraz bunalımlı dönemler geçirebilirsiniz.

Ayrıca üzerinde çalıştığınız ve yoğun konsantrasyon gerektiren işlerinizde istediğiniz verimliliği sağlayamayabilirsiniz.

Aşk hayatınız ise olumlu gibi gözüküyor. Fakat siz bir durum değerlendirmesi yapmalısınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #26
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Bu ay yaratıcılık gerektiren konularla yakından ilgilisiniz. Olumlu eleştirileriniz yakın çevrenizden takdir görmenizi sağlayacak, başkalarına hemen uyum sağlamanızdan dolayı önemli bağlantılar kurabilirsiniz.

Hayatınıza yeni bir heyecan karışması, yeni bir döneme başlamanız mümkündür. Yaşınıza göre, aşık olabilir, yeni bir iş bulabilir veya iş teklifi alabilir, sanki piyangodan çıkmış gibi, havadan gelen bir paraya kavuşabilirsiniz.

Bir grup aktivitesi içinde önemli bir rol oynamanız da olasıdır. Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir. Daha bir bağımsız yapıdasınız. Sosyal konular sizi her zamankinden fazla düşündürebilir. Zekanız iyi çalışmaktadır ve sorunlara çok kolay ve pratik çözümler bulabilirsiniz.

Maddi açıdan güçlü ve şanslısınız. Beklediğiniz bir para veya maddi değer varsa ona kavuşma ihtimali çok yüksek.

Siz sıradan bir insan değilsiniz. Bunu herkes anlamalı. Fakat savaşmak ve çabagöstermek istemiyorsunuz.

Bu yüzdende olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz. Ama bu hatalı bir tutum, değil mi?
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #27
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007

Ay boyunca olayları dışarıdan izlemek ve özellikle geçmiş olaylarla ilgilenmek hoşunuza gidecek. Eğer süregelen bir ilişkiniz varsa ya da evliyseniz eşinizle uzun süreden beri anlaşamadığınız bir konu varsa, tartışmalara tekrar başlamadan uygun bir dille birbirinize açılmalısınız. Hayatınız yeni bir anlam kazanabilir.

İlgilenecek yeni konular çıkabilir, yeni dostluklar geliştirebilirsiniz. Bu dönemde bir grup aktivitesi içinde olmanız mümkündür. Çevrenizde sadece sizi değil bütün ailenizi etkileyebilecek sevinçli bir olay yaşanabilir.

Eğer bu dönemde uzun yolculuklara çıkmayı planlıyorsanız zaman çok uygun ve şanslıdır. Bir süredir huzursuzluğunu yaşadığınız şeylerden kurtulacaksınız. Sanat ve müzik ve ilgili aktiviteler sizi fazlasıyla cezbedebilir ve bu gibi şeyler için her zamankinden fazla zaman ayırabilirsiniz.

Hislerinizde ve sezgilerinizde keskinleşme olabilir.

Olmadık aşk ilişkilerine meyillisiniz.

Bu ay son derece olumlu ve işinize yarayacak değerde sezgilere sahipsiniz. Onları kullanmayı gözardı etmemelisiniz. Böylece fazla bir çaba harcamanıza gerek kalmayacak.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #28
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Bu ay daha çok yaşadığınız yer ve aynı zamanda yakın çevrenizle ilgili meseleler ön planda yer alacak.

Fakat ayın son haftasında yeni bağlantılar kuracak, hatta yeteneklerinizi sergileme imkanına kavuşacaksınız. Ay içinde özellikle bireyselliğinizi ön plana çıkartacaksınız. Bunu ortaya koyuş biçiminiz ise duygusal olacaktır.

Beklenmedik şeyler yapmaya meyillisiniz ve bu tutumunuzla çevrenizi şaşırtabilirsiniz.

İçinizdeki hareketlilik ve sosyal aktivite dürtüleri oldukça güçlüdür. Uzun yolculuklara çıkabilirsiniz. Durup dururken uzaklara gitmek, görmediğiniz yerleri görmek, kendi kafanıza göre yaşamak arzuları altında kalabilirsiniz.

Eğer siz bir kadınsanız bu dönemde düşünüp, taşınıp, karşıcinsten birisine bağlanma kararı da alabilirsiniz. Eğer yalnızsanız tam size hitap edecek yapıda ve sizi çekici bulan bir erkekle tanışmanız olasıdır.

Siz bir erkekseniz kalıcı ve ciddi ilişkilerden çok geçici maceralara açık ve şanslısınız. Aşk hayatında ayın 6'sına kadar olan sürede, başlangıcı eskilere dayanan ve hala süren olumsuzluklarla mücadele içindesiniz. Bu arada öğütsel yaklaşımlarda bulunmayın.

İnsanları her konuda kesin tavırlar içinde esneklikten yoksun bir şekilde yargılamak yanlış olur.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #29
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Bu ayın ilk başlarında yani 10'una kadar olan sürede son derece gururlu ve ödün vermeyen bir yapı içindesiniz.

Aşırı para sarfetmeye meyillisiniz. Eğer biraz dikkatli olmazsanız sizin bu israfçı tutumunuz, daha sonra önünüze çıkacak iyi bir fırsatı kaçırmanıza neden olabilir. Sizin sevmediğiniz bir insan önemli bir konuma gelebilir.

Çözümlemeniz gereken bir dizi problemle karşılaşabilirsiniz. İşinizde hatalar yapabilirsiniz. Elinizden çok fazla bir şey gelmeyeceği için kendinizi fazla üzüp gereksiz can sıkıntılarına sebebiyet vermeden mümkün olduğunca soğukkanlı davranarak ayın geçmesini beklemelisiniz. Kendinizi yorgun ve cansız hissedebilirsiniz. Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunmanız gerekmektedir.

Özellikle açık havada yapacağınız yürüyüşler, jogging, bisiklete binmek gibi sportif faaliyetler kendinizi daha enerjik hissetmenizi sağlayacaktır.

Hem verici hem de alıcı olmalısınız. Zor değil, yanlızca bir az özveriniz olması yeterli olacaktır.

Arkadaşlarınızla birlikte olurken bırakın herşey kendi halinde gelişme göstersin.

Nasıl olsa bir yerde durulacak ve sizinde müdahaleetmeniz gereken anlar gelecek. Sağlığınız ay içinde biraz sarsılacak gibi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:27   #30
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EYLÜL 2007

Ay boyunca parasal konulara ağırlık vereceksiniz. Ev ortamında dikkatli olmalısınız. Kısaca özetlersek, girişimlerinizi, yeni başlangıçları l5'ine kadar ertelemenizde fayda var. Alışverişlerde, her türlü haberleşmelerde dikkatli olmanız gerekiyor.

Çevrenizdeki kişilerle uyumlu bir iletişim içindesiniz. Size birçok yeni haber ulaşabilir ve öğreneceğiniz bazı şeyler sizi sevindirebilir. Sevmediğiniz birisinin kötü bir durumda olduğu haberini de alabilirsiniz.

Karşı cinsin istek ve düşüncelerini sezgisel olarak anlayıp, gereken karşılığı verebilecek yapıdasınız. Gelecek için hazırlık ve plan yapabilmek için iyi zamandasınız.

Gerçekçisiniz. Her tür alım satımda şansınız açıktır. Konuşma ve ikna gücünüz yüksektir. Yararlı kontaklar kurabilirsiniz.

Alışılmadık ve renkli dostluklar kurabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise, karşı cinse pek de güvenilir gelmiyorsunuz. Haliyle haklılar. Öyle ki sürekli devinim içinde olmak ve net cevaplar vermemek üzücü. Eğer bu durumunuzu düzeltmezseniz ne yazık ki sonuç pek de iyi olmayacaktır.

Çünkü kuşkuyla bezenmiş bir koza içinde gibisiniz. Ya bu kozadan kurtulacaksınız, ya da hiçbir müdahale yapmayarak herşeyin sona ermesine göz yumacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/burclar/11055-kova/
Mesaj Yazan For Type Tarih
Burlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. This thread Refback 21-03-2008 20:57

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 20:33 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580