Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 02-11-2006, 01:47   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Para Tablosu..!!!

Parasal konularda nasıl davranıyorsunuz? Bu çizelge yıldızlarınıza bağlı olarak mali eğilimlerinizi, kişiliğinizi ve kabiliyetlerinizi gösteriyor.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

Balık
Bütçeci 1
Kaygısız 3
Pazarlıkçı 1
Detaycı 1
Tutumlu 2
Cömert 3
Yatırımcı 2
Materyalist 1
Sorumlu 1
Risk Alan 2
Mutasarruf 1
Harcayan 3
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:48   #22
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Sağlık Analizi..!!!

Balıklar sonsuza kadar yaşayabileceklerini düşünebilirler, sık sık da sanki buna hararetle inanıyormuş gibi davranırlar. Balık genellikle kendisine hiç iyi bakmaz. Fazla enerjisinin çoğunu başı dertte olan akrabalarına yardım ederek, dostlarının sıkıntılarım paylaşarak harcar. Onların dertleri ruhsal ya da parasal olabilir. Hangisi olursa olsun, bunlar Balığın zaten pek güçlü olmayan sağlığına ciddi şekilde zarar verebilir. Balık enerjisini kendisine saklamalı; uyarıcı veya yatıştırıcılara alışmaktan, yorgunluktan ve başka insanların yardımına koşmaktan kaçınmalıdır. Doğum haritalarında güçlü bir Merih etkisi olmadıkça; bebeklikte en zayıf, çocuklukta nadiren dayanıklı olan Balık'ların yavaş bir metabolizmaya sahip oldukları anlaşılıyor. Çoğunlukla yataktan uykulu gözlerle ve halsiz kalkmaları bundan olsa gerektir. Kötü beslenme alışkanlığı karaciğer bozukluklarına, iç organlar ve sindirim sistemi bozukluklarına neden olabilir. Kazalar, ayaklarda, ellerde ve kalçalarda bazı anormallikler sık sık görülür; soğuk algınlıkları, grip ve zatürre de öyle. Akciğerler güçlü değildir, zayıf ayak parmaklan ve bilekleri Mart doğumlarının doğal sonucudur. Balıkların ayak tabanlarında düşüklük ve tarak kemiklerinde incinmeler görülür, yahut da son derece güçlü ve kıvrak ayaklan vardır. Bunun ikisinin arası olmaz. Bununla birlikte, Balıklarda gizli bir iç direnç vardır. Neptün'ün bir şansı da bu gizli gücü keşfetmek ve ondan yararlanmaktır. Balıkların, istedikleri herhangi bir şeyi elde etmek veya ondan kurtulmak için kendilerini kelimenin tam anlamıyla hipnotize etme yetenekleri vardır. Kedilere, farelere, yüksekliklere, metrolara, asansörlere ve insanlara karşı duydukları korkular kurtulabilecekleri şeyler arasındadır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:49   #23
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Analizi..!!!

Su grubunun üçüncü burcu: Nazik, çekingen, kibar, hassas, şanssız, kararsız.

Yönetici yıldızı: Neptün

Etkisi altındaki ülkeler: Portekiz, Sudan

Etkisi altındaki şehirler: İskenderiye, Seville

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: Tüm burçların içinde Balık en hassası, dış etkilere en duyarlısıdır. Bu nedenle kişiliğinin tanımlanması da en zor olanıdır. Sembolü birbirine bağlı ama bir diğerini zıt yönlere çeken iki Balıktır. Bu onun çift kişiliğini, kararsız huyunu anlatır. Merhametli, sempatik ve şefkatlidir. Kadere inanır.

BALIK VE MESLEKLER: Genel olarak Balık, her türlü rekabet ve yarışmadan kaçar. Deniz, müzik, yazmak, daha doğrusu baskı altında kalmadan yaratıcılığını kullanabileceği her iş ilgisini çeker. Harika bir şair, aktör ve rüya yorumcusu olabilir. Hasta ve muhtaç insanlarla, hayvanlarla ilgilenme duygusu vardır ve deniz, din veya sosyal hizmet görevlerinde çalışabilirler.

BALIK PATRON: Bazıları onu, sorunları ne kadar büyük olursa olsun herkesin yardımına koşan harika bir insan diye tanımlarken, bazıları da onun nevrotik, aklı karışık, kalın kafalı bir adam olduğunu söyler İş görenlerin pek çoğu da aslında bu kişinin gönlünde yatan işi yapmadığını söyleyecektir.

BALIK ÇALIŞANI: Balık kendisine bir kahramanmış gibi tapınılmasını ister. Bu nedenle Balık ancak saygı duyduğu bir insan için çalışır. Balık şöhret peşinde koşmasa da artistik yönü çok güçlü olduğundan herhangi bir sanat dalında buna ulaşırlar.

İŞ ALANINDAKİ İLİŞKİLERİ
BALIK - KOÇ ORTAKLIĞI:
Çok tuhaftır; başarılı bir takım oluşturacaklardır. Balık kararsız bir tiptir ama Koç yeteri kadar pozitif bir kişi olduğundan bu keyifsiz görevi Balık’ın yerine yüklenmekten mutlu olacaktır. Koç ile işbirliği yapmak isteyen Balık onun kişilik özelliklerini göz önünde bulundurmalıdır. Gerçek bir Koç enerjik, hevesli ve girişimcidir. Zayıf yönü, sabırsızlığı ve atak davranışlarıdır. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - BOĞA ORTAKLIĞI:
Boğa çok dobra bir insandır; Balık gibi karmaşık bir insanı ne anlayabilir ne de kabul edebilir. Eğer Balığın, Boğa ile işbirliği gerçekten gerekliyse kişilik özelliklerinin kısa bir özeti yararlı olabilir. Gerçek bir Boğa sistemli ve kararlı bir kişidir. Zayıf yönü ise inatçılığı ve sabit fikirliliğidir. Sanatla, bahçeyle, tarihle ilgilenir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - İKİZLER ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin nasıl ortak olmaya karar verdiklerini öğrenmek çok ilginç olacaktır, çünkü her ikisi de burçları nedeniyle karar verme yeteneğinden yoksundur. Eğer Balık bir İkizlerle işbirliği yapacaksa onun kişilik özelliklerini bilmesinde yarar vardır. Gerçek İkizler entelektüel, güzel konuşan, eli her işe yatkın bir kişidir. Zayıf yönü yerinde duramaz huyu ve dikkatini bir işe verememesidir. İlgi alanı çok geniştir. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
Bu, su grubu iki kişinin çok mükemmel bir birleşimidir. Birlikte büyürler, gelişip Yayılırlar ve şansları da yaver giderse çok başarılı olurlar. Tipik bir Yengeç akıllı, hayal gücü fazla, evcimen ve inatçı bir kişidir. Zayıf yönü ise kendine acıması ve kuruntu hastalığına sahip olmasıdır. İlgisini ailesine, denize, bahçe ile uğraşmaya yöneltmiştir. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - ASLAN ORTAKLIĞI:
Kişiliklerin talihsiz bir birlikteliği : Ateş (Aslan) ile suyun (Balık) birleşiminden buhardan başka ne elde edilebilir? Kişilik özellikleri, tipik bir Aslan sıcakkanlı, cömert ve iyimser bir kişidir. Zayıf yönleri ise kibirli davranışları ve pratik bir insan olmayışıdır. Çok gururludur, aşırı hassas bir egosu vardır. Lüks ve güzel şeyler almaya bayılır. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Başağın kişilik özelliklerinin kısa bir özeti Balığa son derece yararlı olabilir. Tipik bir Başak çıkarcı, eleştirel ve sistemli bir kişidir. Kuruntu hastalığı vardır ve sevimsizdir. Beden sağlığı, genel sağlık ve hijyenle ilgilenir, bazen de kendini tamamen işine verir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Bu ortaklık çevredekiler için oldukça eğlendirici olsa da taraflar için hayal kırıklığı olabilir. Her ikisi de karar vermekte zorlanan kişilerdir. Eğer işbirliğinde kararlıysa Balık Terazi’nin güzellik ve armoniye aşık, adil, büyüleyici ve diplomat bir kişi olduğunu anımsamalıdır. Zayıf yönleri ise kararsızlığı, tembelliği ve yaşamının her an yeni bir aşkla sarsılmasıdır. Sanat ve güzelliğin her şekli, özellikle kadınlar ilgisini çeker. Ortaklık risklidir.

BALIK - AKREP ORTAKLIĞI:
Bu su karışımından gerçek bir met dalgası oluşabilir. Akrep’le ortaklık kuracak Balık, onun kişilik özellikleriyle iyice donanmalıdır. Çekici, ihtiraslı, kararlı ve güce aşık bir kişidir. Zayıf yönü ise her konuda aşırılığa kaçmasıdır. Neyi sevip neyi sevmediği konusunda da kesin ve kalıcı fikirleri vardır. Deniz sporlarını, bazen de futbolu sever. Seksüel gücünün yüksekliği nedeniyle karşı cinsle çok derin ilişkiler kurar. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - YAY ORTAKLIĞI:
İyimser Yay,karamsar Balığın bazı durumlarda içindeki ateşi söndürdüğünü hissedecektir. Yay ile ortak olmayı düşünen Balık, onun kişilik özelliklerini göz önünde bulundurmalıdır. Tipik bir Yay girişimci, şanslı, iyimser, özgürlüğe düşkün bir kişidir. Fakat sabırsız ve atak davranışları nedeniyle çok zor durumlarda kalabilir. Özel yaşamında da meydan okumayı sevdiğinden spor ve karşı cinsle ilgilenir. Ortaklık zararlıdır.

BALIK - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Her ikisi de yaşama karamsar ve asık bir yüzle bakarlar. Oğlak kararlı ve emelleri olan bir kişidir, ama her şeye çabucak ulaşmayı beklemez. Zayıf yönü karamsarlığıdır. İlgi alanı çok kısıtlıdır. İş bütün gününü aldığından geceleri müzik dinler, kitap okur. Ortaklık faydalıdır.

BALIK - KOVA ORTAKLIĞI:
Eğer Balık Kova ile işbirliği yapmakta kararlıysa, kişilik özelliklerini göz önünde tutmalıdır. Tipik bir Kova, hümanisttir, ilericidir, iyi kalpli ve idealisttir. Başkalarına yardım elini uzatmaktan hoşlanır ama yalnız kendi kararlarına güvenir. Ortaklık denemeye değer.

BALIK - BALIK ORTAKLIĞI:
Bu bir başka su ortaklığıdır. Balık kişilerinin bolluğu şirketin yaratıcılık sellerine kapılacağı anlamına gelir. Ortaklık faydalıdır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:50   #24
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Kariyer Tablosu..!!!

Hangi tür iş sizin için en iyisi? Becerileriniz, doğal yetenekleriniz ve hangi işte çalışmak istediğinizi belirlemek için aşağıdaki çizelgeyi kullanın. unutmayın astrolojide bir meydan okuma pozitifden çok daha iyidir.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

İdareci 1
Yaratıcı 3
Mali 1
İşçi 1
Yönetim 1
Pazarlama 3
Operasyon 1
Serbes Meslek 2
Araştırma 1
Satış 1
Strateji 2
Teknik 1
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:51   #25
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Eğitim Analizi..!!!

Burcun 12 evi,kişiliğinizin, yaşam zemininizi etkili bir şekilde yaratmanızı sağlayan farklı yanlarını temsil eder.Günlük yaşamınızdaki iş aşk yada para konusundaki anahtar sözcükleri bu evler belirler.

3. ev eğitimin evidir. Bireyin öğrenme kapasitesini, iletişim yeteneklerini ve ve bu alanlardaki entellektüel yetenekleri belirler. Ayrıca çok yönlülüğü ve çok yönlülüğü de belirler. İkizler burcu ve merkür gezegeni tarafından yönetilir.

Okul ve eğitimle ilgili şeyleri, kitap dergi , dşalog ve basit tekilerden neler alabildiğimizi bu ev belirler. En basitinden bir kokteylden bir toplantıdan öğrenebileceğimiz şeylerde bu evin kontrolündedir. Bu ev beynimizle ilgili herşeyi düzenler.

9. ev yüksek öğrenmenin evidir. Metafizik, felsefe ve yaşamın anlamıyla ilgili cevapları bulmamızı sağlar. beynin gelişmesi uzak yerler ve yaşamı öğrenme aşkıyla yanmak da bu evin sağladığı özelliklerdir. bu ev yay burcu ve jupiter gezegeni tarafından yönetilir.

bu ev bize izleyici olmaktansa katılımla çok daha başarılı olunabileceğini gösterir. idealler, hukuk , idealler , bilim, dini konular ve bireyin bilincini de anlatır. bu ev keşfetmenin kaynağıdır.

12 evden hangisine bağlı olduğunuz hakkında belirleyici bir bilgiye sahip olmak için doğum tarihiniz net olarak bilinmelidir. (gün, ay, yıl, saat)
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:52   #26
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Eğitim Tablosu..!!!

Analitik 1
Dikkatli 3
Meraklı 2
Detaycı 1
Azimli 1
İstekli 2
esnek 3
Odaklanıcı 1
Sorgulayıcı 1
Hafızası Güçlü 2
Pratik 1
Araştırmacı 1
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:53   #27
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yönetici..!!!

Bir bürodaki tipik bir Balık âmir hakkında örnek bir konuşma: "Şirketin geçen hafta işe aldığı şu yeni müdürün adı neydi?" "Hani, dün kahve molasını bizimle geçiren mi? " "Hayır. Bu sabah işten ayrılan."

Sadece küçük bir abartmayla, sıradan bir Balığın amirlik mevkiinde kalacağı normal süredir bu. Balık âmirlere uygun ancak birkaç akarsu vardır; biz de bunların üstünde duracağız. Şirketlerin ve endüstri alanlarının çoğunda Neptünlü bir âmire rastlamak, Kuzey Kutbunda mayo bulmak kadar zordur. Neptün çocuklarının büyük çoğunluğu yalnız yüzmeyi tercih ederler. Sınırlanmak istemezler. Yazarlar, satıcılar, yaratıcı ressamlar, aktörler, gezginci halk ozanları ya da maceracı askerler bunlardandır.

Bununla birlikte, Balığın yeteneklerini kullanabileceği ve vazgeçilemez bir âmir olacağı birkaç alan vardır. Örneğin, radyo istasyonları, televizyon şirketleri, reklâmcılık ve halkla ilişkiler O'nun en üstün niteliklere sahip olduğu alanlardır. Bunlardan herhangi birinin başına geçerse, bitmez tükenmez hayal gücü kaynağından yaratıcı fikirler dağıtarak işini mutlu bir şekilde sürdürecektir. Balık, başka burçtakilerin hiç çekinmeden yaptıkları gibi, çıplak ve çoğunlukla üzücü gerçeği pat diye olduğu gibi söylemeğe gerek görmez.. İkizler, Yay ve Akrep burcundakilerin aksine. Balık acı veren gerçeği olduğu gibi söylememeyi tercih eder. O, insanlara, u/.un sürede en iyi etkiyi bırakacağını düşündüğü şeyleri söylemeyi yeğler; ya da onların duymak istedikleri şeyleri.. Dürüst olmadığı için değil. Geçirdiği acı tecrübelerle toplumun soğuk ve çıplak gerçeği duymak istemediğini öğrenmiştir.

En üstün bir sahne ve perde yönetmenidir, aynı zamanda yetenekli bir prodüktördür (eğer iyi bir şirket yöneticisi varsa). Bir dans stüdyosunu rüya gibi işletebilir. Bir dedektiflik veya araştırma bürosunun başına geçerse, bilinmeyenleri keşfetmekteki pek de tekin olma yan ruhsal yeteneği sayesinde, çok kısa sürede parlayabilir. Seyahat acentalarının çoğunun idarecileri Balıktır ve genellikle son derece ha şanlı olmaktadırlar. Yardım kuruluşlarının başında sık sık Balıklara rastlarsını/. Birçok Balık mutlu bir şekilde orkestra ve bandoları idare etmektedirler. Kuşkusuz büyük müzisyenler de vardır. Şehir klüplerinin ve otellerin genel müdürü olarak Balık'tan daha Üstünü bulunanla/ (şayet yanında iyi bir muhasebecisi varsa). Bir yayın şirketini, dergi veya gazeteyi çok iyi, hattâ parlak bir şekilde işletebilirler. Sık sık dinî hizmetlerin başında da Balıklara rastlarsınız. Bir kamp direktörü ola bildikleri gibi, bir kilise veya sinagogun üst düzeydeki yöneticileri de olabilirler. Öğretmenleri, profesörleri, tıp ve hukuk fakültelerindeki birkaç yöneticiyi de sayarsak, işte hepsi bu kadar. Balıklar aslında kelimenin tam anlamıyla âmir olmak için yaratılmamışlardır.

Hassas yapısıyla Balık, insanlığa hizmet etmek için doğmuştur; devlet idare etmek, ya da görkemli imparatorluklar kurmak için değil. Yetenekli ve iyi bir borsacı veya işinin ehli bir ticaret adamı olabilir. Ama, hemen hemen hiçbir zaman komisyonculuk, simsarlık, tahvilât ve rehin alış verişi yapılan bir işin başına geçmez. Bunlarda çok fazla sorumluluk vardır. Bununla birlikte, hızlı ve keskin zekâsı ve içinden çıkılmaz hesapları kavrama yeteneği sayesinde, dalgalanan hisse senetleri konusunda tahminler yapmaktan çok hoşlanır. Bu O'nun için, gerçek bir işten çok, bir oyun gibidir.

Eğer âmiriniz Martta doğmuşsa, bir şeye sinirlendiği zaman ters ve huysuz biri gibi davranabilir. Balığın Allah vergisi bir iyi konuşum yeteneği vardır, tersliği tuttuğu zaman, bu karşısındakini biraz yakan, yakıcı bir terslik olur. Ama, pek nadiren saldırgan bir şekildir. tahakküm etmeğe kalkışır ve gerçek anlamda ham ve basit bir iman değil dir. Bir an bakarsınız, ilen fikirleriyle sizi şaşırtır, sonra bira/, kaypak bir dönüş yaparak bir gelenekçi olur çıkar Sonuç olarak, O'nun ne büyük bir liberal, ne de pek tutucu biri olduğuna karar verirsiniz. Sizin gerçek fikirlerinizin ne olduğunu anlamak için, değişik zamanlarda bu görüşlerden herhangi birini tutabilir. Başka bir deyişle, birazcık şaşırtıcı olabilir. biraz hile yapabilir. Sizin fikirlerinizi öğrenince, konuşmanızı ilginç bulman, gururunuzu okşayacak şekilde dikkatle, sessizce ve içtenlikle sizi dinleyecek. hattA belki rahat bir atmosfer yaratmak için bir kadeh seri bile ikram edecektir. Konuşmanızı sıkıcı bulursa kafası başka yere gidecektir. Belki de siz, konuşurken, yüzündeki tebessümü bozmamaya dikkat ederek, uzaklardaki insanlım ve yerleri hayal edecektir. Bunların herbiri doğuştan aktör olduktan için, sizi dikkatle dinlediğini zannedersiniz. Ancak, bir süre sonra, zihinsel gezintilerinden yorulacak ve si/.in hala gevezelik edip durduğunuzu farkederek birdenbire sözünüzü kesecektir. Ondan sonra O konuşacak, siz dinleyeceksiniz; bazen saatlerce saatlerce -- saatlerce..

Herhalde çok seyahat etmiştir. Eğer etmemişse, kısa sürede kaybettiği zamanı telâfi edecektir. Tıpkı Yay ve İkizler Burcundan âmirler gibi, Balık âmir de kanepesinin arkasında bavulunu hazır bulunduracaktır, eğer böyle yapmıyorsa, yapmalı. Neden bunu O'na tavsiye etmiyorsunuz? Herhalde bunun harika bir fikir olduğunu düşünecektir. Ayrıca, kasvetli yağmurlu günlerde veya karlı, çamurlu soğuk kış günlerinde, sıkıntıdan çatılardan atlayıp kaçmak istediği sıralarda bavulunun hazır olduğunu bilmek O1 mı garip bir şekilde rahatlatacaktır. Sıkıntılı zamanları da olacaktır ve bunlar gerçek bunalımlardır. Böyle yamanlarda O'ndan uzak durun daha iyi; çalışırken neşeli melodiler mırıldanın ve O'nun en iyi burbon katılmış özel içkisini mutlaka içmesini sağlayın.

Üslerine iyi davranın - yani. eşine demek istedim. (Bu doğal bir yanlışlıktır. ikizler ve Yay Amirler gibi Balık Amir de. başka Amirlerden daha çok. birden fa/la evlenme töreni geçirmeğe yatkındır.) Kşi herhalde iyi. hassas, pratik bir kızcağızdır. Şayet O da kocası gibi hayalperest ve orijinal biriyse, ikisi birlikte sisli bir rüyalar ve hayaller okyanusunda boğulabilirler.

Balık âmir firmasındaki yaratıcı kişilere karşı biraz taraflı davranır. Hayalci bir stratejiden daha çok tedbirli davranmağa eğilimini/ varsa, belki pek farla seri kadehi ve dostça tebessüm almazsınız, ama herhalde işten de çıkartılmazsınız. Ötekilerden daha çok hoşlanır, ama size ihtiyacı vardır. Si/.in pratik davranışlarınıza ve organizasyon yeteneğinize güvenir. Bir Balık âmirin beğendiği, çok yaratıcı yeteneği olan bir memur, şirket ekonomik bir ilerleme gösterince, âmirinin son derece parlak fikirleri karşısında şaşkına döner. Balık âmir. işine bağlı. güvenilir, çalışkan memurunun ne olursa olsun orada kalması için. gerekirse baltanın kendi boynuna inmesine razı olur. Balık üzülerek el sallayıp veda edebilir; ama C), kendisi de dahil olmak üzere, insan karakterinin titiz bir yargılayıcısıdır. Her ne kadar arkadaştan ve yaratıcı memurların ileriye dönük verimli çalışmalarından hoşlanırsa da; dikkatli bir plânlama ve yaşlı bilge kafaların iş disiplini ile desteklenince, Balığın kendine has yaratıcılığı daha iyi sonuçlar verir. Kendisini destekleyen bu yaşlı bilge kafalar aslında genç, sansın ya da esmer bile olsalar, sonuç değişmez. Balığın basiret ve gelenekçilikten daha büyük erdemleri vardır ve kendi kusurlarını da çok iyi bilir, işi gerektirdiği zaman başka yürekli hevesli, hayalci memurlar bulmakta hiç güçlük çekmez; ama, kazanç biraz azalınca, burunları biraz sürtülmüş memurları olmadan yapamaz. Öte yandan, işler düzelinceye kadar, cesur, hevesli, hayalcilerin bölümünü kendisi idare ederek, daha uygun, tok gözlü kişileri işe alabileceğini hesaplar. Kuşkusuz her kuralın bir istisnası vardır, ama Balık âmirinize aynı zamanda hem ciddi, hem de duygulu biri olabileceğinizi belli etmenin hiçbir zararı olmaz.

O'nun, zam isteyen memurlarıyla uğraşması için aracı olarak bir Oğlağı ya da bir Boğayı görevlendirdiğini herhalde öğrenmişsinizdir. Doğrudan doğruya kendisine başvurmanız yerine böylesinin daha iyi olduğunu bilir. Neptün'ün doğal yapısı öyle yaratılmıştır ki; gerçekten ihtiyacı olan, ya da hattâ sadece içtenlikle isteyen birine 'hayır' demesi hemen hemen imkânsızdır. Kendisini olabildiğince iyi izole etmesi gerektiğini erken öğrenir.

O'nun iki ayrı dünyada yaşadığını unutmayın. Doğal yapının böylesine bölünmesi kararsız bir kişiliğe neden olabilirse de, aynı derecede kolaylıkla çok parlak bir zekâya da neden olabilir. Düşünceleri Balık Einstein'inki kadar değişik ve derin olabilir. Einstein "Tanrı zar atmaz", demiştir. Böyle söylemekle, matematiksel olasılık kanununun mutlaka çok kutsal, yani dokunulmaz olması gerekmez demek istemiştir. Sizin Neptün âmiriniz de, yürürlükteki iş düzeni hakkında aynı şeyi hissetmektedir, ilk kez açıklandığında hayal ürünüymüş gibi görünseler bile, genellikle zaman O'nun ilk sezgilerinin doğru olduğunu kanıtlar. O kalben bir mistiktir; gizliden gizliye, görünmeyen ve doğa üstü şeylere inanır. Bununla birlikte, bu konuda biraz çekingendir, herkesin bilmesini istemez. Gizli ruhsal titreşimlerini insanların keşfederek alaya almalarından korkar. Ancak, çok zekîce kan bir realist rolü oynasa da, insanlar O'nun bu mistik yanını keşfederler.

Erkek arkadaşınızın kafesten uçtuğu ve giderken nişan yüzüğünüzle birlikte, onun için kurduğunuz tüm hayalleri de alıp götürdüğü günü hatırlıyor musunuz? Balık âmiriniz o gün rastgele sizi akşam yemeğine davet etmiş, kederli başınızı en güzel komplimanlarla doldurmuş, sonra da aceleyle sizi tiyatroya götürmüştü. Oyundan sonra da sizi sahne arkasına götürerek baş oyuncularla tanıştırmış ve sonra herkesi geç bir akşam yemeğine davet etmişti. Tüm bu yemekler, şarap ve ışıltılı konuşmalarla b dönek nişanlınızı aklınızdan çıkartmıştı. Bazen, bunu belli etmemek için bilerek huysuzluk etmesine rağmen, haftalarca sonra kalp ağrınız duruncâya kadar sizi neşelendirecek küçük çareler bulmuştu. Nişanınızın bozulduğu konusunda büroda hiç kimseye en ufak birşey söylememiştiniz, öyle ise, nasıl olmuştu da, âmiriniz o karanlık dönemde, sizin yardıma ihtiyacınız olduğunu anlamıştı? Bunu size ancak, bir zamanlar O'nun el falına bakmış olan çingene söyleyebilirdi. Çingene O'nun avucundaki o nadiren görülen işareti hemen farketmişti. Bu işaret O'nun çok merhametli bir dâhi olduğunu gösteriyordu. Bunlardan çevremizde pek fazla bulunmuyor. Bu yüzden O, nadir bulunan bir, Balık insanıdır.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:55   #28
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
eFSaNe55´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oooo Sürgün sen ne yaptin yaw....
bunlari okucam ama simdi degil gec oldu yarin okurum...

ellerine saglik yaw...
burçlarla ilgilenenlerin tam anlamı ile burcunu bilmesini , tanımasını istedim..bu konuda yardımcı olduysam ne mutlu bana...sanırım balı kburcu ile ilgili herşey de yer alıyor...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 01:57   #29
 
eFSaNe55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
SüRGüN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
burçlarla ilgilenenlerin tam anlamı ile burcunu bilmesini , tanımasını istedim..bu konuda yardımcı olduysam ne mutlu bana...sanırım balı kburcu ile ilgili herşey de yer alıyor...

emegine saglik ya ben okadar sandim ozaman yazdim ama bi okadar daha varmis...yarin mutlaka okucam....
__________________
SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK,

HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!!



Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter....
eFSaNe55 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2006, 02:01   #30
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
eFSaNe55´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
emegine saglik ya ben okadar sandim ozaman yazdim ama bi okadar daha varmis...yarin mutlaka okucam....
farkettim..önemli değil ne demek...sende saol....ben diğer burçlara geçeyim
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/burclar/11056-balik/
Mesaj Yazan For Type Tarih
Burlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. This thread Refback 21-03-2008 20:58

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 03:58 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580