Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-11-2006, 00:03   #1
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Lightbulb Burçlara göre giyim tarzı

Her burcun kendine has bir beden yapısı, tarzı ve karakteristik özelliği vardır. Kimi burçlar klasik, kimileri sportif, kimisi erotik kimisi de çocuksu görünmeyi sever. Her burcun stili farklı olacağı için her burç için ideal kıyafetlerden, parfümlerden, makyaj tonlarından ve kesinlikle uzak durulması gereken detaylardan bahsetmek mümkün. Önemli olan tarzınızın ne olduğunu tam olarak belirleyebilmek. Peki siz makyaj ve giyim stilinizin nasıl olması gerektiğini biliyor musunuz? Ya da burcunuza göre ne tür pafümleri kullanmanız gerektiğini...

Burçlara göre fiziksel özelliğinizi, beden yapınızı, stilinizi, makyaj yaparken kullanmanız gereken renkleri, size yakışan parfümleri öğrenin! Kısacası astro güzelliği dikkate alın


Koç (21 Mart- 20 Nisan)


Koç kadınının yüzü biraz uzundur. Elmacık kemikleri çıkık, alnı yüksek, çenesi incedir. Üst dudağı ve burnu arasındaki mesafe fazladır. Koç kadınının bakışları yumuşaktır ve duygularını belli eder. Elleri uzun, güçlü ve güzeldir. Uzun ve kaslı bacaklarıyla hoş bir silueti olan koç kadınının sportif bir görünümü vardır. Saçları genellikle kısadır ve pek gür değildir. Az makyaj yapmayı sever ve gülüşünü ön plana çıkaran bir makyajı tercih eder. Koç kadınları kendilerini dinlemeyi bilmezler, enerji ve dayanıklılık onların en belirgin özelliğidir. Bunların yanısıra bitkinlik, uyuşukluk ve depresyon koç kadınlarının yaşamında önemli bir yere sahiptir.

Koç kadınının stili: Dantelsiz modern kıyafetleri tercih ederler. Sadelik, kolaylık ve hız koç kadınının giyim tarzını belirler. Keten, triko ve tergalin sportif uyumunu severler. Ayakkabıları pratik olmalıdır. Çok fazla aksesuar kullanmazlar. Ancak onların vazgeçemedikleri iki aksesuar vardır: Gözlük ve saat. Koç borcunun parfümü doğal ve taze olmalıdır. Lavanta, funda leylak ya da karanfil bazlı parfümler onlar için idealdir.

Makyaj önerileri:
1-Dudaklar için karmen kırmızısı ve sicilya kırmızısını tercih etmelidirler. Fuşya ve pembe tonları da yaz aylarında onlara yakışır.
2-Kırmızı, mercan rengi, mor ve eflatun tonlarıyla gözkapaklarına gölgeleme yapmalıdırlar.




Boğa (21 Nisan- 20 Mayıs)


Venüs'ün etkisinde olan Boğa burcu kadınları oldukça güzel ve kadınsıdır. Güzelliği ve işvesiyle dikkat çekmeyi sever. Cildi pembemsidir, yüz hatlarında neşeli tavırlarının etkileri ve parıltısı vardır. Başkalarının hoşuna gitmeyi sevdiği için kendine dikkat eder. Boğa kadını saçlarına hoş bir şekil vermeyi, makyaj yapmayı, güzel kokmayı ve alımlı görünmeyi iyi bilir. Sık sık saçlarının rengini ya da modelini değiştirir, saçlarının rüzgarda dalgalanmasına bayılır. Gözleri parıltılıdır ve bu yüzden erotik bakışlar atarak etrafındakileri cezbeder. Sağlam yapılı fiziği mükemmeldir. Boğa kadınları tiroid bezlerinin düzensizliğinden ve hormonal dengesizliklerden yakınırlar. Dolaşım sisteminden kaynaklanan selülit problemleri vardır. Bu problemi ise dans ederek ve düzenli spor yaparak atlatabilirler.

Boğa kadınının stili: Bol ve rahat kıyafetleri tercih eden boğalar, deri, süet ve keten gibi doğal materyalleri severler. Parlak olmayan ancak canlı ve sıcak renklerden hoşlanırlar. Boğa kadınları gece davetlerinede bileklerine kadar inen uzun tuvaletler giyerler. Takıları az ama gerçektir. Altın ve gümüşten yanadırlar. Yün şallar, kemerler, eldivenler ve kürkler boğa kadınlarının gardrobunda mutlaka ve mutlaka bulunur. Parfüme gelince... Boğa kadınları için hafif çiçek kokuları idealdir. Özellikle melisa, zencefil, gül, anason, leylak ve manolya bazlı parfümleri severler. Şeftali, kavun, mango gibi tatlı meyve kokuları da boğa kadınlarına çok yakışır.

Makyaj önerileri:
1-Somon, pembe ve bej tonları boğa kadınlarına çok yakışır.
2-Pastel tonları kullanıp kendi yüz güzelliklerini ortaya çıkarmalıdırlar.
3-Dudaklarında ise uçuk pembe ve doğal renkleri tercih etmelidirler


İkizler (21 Mayıs- 20 Haziran)


İnce bir vücuda sahip olan ikizler kadını uzun yıllar genç kalmayı başarabilir. Üçgen suratlı ve güzeldir. Parlak gözleri parlak zekasının zekasının belirtisidir. Sözlerinde ve mimiklerinde biraz kaba çıkışlar yaptığı için yanlış anlaşılmaya sebep olur. Kısa saçlıdır ve genellikle kot pantolon giymeyi sever. Psikolojisi değişkendir. Kahkaha atarak gülerken bir anda ağlayabilir. İkizler kadını jinekolojik problemler ve migrenden şikayetçidir. Şehir dışında yaşamayı sever, doğayla iç içe olmalıdır. Aksi halde çok çabuk depresyona girebilir.

İkizler kadının stili: İkizlerin kıyafetleri yarı spor yarı abiyedir. Fantastik kumaşlardan yapılan giysilere baylırlar. Renker ise hem canlı hem de birbirleriyle uyumlu olmalıdır. Kaşmiri, ince pantolonları ve ipeği severler. Az sayıda olan aksesuarları şıktır. Limon ve portakal çiçeği gibi taze ve serinletici parfümleri tercih ederler. Akşamları ise vanilya ya da akasya kokularını kullanırlar.

Makyaj önerileri:
1- Somon ve bej renginin karışımıyla yapılan makyaj ikizlere çok yakışır.
2- Pembe ve gül kurusu tonları dudak makyajında idealdir.


Yengeç (21 Haziran- 20 Temmuz)


Çoğu zaman çocuksu bir havası olan yengeç kadını, güzel olmaktan çok dokunaklı ve etkileyicidir. Ancak onun etkileyiciliğinin sırrı seksi bakışlarında değil, hüzünlü ve melankolik bakışlarındadır. Teni süt rengidir. Kırılgan ve hayalperest bir havası vardır. Sinirli bir yapıdadır fakat gülmeyi de sever. Bünyesi alerjiktir. Sıkıntıdan dolayı çok sık hastalanabilir. Özellikle de açıklayamadığı iç sıkıntısı yengeç kadının yataklara düşecek kadar hastalanmasına neden olabilir.

Yengeç kadınının stili: Tüllerin, satenlerin, ince kumaşların hoşuna gittiği yengeç kadını kendini bu kumaşların içinde çok seksi bulur. Şapka takmaktan hoşlanır. Ancak şapkaları kasket tarzı pratik olanlardan değildir. Onlar hasır şapkaları ya da fransız film sanatçılarının kullandığı büyük şapkaları tercih ederler. Aksesuar kullanmaktan hoşlansalar da alerjik bünyeleri buna çok müsait değildir. Bu yüzden inci kolyeler ya da ince takılarla yetinirler.

Makyaj önerileri:
1-Göz kapaklarında mavi tonları kullanmak yengeç kadınına yakışır.
2-Dudaklarında ise tercihlerini pembe, somon ve mercan renklerinden yana kullanmalıdırlar.


Aslan (21 Temmuz- 20 Ağustos)


Aslan kadını güzel ve kibirli olup tavırarı ve bakışlarıyla bir ceylana benzer. Sportif yapılı, genellikle açık renk gözlü özellikle de yeşil gözlüdür. Çok parlak bir gülüşe sahiptir. Göbeği dümdüz, kemikleri incedir. Teni şeftali renginde, hafif lekeli ya da çillidir. Aslan kadının gözleri ve kan dolaşımı biraz sorunludur. Birçok aslan kadını anemi tehlikesini barındırır. Bu yüzden kendilerine dikkat etmek, düzenli uyumak zorundadırlar. Kiloları dengededir. Fazla yağlı ve ağır yiyecekleri sevmezler. Ciltleri çabuk yaşlanır bu yüzden özellikle yüz bakımına önem vermelidirler.

Aslan kadınının stili: Aslan kadını ayakkabısından gömleğine kadar herşeyiyle ağır olmayı sever, pahalı markalardan giyinmeyi tercih eder. Yün ve saten kıyafetleri beğenirler. Hazır giyim yerine kendilerine özel kıyafet diktirmekten yanadırlar. Aslanlar için aksesuar fetişisti demek yanlış olmaz. Pırlanta, kürk ve altın onların vazgeçemedikleri ve sıkça kullandıkları aksesuarlardır. Parfüm olarak tercihleri ise lavanta, siklamen ve narenciye ağırlıklı parfümlerdir.

Makyaj önerileri:
1-Dudaklarında kahverengi tonlarını kullanmalıdırlar.
2-Far rengi ve fondötende ise tercihlerini kahverenginin sıcak tonları ve altın sarısından yana kullanmalıdırlar.



Başak (21 Ağustos- 20 Eylül)


Klasik olan başak kadınının alnı pürüzsüz, burnu düz, ağzı küçük, dişleri ise inci gibidir. Teni bal rengidir. Rahat ve kolay bir havası olmayan başak kadını her işe burnunu sokmaktan ve gevezelik etmekten hoşlanır. Bağırsakları çok hassastır ve bu yüzden kimi zaman sorun yaşar. Başak kadını cesaretiyle şaşırtır, enerjisiyle sinirlendirir, dayanıklığıyla da beğeni toplar. Akupunktur, yüzme ve yoga, başak kadını için kesinlikle önerilir.

Başak kadınının stili: Pratik ve fonksiyonel kıyafetleri tercih eden başak kadını, keten ve yün kıyafetleri sever. Onun giyim tarzını yumuşak tonlarda klasik çizgiler belirler. Aksesuarları sadece gerekli zamanlarda kullanırlar, onun dışında aksesuar kullanmayı sevmezler. Saçlarını at kuyruğu yapmaktan, elbise ya da tuvaletle broş takmaktan hoşlanırlar. Başak kadınının çantası çok büyük ve birçok göze sahip olmalıdır. Çünkü herşeyi yanında taşımak ister. Başaklara en uygun parfüm hafif çiçek kokularıdır. Özellikle yasemin, sümbül, akasya, gardenya bazlı parfümler onlar için idealdir.

Makyaj önerileri:
1-Kahverengi, yeşil ve bej tonları başak kadınının göz makyajında kullanması gereken renklerdir.
2-Kestane tonları, kahverengi ve toprak renkleri başak kadınının dudaklarına çok yakışır.


Terazi (21 Eylül- 20 Ekim)


İncelik, sevimlilik, iyilik ve cekiciliğin terazi kadınının temel özellikleri demek pek de yanlış olmaz. Tavrı ve hareketleri zariftir. Aşk dolu davetkar gözleriyle ilgi çekmeyi iyi bilir. Gülüşü de onun çekiciliğine çekicilik katan bir başka unsurdur. Genellikle açık renk tenlidir, cildi pürüzsüzdür. Terazi kadını zayıftır fakat havalı değildir. Omuzları yuvarlak, göğüsleri küçüktür. Dans ve sporla uğraştığı takdirde vücudu uzun yıllar dinç ve genç kalabilir. Çoğu zaman alerjiden yakınır. Terazi kadını görünüşüne çok önem verir. Bu yüzden sık sık diyet yapar hatta ölüm orucu gibi diyet listelerine sıkı sıkıya bağlı olduğu söylenebilir. Hayatının önemli bir bölümünü güzelliğine adar ve kozmetiğe para harcamaktan çekinmez.

Terazi kadınının stili: Terazi kadını vücut hatlarını ortaya çıkaran kıyafetleri tercih eder. Saf ipeği ve ince kumaşları seven terazi kadını transparan giymekten çekinmez. Her zaman şık ve zariftir. Çanta, kemer, eldiven, eşarp gibi bir çok aksesuarı vardır. Hepsi birbiriyle uyumludur ve hiçbiri suni deriden ya da kumaşlardan değildir. Mücevherleri az ama gerçek taşlardandır. Hafif ve doğal makyaj yapmayı sever. Parfümü ise pahalı ve hafitir. Genellikle klasik parfümleri tercih eder.

Makyaj önerileri:
1-Gri ve şampanya tonları terazi kadınına yakışır.
2-Gece makyajında siyah ve füme rengini kullanmalıdır.
3-Dudaklarına çikolata tonlarını uygulamalıdır.


Akrep (21Ekim- 20 Kasım)


Ele avuca sığmaz bir burç olan akrep kadını, değişken bir ruha sahiptir. Saçları genellile kıvırcık, ses tonu ciddidir. Merak uyandırarak etrafındakilerin dikkatini mıknatıs gibi çeker. Seksi bir yanı vardır. Bakışları derin ve etkileyicidir. Akrep kadını çoğu kez kendini kıyafetlerinin içine giremeyecek kadar kilolu hisseder bu yüzden de sık sık rejim yapar. Kendinin bile bilmediği bir sebepten dolayı kendine ceza vermekten çekinmez.

Akrep kadınının stili: Akrep kadını hem son derece şık hem de etrafındakileri şok edecek kadar değişik bir tarza sahiptir. Kıyafetlerinde kimi zaman koyu kimi zaman da parlak renkleri tercih eder. Seksiliğini giyim tarzında da belli eder. Vücuda yapışan kıyafetlerden ve egzantrik formlarda takılardan hoşlanır. Parfümde de tercihleri seksi olanlardır. Misk ve amber kokularında baharatlı parfümlerden kullanır.

Makyaj önerileri:
1-Göz makyajında yeşil ve kahve tonlarını kullanmalıdırlar.
2- Dudak makyajında ise bakır ve çikolata ve kahve tonları idealdir.

Yay (21 Kasım- 20 Aralık)


Yay kadını kendinden emin tavırlarıyla hem zarif ve şık hem de çekicidir. Açık, parlak kimi zaman da davetkar bakışları vardır. Kaşları yüksek, burnu düzgün, dişleri ise oldukça güzel sıralanmıştır. Gövdesi biraz kısadır. Yay kadınları gözlerinden yaş gelene dek gülerler. Fakat bir anda sağları solları belli olmayabilir. Onlar yumuşaklıkla öfkenin, canlılığın ve içe kapanıklığın mükemmel bir karışımıdır. Karaciğerleri hassas olduğundan alerjik bünyeleri vardır. Çok katı rejimlere ihtiyaç duyacak kadar kiloları yoktur fakat selülit problemiyle karşı karşıyadırlar. Bu yüzden tuzdan mümkün olduğunca uzak durmalıdırlar. Uykuları düzenli, yemekleri ise ızgara olmalıdır. Müziğe çok meraklıdırlar. Sıkça depresyona girebilecek kadar bunalır ancak bu bunalımlarını müzikle tedavi edebilirler. Yüzme, jimnastik ve dans yay kadınları için ideal sporlardır.

Yay kadınının stili: Giyim tarzaları sportif, rahat ve şık olup fantaziye dayanır. Gizemli olmayı severler. Tüitler, trikolar, süet ve deriler en sevdikleri kıyafetlerdir. Aksesuar kullanmaktan hoşlanırlar. Özellikle fular takmaya düşkündürler. Ayrıca ayakkabı, çanta ve takıları kla******. Doğal kokulardan hoşlanırlar. Sandal ve sedir ağacı, horozibiği bitkilerinin ağırlıkta olarak kullanıldığı parfümler onlar için idealdir.

Makyaj önerileri:
1-Yay kadınlarının dudaklarına karmen kırmızısı, bordo ve parlak kırmızıyı çok yakışır.
2-Göz makyajlarında deniz mavisi, lacivert gibi mavi tonlarını tercih etmelidirler.
3-Cilt içinse şampanya tonlarını baz rengi olarak kullanmalıdırlar.


Oğlak (21 Aralık- 20 Ocak)


Oğlak kadını güzellik bir yana çok çekicidir. Oğlak kadınlarının yüksek alınları, derin bakışları, sakin ve sessiz tutkuları vardır. Yüzleri genellikle uzun, burnu orta büyüklüktedir. Ancak kimilerinin yüzleri kare olup, bakışları dolu dizgindir. Kendinden emin bir havadadırlar. Ağızlarının kenarında mutlu ya da üzgün olduklarını belli eden derin kırışıklıklar bulunur. Oğlak kadını kendiyle son derece ilgilidir ve kendi iç dünyasını, nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmadığını iyi bilir. Yapay olan şeyleri sevmez, doğallıktan ve dürüstlükten yanadır. Aktif ve çalışkan bir yapıdadır. Sese ve soğuğa karşı aşırı duyarlı ve hassastır. Barışa, sessizliğe ve uykuya diğer insanlarndan daha fazla ihtiyacı vardır. Aç olmadığı zamanlarda bile süt ürünlerine ve peynire karşı koyamaz.

Oğlak kadınının stili: Oğlak kadınının kıyafetleri sade, koyu renkli ve rahattır. Soğuğa dayanıklı olmadığından büyük ve uzun mantolar giyer. Ailesinden kalan takılara düşkündür. Ayakkabı ve botları pratik, seyahat çantaları ise büyüktür. Fularları natürel renklerde ve genellikle manzara desenlidir. Oğlaklar, nergis, sümbül, nane ve menekşe bazlı kokulara bayılırlar.

Makyaj önerileri:
1- Kahverengi ve lavanta rengi göz farı oğlaklara yakışır.
2- Dudaklarda bakır tonları ve kiremit rengi rujlar kullanılmalıdır.




Kova (21 Ocak- 20 Şubat)


Satürn ve Uranüsün etkisinde kalan kova kadını, ince bir yüze ve hayalperest bakışlara sahiptir. ‘Femme fatale' tabir edilen kadınlar genellikle kova burcundandır. Zevkli ve egzantrik giyinirler. Sinirlidirler, hiç beklemediğiniz bir anda beklenmeyen bir tepki gösterebilirler. İnce, narin bir görünümleri vardır. Heyecanlı ve anlayışlıdırlar. Mutlu oldukları zaman ne olursa olsun asla moralleri bozulmaz.

Kova kadınının stili: Kova burcu kadının hem sade hem de fantastiktir. Modern ve pratik giyinmeyi sever. Özellikle cepleri, kalem, hesap makinesi, cep telefonu ile dolu salopetler hoşlarına gider. Kimi zamanlarda ise şaşırtıcı derecede parlak kıyafetler giyerek etrafındakileri şaşırtırlar. Ancak ne olursa olsun kova kadınları her zaman modaya uyarlar. Takıyı ve uzun eşarpları severler. Parfümde tercihleri ise modern ve doğal kokulardır. Klasik ve ağır parfümer onlar için kesinlikle uygun değildir.

Makyaj önerileri:
1-Pembe ve lila tonlarıyla yapılan göz mkyaşları kova kadınına yakışır.
2-Göz makyajında olduğu gibi dudaklarında da lila ve pembe tonlarını tercih etmelidirler.



Balık (21 Şubat- 20 Mart)


Balık kadını çekici ve güzel olduğu kadar da hayalperesttir. Yüzü oval ve narin, elmacık kemikleri çıkıktır. Tavırları tahrik edici ve karşı konulmazdır. Eğlenmeyi özellikle de dans etmeyi sever. Duygularını çok fazla belli etmez. Kitap okumak ve müzik dinlemekten zevk alır. Bitkisel çaylar, otlar ve yoga balık kadının ruh ve beden sağlığını korumaya birebirdir.

Balık kadınının stili: Dikkat çeken kıyafetler giymekten kaçınan balık kadını, su burcu olmasından dolayı bahriyeli kıyafetlerinden hoşlanır. Özellikle bahriyeli pantolonlar, jileler, kapişonlu kıyafetler onların en sevdiği kıyafet türüdür. Aksesuarları sade ve güzeldir. Parfümde tercihleri ise çiçek ve meyve karışımı kokulardır. Yasemin, gül ve portakal çiçeğinin ağırlıkta olduğu parfümler balıklar için idealdir.

Makyaj önerileri:
1-Mor, denizci mavisi ve su yeşili, su grubundan olan balıklara çok yakışır.
2-Dudaklarda pembe ve bej tonları kullanılmalıdır
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-11-2006, 13:57   #2
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Başak kadını cesaretiyle şaşırtır, enerjisiyle sinirlendirir, dayanıklığıyla da beğeni toplar.
saol aytek..
NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2006, 20:41   #3
 
dilannnnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bana pek uymuyoo koçum ben... ama sevmem öle kıyafetleri kot ve t-shirt bide converse yeter işte
dilannnnn Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2006, 21:05   #4
Banned
 
Derya_DaPrinCeSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bana da cogu uyuyor....akrebim..... paylasim icin saol
Derya_DaPrinCeSS Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 09:23 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580