Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-11-2006, 02:24   #21
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Yönetici..!!!

Başak burcundan bir âmiriniz varsa, O'na iyi davranın. Herhalde gizli dertleri vardır ve mutsuzdur. Başaklar başkalarını zor kullanarak yönetecek zorba âmirler olmak için yaratılmamışlardır. Çiğneyebildiklerinden daha fazlasını ısırdıklarına çok geçmeden pişman olurlar. Kuşkusuz, doğum haritasındaki yıldız durumlarına göre, en yüksek yönetici görevini mükemmel bir şekilde başaran Başak'lar da vardır, ancak bunların sayısı çok azdır. Herhalde bunların sayısını bir elin parmaklarıyla sayabilirsiniz.

Tipik Başak, başkalarının fikirlerini güvenilir bir şekilde uygulayan, tahtın arkasındaki güç olmak için biçilmiş kaftandır. O, büyük bir şirketin, tüm çalışanların sorunlarıyla ilgilenmek ve neşeli, şakacı bir arkadaş imajı yaratmak zorunda olan başkanı mevkiinde olmaktansa, şah mat diyen yönetim kurulu başkanı olarak daha mutlu ve daha başarılı olacaktır. Herkesin dertlerini dinleyeceği bir mevkiye gelmek, Başakların çoğunun en son isteyeceği şeydir. Tanrı biliyor'ya, zaten kendi sıkıntıları kendi başlarından aşmıştır ve onlara bir ömür boyu yeter; çoğu hayalî sıkıntılar olsa bile...

Ortakların düşüncesizce davranışlarından sorumlu olmanın yarattığı baskı, yanında çalışanlara sürekli emirler vermek, halkla ilişkileri yürütme zorunluğu, ticaret hayatındaki büyük imparatorlukların parasal hokkabazlıklarıyla başa çıkmak sıradan bir Başağın üstesinden geleceği şey değildir, O'nun genel yöneticilikteki mutsuzluğunun bir nedeni de ormanın tümünü görmek yerine, ağaçlan teker teker tam bir berraklıkla görme eğilimidir. Aslında, şirketin başkanına yol gösteren adam olarak Başağı böylesine vazgeçilmez bir mücevher yapan da, O'nun bu huyudur. O, resmin bütününü gören kişi olmayabilir; ancak, daha atak kişilerin dikkatsizce boyadıkları kusurlu yerleri o silip düzeltebilir. Karmakarışık projeleri yürütebilecek ve onlardaki en küçük zarar verici kusurları bile görüp düzeltebilecek biri varsa, o da Başaktır. Binlerce tehlikeli, sakıncalı, anlaşılmaz yanı olan, en içinden çıkılmaz projeleri, Başak ele alıp yürütebilir. Çok büyük bir titizlikle mucizeler yaratması için gerektiği şekilde kendi başına kalamayacağı en üst yöneticilik uğruna, böyle bir yeteneğin asla harcanmaması gerekir. Aslında, sihirli organizasyon yeteneğini halk kitleleri önünde göstermeğe zorlanırsa, Başak biraz saçmalıyormuş gibi görünebilir, ama bu doğru değildir. Gizli gösterişçiliği yüzünden böyle bir duruma düşürülen Başak, genellikle sonunda böyle bir suçlamayla da karşı karşıya kalabilir.

Kritik bir konuda fikri sorulan Başak bazı şimşekleri üstüne çekebilir. Şunu kabul etmek gerekir ki, çoğunlukla bir yönetici "hayır" demek istediği zaman, gülümseyerek "evet" demek, "evet" demek istediği zaman da kaşlarını çatarak "hayır" demek zorundadır. Bütün bunlar, oyunun kurallarındandır. Ancak Başak şalgama şalgam der ve şalgamı lâleymiş gibi göstermediği için insanların kendisine cephe almalarına şaşar.

Sonuç olarak, yüksek yönetici mevkiindeki Başak bazen kendini savunmak için aldatıcı davranışlara başvurmak zorunda kalır ve aldatıcı davranışlar da O'nun yaratılışına son derece ters düştüğü için, sonunda kurnaz ve iki yüzlü olmakla suçlanır, îki yüzlülükten böylesine nefret eden Başak için, bu ne büyük haksızlıktır. Ne yaparsınız ki bu, O'nun yaratılışına uygun düşmeyen bir koltukta oturmasının bedelidir. Müşterilere ardı arkası kesilmeyen şaraplı, yemekli, gevezelikle dolu iş yemekleri verme zorunluluğu sıradan bir Başağı birkaç ay içinde kendi kabuğuna çekilmeğe sürükler; bu durumun birkaç yıl sürmesi ise O'nun ciddi bir ruhsal bunalıma düşmesine neden olabilir.

Kendi ruhunu inceleyen herhangi bir Başak, sonunda kuruluşu meydana getiren makineleri işletme görevini üstlenerek, resimlere poz verme işini başkasına bırakmanın kendisi için daha iyi olacağına karar verir. Eğer kendini gerçekten işine adamışsa (kendini gerçekten işine adamayan bir Başak var mıdır acaba?), şirketin başındaki adamın katılmak zorunda olduğu sosyal ve politik faaliyetlerden için için nefret eder, çünkü bunlar O'nun görevlerini ihmal etmesine neden olmakta-dır-ve hiç kuşkunuz olmasın ki, görevini ihmal etmek de Başağın hafife alacağı bir şey değildir.

Öte yandan, Başağın yönettiği iş yeri, diyelim ki, bir düzineden az memurun çalıştığı bir iş yeriyse, bir römorkörün kaptanı olarak Başak çok başarılı olabilir, ö, teknesinin görünmeyen engellere çarpmasına kesinlikle izin vermeyecektir, çünkü karşısına çıkabilecek her tehlikeyi önceden bütün ayrıntılarıyla enine boyuna, yukarıdan aşağıya, inceden inceye hesaplamış olacaktır. Ancak her zaman arada sırada kaideyi bozacak istisnalar çıkabileceğini önceden kabul ederek, büyük şirketlerin yöneticiliğiyle Başakların bağdaşmadığını söylemek gerekir, örneğin, yükselen burcu Yengeç ve Oğlak Ay olan bir Başak değişik yürüyüştü bir atar. Tıpkı sıradan bir Başağın küçük Dir Şirketin başında çok başarılı olabileceği gibi, böyle bir Başak da büyük bk şirketin başında gerçek bir basan sağlayabilir. Banlar aynı zamanda, başlıca işi özen isteyen araştırmalar olan bilimsel deneyim gruplarım yönetmekte de üstün başarı gösterirler.

Bu amir sürekli olarak kelimeleri yanlış yazan, parmaklarında mürekkep lekeleri olan, sardunyalarını sulamayı unutan bir sekreterin savrukça yaptığı hatâları hoş görmeyecektir. Bir Başaktan terfi almayı istiyorsanız, her an tetikte ve dikkatli olmak zorundasınız. Hiçbir zaman, iki-kırk beşte olan randevusunun üçte olduğunu söylemeyin, yoksa hatânızı inanılmaz bir açık sözlülükle yüzünüze vurmaktan çekinmeyen hırçın ve sinirli bir patronla karşı karşıya kalırsınız. Kendinizi savunmak için, aynı toplantıda gerekli olan kâğıtları kendisinin yanlış verdiğini söylemeğe gelince, bunu unutun. Size daim hoşgörülü iyi davranmasını sağlamak için kendisinin son derece seyrek olarak yaptığı yanlışlarla O'nu suçlamağa kalkışırsanız, bundan müthiş rahatsız olarak size dik dik bakması daha çok olasıdır. Bunu bir kez daha denerseniz, işsiz kalabilirsiniz. Küçük bir eleştiri, Başak burcundan patronunuzu son derece etkiler. Size gelince, böyle davranışlardan hemen vazgeçmelisiniz. Sizin için bir tek yol vardır, yalnızca bir tek yol. Yanlış şeyler yapmayın, işte bu kadar basit.

Bir kez kendinizi Onun kusursuzluk merakına göre ayarlarsanız, kartal bakışlı Başak patronunuzun iyi kalpli ve âdil bir insan olduğunu görürsünüz. Sizin son gönül ilişkilerinizin ayrıntılarım dinlemek istemeyecektir, çünkü duygusal şeyler tipik Başağı sıkar. Öte yandan, sol ayağınızın küçük parmağının tırnağı bakım istediği için izin isterseniz, sizi sempatiyle dinleyecektir. Hastalık izni anlayışla karşılanır. Büro içindeki flörtleşmeler ve dikkatsiz alışkanlıklar değil. Masanızı derli toplu tutun, mini eteklerinizle ve frapan makyajınızla büroda dikkatleri üstünüze çekmeyin, saçlarınızı hiçbir zaman O'nun kağıtlarının üstüne fırçalamayın, verdiği talimatı dikkatle dinleyin. Eğer giyiminizi, çalışma alışkanlıklarınızı, zekânızı beğenirse şaşılacak kadar cömert, nazik, anlayışlı bir patron olabilir, O'nun da kendine has ufak tefek değişik özellikleri vardır, ama hangimizin yok ki?

Başak âmirin yanında çalışan erkekler biraz daha değişik sorunlarla karşılaşırlar. O, sizin yaratıcı fikirler getirmenizi, reklâm ve satış alanında atak olmanızı bekleyecektir. Sizin bu boşlukları kendi stilinde doldurmanıza güvenecektir. Alçak gönüllülüğü elde bırakmamağa dikkat edin. O, sizin kendisinden daha çok direkt harekete geçme yeteneğiniz olduğunu bilmektedir; aynı zamanda kendisinde sizden daha çok organizasyon yeteneği olduğunun da farkındadır. Daha becerikli ve dikkatli olduğunun da... Sizin, işleri O'nun yakın denetimi olmadan da yürütebileceğinizi açıkça belli etmenize de bayılmayacaktır. Hiç kuşkusuz O haklıdır. O genellikle haklıdır, ve siz buna alışıncaya, O'nun bu yanma saygı duymayı öğreninceye kadar, bu sizde biraz hayal kırıklığı yaratabilir.

Başak burcunda doğmuş olan âmirinizin hazımsızlık ilaçlarıyla dolu bir çekmecesi, gerçekler ve tahminlerle dolu bir kafası olması olasıdır. Ancak, aynı zamanda şefkatle dolu bir kalbi ve büro içindeki anlaşmazlıkları çözümleme yeteneği de vardır. Yılbaşı ikramiyesi olarak Jaguarlar ve vizon etoller dağıtmayacaktır, ama değeriniz neyse onu size ödeyecek ve sizi aldatmayacaktır. Şunu unutmayın ki, değerinizin ne olduğunu tam olarak ölçebilir. O'nu yanıltmak, olanaksız değilse, çok zordur.

Göz alıcı sabun köpüğü reklâmlarla O'nu heyecanlandıracağınızı sanmayın. Kendisi pek parlak hayallerle dolu olmayabilir; ancak böyle sabun köpüklerinin gürültüyle patlayıp, ortalığa sular püskürterek sizi sırılsıklam ıslatabileceğim düşünecek kadar hayal gücü vardır. Önerilerinizin ve çalışma metodlarınızın sağlam temellere dayanmasına dikkat edin. Aksi halde projelerinizi boş hayaller olarak elinin tersiyle itecektir; aynı şekilde sizi de elinin tersiyle itebilir.. Sık sık kılı kırk yaran kusur bulucu eleştirilerini çekemez duruma gelebilirsiniz; ama, ne de olsa bir âmirinize, "bu kadar dırdır da çekilmez" diyemezsiniz. Onun için, en iyisi O'nun eleştirme huyunu nezaketle kabul edin. Ne de olsa, size biraz şekil vermesi bir yerinizi incitmez.

O'na her zaman doğruyu söyleyin. O'na yalan söylemenin hiçbir yaran olmaz. Açıkçası, sizin Başak âmiriniz tatarcığı süzerek ayırabilir ama, deveyi yutmaz.

Eğer O'na anlayışlı bir şekilde destek olur ve gereken saygıyı gösterirseniz, sizi hiçbir zaman kırmayacaktır. O, içten içe gerçekten nazik bir insandır, ve evli olsun, bekâr olsun, çoğunlukla son derece yalnızdır. Kolayca arkadaş edinmez; O'na cesaret vermenize insanın içine dokunacak kadar müteşekkir olacaktır. Bütün Başaklar gibi, O'da gizli bir rüya ile yaşar ve hiç de göründüğü gibi duygulu olmaktan uzak bir insan değildir. Havlamasının ısırmasından beter olduğunu keşfettiğinizi O'na belli edin (havlaması bile nazik ve sessizdir, ya), o zaman fildişi kulesinden aşağıya inecektir. Başka memurlar O'na cimri derlerse de, aldırmayın. Gerçekten sıkınaya düştüğünüz zaman doğru O'na gidin; cimri diyenlerin ne kadar yanıldıklarım göreceksiniz.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-12-2006, 14:26   #22
 
alaca1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ya burcumun bu kadar çok ünlüde olduğunu bilmiyordum.
alaca1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:29   #23
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2007 Yılı Başak Burcu
OCAK 2007

Yeni yılın ve ayın ikinci haftasında uzun süredir görmediğiniz birisinden haber alabilirsiniz. Ayrıca bu dönemin sonuda sezgileriniz beklenmedik gelişmeler gösterebilir.

Genel olarak dış uyarılara açıksınız. Bu yüzden de gelen tesirlere karşı alıcı rolü üstlenmişsiniz. her olay ve konuşma sizi oldukça etkileyecektir. bu sebeple daha duyarsız olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bunun da bir çözüm olamayacağını hatırlatmalıyım.

Çünkü duyarlılığınız oldukça güçlü olacak.

Enerjinizi olumlu olarak kullanabileceğiniz bir dönemdesiniz ve çevrenizden sadece iltifatlar duyacaksınız. Bu kadar sevilen bir kişi olmanızın nedeni çevrenizde hiç sorun yaratmamanız ve etrafınıza neşe saçmanız. Yeni flörtler ve romantizm dolu ilişkiler yaşamanız olası.

Yaşamın her alanında şansınız yüksek. Bu şansınızı duygusal bağlamda kullanırsanız yalnızlığınıza son verebilirsiniz. Bir toplulukta veya bir grupta bulunan insanlarla tanışma olasılığınızın yüksek olduğu bir dönemdesiniz.

Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Ayın sonuncu haftasında ise değişik fikirler ve düşünceler sizi etkileyebilir. hatta kendi fikirlerinizi başkalarına aktarmak isteyebilirsiniz.

yanlız dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Çünük konuşma yeteneğinizin oldukça düşük olduğu bir zamanı seçtiniz
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:29   #24
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ŞUBAT 2007

Ayın ilk haftasında duygusallığınızın öne çıkması ile ilişkilerinizde ve güncel yaşamınızda uyumlu birisi olarak tanınacaksınız.

İçgüdülerinizin ve hislerinizin bu dönemde oldukça yoğun olacağını unutmamalısınız. İş hayatından özel yaşamınıza kadar her alanda bu güdüleriniz öne çıkacaktır.

Geçiştirici tedbirlerle yetindiğiniz takdirdeyse aynı konunun dönüp dolaşıp, gene karşınıza çıkacağını bilmelisiniz. Ayın ikinci haftasında önünüze çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

Çünkü beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Bunları iyi değerlendirmek ise sizin zamanlamanıza bağlı olacaktır.

şansınızın bu konuda yapacağı pek fazla bir şey yok yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Şansınız açık sayılır fakat Eğer önemli kararlar vermeniz gerekirse, fazla bekletmeden ayın ilk yarısında karar vermeniz gerekiyor. Daha sonraki dönemde bu kararlarınız sayesinde çok başarılı olmanız mümkündür. Bazı kimselerde hayranlık uyandırken bazılarının da size garez olduklarını görebilirsiniz.

İşbirliklerinden, ortaklıklardan ve benzeri durumlardan kazançlı çıkabilirsiniz. Eğer siz evli bir insanız eşinizin bazı fikir ya da imkanlarından yararlanabilirsiniz.

Ayın son haftasında daha anlayışlı olmalısınız.

yine bu dönem içinde sorunların gündeme gelmesi ile uzun konuşma ve tartışmalara gireceksiniz.

Tanıdığınız yakın bir dostunuzun sorunlarını birlikte çözmek için hareket ediyorsunuz. Genelde beklediğinizin dışında hareketli bir dönem olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:29   #25
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

nisan 2007

Ayın ilk haftasında aile ilişkilerinizin düzene girdiğini görmek sizi biraz rahatlatabilir. Bu moral ile haftayı bir hayli başarılı ve verimli sonuçlarla bitirebilirsiniz.

Önünüzdeki haftaya ise duygusal bir giriş yapacaksınız.

Bu ay son derece yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz ve kendinize yeterince zaman ayırmıyorsunuz.

Bu tarz devam ettiğiniz takdirde işlerinizi devam ettirmek için yeterli ve gerekli enerjiyi bulamayabilirsiniz.

Sinirleriniz böylesi bir tempoya çok fazla dayanamayabilir. Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz. Bazı kıskançlık ve düşmanlıklarla kaşılaşmanız olasıdır.

Farkında olmadığınız sebeplerden dolayı bazı kimseler sizin kötülüğünüzü isteyebilirler. Genel olarak ne olduğunu anlayamaz durumdasınız.

Ayın son haftasında sanatsal uğraşlara olan yatkınlığınız yeniden gündeme gelebilir.

Bunun dışında pratik işlerde de başarı kazanabileceğinizi unutmayın.

Yaratıcılığınızı da bu devre verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşünceleriniz ilginç olabilir, bunları dost ve arkadaşlarınıza açmakla kalmayın.



İş hayatınızda birlikte olduğunuz mesayi arkadaşlarınıza ve üstlerinize de açabilirsiniz. Unutmayın bu dönemde sosyal çevreniz oldukça geniş olacak. Güçlü kimselerle tanışacaksınız. Sizin için ilginç bir fırsat olabilir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg

Konu Meric tarafından (22-02-2007 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir..
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:31   #26
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MART 2007

3 Mart'ta burcunuzda tam Ay Tutulumu oluşuyor.

Ayrıntılardan zarar görebilirsiniz, olaylara daha geniş açılardan yaklaşın, Içinizden gelen patlamaları bastırmaya çalışıp, tekrar içinize gömmezseniz, ilerde daha büyük ve kontrol edilmesi imkansız duygusal patlamalarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bu durumda yapmanız gereken en akıllıca iş hislerinizi bastırmak yerine, kontrollü bir şekilde salıvermektir.

Mümkün olduğunca kırıcı olmamaya gayret ederek sizi sıkan her şeyi ortaya koyun ve ilgili kimselerle tartışın.

Bunun sonucunda belki bazı kimselerle darılabilirsiniz fakat bu "Zararın neresinden dönülürse kardır." sözüne uyan bir darılma olur ve ilişkilerinizin hepsini berbat etmemiş olursunuz. Ayın ikinçi haftasında beklentilerinizi birisini gerçekleştirme fırsatını bulacaksınız. Hatta bunun için fazla zorlanmayacağınızı da söylemeliyim.

Gerçekçilik hissiniz ve zihinsel uyanıklığınız bu dönemde oldukça yüksek olacaktır.

Bununla birlikte sorumluluk hissinizin de artması mümkün. Yanlız bunu fazla ciddiye alarak ek sorumluluklar yüklenmemelisiniz.

Çünkü kaldırabileceğinizden fazlasını zaten bu dönemde sırtınızda taşıyorsunuz.

Bilinçaltı huzursuzluklarınıza karşılık maddi açılardan tam olarak rahatlayacağınız bir dönem olabilir.

Ayın son haftasında ise size yakınlaşmakisteyen birisinin rahatsız edici davranışlarına katlanmak zorunda kalacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:31   #27
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

MAYIS 2007

Ayın ilk haftasında moral yönünden biraz zayıf olabilirsiniz. bu da sizi isteksiz yapabilir. kendinize güveninizin azaldığı bir hafta içidesiniz.

Karşınızdakileri sizden daha güçlü görme eğilimindesiniz bu yüzden bu kişilerden hemen etkilenebiliyorsunuz. Genelde etkilere bu dönem daha açıksınız. Gerçekte bazı arzuladıklarınızı elde etmeye uygun bir aya giriyorsunuz.

Herhangi bir isteğiniz varsa bunu kibarca rica etmeniz, istediğiniz lütfu elde etmenize yeterli olabilir.

Kendinize güvenin ve arzunuzu mantıklı bir şekilde sunun yeter.

Eğer siz evli ya da uzun süredir ilişkisi olan biriyseniz, o kişinin çok ciddi bir isteğiyle karşılaşabilirsiniz.

Bu isteğe olumlu yanıt verebilirseniz sevdiğinizi çok memnun edersiniz. Bu dönemde dini, felsefi ve kültürel konulara daha yakınsınız. Son derece ciddi çalışmalar yapabilirsiniz.

Önemli bir teklif almanız da olasıdır.

Eğer böyle bir durum olursa fazla düşünmeden üzerine gidin. Ayın üçüncü haftasında ise bazı kimselerden kendinizi uzaklaştırma eğiliminiz artacaktır.

Özellikle de bu dönem kadınlarla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Yine bu dönemin özelliği yaşlı kadınlarla ilişkilerinizin düzenli olması ve başarılı diyaloglar kurabilmeniz olacaktır.

Ayın son haftasında ise daha ciddi konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz ve kişisel istekleriniz artabilir. Harcamalarınızda da artış görüluyor.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:31   #28
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HAZİRAN 2007

Ayın ilk haftasında bazı resmi işlerinizin halolması için özel ilişkilerinizi kullanma eğiliminde olacaksınız.

Bu dönemde bireysel ilişkileriniz önem taşıyacaktır. Hedefe ulaşmak arzunuz da ön plana çıkıyor. Arkadaşlık nişan ve evlilik gibi konular gündemde olacaktır. Kendi gayret ve becerilerinizle önemli bir başarı kazanacak ve işinizde sivrileceksiniz.

Karşılaşacağınız fırsatları anında değerlendirin. Fazla düşünürseniz fırsatları kaçırırsınız.

Daha çok maddi değerler taşıyan konuları ön plana alacaksınız.

Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harekete geçmenizde fayda var.

Çalıştığınız alandaki bütün imkanları keşfetmek, kendinizi göstermek ve başkalarına düşüncelerinizi aktarmak isteyeceksiniz.

Fakat düşüncelerinizi başkalarına zorla kabul ettirmek gibi bir tutuma girerseniz olumsuzluklarla karşılaşmanız kaçınılmaz olur. Ayın son haftasında ise dinlenmenizi ve rahatınıza bakmanızı tavsiye edebilirim.

Çünkü çalışmalarınız ve yoğunlaştığınız konular sizi bedenen ve zihnen oldukça yormuş olacak.

Mümkünse huzurlu ve sessiz bir ortamı tercih etmelisiniz.

Çünkü zihninizdeki karmaşıklıkları bu sayede atabileceksiniz. Enerjinizi yeniden biriktirebilmeniz için iyi bir fırsat olacaktır.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:31   #29
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TEMMUZ 2007

Ayın ilk haftasında dalgınlığınız öne çıkacak. Özellikle de evraklar ve bürokratik işlemler yönünden dikkatli olmanız gerekiyor.

Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir. yine bu dönemde muhafazakar eğilimli fikirleriniz gündeme gelecektir. Aynı zamanda alçakgönüllü davranışlarınız da göze batacaktır. Resmi dairelerle olan ilişkileriniz ve alış-verişleriniz bu dönemde rahata kavuşabilir.

Yanlız yine belirtiyorum dalgınlığınız ve aceleciliğinize dikkat etmeniz gerekecek. Hayatınızda bazı ani ve bir kısmı da mecburi değişiklikler yaşayabilirsiniz. Ani haberlere, sürpriz ziyaretlere kendinizi hazırlamanız gerekiyor.

Yaratıcı değişikliklerden korkmayın: İstediğiniz ve yapmayı planladığınız bazı şeyler sizin için fevkalade olabilir. Bu dönemde bir erkek yüzünden aşırı sinirlerıebilirsiniz. İş ortaklıklarınız, evliliğiniz veya aşk ilişkileriniz için krizli bir dönem olabilir.

Bir geçimsizlik ya da benzeri bir şey meydana gelebilir. Çevreden size fazlaca yüklenebilirler. Ayın üçüncü haftasında güncel çevrenizde size yakınlık hisseden birisini bu günlerde etkileme yarışına girebilirsiniz. Hatta bu kimsenin yakınlarınızdaki insanları etkilemekle işi başlamayı düşünüyor olabilirsiniz.

Ayın son haftasında etkilemeyi düşündüğünüz kimsenin dikkatini çekebilmek için oldukça fazla efor sarfediyorsunuz.

Kendinizi bu denli aşırı yormamanızı öğütlemeliyim. Bu kimseyi etkileyebilmek için yeni stratejiler geliştirme imkanını bulabileceksiniz. Aile içinde ise bu dönem birlikte yapmanız gereken bazı işler olacaktır.

Ev hayatınızda ise ummadığınız değişiklikler olabilir. Çünkü sizden habersiz bu şeyler uygulanmaya konulmuş olacaktır.

İlginizin dışarıda oluşundan bu değişiklikleri pek farketmemiş olabilirsiniz. Fakat sonuçta sizin de hoşunuza gidecektir.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2007, 02:31   #30
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AĞUSTOS 2007

Ayın ilk haftasında hayal gücünüz sizi ve beraber olduğunuz kimseyi oldukça şaşırtabilir. Aşk isteğiniz ağırlık kazanacak.

Bu sebeple de aşk yaşamak gibi yanılgılara karşı uyanık olmanız gerekiyor. Fakat sosyal yönden bu dönem oldukça aktif ve hareketli olacağa benziyor. Ama inatçı tavrınızı sürdürmeniz halinde meslek ve aşk hayatınızda geri adım atmak zorunda kalabilirsiniz. Sürekli her konuda haklı olduğunuzu iddia etmeniz, çevrenizdeki insanlarda antipati yaratıyor.

Herşeyi bilmeniz imkansız ve arkadaşlarınızın da önemli fikirleri olabileceğini unutmayın.

Çevreden gelen nasihat ve tavsiyelere kulak vermeniz gerekiyor.

Sürprizlere açıksınız. Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklık, aşk ve evlilik ilişkilerinde karışıklıklar yaşamanız olasıdır. Bu tür ilişkilerinizde ihanete uğrayabilirsiniz. Özellikle para konularında dikkatli olmanız gerekli, çünkü bu dönemde bir yanlış yaparsanız geyecek ay iyi olmayacaktır.

Önceki dönemden kaynaklanan dedikodular bu devrede de sürecek, canınızın sıkılmasına izin vermeyin. Çünkü bu sözleri taşıyan veya çıkartan kimselerin de sizden böyle bir sıkıntı beklemelerine tepki vermiş olursunuz.

Hatta olmadığınız kadar rahat ve iyilik sever davranmanız onları daha çok üzecektir. Genelde her şeye uyumluluk göstermeye çalışmanızdan rahatsız olacaklardır.

Yine yakın bir dostunuzun sorunları gündeme gelecek.

Bu sefer olaylar oldukça karışık ve aşk ilişkilerinden kaynaklanabilir. bir hayli zorlanacak ama onun moral kazanmasını sağlayacaksınız.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 4 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 11:29 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580