Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Dişi Kartallar > Burçlar

Cevapla
 
LinkBack (1) Seçenekler Stil
Alt 31-12-2007, 11:44   #1
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İşte burçların 2008 yorumları !

BOĞA
BOĞALAR'A EN BÜYÜK DESTEĞİ EŞLERİ VERİYOR


Boğalar, yeni yılda evrenin bolluğuyla ödüllenecek. İş hayatında Boğalar'ın karşılarına önemli fırsatlar çıkacak, en büyük desteği de eşlerinden görecekler.

Boğalar arkadaşlık ve dostluk konularında çok sadıktırlar. Bu yıl ufuklarını genişletecek ve eski dostlarını sadakat testinden geçirecekler. Öğrenecekleri ve öğretecekleri çok şeyleri olan Boğalar'ın evrensel öğreticilikleri de bu yıl artıyor. Kısaca 2008 kadın-erkek tüm Boğalar için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak.

İşte yükselme var

7 Ocak-7 Mart döneminde iş hayatınızda yükselme olacak. Bir transfer yaşanabilir. 8-23 Ocak tarihleri arasında çocuklarınız ve sosyal yaşamınızla ilgili harcamalar olacak. Ayrıca partneriniz de gelirlerinizi artırmak için size destek verecek. Şubat döneminde, her türlü alışverişi ertelemenizde yarar var. Sonradan kullanmayacağınız eşyalara yatırım yapıp, kendinizi zora sokmaktan kılpayı kurtulacaksınız.

Masrafları azaltın

26 Mayıs-18 Haziran döneminde eski alacak ve borçlarınızla ilgilenmelisiniz. 14-22 Haziran arasında ise; eşiniz veya kadın yakınlarınıza maddi destek vermek zorunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızdan gelecek maddi yardımlara da hazır olmalısınız. 16 Temmuz-16 Eylül tarihlerinde; bol kazançlı bir dönem sizi bekliyor. 27 Kasım-11 Aralık arasında hesapta olmayan ödemeler karşısında bulanmamak için dikkatli olmalısınız. Bu tarihlerde kredi talepleriniz reddedilebilir.

Uykunuza dikkat!

2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli bir değişim görülmüyor. Yıl boyunca kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. İlk günlerinde sağlığınız size problem yaratmayacak. 14-22 Haziran tarihlerinde duygusal yoğunluğunuz fazla olacak. İç dünyanıza yönelecek ve sorunlarınızla baş başa kalmak isteyeceksiniz.

1 Temmuz-1 Eylül arası dönemde kendinize olabildiğince iyi bakmalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa, hemen doktorunuza başvurmalısınız. 8-16 Aralık tarihlerinde doğayla iç içe olmak ve meditasyon size iyi gelecek. Ormanlık alanlarda yürüyüş yapmalısınız.

Fırsatları kaçırmayın!

Yeni yılda Boğalar'a önemli evrensel tekliflerde bulunulacak. Bu tekliflere 'hayır' demek mümkün olmayacak! Finansal konularda da hayalleri gerçekleşecek. Varlıklı bir döneme giren Boğalar, eski dostlarını da sadakat testinden geçirecek.

Eski sevgiliyle yeni aşk ikilemi olacak

Boğa kadını için aşk: Bu yıl arkadaşlık ilşkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizde her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. 1-15 Ocak tarihlerinde yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek yeni biri kafanızı karıştıracak. Eski sevgilinizle yeni aşkınız arasında kalabilirsiniz. Evliyseniz, ilişkinizi güçlendirmeyi deneyin. Çünkü bu dönemde beraberliğiniz ciddi bir aşama geçirecek. 30 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde çıkacağınız seyahatte karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz.

Kalbi boş olanlar için tutkulu bir yıl

Boğa erkeği için aşk: Yeni yılın 21Ocak-21 Mart dönemindeki seminer ve eğitim toplantılarında; yaşantınızın en büyük aşkına rastlayabilirsiniz. Bu günleri iyi kullanmalısınız. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içinde olacaksınız. Beraberliğiniz varsa; 16-24 Nisan tarihlerinde aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, birlikte sosyal aktivitelere katılmalısınız. Partneriniz mayıs ayında sürpriz bir evlilik kararı ile karşınıza çıkabilir. Haziranda hayatla ilgili isteklerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

29 Ekim-12 Kasım döneminde eşinizle ilgili duygularınız ve kızgınlıklarınız ön plana çıkacak. Yapacağınız konuşmalar her ikiniz için de yapıcı olacak. 16 Kasım'dan sonra eşiniz veya partnerinizle aranızdaki buzların çözüldüğünü göreceksiniz. Kalbi boş olanlar için tutku ve aşk dolu bir dönem olacak. 16 Aralık'tan sonra aşkınızın yara almasına izin vermeyeceksiniz.

Boğa(21 Nisan-21 Mayıs)

Kişisel özellikleri: Pratik, sabırlı, sebatlı, verimli.
Yönetici gezegeni: Venüs
Rengi: Pembe, mavi
İhtiyaç duyduğu özellik: Esnek olmak.
İyi yönleri: Sabır, sadakat, dayanıklılık, istikrar, düzenli, iyi huylu ve uyumlu olmak.
Kötü yönleri: Sertlik, inatçılık, aşırı sahiplenmek, maddiyatçılık.
En iyi anlaştığı burçlar: Başak-Oğlak
Hiç anlaşamadığı burçlar: Aslan-Akrep-Kova
İdeal meslekleri: İnşaatçı, çiftçi, bankacı, devlet memuru, sanayici, mimar, muhasebeci.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 8-23 Ocak, 21Ocak-21 Mart, 15-23 Mart, 29Ekim, 12-16 Kasım.
Aşkta zorlayıcı günler: 15-18-21 Ocak, 6-20 Nisan, 16-24 Nisan, 13-21 Temmuz, 30 Ağustos.
İşte hareketli günler: 7 Ocak, 7 Mart, 28 Ocak, 28 Şubat, 26 Mayıs, 18 Haziran.
İşte zorlayıcı günler: 14-22 Haziran, 16 Temmuz, 16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.

Boğa Ünlüleri

Demet Akalın, Nükhet Duru, Şebnem Dönmez, Ferda Anıl Yarkın, Cem Yılmaz, Ece Erken, Okan Bayülgen, Özcan Deniz, Alişan, Nehir Erdoğan, Barbra Streisand, Evita Peron...

İKİZLER
BU YIL İKİZLER İÇİN EĞLENCELİ VE KEYİFLİ OLACAK


Çok yönlü İkizler burcunun üyelerini varlıklı ve keyifli bir yıl bekliyor. İşlerini yenileyebilir, mutlu bir evlilik yapabilir, eğlenceye doyabilirler. Sağlıkları da yerinde.

Yeni yılla birlikte İkizler'in maddi olanaklarını genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Maddi kazançlarınız birçok farklı konularla beslenecek. Ayrıca çok eğleneceli bir yıl geçireceksiniz. Bu yıl ailenizle daha çok ilgilenmelisiniz. Evinizdeki bazı köklü değişimler sizi meşgul edecek.

Kariyerde değişim var

Bu sene romantik aşk ilişkileriniz de artacak. Eşiniz ve sevgilinizle ortak geleceğinizi şekillendireceksiniz. Yalnız olanlar için gerçek aşk kapıda bekliyor. Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, iş nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. İş veriminizi yükseltmeye yönelik araştırmacı çabalar içinde olacaksınız. 2-22 Ocak tarihleri arasında hedeflerinize konsantre olacaksınız. Bilgilerinizi yaratıcılığınızla birleştirerek, rekabet koşulları yayaratacaksınız. Mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. 21 Mart'tan itibaren beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Olumlu atılımlar gündeme gelecek.

16-24 Nisan arası hata yapabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. 14-22 Haziran'da ise kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. 16 Aralık'tan sonra, yeni mülk arayışları içinde olacaksınız. 8-16 Kasım süresi içinde, partnerinizle kafanızı dinleyebileceğiniz sakin yerlerde bulunacaksınız. Eğer yalnızsanız, yeni aşk ilişkisi için uygun bir dönem değil. 8-16 Aralık arasında maddi konular yüzünden partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hoşgörünüzü kullanarak bu dönemi atlatmak sizin elinizde.

Sağlığınız yerinde

2008 yılı içinde herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak. Yaz aylarında ise motivasyonunuzu güçlü tutmalısınız. 19 Ocak-25 Temmuz döneminde, beslenme rejimlerinize dikkat ederken, spor aktivitelerinizi aksatmamalısınız.

Yaz aylarında, sezgilerinizin yoğunluğu ile ruhsal olarak dinginliğe ulaştığınızı göreceksiniz. 30 Ağustos-13 Temmuz arası; bel ve bacaklarınıza dikkat edin. 29 Ekim'den sonra, yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Özgüveninizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz. Pozitif düşüncelere ağırlık vererek kendinizi zinde tutmalısınız.

Nisan ayında sürpriz bir aşk kapınızda!

İkizler kadını için aşk: 1-22 Ocak'ta partnerinizle ortak kararlar alacaksınız. Romantizme kapılarak, uzun vadeli sözler vermemelisiniz. 18-26 Ocak günlerinde aşk uyumunuz artarken, gireceğiniz sosyal çevrelerde sempati toplayacaksınız. 15-21 Mart sürecinde, kalbi boş olanlar için kritik bir dönem.

Zorlayıcı aşk koşulları sizi bekliyor. 6-20 Nisan arası; günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Fakat, bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. 5-19 Mayıs arasında, sevgilinizle baş başa kalabileceğiniz ortamlar yaratmaya çalışarak, mutluluğunuzun tadını çıkarmalısınız. Eğer kalbiniz boşsa, evren sürpriz bir karşılaşma için kozmik etkilerini harekete geçirecektir. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır.

Bir arkadaşlığınız ilişkiye dönecek

İkizler erkeği için aşk: İkizler erkekleri aşk yaşantıları ile daima soru işaretleri yaratırlar. Kendileri dahil hiç kimse onların ne yapacağı konusunda fikir yürütemez. Yaşamları boyunca çevrelerini sorgulamaktan vazgeçmeyen bu erkekler için önümüzdeki yıl duygusal karmaşalar söz konusu olabilir. 7-21 Mart döneminde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz.

16-24 Mayıs günlerinde, partnerinizin ailevi problemleri nedeniyle huzurunuz kaçarken, yoğun karmaşık günler yaşayacaksınız. 3-17 Haziran döneminde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında; hayal kırıklığı yaşayacağınız anlar geçirebilirsiniz.

İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

Kişisel özellikleri: Uyumlu, çok yönlü, hareket halinde olan, huzursuz, elde etmeye meraklı.
Yönetici gezegeni: Merkür.
Rengi: Sarı.
İhtiyaç duyduğu özelliği: İletişim.
İyi yönleri: İletişim konusunda yeteneklidir. Çabuk düşünür ve parlak fikirler üretir, çabuk da öğrenir.
Kötü yönleri: Dedikoducudur, kırıcıdır, yüzeyseldir, yanlış bilgi verir.
En iyi anlaştığı burçlar: Terazi-Kova.
Hiç anlaşamadığı burçlar: Başak-Yay-Balık.
İdeal meslekleri: Muhabir, öğretmen, borsa simsarı, avukat, yazar.
Uğurlu günü: Çarşamba.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 1-22 Ocak, 18-26 Ocak, 7-21 Mart, 5-19 Mayıs.
Aşkta zorlayacak günler: 15-21 Mart, 6-20 Nisan, 16-24 Mayıs, 1 Temmuz- 1 Eylül, 8-16 Kasım,
İşte hareketli günler: 1-22 Ocak, 8-23 Ocak, 21 Mart, 8-16 Kasım.
İşte sizi zorlayacak günler: 18-26 0cak, 16-24 Nisan, 14-22 Haziran, 8-16 Kasım.

İkizler Ünlüleri

Şebnem Özinal, Kenan Doğulu, Nilüfer, Bülent Ersoy, Suat Suna, Kerem Alışık, Tansu Çiller, Çetin Altan, George Bush, Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tony Curtis, Che Guavera...

YENGEÇ
YENGEÇLER İÇİN HEM İŞ HEM DE AŞKTA RADİKAL DEĞİŞİMLER OLACAK


2008 Yengeç burcu için aşkla dolu bir yıl gibi görünüyor. Çok mutlu bir evlilik söz konusu. Kariyerlerinde radikal değişimler yaşanacak. Sağlıkları yerinde olacak.

Bu yıl Yengeçler'n aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plütondan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşamınızda meydana gelecek değişimler, çevrenizdekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir, radikal değişimler olabilir. 2008 aşk yıldızının parladığı olağanüstü bir yıl olacak! Size mutluluk veren ve bir ömür sürecek evlilik yapabilirsiniz. Yıl boyunca, tüm olumlu gelişmeler sizi bulacak, eski hayatınızı geride bırakacaksınız. Bu yıl kan bağı olduğunuz kişilerle ilişkilerinize daha radikal yaklaşacaksınız.

2008'de kararlılık ve rekabetin yoğun yaşanacağı günler geçireceksiniz. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız. 8-23 Ocak döneminde, ortaklarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. 21 Ocak-21 Mart tarihlerinde, uluslararası bağlantılar kuracağınız iş pozisyonları yaratabilirsiniz.

Ufkunuz genişleyecek

6 Şubat-21 Mart günlerinde, yolculuklara bağlı bir tanıtım sizi ön plana çıkartacak. 15-23 Mart arasında, yoğun toplantılı iş ilişkileri içinde olacaksınız. 14-22 Haziran'da iş hayatınızda biraz durgunlaşacaksınız. 10-18 Ekim tarihlerinde yeni bir işe başlangıç yapabilir, yarım kalmış bazı işleri yeniden ele alabilirsiniz.

29 Ekim-12 Kasım döneminde katılacağınız davetlerde, önemli kişilerle tanışacaksınız. Bu sizin, iş alanınızın ve ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Bu dönemde, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık; mutluluk verici tabloların oluştuğu bir dönem. 8-16 Aralık'ta iş görüşmelerinizle ilgili çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde, tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız.

Sinirlerinize dikkat edin

2008 yılında sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılara önem vermelisiniz. 1-22 Ocak döneminde tıbbı kontrollerinizi yaptırmalısınız. 7 Mart-6 Şubat arasında küçük sağlık sorunlarınızı basit müdahaleler ile çözeceksiniz. 6 Nisan-14 Haziran döneminde; gündelik yaşam yoğunluğundan dolayı sinirlerinizde bozulma olabilir. Kendinizi dinlenmeye almalısınız. 16 Eylül sonrasında yeni bir egzersiz programına başlayacaksınız. Havadar ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

Hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak

Yengeç kadını için aşk: Sevgi dolu, şefkatli ve bir o kadar ihtiraslı Yengeç kadınları için 2008; sağlam beraberliklerin yılı olacak. Partnerlerine kalplerini açmakta çok zorlaran bu kadınlar, güçlü sezgileriyle ideal eşlerini bu yıl bulacaklar. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret eden Yengeç kadınları, aradıkları aşkla yeni yılda karşılaşacak. 7 0cak-7 Mart arasında; partnerinizle aranızda olan sorunları çözerek, mutlu bir ruh hali içine gireceksiniz.

21 Mart-6 Nisan arasında; eşinizin bazı sorunları nedeniyle iş yeri değişimi olabilir ve bu yüzden ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 6-20 Nisan arasında, yeni aşklar; kalbi boş olanlar için yıpratıcı olabilir. Bu konuda dikkatli olun. 24 Nisan-5 Haziran döneminde ise yavaş gelişen bir ilişki içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızı gözden geçirmek için kendinize fırsatlar yaratın.

Yeni bir ilişki ve evlilik yaşanacak

Yengeç erkeği için aşk: Eğer kalbiniz boş ise, sizi çok iyi anlayacak bir partner ile bu yıl karşılacaksınız. Yalnızlar ise büyük olasılıkla evlenecek. Eğer ikinci evliliğiniz gündemde ise, bu konuda ciddi adımlar atacaksınız. 14-22 Haziran günlerinde duygusal gelgitlerin arasında kalmak istemiyorsanız, romantik hislerinize mantığınızla gem vurmalısınız.

3-17 Temmuz'da aşkınıza ve sevdiğiniz kişiye gereken önemi göstermeyerek onu üzücü tavırlar içinde olabilirsiniz. 21 Temmuz'dan sonra tartışma ortamını ilişkinizden uzak tutmalısınız. Bu dönem muhteşem günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlilikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündeme gelecek. 30 Ağustos-3 Eylül'de yakın aile ilişkilerinize yöneleceğiniz için partnerinizi ihmal edebilirsiniz.

Yengeç (23 Haziran-22 Temmuz)

Kişisel özellikleri: Kurnaz, sezgi sahibi, duygularıyla hareket eden.
Yönetici gezegeni: Ay
Rengi: Mor
İhtiyaç duyduğu özellik: Hislerini kontrol etme özelliği.
En büyük özlemi: Mutlu bir ev ve aile hayatı.
İyi yönleri: Duyarlı, ince düşünceli, dirençli, terbiye etmeye eğilimli.
Kötü yönleri: Aşırı duygusal.
Anlaştığı burçlar: Akrep-Balık
Hiç anlaşamadığı burçlar: Koç-Terazi-Oğlak.
İdeal meslekleri: Arkeolog, bahçıvan, lokantacı, içki imalatçısı, içki satıcısı, denizle ilgili her tür meslek
Uğurlu günü: Pazartesi.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 8-23 Ocak, 5 Haziran-26 Ağustos, 29 Ekim-12 Kasım.
Aşkta zorlayıcı günler: 21 Mart-6 Nisan, 7-20 Nisan, 24 Nisan-5 Haziran, 14-22 Haziran, 3-17 Temmuz, 13-21 Temmuz.
İşte hareketli günler: 21 Ocak-21 Mart, 6 Şubat-21 Mart, 15-23 Mart, 29 Ekim-12 Kasım.
İşte zorlayıcı günler: 8-23 Ocak, 14-22 Haziran, 13-21 Temmuz, 10-18 Ekim, 8-16 Aralık.

Yengeç Ünlüleri

Türkan Şoray, Reha Muhtar, Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Harun Kolçak, Müjde Ar, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Bedrettin Dalan, Lady Diana, Kenan Evren, Mireille Mathieu, Nathalie Wood.

ASLAN
ASLANLAR BU YIL ROMANTİZMİN ZİRVESİNE ÇIKACAK


Karizmatik ve ihtişamlı Aslanlar, 2008'de arzu ettikleri istikrara kavuşacak. Aşk hayatlarında değişimler yaşanacak, mutluluk onlara yakın olacak.

Yeni yıl size sağlık ve form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak. Romantik bir yıl sizi bekliyor. Finans konularında kararlı ve sağlam hareket edeceksiniz. Mülk edinme konusunda akılcı davranacaksınız. Geleceğiniz garanti altına almanın ötesinde artık kariyerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin önemli ve size statü kazandıracak kişiler olmasına önem vereceksiniz.

Yeni projeler olacak

Tecrübelerinizin birikiminden oluşan yaratıcı düşünceler, iş hayatınızda yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. 19 Ocak-6 Şubat, birikimlerinizi kullanabileceğiniz ve onlardan faydalanırken yeni projeleri ortaya çıkartabileceğiniz günler. 7-21 Mart tarihleri, çok fazla verim alabileceğiniz işleri zevkle yapacak, bunları daha da ileri götüreceksiniz. 6-20 Nisan arasında; uluslararası ilişkiler içinde yeni aktivitelerde bulunacaksınız.

Bu gelişmeler size yeni gelir kaynakları yaratacak. 19 Nisan-28 Mayıs döneminde henüz net planları yapılamayan sohbet niteliğinde proje hazırlıklarınız olacak. 14-22 Haziran'da ise netleştirdiğiniz bu konu üzerine işbirliği teklifleri vereceksiniz. 16 Temmuz- 16 Eylül'de iş ve kariyer alanındaki değişimler için hazırlık yapacaksınız.

Enerjiniz çok olumlu

Yılın son ayları sizin için çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız günler olacaktır. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak ve bununla bağlantılı olarak yeni işleriniz ortaya çıkacaktır. 2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli sorun yaratacak etkenler yok. Enerjinizin olumlu etkilerini yıl boyunca hissedeceksiniz. 21 Ocak-21 Mart tarihleri arasında kronik bir rahatsızlığınız için iyileşme yolunda adımlar atılacak.

7-21 Mart günlerinde sakin ortamlara doğru gitmelisiniz. Diş sağlığınıza önem verin. 6-20 Nisan arasında metabolizmanızın tembellik etmesine izin vermeyin. Mayısta, sindirim sisteminiz için gerekli beslenme koşullarını sağlayın. Özellikle, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalın. 30 Ağustos-13 Eylül'de; kendinizi yormayadan spor çalışmaları yapmaya gayret edin. 8-16 Aralık arasında ise, kendinizle baş başa kalacak, kendi sesinizi dinleyecek yerlerde bulunmaya özen gösterin.

Değişim içindesiniz

16-24 Mayıs günlerinde, yakın çevrenizde rastlayacağınız bir kişi ile duygusal bir ilişkinin başlangıcına adım atabilirsiniz. 15 Haziran-26 Ağustos tarihleri, yaşantınızda yapacağınız bazı değişiklikleri gündeme getirecek. Romantik temellerde atılacak olan bu değişim, sizi motive edecek olaylara sahne olacaktır.

Ani evlilik teklifine kendinizi hazırlayın

Aslan kadını için aşk: Siz Aslan kadınları son derece sadık, cömert ve yüce gönüllü olmanıza rağmen, evlilikte her zaman şanslı sayılmazsınız. Hatta ilişkileriniz tuhaf bir şekilde biter. Yaşamınızda, çoğu kez çocuklarınızla sorunlarınız olur ve bu da evliliğinizin gölgelenmesine neden olabilir. Gençlik yıllarınızda acemi aşkların avcısıyken, yaşınız ilerledikçe olgun aşkların görkemli yaratıcısı olur ve yalnız bir yaşamı asla düşünemezsiniz. Farklı aşkların kahramanı olmaya eğilimlisiniz.

18-26 Ocak dönemi içinde, bir seyahat sırasında evlilik teklifi alabilirsiniz. Sosyal çevrelerde ilginç karşılaşmalar söz konusu. Aşk potansiyeliniz artıyor. 6 Şubat-6 Nisan günlerinde, partnerinizle birlikte önemli kararlar alacaksınız. 20 Nisan-16 Mayıs arasında yapacağınız yeni bir tanışma sizin için hiç de uygun olmayabilir.

Sizi mutlu edecek bir aşk görünüyor

Aslan erkeği için aşk: Yeni yılda sevme ve sevilme ihtiyacınız çok yoğun. 14-22 Haziran arasında; içsel sorunlarınızı başkalarıyla paylaşmak yerine kendi kendinizle tartışacaksınız. Aşk ile ilgili düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir.

3-17 Temmuz'da size değer veren kişileri görmezlikten gelmeniz ise yarar getirmeyebilir. Mutluluğu yakalamanıza neden olacak aşka hazırlıklı olmalısınız. 13-21 Temmuz arasında partnerinizin yapacağı küçük sürprizler sizi keyiflendirecektir. Bu sürprizler enerjinizi arttıracak. 16 Temmuz-16 Ağustos'ta ani bir evlilik veya ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Uç noktalarda yaşanacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. 8-16 Kasım tarihlerinde sosyalliğiniz ön planda olacak.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kişisel özellikleri: Kendini açıklayabilen, enerjik, etkileyici, yoğun duygulara sahip, sebatkâr.
Yönetici gezegeni: Güneş.
Rengi: Turuncu.
İhtiyaç duyduğu özellik: Alçak gönüllülük.
En büyük özlemi: Eğlence, sevinç, önder olmak.
İyi yönleri: Lider ruhlu, kendine güven, cömert, yaratıcı, eğlenceli.
Kötü yönleri: Kibirli, gururlu,
İyi anlaştığı burçlar: Koç-Yay
Hiç anlaşamadığı burçlar: Boğa-Akrep-Kova.
İdeal meslekleri: Müdür, sosyal organizatör, kahya, sanatçı, aktör.
Uğurlu günü: Pazar.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 15 Haziran-26 Ağustos, 13-21 Temmuz, 16 Ağustos.
Aşkta zorlayıcı günler: 6 Şubat-6 Nisan, 20 Nisan-16 Mayıs, 14-22 Haziran, 8-16 Kasım, 27 Kasım- 11 Aralık, 8-16 Aralık.
İşte hareketli günler: 19 Ocak-6 Şubat, 7-21 Mart, 6-20 Nisan, 15 Kasım, 19 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 19 Nisan-28 Mayıs, 14-22 Haziran, 16 Temmuz-16 Eylül.

Aslan Ünlüleri

Zuhal Olcay, Bendeniz, Gönül Yazar, Hakan Altun, Şenay Akay, Deniz Akkaya, Uğur Mumcu, Fidel Castro, Robert De Niro, Bill Clinton, Jaqueline Onassis, Mick Jagger, Madonna, Ahu Tuğba.

BAŞAK
BAŞAKLAR'IN İŞ HAYATINDA BAŞARI BAŞROLDE OLACAK!

Zeki ve zor beğenen Başak burcu insanları yeni yılda mutlu sürprizler yaşayacak. Evren önümüzdeki günlerde onlara muhteşem bir beraberlik ve ruh eşini bulma şansı tanıyacak..

2008 yılı sizin için mutlu sürprizlerle dolu olacak. Fırtınalı kararlar alacaksınız. Evli olanlar çocuk sahibi olabilir. Bu yıl muhteşem bir beraberliğe hazır olmalısınız. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız; işte size dopdolu bir yıl! Ruh eşinizin bir yerlerde sizi beklediğini görecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Son yıllarda kan bağınızın olduğu kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. Bu yıl dargınlıklara son vermek için elinize birçok fırsat geçecek. İlişkilerinize farklı bir boyut getireceksiniz. Evren sizin her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracak ama siz bu sorunlarla başa çıkacaksınız. Bu yıl tüm ilişkilerinizde uyumlu olmaya özellikle dikkat edeceksiniz. Beraberliğinizdeki uyumu bu yıl yakalayacaksınız.
Yeni projeler var

Oldukça başarılı günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz. 7 Ocak-21 Şubat arasında eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle yeni projeler ortaya çıkabilir. 7-21 Mart döneminde, kafanızda olup da gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir. 23 Mart-16 Nisan tarihlerinde; istemediğiniz işlerle karşı karşıya kalmak motivasyonunuzu negatif etkileyecek. Bu durum; performansınız üzerinde olumsuz etki yaratacak. 16-24 Mayıs'ta iş hayatınızdaki kişilerle birlikte sosyal aktivitilerde bulunacaksınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında, iş değişiklikleri olumlu yönde gerçekleşebilir. Bu konuda sevineceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler maddi yönden tatmin edici olacak. Eylül sonlarında, sözlerinize dikkat etmeli, sarf edeceğiniz her kelimenin önemine haiz olmalısınız. Yıl sonunda, bir yakınınıza maddi açıdan destek vermeniz gereken şartlar ortaya çıkabilir.

Belinize dikkat edin

2008'de sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacak. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak, organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında fiziksel hassasiyetiniz artabilir. Bel bölgenizi incitmemeye çalışın. Yaz aylarında el ve ayaklarınıza özen gösterirken, fiziki yapınızı destekleyen her türlü egzersizi yapmalısınız.

Yeni bir sevgili ile hayatınız değişecek

Başak kadını için aşk: 8-23 Ocak arasında karşınıza çıkacak bir partner adayına hazırlıklı olun. Bu beraberlik sizin için çok önemli olacak. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde o kişiyle olan uyumunuz artarken, birlikte sosyal aktivitelere katılacaksınız. Bazı Başaklar için ayrılık kararları gündeme gelecek. 15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle aranızda maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde. 6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız. Mantığınızı elden bırakmayın.

Kalbi boş olanlar kararsızlık çekecek

Başak erkeği için aşk: 2008 sizi hayalinizdeki beraberliğe yakınlaştırabilir. 4-22 Haziran tarihleri arasında partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması; birlikteliğinizin temellerinin sağlam olduğunu size kanıtlayacak. 13-21 Temmuz döneminde, kalpleri boş olanlar için kararsız günler yaşanacak. Uygun tercihleri yapmak için seçenekleri ince mantık süzgecinizden geçirerek doğru kişiyi seçmek elinizde. 21 Temmuz-30 Ağustos arasında; partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu konuda çevreden gelecek etkilere karşı uyanık olun. 13 Eylül-8 Kasım'da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık döneminde ise hayatınızda oluşacak yenilikler; partnerinizle ortak paydalarınızı artırcak.

Kariyerde yükselme var

Kendilerine yeten ve mantık ile duygu arasında karmaşa içine düşmeyen Başak burcu insanları, yeni yılda aşkı mantık süzgecinden geçirecek. Seçici ve eleştirel tutumlarıyla iş hayatında parmakla gösterilen bu insanlar, kariyerlerine yeni başarılar ekleyecek. Üst düzey yöneticiler için 2008 pek çok açıdan parlak bir sene olacak.

Başak (23 Ağustos-23 Eylül)

Kişisel özellikleri: Zeki, kurnaz, müşkülpesent, eleştiren, soyuttan çok somut şeylere inanan.
Yönetici gezegeni: Merkür
Rengi: Gri veya lacivert
İhtiyaç duyduğu özellik: Geniş bakış açısı
En büyük özlemi: Yararlı ve üretken olmak
İyi yönleri: Zeki, analiz edebilen, detaylarla uğraşan kişiliklerdir.
Kötü yönleri: Kırıcı eleştiriler
Anlaştığı burçlar: Boğa-Oğlak
Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Balık
İdeal meslekleri: Öğretmen, psikolog, istatistikçi, muhasebeci
Uğurlu günü: Çarşamba

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 14-22 Haziran, 13 Eylül-8 Kasım, 27 Kasım-11Aralık
Aşkta sizi zorlayan günler: 8-23 Ocak, 7-21 Mart, 15-23 Mart, 6-20 Nisan, 13-21 Temmuz, 1 Temmuz- 1 Eylül
İşte hareketli günler: 7-21 Mart, 16-24 Mayıs, 17 Haziran
İşte sizi zorlayan günler: 7 Ocak, 21 Şubat, 23 Mart

Başak Ünlüleri

Hande Ataizi, Gülben Ergen, Uğur Dündar, Gamze Özçelik, Michael Jackson, Vitali Hakko, Peter Sellers, Ray Charles, Ingrid Bergman, Agatha Christie, Greta Garbo, Leo Tolstoy, Sophia Loren, Hale Soygazi, Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Burak Kut.

TERAZİ
TERAZİLER'İN HEM İŞTE HEM AŞKTA ŞANSLARI ÇOK AÇIK

Nazik ve çekici Teraziler, yeni yılda önemli iş projelerine imza atacak. Ortak girişecekleri işlerde ise iyimserliklerinin kurbanı olacaklar. Aşkta da onları 'hayır' demeyecekleri bir beraberlik bekliyor..

Yeni yılda aile ilişkileriniz ön planda olacak. Bazılarınız mülk satın alma içgüdüsü içinde hareket edecek ve kazanç fırsatlarını olumlu bir şekilde kullanacak. Evinizle iş yerinizi birleştirebilir ve kendinize daha çok zaman ayırabilirsiniz. Birçoğunuz ise kendi iç dünyanızda kişisel yolculuğa çıkacaksınız. Dingin ve huzurlu bir yaşam isteği tercihleriniz içinde yer alacaktır. Bu yıl ilişkiler konusunda arınmalar yaşanacak. Yaşamınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmanın yollarını arayacaksınız. Kapınız çalan bir aşka da 'hayır' demeniz mümkün olmayacak.

Başarı peşindesiniz

2008'de önemli projelere yoğunlaşacak ve üstün başarılara imza atacaksınız. Çünkü artık kayda değer başarılar peşindesiniz. 8-23 Ocak'ta işle ilgili değişimler yapmanız mümkün. Kariyerinizle ilgili başarı size parayı da getirecek. 21 Şubat'a yakın günlerde arkadaşlarınızla ortak bir proje gerçekleştireceksiniz. Çevrenize istediğinizi yaptıracak ve kuvvetle kendinizi savunabileceksiniz. 6-20 Nisan döneminde; yakınlarınızla bir çalışma yapacaksınız. Aşırı iyimser yapınız size zarar verecek. Bu yüzden zarara uğrayabilirsiniz. 5-9 Mayıs tarihleri arasında; değer yargılarınızı gözden geçirip, kendinizi yeniden yapılandıracaksınız.

Ortaklık uygun değil

28 Mayıs'tan sonra sanatsal olaylarda önemli gelişimler söz konusu olacaktır. Bazılarınız kazandığı paraları yeni projelere aktaracak. Hırslarınızdan arınıp, sizi netleştirecek işler yapacaksınız. 14-22 Mayıs tarihlerinde ise kariyer adına daha cesur olmalı ve karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. 10-18 Ekim tarihlerinde bir ortaklık için fizibilite çalışması yapacaksınız. Kariyer yapmak istiyorsanız, tanrı vergisi sevimli yönlerinizi kullanabilirsiniz. İyimserliğinizin dozunu kaçırmamalısnız. 8-16 Aralık arasında yaşayacağınız problemler, sizi ortak çalışmalardan vazgeçirecek.

Vücudunuza yüklenmeyin

Bu yıl duygularınız sağlığınızı etkileyecek yoğunlukta olabilir. Fazla yoğun düşünmeniz ve bu bağlamda hareket etmeniz ruh sağlığınız üzerinde negatif etki yapabilir. Bunu önlemek için kısa yürüyüşler, meditasyon, yoga ve dansla ilgilenmelisiniz. Yeni yılı sağlıklı bir şekilde geçirmek istiyorsanız; uykunuza dikkat edin ve dinlenmeye özen gösterin. İş yoğunluğunu bahane ederek fazla çalışıp; vücudunuza yüklenmeyin. 19 Nisan-28 Mayıs döneminde; tıbbı kontrollerinizi mutlaka yaptırmalısınız. Kronik bir rahatsızlığınız varsa ilkbaharın son dönemlerinde bir doktora görünmelisiniz. Uzun süren bu sağlık sorununuzu yaza girmeden ortadan kaldırabilirsiniz.

Eski sevgilinize yeni şans vereceksiniz

Terazi kadını için aşk: Yeni yılda romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecek. Evlilik teklifi alabilirsiniz. 18-26 Ocak tarihlerinde eski sevgilinizle tekrar birlikte olabilirsiniz. 7-21 Mart tarihlerinde tanışacağınız kişinin özel yetenekleri sizi olumlu etkileyecek ve birlikte olma kararı alacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda birçok kişinin gözü üzerinizde olacak. İşyeri aşkları da gündeme gelecektir. 6-20 Nisan arasında evlilik kararı alabilir ve romantizmi zirvede yaşayabilirsiniz. Cazibenizin yüksek olması; kariyeriniz için önemli gelişmeleri de beraberinde getirecek. Evliyseniz 20 Nisan'dan sonra eşinizle bağlarınızı güçlendirecek ve aranızdaki sorunları kolay atlatabilecek bilince varacaksınız. Eşinizin ailesini de evinizde bol bol ağırlayacaksınız.

Yanlış beraberlikler canınızı yakabilir!

Terazi erkeği için aşk: 3-17 Haziran arasında çıkacağınız seyahatlerde eski bir aşkınızla karşılaşacaksınız ve eski duyguların canlandığı bir ortam oluşacak. Dikkatli olmanız gereken bir dönem çünkü; bu duygular daha sonra sizin için yanıltıcı olacak. 1 Temmuz-1 Eylül dönemi; sizin için hayal kırıklıklarının ortaya çıkabileceği bir dönem olacak. Girdiğiniz ortamlarda, ışıltılı olmanızdan kaynaklanan bir kalabalık, sürekli sizi takip edecek. Bazılarınız bu durumdan rahatsız olacak. Yanlış ilişkiler yüzünden canınız yanabilir; dikkatli olun! 10-18 Ekim tarihleri sizin için olumlu bir dönem olacak. Evlilik kararı almak için ailenizin fikirlerini fazla önemsememeniz, sonradan sorunlar yaşamanıza neden olabilir. 27 Kasım-11 Aralık döneminde, ilişkinizi abartmak ve beslemek adına hiçbir fırsatı kaçırmayacaksınız.

Terazi (24 Eylül-23 Ekim)

Kişisel özellikleri: Çekici, nazik, zarif, diplomat, rahat
Yönetici gezegeni: Venüs
Rengi: Koyu mavi
İhtiyaç duyduğu özellik: Kendine güvenmek, özgür olmak
En büyük özlemi: Aşk, romantizm, sosyal uyum
İyi yönleri: Sosyal, cazibeli, nazik, diplomatik
Kötü yönleri: İnkar etmek
Anlaştığı burçlar: İkizler, Kova
Anlaşamadığı burçlar: Koç, Yengeç, Oğlak
İdeal meslekleri: Diplomat, güzellik uzmanı, berber, sosyal hizmetler görevlisi, sanatçı, yazar
Uğurlu günü: Cuma

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 7-21 Mart, 6-20 Nisan, 27 Kasım, 11 Aralık
Aşkta zorlayıcı günler: 3-17 Haziran, 1 Temmuz, 1 Eylül, 10-18 Ekim
İşte hareketli günler: 8-23 Ocak, 21 Şubat, 5-9 Mayıs, 28 Mayıs
İşte zorlayıcı günler: 6-20 Nisan, 14-22 Mayıs, 10-18 Ekim, 8-16 Aralık

Terazi Ünlüleri

Tarkan, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar, Ayşegül Aldinç, Eyşan Özhim, Cem Özer, Brigitte Bardot, Catherine Deneuve, Cervantes, Julio Iglesias, Klaus Kinski, Meryl Streep, Michael Douglas, Nurseli İdiz, Oscar Wilde, Rahmi Koç

AKREP
AKREPLER'İN CAZİBESİ HEM İŞ, HEM DE AŞKTA AVANTAJ SAĞLAYACAK


Güçlü, cazibeli ve sebatkar Akrepler, yeni yılda insanları kendilerine bağlamayı sürdürecek. Kariyer hedeflerinde görülen yükselme aşk hayatlarında da olumlu seyredecek..

Çekici ve sezgi sahibi Akrepler 2008'de; ilişkilerinde muhteşem bir karizma yaratarak insanları kendine bağlamayı ve etkilemeyi başaracak. Yeni yıl Akrepler için son derece keyifli bir yıl olacak. Yaşamla iyi iletişim kuracak ve gerçek dostlarıyla birlikte olmayı tercih edecekler. Çevrelerinde onları destekleyici ve yaşamlarını kolaylaştırıcı teknolojik hizmetlerden sonuna kadar yararlanacaklar.

Konfor yılı olacak

Akrep burcu üyeleri bu yıl konfora hiç bu kadar yakın olmadıklarını görecek ve onları mutlu edecek projeler peşinde koşacaklar. 7 Ocak-21 Şubat arasında kariyeriniz ve iş sorumluluğunuzla ilgili değişimler söz konusu olacak. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz de sağlam temeller üzerine oturacak. 6-20 Nisan sizin için önemli dönemlerden biri. Uluslararası bağlantılarınız güçlenecek ve yeni ortaklıklar gündeme gelecek. İş başarınız arttıkça, başarılı işler ayağınıza gelecek. 16-24 Nisan arasında dikkatli olmalısınız. Kâr payında eşitsizlik yüzünden ortağınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. 5-19 Mayıs döneminde oldukça önemli bağlantılarınız gündeme gelecek.

Yüksek gelirler gelecek

Kendinize şans vermek konusunda biraz cömert davranmalısınız. 24 Mayıs'tan sonra ise yüksek gelir elde edeceğiniz işlerin altına imza atacaksınız. Hedefleriniz konusunda belirleyici olmaya devam ederken, içinde bulunduğunuz çevreye karşı ikna edici tavırlar sergilemeye özen göstereceksiniz. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde, kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu olacak. İş konusunda aşırı uçlarda bir karar mekanizması içinde olacaksınız.

Kendinizi rahatlatın

2008'de sağlığınızla ilgili önemli bir sorun görünmüyor. Yaşam kalitenizi yükseltecek aktiviteler size iyi gelecektir. 7 Ocak-7 Mart döneminde zorlanabilirsiniz. Kendinizi rahatlatacak ruhsal deneyimlerle ilgilenebilirsiniz. 6-20 Nisan tarihlerinde tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Sağlıklı yaşam felsefesini benimsemek, sizi daha da zinde yapacak. 1 Temmuz- 16 Eylül arasında sıkı bir kontrolden geçmenizde yarar var.

Beklenmedik evlilik teklifi çok şaşırtacak

Akrep kadını için aşk: Bu yıl aşk, zafer tacını size takacak. Büyük hedefler ve büyük başarılar için evren kollarını sıvamış ve sizi yükseklere kaldırmaya başlıyor. 7 Ocak'tan sonra sevdiğiniz kişi beklemediğiniz evlilik teklifi ile sizi şaşırtacak. 21 Şubat'tan sonra aşkla arkadaşlık ortamınızı kesinlikle ayırmalısınız. Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinize çekeceksiniz. 16-24 Nisan tarihlerinde sevgiliniz veya eşinizle ilgili bazı anlaşmazlıklar söz konusu olacak. Bu dönemde ilişkilerinizi irdelemek yerine olaylara sukunetle yaklaşmalsınız. 5-19 Mayıs tarihlerinde, sevgilinizden evlilik teklifi alabilirsiniz. Bu dönem uzun süredir ihtiyacınız olan aşkı size sunacak. Romantizm dolu günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular ve ilginç fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cins üzerindeki çekiciliğinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

İstikrarı sağlamanız bir hayli zor olacak

Akrep erkeği için aşk: İnsanları mıknatıs gibi çeken cazibenizle 2008'de yine çok beğenileceksiniz. 5 Haziran-26 Ağustos döneminde, kalbiniz boş ise yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Uygun kişiyi bulduğunuz zaman, hemen karar vermeden önce düşünün. Sonbaharda; kendinizden emin tavırlarınızla kadınları etkilemeye devam edeceksiniz. Dileklerinizin kabul görmesinden de mutlu olacaksınız. 8-16 Kasım döneminde eşiniz ve sevgilinizle sorunlarınızı büyütebilirsiniz. Aşk konusunda istikrarı sağlamanız çok zor olacak. Çevrenizde size yardım edecek ve enerjinizi sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Yılın son ayında cinsel içgüdüleriniz yoğun seyredecek. Aşka ve cinselliğe her zaman çok önem veren bir kişi olarak 10 Aralık'tan itibaren aşk duygularınız her zamankinden daha yoğun olacak. Yıl sonunda yapacağınız evlilik ise yaşam statünüzü yükseltecek.

Akrep (24 Ekim-22 Kasım)

Kişisel özellikleri: Çekici, sebatlı, kararlı, sezgi sahibi, güçlü, ihtiraslı.
Yönetici gezegeni: Plüton.
Rengi: Şarap kırmızısı.
İhtiyaç duyduğu özellik: Geniş bakış açısı.
En büyük özlemi: Değişiklik.
İyi yönleri: Sadık, dikkatli, cesur.
Kötü yönleri: Kıskanç, kinci.
En iyi anlaştığı burçlar: Yengeç, Balık.
Hiç anlaşamadığı burçlar: Boğa, Aslan ve Kova.
İdeal meslekleri: Operatör, asker, dedektif, psikolog, fizikçi, kasap, bilimci, avukat.
Uğurlu günü: Salı.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak, 21 Şubat, 5-19 Mayıs, 5 Haziran, 26 Ağustos.
Aşkta zorlayıcı günler: 16-24 Nisan, 8-16 Kasım, 29 Ekim, 12 Kasım.
İşte hareketli günler: 7 Ocak, 6-20 Nisan, 5-19 Mayıs, 24 Mayıs, 10-18 Ekim, 8-16 Kasım.
İşte zorlayıcı günler: 9 Şubat, 1 Temmuz, 16 Eylül, 22 Ekim, 30 Kasım-3 Aralık.

Akrep Ünlüleri

Billur Kalkavan, Doğa Rutkay, Meltem Cumbul, Zerrin Özer, Arzum Onan, Yılmaz Erdoğan, Helin Avşar, Alain Delon, Muazzez Abacı, Emel Sayın.

YAY
YAYLAR'IN AŞK VE PARADA YILLARCA EKTİKLERİNİ BİÇME ZAMANI GELDİ


İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak.

Ufkunuzun genişleyeceği, yeni düşünce kavramları ile farklı boyuta geçeceğiniz bir yıla hazırlanın. Bu yıl maddi gelirlerinizi en yüksek düzeye çıkaracaksınız. Yıllarca size yetecek maddesel varlığa kavuşabilirsiniz. Bu yıl yeni fikirlere her zamankinden daha yoğun şekilde eğileceksiniz. Geçmişte ektiklerinizin karşılığını yeni yılda, hem para hem aşkta fazlasıyla alacaksınız.

Başarı size sürpriz olacak

Bu yıl yeni fikirler ve yeni işler ilginizi çekecek. Aklınıza gelmeyen konularda başarı kazanmanız mümkün. 2008'de önemli bir proje üstünde çalışacaksınız. İş yaşamınızda radikal kararlar alacaksınız. 1 Ocak-18 Şubat günlerinde önemli gelişmelere sahne olacak işler yapacaksınız. Kişisel becerilerinizi ortaya koyacaksınız. 21 Şubat'tan bir hafta sonrası da önemli iş bağlantılarının yapılacağı dönem olacak. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerinde, işinizle ilgili önemli kararlar almaya kalkışmayın. 16- 24 Mayıs arasında ortaklarınızdan alacağınız kararlarla kendinize yeni fırsatlar yaratacaksınız.

1 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında da kariyerinizde önemli değişimler olacak. Farklı bir şirkete başlayabilir, ofisinizi başka bir şehre kaydırabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde çıkmayı planlayacağınız tatil ise bol kazançlı yeni bir iş teklifini kaçırmanıza neden olabilir. 8-16 Kasım arasında, işteki önemsiz aksamalar ve organizasyon bozuklukları canınızı sıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla ortak yapacağınız işler gündeme gelecek. 27 Kasım-11 Aralık tarihleri yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem.

Öfkenize hakim olmanız şart

Bu yıl düşüncelerinizle başbaşa kalacak ve geçmişi irdeleyeceksiniz. Eski olayların sizi yıpratmasına artık izin vermeyeceksiniz. 7 Ocak, 7 Şubat ve 21 Şubat günlerinde gergin olabilirsiniz. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

Duygusallık yıpratabilir

Yeni yılda ayak ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı bol bol hareket ettirmelisiniz. Varislere ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve sizi dinlendiren hafif sporları tercih etmelisiniz. Yaz aylarında sağlığınız biraz daha hassaslaşacak. Duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Sonbahar aylarında duygusal bakımından kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Bu dönemde müzik sizin en iyi ilacınız olacak. Geliştireceğiniz hobilerle kendinizi rahatlatmayı kısa sürede öğreneceksiniz.

İş çevrenizden biri kalbinizi çalabilir!

Yay kadını için aşk: Kolay kolay aşık olmayan Yay burcu kadınları için 2008, duygu karmaşalarının ön plana çıkacağı bir yıl olacak. 7 Ocak-7 Mart döneminde ilginç bir eskiye dönüş dönemi başlayacak. Eski sevgilinizle yeniden biraraya gelme planları yapabilirsiniz. İş çevrenizde de uzun süredir görüşmediğiniz biriyle yakınlaşabilirsiniz. Uzun zamandan beri tanıdığınız ama sadece arkadaş olarak yaklaştığınız kişiyle aranızda önlenmesi imkansız bir çekim yaşanacak. Süregelen bir beraberliğiniz varsa; partnerinizle aranızdaki sorunları gidereceksiniz. Sonbahara doğru aşk konusunda radikal kararlar alacaksınız. Bu dönemlerde, uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi aniden yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. 27 Kasım-11 Aralık arasında karşılaşacağınız özel bir kişi ise sizi bir anda evliliğe sürükleyebilir.

Eski sevgiliniz yine sizinle olmak istiyor

Yay erkeği için aşk: Neşeli ve yaşamla barışık tavırlarınız ile özgürlük tutkunuz, yeni yılda da size ilginç gelişmeler yaşatacak. 6-20 Nisan döneminde iş çevrenizde iyi bir konumda olan ve sizden yaşça büyük bir kişiden etkileneceksiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacak. Yılın ikinci yarısında duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem içine gireceksiniz. 16 Mayıs-17 Haziran arasında, eski sevgiliniz sizinle yeniden biraraya gelmek isteyecek. Bu dönem aşkın hayatınızda merkez haline geldiği bir zaman dilimi olacak. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde, partnerinizi hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. 10-18 Ekim tarihleri ise eski aşklarınızdan biriyle karşılaşacağınız ve onunla yeniden başlamayı düşüneceğiniz bir dönem olabilir.

Yay (23 Kasım-22 Aralık)

Kişisel özellikleri: İdealist, neşeli, bilgiye meraklı, lafını esirgemeyen.
Yönetici gezegeni: Jüpiter.
Rengi: Açık mavi.
İhtiyaç duyduğu özellik: Detaylara dikkat etmek.
İyi yönleri: Cömertlik, dürüstlük, hayata geniş açıdan bakmak.
Kötü yönleri: Fazla iyimserlik, olayları abartmak, aşırı cömertlik.
En iyi anlaştığı burçlar: Koç ve Aslan.
Hiç anlaşamadığı burçlar: İkizler, Başak ve Balık.
İdeal meslekleri: Tercüman, yönetici, sporcu, düşünür, devlet memuru, kaşif, gazeteci.
Uğurlu günü: Perşembe.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 6-20 Nisan, 16 Mayıs, 14-17 Haziran, 22 Temmuz.
Aşkta zorlayıcı günler: 1 Temmuz, 30 Ağustos, 13-16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte hareketli günler: 1 Ocak, 18 Şubat, 21 Şubat, 6 Nisan, 24 Nisan, 16-24 Mayıs, 1 Temmuz, 16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 19 Nisan, 5 Mayıs, 19-28 Mayıs, 29 Ekim, 8-12 Kasım, 16 Kasım.

Yay Ünlüleri

Sertab Erener, Azra Akın, İbrahim Kutluay, Walt Disney, Mark Twain, Jane Fonda, Zeki Müren, Winston Churchill, Gustave Flaubert, Edith Piaf, Merve İldeniz, Tülin Şahin, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu.

OĞLAK
OĞLAKLAR'I MUTLULUK VE BÜYÜK BAŞARI BEKLİYOR


En büyük özellikleri disiplin olan Oğlaklar, muhteşem bir yıla adım atacak. Radikal kararlar verecekler ve kariyerde başarıyı yakalayacaklar..

Oğlaklar'ın bu yıl şansı çok açık. Önemli başlangıçlar, büyük başarılar ve gelişmeler sizi tanımlayan sözcükler. Muhteşem bir yıla girmek üzereseniz. Radikal kararlar alacaksınız ve uzun başarılı bir süreç sizi bekliyor. 2008 yılında kendinizi çok şanslı hissetmeniz konusunda her şeyden size yana olacak. Sezgilerinizin çok güçlendiğini göreceksiniz. Hedeflerin kendiliğinden oluşması sizi farklı noktalar taşırken; yaşantınızda olması gereken tüm önemli kişileri bu yıl tanıyacaksınız.

Atılım zamanı

Yaratıcı yeteneklerinizi işinizde kullanarak olumlu işlere imza atacaksınız. Bu arada ilişkisi içinde olduğunuz kişileri daha uyumlu bir şekilde idare edeceksiniz. 1-15 Ocak arasında, gelir kaynaklarınızda farklılaşmalar söz konusu olacak. 7-21 Şubat günleri; maddiyata ilişkin olumlu değişimler, sizi hayli güçlendirecek. Geçmiş yıllarınızın deneyimine dayanan konularda atılıma geçeceksiniz. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, çevrenin yanlış yönlendirmesi yüzünden maddi kayıplar yaşayabilirsiniz. 3-17 Haziran arasında işiniz dışında yeni ek gelirler gündeme gelebilir. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızı da alabilirsiniz. Yine bu dönemde evinizdeki elektronik cihazlarınızı yenileyebilirsiniz.

Aşırı harcama var

1 Temmuz-16 Eylül günlerinde, kazançlarınız konusunda riskli bir durum oluşacak. Olumlu gelişmelerin getireceği iş fırsatları, olumsuzlukları doğuracak spekülasyonlara sebep olacak. 16 Ağustos'tan sonra finans açısından sıkıntıya düşmeniz nedeniyle bir gayrimenkul satışı yapabilirsiniz. 10-18 Ekim döneminde, arkadaş çevre ve aile etkisiyle aşırı harcamalar gündeme gelebilir. 8-16 Kasım aralığında ise bir arkadaşınız vasıtasıyla sizin için sürpriz olacak gelir kaynağı ile karşılaşabilirsiniz.

Temponuzu azaltın

2008'de kendinizi fiziksel ve ruhsal anlamda güçlü hissedeceksiniz. Sağlığınızda belirgin bir iyileşme olacak. Geçmişte yaşanan hastalıklardan eser kalmayacak. 21 Şubat'ta ayaklarınıza dikkat ederek soğuk algınlıklarına karşı sıkı giyinmelisiniz.

Yeni hayranlarınız çevrenizde olacak

Oğlak kadını için aşk: Mesafeli tavırlarınızla aşkı kendinizden uzaklaştırırken, bir yandan da onun eksikliğini duyuyorsunuz. Reddedilme korkusunu yenebildiğiniz zaman evliliğe uzak olmadığınızı anlayacaksınız. Kendi kendinize yettiğinizi sanıyorsunuz ama yanıldığınızı anlayacaksınız. Bu yıl ikili ilişkilerde özgüveniniz bir hayli güçlü olacak. Kişisel cazibeniz size yeni hayranlar kazandıracak. Yıl içinde ruh eşinizle karşılaşabilirsiniz. 21 0cak-21 Şubat günlerinde, kültürel yapınızdan çok farklı biriyle evlenebilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde, rahat tavırlarınız eşinizle aranızda bazı tartışmalara neden olabilir. Öfkenizi kontrol etmeye çalışarak, ilişkinizi bozmamalısınız. Yıl sonuna doğru iş çevrenizden birisi ile aranızdaki dostluk, aşka dönüşecek ve ilişkinizi gizlemek endişesiyle gergin günler yaşayacaksınız.

Aşk ile arkadaşlığı karıştırma riski var

Oğlak erkeği için aşk: Soğuk görünmenize rağmen sıcacık bir kalbiniz olduğunu bu yıl karşı cinse kanıtlama fırsatınız olacak. Sakin ve kontrollü yapınıza rağmen çevrenizdeki pek çok insandan daha romantiksiniz. Karşınızdaki kişiden emin olmadıkça duygularınızı açmadığınız için; partneriniz olmak isteyen hanımları hayli üzeceksiniz. Yeni yılda hayatı olduğu gibi yaşama kararı alacaksınız. 16-24 Nisan döneminde, aşk ile arkadaşlığı birbirine karıştırmamaya gayret edin. Bu dönemde bir arkadaşınıza aşık olma olasılığınız yüksek. 5-19 Mayıs arasında çıkacağınız seyahatlerde çok hoşlanacağınız birine rastlayabilirsiniz. Aynı süreçte sürpriz davetlere katılacaksınız. 1 Temmuz-Ağustos tarihlerinde, yaşam görüşlerinizin farklı olmasından dolayı, partneriniz sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Karar vermekte zorlanacaklar

Sakin ve disiplinli Oğlak burcu üyeleri, 2008'de sağlıklı ve başarılı olacak. Ancak aşk hayatlarında ikilemler yaşayabilirler. Ağustos'tan sonra yaklaşık 15 gün kadar kafalarını karıştıracak olaylarla karşılaşabilirler. Karar vermekte zorlanmak, onları hayli şaşırtacak. 8-16 Kasım tarihleri arasında ise hayatlarında önemli rol oynayacak sürpriz biriyle tanışacaklar. Ancak bu kişinin varlığı yakın çevrelerinde tepki toplayacak.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 21 0cak-21 Şubat, 5-19 Mayıs, 23 Kasım, 12 Aralık
Aşkta zorlayıcı günler: 15 Ocak, 22 Mart, 28 Mayıs, 12 Temmuz, 8 Kasım, 16 Aralık
İşte hareketli günler: 7-21 Şubat, 3 Haziran, 17 Haziran, 10-18 Ekim
İşte zorlayıcı günler: 1-15 Ocak, 19 Nisan, 28 Mayıs, 1 Temmuz, 16 Eylül

Meditasyon Size İyi Gelecek

6-20 Nisan arasında, ruhsal olarak kendinizi kötü hissedebilirsiniz. 16-24 Mayıs'ta ise tıbbi kontrollerinizi yaptırmaya gayret edin. Bu arada sigara ve alkol gibi zararlı alışkanlıklardan kendinizi uzak tutmaya özen gösterin. Yılın geri kalan günlerinde ise meditasyona dayalı, düşünce disiplinini sağlayan aktivitelerde bulunun. Sizi güncel yaşamın hızlı temposundan kurtaracak tek yol; bu tip faaliyetler olacaktır.

Oğlak(23 Aralık-22 Ocak)

Kişisel özellikleri: Çalışkan, disiplinli, sabırlı, becerikli
Yönetici gezegeni: Satürn
Rengi: Yeşil
İhtiyaç duyduğu özellik: Sıcaklık, içinden geldiği gibi davranabilmek, eğlence ve espri anlayışı
En büyük özlemi: Yöneticilik
İyi yönleri: Sorumluluk sahibi olmak, sabır ve organizasyon yeteneği.
Kötü yönleri: Kötümserlik, depresyon eğilimi, sabit fikirli olmak
Anlaştığı burçlar: Boğa, Başak
Anlaşamadığı burçlar: Koç, Yengeç, Terazi
İdeal meslekleri: Bilimci, yönetici, öğretmen, mühendis, devlet mematematikçi, çiftçi, politikacı, inşaatçı
Uğurlu günü: Cumartesi

Oğlak Ünlüleri

Ebru Şallı, Çağla Şikel, Mustafa Sandal, Seda Sayan, İbrahim Tatlıses, Elvis Presley, Filiz Akın, Semra Özal, Benjamin Franklin, Henry Miller, Moliere, Isaac Newton, Joan Baez, Ava Gardner, Federico Fellini

KOVA
KOVALAR'IN MADDİ ZORLUKLARINA YAKINLARI BÜYÜK DESTEK VERECEK

Yeni yıl yaratıcı Kovalar için maddi anlamda zorlayıcı olacak. Ekip çalışmasına liderlik yapıp, zirveye çıkacaklar ama bütçeye dikkat!..

Yardımsever ve gerçeği arayan insanlar olarak; yeni yılda yeni projelere yoğunlaşabilirsiniz. Ruhsal ve fiziksel anlamda kendinizi tazeleyebilirsiniz. Bu yıl sizin için yeniden doğuş gibi olabilir. Geçmişte çok yorulduğunuz için, artık gereksiz ayrıntılar üzerinde fazla uğraşmak istemiyorsunuz.

Yenilendiğinizi hissedeceksiniz

Artık hoşlanmadığınız konulardan kendinizi arındırmak isteyeceksiniz. Aşırı uçlarda dolaşan karar verme mekanizmanız devrede olacak. Yalnız kalma isteğinizin bu yıl geçmiş senelere göre çok daha işe yaradığını göreceksiniz. Kendinize yoğunlaşarak, içsel anlamda yenilendiğinizi hissedeceksiniz. Bu yıl iş çevreniz genişleyecek ve yoğunluğunuz artacak. Gelirleriniz de bu paralelde artarken, yorulduğunuzu hissedeceksiniz. Yeni yılda ekip çalışmasının önemini kavrayacaksınız. 7 Ocak-21 Şubat günlerinde tanışacağınız önemli kişiler sayesinde büyük bir iş potansiyeli ile karşı karşıya kalabilirsiniz. 6-20 Nisan döneminde sizi zirveye taşıyacak bir ekip çalışmasına liderlik yapacaksınız. Bu dönemde harcamalarınıza da belli bir disiplin kazandırmanız gerekebilir. 16-24 Nisan arasında, yeni bir iş teklifi gündeme gelecek. Maddi konularda olabilecek iniş ve çıkışlara dikkat edin. 16-24 Mayıs'ta sosyal aktivitelerle ilgili fazla para harcayıp, sıkıntıya girebilirsiniz. Bu arada ortağınızla aranızda oluşacak zıt fikirler, karşınıza sorun olarak çıkabilir. 3-17 Haziran arasında gecikmiş borçlarınız başınıza dert açabilir.

Maddi destek göreceksiniz

14-22 Haziran arasında bütçenizi kontrolde zorluklar yaşayabilirsiniz. 16 Temmuz-16 Eylül döneminde, iyi işler yapabilirsiniz. Adımlarınızı iyi hesaplamalısınız. 10-18 Ekim'de yakınlarınızdan maddi destek gelebilir. Özellikle uzakta yaşayan bir kişiden yardım görünüyor. 8-16 Kasım, sürpriz fırsatların oluşabileceği bir dönem. Gelirleriniz 11 Aralık'tan sonra artacak.

Evlilik konusunda direnciniz kırılacak

Kova kadını için aşk: Dost canlısı yapınızla çevreniz yeni yılda da çok kalabalık olacak. Aşkla dostluğu birbirine karıştırma riskini göze alarak, okul yıllarınızdan tanıdığınız biriyle yakınlaşabilirsiniz. Bu beraberlikten sürpriz bir evlilik de çıkabilir. Yeni yılda sosyal konumunuz yükselirken, eski dostlarınızla biraraya gelme şansını da yakalayacaksınız. 7 Ocak-21 Şubat tarihlerinde; geçmişteki bir sevgilinizle karşılaşacak ve onunla kısa süreli de olsa romantizm yaşayacaksınız. 21 Mart-5 Mayıs döneminde yepyeni insanlarla tanışacaksınız. Hiç beklemediğiniz anlarda duygusal yakınlaşmalar içine gireceksiniz. Evli olan Kovalar ise, 5-19 Mayıs arasında duygusal günler yaşarken eşleriyle birbirlerine daha çok bağlanacak. 16-24 Mayıs'ta katılacağınız davetler sonrasında ani bir kararla evliliği düşünebilirsiniz.

Hayatınızın kadını karşınıza çıkabilir

Kova erkeği için aşk: Evlilik fikrinden ürkmekten artık vazgeçebilirsiniz. Yeni yılda gözünüzü karartıp nikâh masasına oturabilirsiniz. 3-17 Haziran tarihleri arasında eski bir sevgiliniz karşınıza çıkacak ama 16 Ağustos'tan sonra evlilik teklifinde bulunacağınız kişi ile tanışacaksınız. Bu dönemde, buram buram aşk kokan romantik günler sizi bekliyor. Ancak hayatınızın kadınından red cevabı alma durumunuz da var! İnişli çıkışlı bir beraberlik yaşamanız söz konusu olabilir. Evli olan Kova erkekleri ise eylüle doğru ilişkilerini güçlendirecek. Bu süreçte harcamalarınızda aşırıya kaçmamaya özen gösterin. 10-18 Ekim tarihlerinde, kendinizi dinleme ihtiyacı içine girip, farkında olmadan dostlarınızı ihmal edeceksiniz. 27 Kasım- 11 Aralık arasında, arkadaşlarınızla eğlenceli ortamlarda bulunacaksınız.

Boyun ve sırt ağrısı olabilir

Duygusal anlamda geçmişten kalan sorunları bir kenara bırakma zamanı geldi. 7 Ocak-21 Mart dönemi sağlığınızın hassas olacağı günler. Bu günlerde tıbbi kontrollerinizi yaptırmalısınız. Ruh sağlığınızı güçlendirecek meditasyon ve yoga yaparak sebze ağırlıklı beslenmelisiniz. Nisan-20 Nisan günlerinde, yoğun mesleki faaliyetlerinizden dolayı boyun ve sırt ağrılarınızda artma olabilir. Kas egzersizlerini düzenli olarak yapmaya özen gösterin. 16-24 Mayıs'ta yorgunluk ve soğuk algınlığı bağışıklık sisteminizi bozabilir. Bu konuda gerekli vitamin desteği yapmalısınız. 16 Ağustos'tan yıl sonuna kadar aşırıya kaçıp bedeninize zarar vermemeye çalışın.

Kova (21 Ocak-19 Şubat)

Kişisel özellikleri: Geniş fikirli, düş gücüne sahip, yaratıcı, sezgi sahibi.
Yönetici gezegeni: Uranüs.
Rengi: Elektrik mavisi.
En büyük özlemi: Hayatına yenilik getirebilmek.
İyi yönleri: İyi iletişim kurmak, yeniliklere açık olmak.
Kötü yönleri: Soğuk, sadece itiraz etmiş olmak için itiraz etmek.
En iyi anlaştığı burçlar: İkizler ve Terazi.
Hiç anlaşamadığı burçlar: Boğa, Aslan ve Akrep.
İdeal meslekleri: Bilimadamı, fotoğrafçı, televizyoncu, havacı ve elektrik zmühendisi.
Uğurlu günü: Cumartesi.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-21 Şubat, 21 Mart-5 Mayıs, 16-24 Mayıs, 27 Kasım-11Aralık.
Aşkta zorlayıcı günler: 5-19 Mayıs, 3-17 Haziran, 10-18 Ekim.
İşte hareketli günler: 7 Ocak-21 Şubat, 6-20 Nisan.
İşte zorlayıcı günler: 16-24 Nisan, 21 Şubat, 3-17 Haziran, 14-22 Haziran.

Kova Ünlüleri

Serdar Ortaç, Ajda Pekkan, Candan Erçetin, Lerzan Mutlu, Esin Maraşlıoğlu, Mehmet Ali Erbil, Harika Avcı, Tuğba Özay, Bertolt Brecht, Paul Newman, Sylvia Krystel, Rauf Denktaş, Charles Dickens, Clark Gable, Nastassia Kinski, Amadeus Mozart.

BALIK
BALIKLAR'IN YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİP VARLIKLI DOSTLARININ SAYISI ARTACAK


Romatik ve alıngan Balıklar, dostluk kapılarının ardına kadar açılacağı bir yıla giriyor. Yaşam kaliteleri yükselecek ve sosyal bağlantıları prestijli bir boyut kazanacak..

2008 size dostluk kapılarını açacak ve tüm olanaklarını sunacak. Karizmatik bir çevre sizi bekliyor. Amaçlarınıza uygun kişilerle tanışacaksınız. Yaşam kaliteniz yükselecek. Size şaşırtıcı gelecek teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yeni hayatınıza kanalize edeceksiniz.

Önemli kapılar açılacak

Bu yıl sosyal konumunuzun kariyerinizi etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Yaşam kaliteniz hızla yükselecek. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız da destek verecek. 7 Ocak-7 Şubat tarihlerinde size fayda sağlayacak kişilerle tanışacaksınız. Bu dönem ilişkilerinizi gözden geçirmek için çok uygun olacak. 7 Mart-21 Mart döneminde beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. 14-22 Haziran günlerinde işle ilgili herhangi bir girişimden kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

Köklü değişimler olacak

1 Temmuz-16 Eylül arasında; işyerinizde köklü değişimler söz konusu. Bazı arkadaşlarınız işten ayrılabilir. 13-21 Temmuz döneminde bir arkadaşınızın desteği ile önemli bir iş başarısı sizi bekliyor. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde partnerinizle paylaşımlarınızın artacak.

Geçmişi fazla büyütmeyin

Yeni yılda sağlığınızı etkileyecek kişisel fobilerinizden kurtulacaksınız. 1-15 Ocak tarihlerinde takıntılarınız yüzünden bunalıma girmek istemiyorsanız; geçmişi gözünüzde fazla büyütmeyin. Mart ayında zihinsel bir yorgunluk yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünde vitamin desteği almanız gerekebilir. Sakin olup, uzun yürüyüşlere çıkarak hem zihninizi hem de vücudunuzu zinde kılabilirsiniz.

Bekarlara ciddi bir ilişki görünüyor

Balık kadını için aşk: 2008'de aşk hayatınız ciddiyet kazanıyor. Evli olanlara uyum içinde bir beraberlik söz konusu. Bekarlar için de ciddi ilişkiler var. Bazılarınız yeni bir aşka kavuşacak ve yeni bir beraberliğin temellerini atacak. Yılın ilk günlerinde, eski sevgiliniz veya eşinizle yeniden biraraya gelme olasılığınız var. Düşlerinizin gerçekleşmesi olasılığı sizi heyecanlandıracak. Birçok olayın başlangıcı; bu ilişkilerinize bağlı gelişecek. Ocak ayında yanılgılar ve anlaşmazlıklar söz konusu. Yalnızsanız; 7-21 Mart tarihleri arasında aşk kapınızı çalabilir. Yaşam standardı yüksek ilişkiler için fırsat kollayacaksınız. 15-23 Mart döneminde eşinizle aranızdaki sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi; çözümlenmesi gereken olaylara zemin hazırlayacak.

Romantik ilişkiler için uygun dönem

Balık erkeği için aşk: Ocak ve şubat aylarında kalbinizi aşka kapatıp, yakınlarınızın sorunlarına çözüm aramak için koşturacaksınız. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerinde ise; gönül ilişkilerine dair hayatınızı etkileyebilecek önemli kararlar almaktan sakınmalısınız. Bu dönemde etrafınızdaki varlıklı kişilerden biri sizinle tatlı tatlı flört edecek. Onun size yaklaşımı gururunuzu okşayacak. 14-22 Haziran döneminde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalısınız. 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında ise romantik ilişkiler ön planda olacak. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olduğunuz için bu dönemde duygularınız yoğunlaşacak. Evliyseniz; 30 Ağustos-13 Eylül döneminde eşinizin işi veya sağlığıyla ilgili problem çıkabilir. Bekarlar ise yılın son aylarında kendisinden yaşça büyük biriyle evlenebilir.

Yalnız kalmayı tercih edecekler

Sezgi güçlerinin yüksekliği sayesinde zaman zaman duygusal çalkantılar yaşayan Balıklar, 1 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında hayata analizci bir gözle bakacak. Düş güçlerinin yoğunluğu ileyüksek enerji potansiyelleri; hareketli bir dönem geçirmelerine zemin hazırlayacak. Kendilerini fazla yormadıkları müddetçe sağlıklarıyla ilgili bir problem yaşamayacaklar. Yaz aylarında yoğun iş tempolarını yavaşlatıp, kendilerini kampa çekecekler. 16 Ağustos'tan sonra genel birsağlık kontrolünden geçmeleri gerekebilir. 2008'in son aylarına doğru da sosyallikten ellerini eteklerini çekip, kendileriyle başbaşa kalmak isteyebilirler.

Balık (20 Şubat-20 Mart)

Kişisel özellikleri: Düşünceli, duyarlı, sezgi sahibi olmak, düş gücüyle duygularına kapılmak
Yönetici gezegeni: Neptün
Rengi: Yeşil
İhtiyaç duyduğu özellik: Fikirlerini düzene sokmak
En büyük özlemi: Hislerini ifade edebilmek
İyi yönleri: Manevi açıdan güçlü olmak, duyarlılık, sadakat, ince düşünceli olmak, fedakarlık, iyi niyet
Kötü yönleri: Hayalperest, sessiz, çekingen, ruh hali değişken
En iyi anlaştığı burçlar: Yengeç-Akrep
Hiç anlaşamadığı burçlar: İkizler-Başak-Yay
İdeal meslekleri: Ressam, yazar, aktör, şair, denizci
Uğurlu günü: Perşembe

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7-21 Mart, 1 Temmuz-1 Eylül
Aşkta zorlayıcı günler: 15-23 Mart, 19 Nisan-28 Mayıs, 14-22 Haziran, 30 Ağustos, 13 Eylül
İşte hareketli günler: 22 Nisan, 18 Mayıs, 13-21 Temmuz
İşte zorlayıcı günler: 7 Ocak-7 Şubat, 7-21 Mart, 14-22 Haziran

Balık Ünlüleri

Seray Sever, Aydan Şener, Beyazıt Öztürk, Kutsi, Sibel Turnagöl, Ferhan Şensoy, Füsun Önal, Işın Karaca, Vivaldi, Marlon Brando, Ursula Andress, Elizabeth Taylor, Frederic Chopin, Ornella Mutti, Suna Yıldızoğlu, Salvador Dali
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 11:49   #2
Köyün Delisi
Guest
 
Köyün Delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eski sevgiliyle yeni aşk ikilemi olacak
ben zaten inanmam burçlara
allah korusun öyle bişeyi yaa
teşekkürler yasemeN
  Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 11:51   #3
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Kişisel özellikleri: İdealist, neşeli, bilgiye meraklı, lafını esirgemeyen.
Yönetici gezegeni: Jüpiter.
Rengi: Açık mavi.
İhtiyaç duyduğu özellik: Detaylara dikkat etmek.
İyi yönleri: Cömertlik, dürüstlük, hayata geniş açıdan bakmak.
Kötü yönleri: Fazla iyimserlik, olayları abartmak, aşırı cömertlik.
En iyi anlaştığı burçlar: Koç ve Aslan.
Hiç anlaşamadığı burçlar: İkizler, Başak ve Balık.
İdeal meslekleri: Tercüman, yönetici, sporcu, düşünür, devlet memuru, kaşif, gazeteci.
Uğurlu günü: Perşembe.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 6-20 Nisan, 16 Mayıs, 14-17 Haziran, 22 Temmuz.
Aşkta zorlayıcı günler: 1 Temmuz, 30 Ağustos, 13-16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte hareketli günler: 1 Ocak, 18 Şubat, 21 Şubat, 6 Nisan, 24 Nisan, 16-24 Mayıs, 1 Temmuz, 16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 19 Nisan, 5 Mayıs, 19-28 Mayıs, 29 Ekim, 8-12 Kasım, 16 Kasım.

inanmıyodum haklıda çıktım bir kez daha
__________________
Click the image to open in full size.
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 11:54   #4
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Terazi (24 Eylül-23 Ekim)

Kişisel özellikleri: Çekici, nazik, zarif, diplomat, rahat
Yönetici gezegeni: Venüs
Rengi: Koyu mavi
İhtiyaç duyduğu özellik: Kendine güvenmek, özgür olmak
En büyük özlemi: Aşk, romantizm, sosyal uyum
İyi yönleri: Sosyal, cazibeli, nazik, diplomatik
Kötü yönleri: İnkar etmek
Anlaştığı burçlar: İkizler, Kova
Anlaşamadığı burçlar: Koç, Yengeç, Oğlak
İdeal meslekleri: Diplomat, güzellik uzmanı, berber, sosyal hizmetler görevlisi, sanatçı, yazar
Uğurlu günü: Cuma

bunlar bana uyuyo sadece
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 11:56   #5
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

paylaşım için teşekkürler ama koç burcunu bulamadım
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 11:56   #6
Dişi Kartal
 
Nefertiti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

AKREPLER'İN CAZİBESİ HEM İŞ, HEM DE AŞKTA AVANTAJ SAĞLAYACAK




Kolpa haber
__________________
geçti istemem gelmeni
yokluğunda buldum seni
bırak vehmimde gölgeni
gelme artık neye yarar...
Nefertiti Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 12:01   #7
Optik bArikAtı
 
uMuT TaCiRi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
YAY
YAYLAR'IN AŞK VE PARADA YILLARCA EKTİKLERİNİ BİÇME ZAMANI GELDİ

İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak İyimser ve özgürlükçü Yaylar, 2008'de iş yerinde hareketli günler yaşayacak. Birbiri üstüne alacakları teklifler, akıllarını karıştıracak.

Ufkunuzun genişleyeceği, yeni düşünce kavramları ile farklı boyuta geçeceğiniz bir yıla hazırlanın. Bu yıl maddi gelirlerinizi en yüksek düzeye çıkaracaksınız. Yıllarca size yetecek maddesel varlığa kavuşabilirsiniz. Bu yıl yeni fikirlere her zamankinden daha yoğun şekilde eğileceksiniz. Geçmişte ektiklerinizin karşılığını yeni yılda, hem para hem aşkta fazlasıyla alacaksınız.

Başarı size sürpriz olacak

Bu yıl yeni fikirler ve yeni işler ilginizi çekecek. Aklınıza gelmeyen konularda başarı kazanmanız mümkün. 2008'de önemli bir proje üstünde çalışacaksınız. İş yaşamınızda radikal kararlar alacaksınız. 1 Ocak-18 Şubat günlerinde önemli gelişmelere sahne olacak işler yapacaksınız. Kişisel becerilerinizi ortaya koyacaksınız. 21 Şubat'tan bir hafta sonrası da önemli iş bağlantılarının yapılacağı dönem olacak. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerinde, işinizle ilgili önemli kararlar almaya kalkışmayın. 16- 24 Mayıs arasında ortaklarınızdan alacağınız kararlarla kendinize yeni fırsatlar yaratacaksınız.

1 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında da kariyerinizde önemli değişimler olacak. Farklı bir şirkete başlayabilir, ofisinizi başka bir şehre kaydırabilirsiniz. 29 Ekim-12 Kasım döneminde çıkmayı planlayacağınız tatil ise bol kazançlı yeni bir iş teklifini kaçırmanıza neden olabilir. 8-16 Kasım arasında, işteki önemsiz aksamalar ve organizasyon bozuklukları canınızı sıkabilir. Ayrıca arkadaşlarınızla ortak yapacağınız işler gündeme gelecek. 27 Kasım-11 Aralık tarihleri yeni başlangıçlar yapmak için uygun bir dönem.

Öfkenize hakim olmanız şart

Bu yıl düşüncelerinizle başbaşa kalacak ve geçmişi irdeleyeceksiniz. Eski olayların sizi yıpratmasına artık izin vermeyeceksiniz. 7 Ocak, 7 Şubat ve 21 Şubat günlerinde gergin olabilirsiniz. Öfkenize hakim olduğunuz sürece sağlığınız bir sorun yaratmayacak.

Duygusallık yıpratabilir

Yeni yılda ayak ve bileklerinizi korumalı ve bacaklarınızı bol bol hareket ettirmelisiniz. Varislere ve damar sorunlarına dikkat etmelisiniz. Soğuk ve tuzlu su kompresleri size iyi gelecektir. Uzun süre ayakta kalmamalı ve sizi dinlendiren hafif sporları tercih etmelisiniz. Yaz aylarında sağlığınız biraz daha hassaslaşacak. Duygularınızı denetim altında tutmalısınız. Sonbahar aylarında duygusal bakımından kendinizi yıpranmış hissedebilirsiniz. Bu dönemde müzik sizin en iyi ilacınız olacak. Geliştireceğiniz hobilerle kendinizi rahatlatmayı kısa sürede öğreneceksiniz.

İş çevrenizden biri kalbinizi çalabilir!

Yay kadını için aşk: Kolay kolay aşık olmayan Yay burcu kadınları için 2008, duygu karmaşalarının ön plana çıkacağı bir yıl olacak. 7 Ocak-7 Mart döneminde ilginç bir eskiye dönüş dönemi başlayacak. Eski sevgilinizle yeniden biraraya gelme planları yapabilirsiniz. İş çevrenizde de uzun süredir görüşmediğiniz biriyle yakınlaşabilirsiniz. Uzun zamandan beri tanıdığınız ama sadece arkadaş olarak yaklaştığınız kişiyle aranızda önlenmesi imkansız bir çekim yaşanacak. Süregelen bir beraberliğiniz varsa; partnerinizle aranızdaki sorunları gidereceksiniz. Sonbahara doğru aşk konusunda radikal kararlar alacaksınız. Bu dönemlerde, uzun süredir birlikte olduğunuz kişiyi aniden yaşamınızdan çıkarabilirsiniz. 27 Kasım-11 Aralık arasında karşılaşacağınız özel bir kişi ise sizi bir anda evliliğe sürükleyebilir.

Eski sevgiliniz yine sizinle olmak istiyor

Yay erkeği için aşk: Neşeli ve yaşamla barışık tavırlarınız ile özgürlük tutkunuz, yeni yılda da size ilginç gelişmeler yaşatacak. 6-20 Nisan döneminde iş çevrenizde iyi bir konumda olan ve sizden yaşça büyük bir kişiden etkileneceksiniz. Etkilendiğiniz bu kişi daha sonra yaşamınızda büyük bir yer kaplayacak. Yılın ikinci yarısında duygusal anlamda taleplerinizin yüksek olduğu bir dönem içine gireceksiniz. 16 Mayıs-17 Haziran arasında, eski sevgiliniz sizinle yeniden biraraya gelmek isteyecek. Bu dönem aşkın hayatınızda merkez haline geldiği bir zaman dilimi olacak. 1 Temmuz-16 Eylül döneminde, partnerinizi hayatınızdan çıkarma kararı alabilirsiniz. 10-18 Ekim tarihleri ise eski aşklarınızdan biriyle karşılaşacağınız ve onunla yeniden başlamayı düşüneceğiniz bir dönem olabilir.

Yay (23 Kasım-22 Aralık)

Kişisel özellikleri: İdealist, neşeli, bilgiye meraklı, lafını esirgemeyen.
Yönetici gezegeni: Jüpiter.
Rengi: Açık mavi.
İhtiyaç duyduğu özellik: Detaylara dikkat etmek.
İyi yönleri: Cömertlik, dürüstlük, hayata geniş açıdan bakmak.
Kötü yönleri: Fazla iyimserlik, olayları abartmak, aşırı cömertlik.
En iyi anlaştığı burçlar: Koç ve Aslan.
Hiç anlaşamadığı burçlar: İkizler, Başak ve Balık.
İdeal meslekleri: Tercüman, yönetici, sporcu, düşünür, devlet memuru, kaşif, gazeteci.
Uğurlu günü: Perşembe.

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 6-20 Nisan, 16 Mayıs, 14-17 Haziran, 22 Temmuz.
Aşkta zorlayıcı günler: 1 Temmuz, 30 Ağustos, 13-16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte hareketli günler: 1 Ocak, 18 Şubat, 21 Şubat, 6 Nisan, 24 Nisan, 16-24 Mayıs, 1 Temmuz, 16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 19 Nisan, 5 Mayıs, 19-28 Mayıs, 29 Ekim, 8-12 Kasım, 16 Kasım.

Yay Ünlüleri

Sertab Erener, Azra Akın, İbrahim Kutluay, Walt Disney, Mark Twain, Jane Fonda, Zeki Müren, Winston Churchill, Gustave Flaubert, Edith Piaf, Merve İldeniz, Tülin Şahin, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Gülşen Bubikoğlu.
Bakalım 2007 berbat 2008 bizim olsun pek baatıl inancım yok ama olsun =)
uMuT TaCiRi Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 12:01   #8
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

KOÇLAR'A İŞTE VE AŞKTA MUTLULUK SİNYALLERİ VAR

İnatçı ve ısrarcı Koçlar 2008'de iş hayatlarında verdikleri emeğin karşılığını alacak. Gönül ilişkilerinde de şansları çok açık olacak.

Hareketli, gayretli ve sabırsız Koçlar'ı bu yıl kariyer ve yükseliş bekliyor. Şöhret ve övgü onlar için önemli olacak. Mesleki başarıları her şeyden önde gelecek. Kendilerine diğer yıllara göre daha fazla güvenecekler. İşlerini değiştirmek isteyen Koçlar'a bu yıl çok fazla seçenek sunulacak.

Duygusal konularda ise mayıs ayında ilginç gelişmeler yaşayacaklar. Koçlar'ın aşk cephesinde de önemli gelişmeler görülecek. Eski sevgililerle biraraya gelmeleri söz konusu olacak. Yüreğinin sesini dinleyen Koçlar mutluluğu bulacak.

Ödül alma zamanı

Bu yıl, çalışmalarınız karşılığında ödülleri almanızın zamanı! İşinizde yükselmeniz, üst pozisyonlara geçmeniz ve kariyer yolunda attığınız adımları lehinize çevirmek sizin elinizde. 1-15 Ocak arasında yeni projelere karşı açık olmanıza rağmen planlarınızı uygulamakta zorlanacaksınız. Mesleki eğitimlerinizi değerlendireceksiniz.

1 Ocak ile 18 Şubat döneminde; çabalarınız yoğunlaşacak ve kendinizi önemli bazı ekip çalışmaları içinde bulacaksınız. 21 Mart'a kadar olan süreçte ise olumlu ortak projelere imza atacaksınız. Değerinizin anlaşılması için çaba gösterecek, çalışma şartları konusunda haklarınızı savunacaksınız. 6-20 Nisan arasında; önemli iş görüşmeleri yapacaksınız.

Temmuz ve ağustos aylarında ise ortağınız tarafından hayal kırıklığına uğratılabilirsiniz. Yılın son yarısına doğru geçmişte yaşadığınız sorunlarla yeniden uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Bu dönemde iş yaşamızda olağanüstü yoğunluk olacak. Prim ve ikramiye gibi ödüller gündeme gelebilir.

Sindirim sistemine dikkat

Bu yıl sağlığınıza özen gösterirken, dinlenme konusuna azami dikkat edin. Özellikle, uyku konusuna hassasiyet göstermelisiniz. Sindirim sisteminiz duyarlı olacağı için yiyeceklerinize dikkat etmelisiniz. Diş sağlığınız için kalsiyum almalısınız. Yılın ilk ayında, günlük yaşamınızın detayları arasında kaybolmamaya çalışın. Ruh sağlığınıza özen gösterin.

İnatçılıktan uzak durun

Çıkar ilişkisi içinde olduğunuz çevreler sizi aşırı zorlayarak, istemdışı stresler içine sokabilir. Karakter yapınıza ters düşse de, inatçı ısrarcılıklardan uzak durmalısınız. 21 Mart'tan sonra vücudunuzun formunu korumaya çalışın. Ağustos ya da ekim aylarında basit bir sağlık sorunu nedeniyle, doktor kontrolünden geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Yıldırım aşkınız karşınıza çıkacak

Koç kadını için aşk: 7 Ocak-7 Mart arasında düşlediğiniz bir aşkın başlangıcını yapabilirsiniz. Eski bir sevgilinizle barışma olasılığınız güçlü. 8-23 Ocak arasında kısıtlayıcı bir aşk ilişkisi gündeme gelecek. Yoğun çalışma temponuz bu aşkın ilerlemesini güçleştirecek.

Mesleki tutkularınız aşkın önüne geçecek. 18-26 Ocak döneminde, bir iş arkadaşınızla duygusal yakınlaşma olacak. Gizli beraberliklerden uzak durmanız gerekiyorsa da, bazı duygular sizi içgüdüsel olarak esir alacak. 7-21 Mart tarihlerinde, 'yıldırım aşkı' olarak da adlandırabileceğiniz yeni bir aşk karşınıza çıkacak. Evli veya bekar olmanız fark etmeyecek; romantik duygularınız tavan yapacak!

Sorunlu ilişkiler her an bitebilir

Koç erkeği için aşk: 15 Mart- 23 Mart arasında partnerinizle yaşadığınız anlaşmazlıklar, dikkatinizin başkalarına yönelmesini sağlayacak. 6-20 Nisan arası çekiciliğiniz üzerinizde olacak. 5-19 Mayıs döneminde duygularınız güçlenecek, tutkular ön plana çıkacak. 16-24 Mayıs'ta, partnerinizle sosyal ortamlara gireceksiniz. 3-17 Haziran arasında, romantik yaklaşımlar içinde olacaksınız.

1 Temmuz- 1 Eylül döneminde; yeni bir ilişkinin eşiğinde olabilirsiniz. 16 Ağustos civarında çıkacağınız seyahatler yeni bir aşkın habercisi olabilir. 13 Eylül-3 Ekim arasında uzun vadeli beraberlikler için adımlar atarken, mevcut ilişkinizde sorun yaşayabilirsiniz. 2008'in son haftasında partnerinize karşı 'sığınmacı' davranışlar içine girmek durumunda kalabilirsiniz.

Koç (21 Mart-20 Nisan)

Kişisel özellikleri: Canlı, hevesli, aklına eseni yapan, çabuk düşünen, hazır cevap.
Yönetici gezegeni: Mars
Rengi: Kırmızı
İhtiyaç duyduğu özellik: Dikkatli olmak
İyi yönleri: Fiziksel güç, enerjik olmak, cesaret, dürüstlük, kendine güven, özgürlük merakı.
Kötü yönleri: Telaşlı, agresif, tedbirsiz.
En iyi anlaştığı burçlar: Aslan-Yay
İdeal meslekleri: Asker, operatör, mühendis, makinist, profesyonel sporcu, kaşif.

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 6 Nisan-20 Nisan, 3 Haziran-22 Haziran, 15 Temmuz- 16 Eylül.
Aşkta zor günler: 8 Ocak-23 Ocak, 15 Mart-23 Mart, 1 Temmuz-1 Eylül
İşte keyifli günler: 16 Nisan-24 Nisan, 27 Temmuz- 31 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 1 Ocak-22 Ocak, 7 Mart-21 Mart.

Koç ünlüleri

Marlon Brando, Ömer Şerif, Fatih Sultan Mehmet, Zeki Alasya, Sakıp Sabancı, Kadir İnanır, Nurgül Yeşilçay, Deniz Akkaya, Hüner Coşkuner, Kayahan.

BOĞALAR'A EN BÜYÜK DESTEĞİ EŞLERİ VERİYOR

Boğalar, yeni yılda evrenin bolluğuyla ödüllenecek. İş hayatında Boğalar'ın karşılarına önemli fırsatlar çıkacak, en büyük desteği de eşlerinden görecekler.

Boğalar arkadaşlık ve dostluk konularında çok sadıktırlar. Bu yıl ufuklarını genişletecek ve eski dostlarını sadakat testinden geçirecekler. Öğrenecekleri ve öğretecekleri çok şeyleri olan Boğalar'ın evrensel öğreticilikleri de bu yıl artıyor. Kısaca 2008 kadın-erkek tüm Boğalar için olağanüstü fırsatlarla dolu bir yıl olacak.

İşte yükselme var

7 Ocak-7 Mart döneminde iş hayatınızda yükselme olacak. Bir transfer yaşanabilir. 8-23 Ocak tarihleri arasında çocuklarınız ve sosyal yaşamınızla ilgili harcamalar olacak. Ayrıca partneriniz de gelirlerinizi artırmak için size destek verecek. Şubat döneminde, her türlü alışverişi ertelemenizde yarar var. Sonradan kullanmayacağınız eşyalara yatırım yapıp, kendinizi zora sokmaktan kılpayı kurtulacaksınız.

Masrafları azaltın

26 Mayıs-18 Haziran döneminde eski alacak ve borçlarınızla ilgilenmelisiniz. 14-22 Haziran arasında ise; eşiniz veya kadın yakınlarınıza maddi destek vermek zorunda kalabilirsiniz. Yakınlarınızdan gelecek maddi yardımlara da hazır olmalısınız. 16 Temmuz-16 Eylül tarihlerinde; bol kazançlı bir dönem sizi bekliyor. 27 Kasım-11 Aralık arasında hesapta olmayan ödemeler karşısında bulanmamak için dikkatli olmalısınız. Bu tarihlerde kredi talepleriniz reddedilebilir.

Uykunuza dikkat!

2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli bir değişim görülmüyor. Yıl boyunca kendinizi çok rahat hissedeceksiniz. İlk günlerinde sağlığınız size problem yaratmayacak. 14-22 Haziran tarihlerinde duygusal yoğunluğunuz fazla olacak. İç dünyanıza yönelecek ve sorunlarınızla baş başa kalmak isteyeceksiniz.

1 Temmuz-1 Eylül arası dönemde kendinize olabildiğince iyi bakmalısınız. Uyku ve beslenme düzeninize dikkat etmelisiniz. Hormonal rahatsızlıklar ve ayaklarınızla ilgili problemler ortaya çıkarsa, hemen doktorunuza başvurmalısınız. 8-16 Aralık tarihlerinde doğayla iç içe olmak ve meditasyon size iyi gelecek. Ormanlık alanlarda yürüyüş yapmalısınız.

Fırsatları kaçırmayın!

Yeni yılda Boğalar'a önemli evrensel tekliflerde bulunulacak. Bu tekliflere 'hayır' demek mümkün olmayacak! Finansal konularda da hayalleri gerçekleşecek. Varlıklı bir döneme giren Boğalar, eski dostlarını da sadakat testinden geçirecek.

Eski sevgiliyle yeni aşk ikilemi olacak

Boğa kadını için aşk: Bu yıl arkadaşlık ilşkilerinizde dengeli olmak zorundasınız. Aşk ve dostluk kavramlarını karıştırmamalısınız. Seçimlerinizde her zamankinden daha dikkatli davranmalısınız. Engellerin sizi etkilemesine izin vermemelisiniz. 1-15 Ocak tarihlerinde yalnızlık duygusu içinde yeni bir aşka kapılma olasılığınız var. Eski ve yeni şartlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Karşınıza çıkacak ve sizi mutlu edecek yeni biri kafanızı karıştıracak. Eski sevgilinizle yeni aşkınız arasında kalabilirsiniz. Evliyseniz, ilişkinizi güçlendirmeyi deneyin. Çünkü bu dönemde beraberliğiniz ciddi bir aşama geçirecek. 30 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde çıkacağınız seyahatte karşılaşacağınız kişilerden etkileneceksiniz.

Kalbi boş olanlar için tutkulu bir yıl

Boğa erkeği için aşk: Yeni yılın 21Ocak-21 Mart dönemindeki seminer ve eğitim toplantılarında; yaşantınızın en büyük aşkına rastlayabilirsiniz. Bu günleri iyi kullanmalısınız. Yalnızsanız arkadaşlarınızın desteği ile bir ilişki içinde olacaksınız. Beraberliğiniz varsa; 16-24 Nisan tarihlerinde aranızda kavga çıkmasını istemiyorsanız, birlikte sosyal aktivitelere katılmalısınız. Partneriniz mayıs ayında sürpriz bir evlilik kararı ile karşınıza çıkabilir. Haziranda hayatla ilgili isteklerinizi yeniden gözden geçireceksiniz.

29 Ekim-12 Kasım döneminde eşinizle ilgili duygularınız ve kızgınlıklarınız ön plana çıkacak. Yapacağınız konuşmalar her ikiniz için de yapıcı olacak. 16 Kasım'dan sonra eşiniz veya partnerinizle aranızdaki buzların çözüldüğünü göreceksiniz. Kalbi boş olanlar için tutku ve aşk dolu bir dönem olacak. 16 Aralık'tan sonra aşkınızın yara almasına izin vermeyeceksiniz.

Boğa (21 Nisan-21 Mayıs)

Kişisel özellikleri: Pratik, sabırlı, sebatlı, verimli.
Yönetici gezegeni: Venüs
Rengi: Pembe, mavi
İhtiyaç duyduğu özellik: Esnek olmak.
İyi yönleri: Sabır, sadakat, dayanıklılık, istikrar, düzenli, iyi huylu ve uyumlu olmak.
Kötü yönleri: Sertlik, inatçılık, aşırı sahiplenmek, maddiyatçılık.
En iyi anlaştığı burçlar: Başak-Oğlak
Hiç anlaşamadığı burçlar: Aslan-Akrep-Kova
İdeal meslekleri: İnşaatçı, çiftçi, bankacı, devlet memuru, sanayici, mimar, muhasebeci.

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 8-23 Ocak, 21Ocak-21 Mart, 15-23 Mart, 29Ekim, 12-16 Kasım.
Aşkta zorlayıcı günler: 15-18-21 Ocak, 6-20 Nisan, 16-24 Nisan, 13-21 Temmuz, 30 Ağustos.
İşte hareketli günler: 7 Ocak, 7 Mart, 28 Ocak, 28 Şubat, 26 Mayıs, 18 Haziran.
İşte zorlayıcı günler: 14-22 Haziran, 16 Temmuz, 16 Eylül, 27 Kasım, 11 Aralık.

Boğa ünlüleri

Demet Akalın, Nükhet Duru, Şebnem Dönmez, Ferda Anıl Yarkın, Cem Yılmaz, Ece Erken, Okan Bayülgen, Özcan Deniz, Alişan, Nehir Erdoğan, Barbra Streisand, Evita Peron...

BU YIL İKİZLER İÇİN EĞLENCELİ VE KEYİFLİ OLACAK

Çok yönlü İkizler burcunun üyelerini varlıklı ve keyifli bir yıl bekliyor. İşlerini yenileyebilir, mutlu bir evlilik yapabilir, eğlenceye doyabilirler. Sağlıkları da yerinde.

Yeni yılla birlikte İkizler'in maddi olanaklarını genişliyor. İşinizi yenileyebilir, varlıklı bir evlilik yapabilirsiniz. Olgunluk dönemi yaşayacaksınız. Maddi kazançlarınız birçok farklı konularla beslenecek. Ayrıca çok eğleneceli bir yıl geçireceksiniz. Bu yıl ailenizle daha çok ilgilenmelisiniz. Evinizdeki bazı köklü değişimler sizi meşgul edecek.

Kariyerde değişim var

Bu sene romantik aşk ilişkileriniz de artacak. Eşiniz ve sevgilinizle ortak geleceğinizi şekillendireceksiniz. Yalnız olanlar için gerçek aşk kapıda bekliyor. Bu yıl kariyerinizde değişimler görünürken, iş nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. İş veriminizi yükseltmeye yönelik araştırmacı çabalar içinde olacaksınız. 2-22 Ocak tarihleri arasında hedeflerinize konsantre olacaksınız. Bilgilerinizi yaratıcılığınızla birleştirerek, rekabet koşulları yayaratacaksınız. Mükemmel projeler ortaya koyacaksınız. 21 Mart'tan itibaren beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Olumlu atılımlar gündeme gelecek.

16-24 Nisan arası hata yapabileceğiniz işler içinde olabilirsiniz. 14-22 Haziran'da ise kendinizi tartışmaların içinde bulabilirsiniz. 16 Aralık'tan sonra, yeni mülk arayışları içinde olacaksınız. 8-16 Kasım süresi içinde, partnerinizle kafanızı dinleyebileceğiniz sakin yerlerde bulunacaksınız. Eğer yalnızsanız, yeni aşk ilişkisi için uygun bir dönem değil. 8-16 Aralık arasında maddi konular yüzünden partnerinizle sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Hoşgörünüzü kullanarak bu dönemi atlatmak sizin elinizde.

Sağlığınız yerinde

2008 yılı içinde herhangi bir sağlık sorununuz olmayacak. Yaz aylarında ise motivasyonunuzu güçlü tutmalısınız. 19 Ocak-25 Temmuz döneminde, beslenme rejimlerinize dikkat ederken, spor aktivitelerinizi aksatmamalısınız.

Yaz aylarında, sezgilerinizin yoğunluğu ile ruhsal olarak dinginliğe ulaştığınızı göreceksiniz. 30 Ağustos-13 Temmuz arası; bel ve bacaklarınıza dikkat edin. 29 Ekim'den sonra, yeni bir sağlık kürüne başlamalısınız. Özgüveninizi arttırıcı düşünceleri kendinize empoze etmelisiniz. Pozitif düşüncelere ağırlık vererek kendinizi zinde tutmalısınız.

Nisan ayında sürpriz bir aşk kapınızda!

İkizler kadını için aşk: 1-22 Ocak'ta partnerinizle ortak kararlar alacaksınız. Romantizme kapılarak, uzun vadeli sözler vermemelisiniz. 18-26 Ocak günlerinde aşk uyumunuz artarken, gireceğiniz sosyal çevrelerde sempati toplayacaksınız. 15-21 Mart sürecinde, kalbi boş olanlar için kritik bir dönem.

Zorlayıcı aşk koşulları sizi bekliyor. 6-20 Nisan arası; günlük yaşamınızda sık rastlaştığınız bir kişi ile sürpriz bir aşk gelişmesi yaşayabilirsiniz. Fakat, bu ilişki size yeni sorunlar da yaratabilir. 5-19 Mayıs arasında, sevgilinizle baş başa kalabileceğiniz ortamlar yaratmaya çalışarak, mutluluğunuzun tadını çıkarmalısınız. Eğer kalbiniz boşsa, evren sürpriz bir karşılaşma için kozmik etkilerini harekete geçirecektir. Ağır ilerleyen ilişkiniz varsa, giderek yerine oturacaktır.

Bir arkadaşlığınız ilişkiye dönecek

İkizler erkeği için aşk: İkizler erkekleri aşk yaşantıları ile daima soru işaretleri yaratırlar. Kendileri dahil hiç kimse onların ne yapacağı konusunda fikir yürütemez. Yaşamları boyunca çevrelerini sorgulamaktan vazgeçmeyen bu erkekler için önümüzdeki yıl duygusal karmaşalar söz konusu olabilir. 7-21 Mart döneminde, sevgiliniz veya eşinizle birlikte bir yolculuğa çıkabilir, sizin için unutulamayacak bir seyahat yapabilirsiniz.

16-24 Mayıs günlerinde, partnerinizin ailevi problemleri nedeniyle huzurunuz kaçarken, yoğun karmaşık günler yaşayacaksınız. 3-17 Haziran döneminde, çekiciliğiniz artarken, bir arkadaşlık ilişkiniz aşka dönüşecektir. Fakat, bu ilişkinin uzun vadede size zarar vereceğini düşünerek, adımlarınızı çok dikkatli atmalısınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında; hayal kırıklığı yaşayacağınız anlar geçirebilirsiniz.

İkizler (22 Mayıs-21 Haziran)

Kişisel özellikleri: Uyumlu, çok yönlü, hareket halinde olan, huzursuz, elde etmeye meraklı.
Yönetici gezegeni: Merkür.
Rengi: Sarı.
İhtiyaç duyduğu özelliği: İletişim.
İyi yönleri: İletişim konusunda yeteneklidir. Çabuk düşünür ve parlak fikirler üretir, çabuk da öğrenir.
Kötü yönleri: Dedikoducudur, kırıcıdır, yüzeyseldir, yanlış bilgi verir.
En iyi anlaştığı burçlar: Terazi-Kova.
Hiç anlaşamadığı burçlar: Başak-Yay-Balık.
İdeal meslekleri: Muhabir, öğretmen, borsa simsarı, avukat, yazar.
Uğurlu günü: Çarşamba.

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 1-22 Ocak, 18-26 Ocak, 7-21 Mart, 5-19 Mayıs.
Aşkta zorlayacak günler: 15-21 Mart, 6-20 Nisan, 16-24 Mayıs, 1 Temmuz- 1 Eylül, 8-16 Kasım,
İşte hareketli günler: 1-22 Ocak, 8-23 Ocak, 21 Mart, 8-16 Kasım.
İşte sizi zorlayacak günler: 18-26 0cak, 16-24 Nisan, 14-22 Haziran, 8-16 Kasım.

İkizler ünlüleri

Şebnem Özinal, Kenan Doğulu, Nilüfer, Bülent Ersoy, Suat Suna, Kerem Alışık, Tansu Çiller, Çetin Altan, George Bush, Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tony Curtis, Che Guavera...

YENGEÇLER İÇİN HEM İŞ HEM DE AŞKTA RADİKAL DEĞİŞİMLER OLACAK

2008 Yengeç burcu için aşkla dolu bir yıl gibi görünüyor. Çok mutlu bir evlilik söz konusu. Kariyerlerinde radikal değişimler yaşanacak. Sağlıkları yerinde olacak.

Bu yıl Yengeçler'n aşk yılı olacak. Karşıt evinize geçecek olan Plütondan güçlü etkiler alacaksınız. Yaşamınızda meydana gelecek değişimler, çevrenizdekileri şaşırtacak. Sürpriz evlilikler gündeme gelebilir, radikal değişimler olabilir. 2008 aşk yıldızının parladığı olağanüstü bir yıl olacak! Size mutluluk veren ve bir ömür sürecek evlilik yapabilirsiniz. Yıl boyunca, tüm olumlu gelişmeler sizi bulacak, eski hayatınızı geride bırakacaksınız. Bu yıl kan bağı olduğunuz kişilerle ilişkilerinize daha radikal yaklaşacaksınız.

2008'de kararlılık ve rekabetin yoğun yaşanacağı günler geçireceksiniz. İşinizde uzmanlaşırken, radikal kararlar alacaksınız. 8-23 Ocak döneminde, ortaklarınızla aranızda sorunlar çıkabilir. 21 Ocak-21 Mart tarihlerinde, uluslararası bağlantılar kuracağınız iş pozisyonları yaratabilirsiniz.

Ufkunuz genişleyecek

6 Şubat-21 Mart günlerinde, yolculuklara bağlı bir tanıtım sizi ön plana çıkartacak. 15-23 Mart arasında, yoğun toplantılı iş ilişkileri içinde olacaksınız. 14-22 Haziran'da iş hayatınızda biraz durgunlaşacaksınız. 10-18 Ekim tarihlerinde yeni bir işe başlangıç yapabilir, yarım kalmış bazı işleri yeniden ele alabilirsiniz.

29 Ekim-12 Kasım döneminde katılacağınız davetlerde, önemli kişilerle tanışacaksınız. Bu sizin, iş alanınızın ve ufkunuzun genişlemesine neden olacak. Bu dönemde, sosyal çevreniz kalabalıklaşacak, kendinizi bu ortamda yeni bir ilişkinin eşiğinde bulacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık; mutluluk verici tabloların oluştuğu bir dönem. 8-16 Aralık'ta iş görüşmelerinizle ilgili çok dikkatli olmalısınız. Bu dönemde, tüm masraflarınızı kısarak, beklemede kalmalısınız.

Sinirlerinize dikkat edin

2008 yılında sağlığınızla ilgili herhangi bir sorun yaşamasanız da, küçük ayrıntılara önem vermelisiniz. 1-22 Ocak döneminde tıbbı kontrollerinizi yaptırmalısınız. 7 Mart-6 Şubat arasında küçük sağlık sorunlarınızı basit müdahaleler ile çözeceksiniz. 6 Nisan-14 Haziran döneminde; gündelik yaşam yoğunluğundan dolayı sinirlerinizde bozulma olabilir. Kendinizi dinlenmeye almalısınız. 16 Eylül sonrasında yeni bir egzersiz programına başlayacaksınız. Havadar ortamlarda bulunmaya dikkat edin.

Hayatınızın aşkı karşınıza çıkacak

Yengeç kadını için aşk: Sevgi dolu, şefkatli ve bir o kadar ihtiraslı Yengeç kadınları için 2008; sağlam beraberliklerin yılı olacak. Partnerlerine kalplerini açmakta çok zorlaran bu kadınlar, güçlü sezgileriyle ideal eşlerini bu yıl bulacaklar. Aldatmaktan ve aldatılmaktan nefret eden Yengeç kadınları, aradıkları aşkla yeni yılda karşılaşacak. 7 0cak-7 Mart arasında; partnerinizle aranızda olan sorunları çözerek, mutlu bir ruh hali içine gireceksiniz.

21 Mart-6 Nisan arasında; eşinizin bazı sorunları nedeniyle iş yeri değişimi olabilir ve bu yüzden ayrılıklar yaşayabilirsiniz. 6-20 Nisan arasında, yeni aşklar; kalbi boş olanlar için yıpratıcı olabilir. Bu konuda dikkatli olun. 24 Nisan-5 Haziran döneminde ise yavaş gelişen bir ilişki içinde olabilirsiniz. Aşk hayatınızı gözden geçirmek için kendinize fırsatlar yaratın.

Yeni bir ilişki ve evlilik yaşanacak

Yengeç erkeği için aşk: Eğer kalbiniz boş ise, sizi çok iyi anlayacak bir partner ile bu yıl karşılacaksınız. Yalnızlar ise büyük olasılıkla evlenecek. Eğer ikinci evliliğiniz gündemde ise, bu konuda ciddi adımlar atacaksınız. 14-22 Haziran günlerinde duygusal gelgitlerin arasında kalmak istemiyorsanız, romantik hislerinize mantığınızla gem vurmalısınız.

3-17 Temmuz'da aşkınıza ve sevdiğiniz kişiye gereken önemi göstermeyerek onu üzücü tavırlar içinde olabilirsiniz. 21 Temmuz'dan sonra tartışma ortamını ilişkinizden uzak tutmalısınız. Bu dönem muhteşem günler sizi bekliyor. Bazı değişimlere hazır olmalısınız. Yolunda gitmeyen evlilikler ve beraberlikler biterken, süregelen ilişkilerde evlilik gündeme gelecek. 30 Ağustos-3 Eylül'de yakın aile ilişkilerinize yöneleceğiniz için partnerinizi ihmal edebilirsiniz.

Yengeç (23 Haziran-22 Temmuz)

Kişisel özellikleri: Kurnaz, sezgi sahibi, duygularıyla hareket eden.
Yönetici gezegeni: Ay
Rengi: Mor
İhtiyaç duyduğu özellik: Hislerini kontrol etme özelliği.
En büyük özlemi: Mutlu bir ev ve aile hayatı.
İyi yönleri: Duyarlı, ince düşünceli, dirençli, terbiye etmeye eğilimli.
Kötü yönleri: Aşırı duygusal.
Anlaştığı burçlar: Akrep-Balık
Hiç anlaşamadığı burçlar: Koç-Terazi-Oğlak.
İdeal meslekleri: Arkeolog, bahçıvan, lokantacı, içki imalatçısı, içki satıcısı, denizle ilgili her tür meslek
Uğurlu günü: Pazartesi.

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 7 Ocak-7 Mart, 8-23 Ocak, 5 Haziran-26 Ağustos, 29 Ekim-12 Kasım.
Aşkta zorlayıcı günler: 21 Mart-6 Nisan, 7-20 Nisan, 24 Nisan-5 Haziran, 14-22 Haziran, 3-17 Temmuz, 13-21 Temmuz.
İşte hareketli günler: 21 Ocak-21 Mart, 6 Şubat-21 Mart, 15-23 Mart, 29 Ekim-12 Kasım.
İşte zorlayıcı günler: 8-23 Ocak, 14-22 Haziran, 13-21 Temmuz, 10-18 Ekim, 8-16 Aralık.

Yengeç ünlüleri

Türkan Şoray, Reha Muhtar, Sezen Aksu, Aşkın Nur Yengi, Harun Kolçak, Müjde Ar, Sylvester Stallone, Tom Cruise, Bedrettin Dalan, Lady Diana, Kenan Evren, Mireille Mathieu, Nathalie Wood.

ASLANLAR BU YIL ROMANTİZMİN ZİRVESİNE ÇIKACAK

Karizmatik ve ihtişamlı Aslanlar, 2008'de arzu ettikleri istikrara kavuşacak. Aşk hayatlarında değişimler yaşanacak, mutluluk onlara yakın olacak.

Yeni yıl size sağlık ve form getirirken, dikkat çekici bir güzellik üzerinizde olacak. Romantik bir yıl sizi bekliyor. Finans konularında kararlı ve sağlam hareket edeceksiniz. Mülk edinme konusunda akılcı davranacaksınız. Geleceğiniz garanti altına almanın ötesinde artık kariyerinizin karşılığını almak isteyeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin önemli ve size statü kazandıracak kişiler olmasına önem vereceksiniz.

Yeni projeler olacak

Tecrübelerinizin birikiminden oluşan yaratıcı düşünceler, iş hayatınızda yeni projelerin gündeme gelmesine neden olacak. 19 Ocak-6 Şubat, birikimlerinizi kullanabileceğiniz ve onlardan faydalanırken yeni projeleri ortaya çıkartabileceğiniz günler. 7-21 Mart tarihleri, çok fazla verim alabileceğiniz işleri zevkle yapacak, bunları daha da ileri götüreceksiniz. 6-20 Nisan arasında; uluslararası ilişkiler içinde yeni aktivitelerde bulunacaksınız.

Bu gelişmeler size yeni gelir kaynakları yaratacak. 19 Nisan-28 Mayıs döneminde henüz net planları yapılamayan sohbet niteliğinde proje hazırlıklarınız olacak. 14-22 Haziran'da ise netleştirdiğiniz bu konu üzerine işbirliği teklifleri vereceksiniz. 16 Temmuz- 16 Eylül'de iş ve kariyer alanındaki değişimler için hazırlık yapacaksınız.

Enerjiniz çok olumlu

Yılın son ayları sizin için çabalarınızın karşılığını almaya başlayacağınız günler olacaktır. Bazı işleriniz planladığınız gibi sonuçlanacak ve bununla bağlantılı olarak yeni işleriniz ortaya çıkacaktır. 2008 yılında sağlığınızla ilgili önemli sorun yaratacak etkenler yok. Enerjinizin olumlu etkilerini yıl boyunca hissedeceksiniz. 21 Ocak-21 Mart tarihleri arasında kronik bir rahatsızlığınız için iyileşme yolunda adımlar atılacak.

7-21 Mart günlerinde sakin ortamlara doğru gitmelisiniz. Diş sağlığınıza önem verin. 6-20 Nisan arasında metabolizmanızın tembellik etmesine izin vermeyin. Mayısta, sindirim sisteminiz için gerekli beslenme koşullarını sağlayın. Özellikle, karbonhidratlı yiyeceklerden uzak kalın. 30 Ağustos-13 Eylül'de; kendinizi yormayadan spor çalışmaları yapmaya gayret edin. 8-16 Aralık arasında ise, kendinizle baş başa kalacak, kendi sesinizi dinleyecek yerlerde bulunmaya özen gösterin.

Değişim içindesiniz

16-24 Mayıs günlerinde, yakın çevrenizde rastlayacağınız bir kişi ile duygusal bir ilişkinin başlangıcına adım atabilirsiniz. 15 Haziran-26 Ağustos tarihleri, yaşantınızda yapacağınız bazı değişiklikleri gündeme getirecek. Romantik temellerde atılacak olan bu değişim, sizi motive edecek olaylara sahne olacaktır.

Ani evlilik teklifine kendinizi hazırlayın

Aslan kadını için aşk: Siz Aslan kadınları son derece sadık, cömert ve yüce gönüllü olmanıza rağmen, evlilikte her zaman şanslı sayılmazsınız. Hatta ilişkileriniz tuhaf bir şekilde biter. Yaşamınızda, çoğu kez çocuklarınızla sorunlarınız olur ve bu da evliliğinizin gölgelenmesine neden olabilir. Gençlik yıllarınızda acemi aşkların avcısıyken, yaşınız ilerledikçe olgun aşkların görkemli yaratıcısı olur ve yalnız bir yaşamı asla düşünemezsiniz. Farklı aşkların kahramanı olmaya eğilimlisiniz.

18-26 Ocak dönemi içinde, bir seyahat sırasında evlilik teklifi alabilirsiniz. Sosyal çevrelerde ilginç karşılaşmalar söz konusu. Aşk potansiyeliniz artıyor. 6 Şubat-6 Nisan günlerinde, partnerinizle birlikte önemli kararlar alacaksınız. 20 Nisan-16 Mayıs arasında yapacağınız yeni bir tanışma sizin için hiç de uygun olmayabilir.

Sizi mutlu edecek bir aşk görünüyor

Aslan erkeği için aşk: Yeni yılda sevme ve sevilme ihtiyacınız çok yoğun. 14-22 Haziran arasında; içsel sorunlarınızı başkalarıyla paylaşmak yerine kendi kendinizle tartışacaksınız. Aşk ile ilgili düşüncelerinizde eleştirisel konular ön plana çıkacak. Yine bu dönemde, şimdiye kadar yüzleşemediğiniz ve cesaret edemediğiniz aşk itiraflarınız olabilir.

3-17 Temmuz'da size değer veren kişileri görmezlikten gelmeniz ise yarar getirmeyebilir. Mutluluğu yakalamanıza neden olacak aşka hazırlıklı olmalısınız. 13-21 Temmuz arasında partnerinizin yapacağı küçük sürprizler sizi keyiflendirecektir. Bu sürprizler enerjinizi arttıracak. 16 Temmuz-16 Ağustos'ta ani bir evlilik veya ani bir ayrılık yaşayabilirsiniz. Uç noktalarda yaşanacak olaylara karşı temkinli olmalısınız. 8-16 Kasım tarihlerinde sosyalliğiniz ön planda olacak.

Aslan (23 Temmuz-22 Ağustos)

Kişisel özellikleri: Kendini açıklayabilen, enerjik, etkileyici, yoğun duygulara sahip, sebatkâr.
Yönetici gezegeni: Güneş.
Rengi: Turuncu.
İhtiyaç duyduğu özellik: Alçak gönüllülük.
En büyük özlemi: Eğlence, sevinç, önder olmak.
İyi yönleri: Lider ruhlu, kendine güven, cömert, yaratıcı, eğlenceli.
Kötü yönleri: Kibirli, gururlu,
İyi anlaştığı burçlar: Koç-Yay
Hiç anlaşamadığı burçlar: Boğa-Akrep-Kova.
İdeal meslekleri: Müdür, sosyal organizatör, kahya, sanatçı, aktör.
Uğurlu günü: Pazar.

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 15 Haziran-26 Ağustos, 13-21 Temmuz, 16 Ağustos.
Aşkta zorlayıcı günler: 6 Şubat-6 Nisan, 20 Nisan-16 Mayıs, 14-22 Haziran, 8-16 Kasım, 27 Kasım- 11 Aralık, 8-16 Aralık.
İşte hareketli günler: 19 Ocak-6 Şubat, 7-21 Mart, 6-20 Nisan, 15 Kasım, 19 Aralık.
İşte zorlayıcı günler: 19 Nisan-28 Mayıs, 14-22 Haziran, 16 Temmuz-16 Eylül.

Aslan ünlüleri

Zuhal Olcay, Bendeniz, Gönül Yazar, Hakan Altun, Şenay Akay, Deniz Akkaya, Uğur Mumcu, Fidel Castro, Robert De Niro, Bill Clinton, Jaqueline Onassis, Mick Jagger, Madonna, Ahu Tuğba.

BAŞAKLAR'IN İŞ HAYATINDA BAŞARI BAŞROLDE OLACAK!

Zeki ve zor beğenen Başak burcu insanları yeni yılda mutlu sürprizler yaşayacak. Evren önümüzdeki günlerde onlara muhteşem bir beraberlik ve ruh eşini bulma şansı tanıyacak..

2008 yılı sizin için mutlu sürprizlerle dolu olacak. Fırtınalı kararlar alacaksınız. Evli olanlar çocuk sahibi olabilir. Bu yıl muhteşem bir beraberliğe hazır olmalısınız. Yalnızsanız ve aşk arıyorsanız; işte size dopdolu bir yıl! Ruh eşinizin bir yerlerde sizi beklediğini görecek ve gözlerinize inanamayacaksınız. Son yıllarda kan bağınızın olduğu kişilerle bazı sürtüşmeler yaşamıştınız. Bu yıl dargınlıklara son vermek için elinize birçok fırsat geçecek. İlişkilerinize farklı bir boyut getireceksiniz. Evren sizin her türlü yardımlaşmanızı destekliyor. Sorumluluk duygunuzun ağır basması sizi yoracak ama siz bu sorunlarla başa çıkacaksınız. Bu yıl tüm ilişkilerinizde uyumlu olmaya özellikle dikkat edeceksiniz. Beraberliğinizdeki uyumu bu yıl yakalayacaksınız.
Yeni projeler var

Oldukça başarılı günlerin eşiğindesiniz. Yaratıcı yeteneklerinizi kullanarak, atılımları birer birer gerçekleştireceksiniz. 7 Ocak-21 Şubat arasında eskiye yönelik işler gündeme gelecek. Geçmişte kalan bazı kişilerle yeni projeler ortaya çıkabilir. 7-21 Mart döneminde, kafanızda olup da gerçekleşmeyen işler için, beklenmedik tekliflere hazır olmalısınız. Bu doğrultuda iş değişiklikleri bile gündeme gelebilir. 23 Mart-16 Nisan tarihlerinde; istemediğiniz işlerle karşı karşıya kalmak motivasyonunuzu negatif etkileyecek. Bu durum; performansınız üzerinde olumsuz etki yaratacak. 16-24 Mayıs'ta iş hayatınızdaki kişilerle birlikte sosyal aktivitilerde bulunacaksınız. 1 Temmuz-1 Eylül arasında, iş değişiklikleri olumlu yönde gerçekleşebilir. Bu konuda sevineceğiniz olaylarla karşılaşabilirsiniz. Gerçekleşen bu değişimler maddi yönden tatmin edici olacak. Eylül sonlarında, sözlerinize dikkat etmeli, sarf edeceğiniz her kelimenin önemine haiz olmalısınız. Yıl sonunda, bir yakınınıza maddi açıdan destek vermeniz gereken şartlar ortaya çıkabilir.

Belinize dikkat edin

2008'de sağlığınıza daha fazla önem vermelisiniz. Çevreye karşı olan sorumluluklarınız sizi fazlasıyla meşgul ederken, kendinize ayıracak zamanınız daralacak. Bu nedenle vitamin ve kalsiyum desteği almalısınız. Yılın ilk 3 ayında beslenme ve egzersiz programları uygulamak, organizmanızı güçlendirecek. İlkbahar aylarında fiziksel hassasiyetiniz artabilir. Bel bölgenizi incitmemeye çalışın. Yaz aylarında el ve ayaklarınıza özen gösterirken, fiziki yapınızı destekleyen her türlü egzersizi yapmalısınız.

Yeni bir sevgili ile hayatınız değişecek

Başak kadını için aşk: 8-23 Ocak arasında karşınıza çıkacak bir partner adayına hazırlıklı olun. Bu beraberlik sizin için çok önemli olacak. 18-26 Ocak arasında, partnerinizle gerçekleştiremediğiniz fırsatları yaşama geçireceksiniz. 7-21 Mart döneminde o kişiyle olan uyumunuz artarken, birlikte sosyal aktivitelere katılacaksınız. Bazı Başaklar için ayrılık kararları gündeme gelecek. 15-23 Mart tarihlerinde, partnerinizle aranızda maddiyata bağlı sürtüşmeler meydana gelecek. Bu konuda, olabildiğince soğukkanlı davranarak olayı yatıştırmak sizin elinizde. 6-20 Nisan arası, yeni ilişkilerden kaçının. 19 Nisan-28 Mayıs arasında, gerçekleri görmezlikten gelerek olayları akışına bırakacaksınız. Mantığınızı elden bırakmayın.

Kalbi boş olanlar kararsızlık çekecek

Başak erkeği için aşk: 2008 sizi hayalinizdeki beraberliğe yakınlaştırabilir. 4-22 Haziran tarihleri arasında partnerinizle birlikte gelecek için alacağınız kararların sağlıklı olması; birlikteliğinizin temellerinin sağlam olduğunu size kanıtlayacak. 13-21 Temmuz döneminde, kalpleri boş olanlar için kararsız günler yaşanacak. Uygun tercihleri yapmak için seçenekleri ince mantık süzgecinizden geçirerek doğru kişiyi seçmek elinizde. 21 Temmuz-30 Ağustos arasında; partnerinizle aranızda beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu konuda çevreden gelecek etkilere karşı uyanık olun. 13 Eylül-8 Kasım'da yeni tanışacağınız kişi yaşamınıza renk getirecek, hayata daha fazla bağlanacaksınız. 27 Kasım-11 Aralık döneminde ise hayatınızda oluşacak yenilikler; partnerinizle ortak paydalarınızı artırcak.

Kariyerde yükselme var

Kendilerine yeten ve mantık ile duygu arasında karmaşa içine düşmeyen Başak burcu insanları, yeni yılda aşkı mantık süzgecinden geçirecek. Seçici ve eleştirel tutumlarıyla iş hayatında parmakla gösterilen bu insanlar, kariyerlerine yeni başarılar ekleyecek. Üst düzey yöneticiler için 2008 pek çok açıdan parlak bir sene olacak.

Başak (23 Ağustos-23 Eylül)

Kişisel özellikleri: Zeki, kurnaz, müşkülpesent, eleştiren, soyuttan çok somut şeylere inanan.
Yönetici gezegeni: Merkür
Rengi: Gri veya lacivert
İhtiyaç duyduğu özellik: Geniş bakış açısı
En büyük özlemi: Yararlı ve üretken olmak
İyi yönleri: Zeki, analiz edebilen, detaylarla uğraşan kişiliklerdir.
Kötü yönleri: Kırıcı eleştiriler
Anlaştığı burçlar: Boğa-Oğlak
Anlaşamadığı burçlar: İkizler, Yay, Balık
İdeal meslekleri: Öğretmen, psikolog, istatistikçi, muhasebeci
Uğurlu günü: Çarşamba

Önemli günler

Aşkta hareketli günler: 18-26 Ocak, 14-22 Haziran, 13 Eylül-8 Kasım, 27 Kasım-11Aralık
Aşkta sizi zorlayan günler: 8-23 Ocak, 7-21 Mart, 15-23 Mart, 6-20 Nisan, 13-21 Temmuz, 1 Temmuz- 1 Eylül
İşte hareketli günler: 7-21 Mart, 16-24 Mayıs, 17 Haziran
İşte sizi zorlayan günler: 7 Ocak, 21 Şubat, 23 Mart

Başak ünlüleri

Hande Ataizi, Gülben Ergen, Uğur Dündar, Gamze Özçelik, Michael Jackson, Vitali Hakko, Peter Sellers, Ray Charles, Ingrid Bergman, Agatha Christie, Greta Garbo, Leo Tolstoy, Sophia Loren, Hale Soygazi, Müjdat Gezen, Cüneyt Arkın, Burak Kut.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 12:07   #9
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

teşekkürler jasmin
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 31-12-2007, 13:27   #10
Bir Kulaç Daha Atsam Karadayım
 
holocoust1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

BALIK
BALIKLAR'IN YAŞAM KALİTESİ YÜKSELİP VARLIKLI DOSTLARININ SAYISI ARTACAK


Romatik ve alıngan Balıklar, dostluk kapılarının ardına kadar açılacağı bir yıla giriyor. Yaşam kaliteleri yükselecek ve sosyal bağlantıları prestijli bir boyut kazanacak..

2008 size dostluk kapılarını açacak ve tüm olanaklarını sunacak. Karizmatik bir çevre sizi bekliyor. Amaçlarınıza uygun kişilerle tanışacaksınız. Yaşam kaliteniz yükselecek. Size şaşırtıcı gelecek teklifler karşısında bocalamalar yaşayabilirsiniz. Kendinizi yeni hayatınıza kanalize edeceksiniz.

Önemli kapılar açılacak

Bu yıl sosyal konumunuzun kariyerinizi etkilemesi sizi yukarılara taşıyacak. Yeni çevrelere girecek ve yeni dostlarınız sayesinde önemli kapıların açıldığını göreceksiniz. Sosyal bağlantılarınız ve becerileriniz hareket kazanacak. Yaşam kaliteniz hızla yükselecek. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız da destek verecek. 7 Ocak-7 Şubat tarihlerinde size fayda sağlayacak kişilerle tanışacaksınız. Bu dönem ilişkilerinizi gözden geçirmek için çok uygun olacak. 7 Mart-21 Mart döneminde beklentilerinizin çok yüksek olması nedeniyle yavaş ve temkinli hareket etmelisiniz. 14-22 Haziran günlerinde işle ilgili herhangi bir girişimden kaçınmalısınız. Birlikte çalıştığınız kişilerden gelebilecek sorunlara hazırlıklı olmalısınız.

Köklü değişimler olacak

1 Temmuz-16 Eylül arasında; işyerinizde köklü değişimler söz konusu. Bazı arkadaşlarınız işten ayrılabilir. 13-21 Temmuz döneminde bir arkadaşınızın desteği ile önemli bir iş başarısı sizi bekliyor. Gayrimenkul ve maddi ilişkilerinizle ilgili yazılı anlaşmalar yapabilirsiniz. Yine bu dönemde partnerinizle paylaşımlarınızın artacak.

Geçmişi fazla büyütmeyin

Yeni yılda sağlığınızı etkileyecek kişisel fobilerinizden kurtulacaksınız. 1-15 Ocak tarihlerinde takıntılarınız yüzünden bunalıma girmek istemiyorsanız; geçmişi gözünüzde fazla büyütmeyin. Mart ayında zihinsel bir yorgunluk yaşayabilirsiniz. Doktor kontrolünde vitamin desteği almanız gerekebilir. Sakin olup, uzun yürüyüşlere çıkarak hem zihninizi hem de vücudunuzu zinde kılabilirsiniz.

Bekarlara ciddi bir ilişki görünüyor

Balık kadını için aşk: 2008'de aşk hayatınız ciddiyet kazanıyor. Evli olanlara uyum içinde bir beraberlik söz konusu. Bekarlar için de ciddi ilişkiler var. Bazılarınız yeni bir aşka kavuşacak ve yeni bir beraberliğin temellerini atacak. Yılın ilk günlerinde, eski sevgiliniz veya eşinizle yeniden biraraya gelme olasılığınız var. Düşlerinizin gerçekleşmesi olasılığı sizi heyecanlandıracak. Birçok olayın başlangıcı; bu ilişkilerinize bağlı gelişecek. Ocak ayında yanılgılar ve anlaşmazlıklar söz konusu. Yalnızsanız; 7-21 Mart tarihleri arasında aşk kapınızı çalabilir. Yaşam standardı yüksek ilişkiler için fırsat kollayacaksınız. 15-23 Mart döneminde eşinizle aranızdaki sorunları tartışmak zorunda kalabilirsiniz. Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi; çözümlenmesi gereken olaylara zemin hazırlayacak.

Romantik ilişkiler için uygun dönem

Balık erkeği için aşk: Ocak ve şubat aylarında kalbinizi aşka kapatıp, yakınlarınızın sorunlarına çözüm aramak için koşturacaksınız. 19 Nisan-28 Mayıs tarihlerinde ise; gönül ilişkilerine dair hayatınızı etkileyebilecek önemli kararlar almaktan sakınmalısınız. Bu dönemde etrafınızdaki varlıklı kişilerden biri sizinle tatlı tatlı flört edecek. Onun size yaklaşımı gururunuzu okşayacak. 14-22 Haziran döneminde yeni bir ilişkiye başlamaktan kaçınmalısınız. 1 Temmuz-1 Eylül tarihleri arasında ise romantik ilişkiler ön planda olacak. Siz aşka her zaman çok önem veren bir kişi olduğunuz için bu dönemde duygularınız yoğunlaşacak. Evliyseniz; 30 Ağustos-13 Eylül döneminde eşinizin işi veya sağlığıyla ilgili problem çıkabilir. Bekarlar ise yılın son aylarında kendisinden yaşça büyük biriyle evlenebilir.

Yalnız kalmayı tercih edecekler

Sezgi güçlerinin yüksekliği sayesinde zaman zaman duygusal çalkantılar yaşayan Balıklar, 1 Temmuz-16 Eylül tarihleri arasında hayata analizci bir gözle bakacak. Düş güçlerinin yoğunluğu ileyüksek enerji potansiyelleri; hareketli bir dönem geçirmelerine zemin hazırlayacak. Kendilerini fazla yormadıkları müddetçe sağlıklarıyla ilgili bir problem yaşamayacaklar. Yaz aylarında yoğun iş tempolarını yavaşlatıp, kendilerini kampa çekecekler. 16 Ağustos'tan sonra genel birsağlık kontrolünden geçmeleri gerekebilir. 2008'in son aylarına doğru da sosyallikten ellerini eteklerini çekip, kendileriyle başbaşa kalmak isteyebilirler.

Balık (20 Şubat-20 Mart)

Kişisel özellikleri: Düşünceli, duyarlı, sezgi sahibi olmak, düş gücüyle duygularına kapılmak
Yönetici gezegeni: Neptün
Rengi: Yeşil
İhtiyaç duyduğu özellik: Fikirlerini düzene sokmak
En büyük özlemi: Hislerini ifade edebilmek
İyi yönleri: Manevi açıdan güçlü olmak, duyarlılık, sadakat, ince düşünceli olmak, fedakarlık, iyi niyet
Kötü yönleri: Hayalperest, sessiz, çekingen, ruh hali değişken
En iyi anlaştığı burçlar: Yengeç-Akrep
Hiç anlaşamadığı burçlar: İkizler-Başak-Yay
İdeal meslekleri: Ressam, yazar, aktör, şair, denizci
Uğurlu günü: Perşembe

Önemli Günler

Aşkta hareketli günler: 7-21 Mart, 1 Temmuz-1 Eylül
Aşkta zorlayıcı günler: 15-23 Mart, 19 Nisan-28 Mayıs, 14-22 Haziran, 30 Ağustos, 13 Eylül
İşte hareketli günler: 22 Nisan, 18 Mayıs, 13-21 Temmuz
İşte zorlayıcı günler: 7 Ocak-7 Şubat, 7-21 Mart, 14-22 Haziran

Balık Ünlüleri

Seray Sever, Aydan Şener, Beyazıt Öztürk, Kutsi, Sibel Turnagöl, Ferhan Şensoy, Füsun Önal, Işın Karaca, Vivaldi, Marlon Brando, Ursula Andress, Elizabeth Taylor, Frederic Chopin, Ornella Mutti, Suna Yıldızoğlu, Salvador Dali



beyazıt ıle aynı burc olmak harıka seray sever ıse balık burcunun yuz karası tskler
__________________
bitmesin dertler s...me kadar
beşiktaşlıyız ölene kadar
sen de olmazsan bu dünyada
sevilecek ne var.
Click the image to open in full size.
holocoust1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/burclar/48155-iste-burclarin-2008-yorumlari/
Mesaj Yazan For Type Tarih
Burlar [Arşiv] - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. This thread Refback 28-02-2008 18:23

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 03:11 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580