Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/)
-   Burçlar (http://besiktasforum.net/forum/burclar/)
-   -   Aslan (http://besiktasforum.net/forum/burclar/11049-aslan/)

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:38

Uyum Tablosu..!!!
 
Bazen insanlarla gözgöze geldiğinizde midenize ağrılar girer. bu gibi hisleri biliyorsunuz.Diğer insanlar soğuk davranırken neden size bu tarz şeyler oluyor. İnsanlarla çabucak iletişim içine girebildiğinizi farketmelisiniz. Yükselen burcunuzu bulun sonra arkadaşlarınızın çevrenizdekilerin ve herkesin. sonra aşağıdaki açıklamaları okuyun. Ayrıca ilişkinizi anlamak için aşk uyumunu da gözden geçirin.

Koç 5

Boğa 4

İkizler 3

Yengeç 2

Aslan 1

Başak 2

Terazi 3

Akrep 4

Yay 5

Oğlak 6

Kova 7

Balık 6

Yukardaki çizelgedeki titreşimsel numaralar burçlar arasındaki uyumu gösterir. Koç'la başlayıp Balık'la biten 12 burç vardır. Bu çizelge iyi yada kötü, doğru yada yalnış gibi şeyleri ölçmez sadece burçların potansiyel uyumlarını ve uyumsuzluklarını gösterir.

1. Titreşim :
Bu titreşim iki burcun aynı olmasıdır. genellikle karşılıklı anlayış ve empati vardır. negatif tarafları yüksektir. 1. titreşim birleşme. olarak da bilinir.

2. Titreşim :
Bu ilişkide potansiyel vardır. Burçlardan biri diğerine karşı her zaman toleranslıdır. Aralarında karmik bir bağ vardır. 2. titreşim semi-sextile. olarakta bilinir.

3 Titreşim :
Bu ilişki arkadaşlık ve alçakgönüllülük üzerine kuruludur. Aranızda uzun surecek kuvvetli bir bağ vardır. 3. titreşim sextile.olarakta bilinir.

4. Titreşim :
Bu ilişkide sürtüşmeler olacaktır. Karşılıklı anlayış ortaya çıkan sürtüşmeleri önlemek için gereklidir. 4. titreşim kare.olarakta bilinir.

5. Titreşim :
Bu ilişkide büyük bir saygı ve anlayış vardır. Birbirinizi anlayacak ve aynı motivleri paylaşacaksınız. 5. titreşim trine olarakta bilinir.

6. Titreşim :
bu ilişkide karmik bir çekim kuvveti vardır.Birbirinizi memnun etme isteği içinde olacaksınız. Bu ilişkide bir dengesizlik olacaktır. 6. titreşim quincunx (or inconjunct). olarak bilinir.

7. Titreşim :
Bu burç sizin burcunuzun zıttıdır. Bu ilişki ya harika olacaktır yada hiçbirşey. Herşey iyi olduğunda bu süper olur ama kötü olursa ondan daha kötüsü yoktur. 7. titreşim opposition olarakta bilinir.

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:39

Uyum Analizi..!!!
 
Aslan ve Koç

Bu, hayat dolu, canlı bir ilişki olacaktır. İkinizde enerji dolu, cesaretli, hevesli ateş burçlarısınız ve birbirinizi çok iyi anlarsınız. Aslan sevgilinizin de dünyaya bakış açısı sizin gibidir.

Bu ilişki, heyecanlı, hareketli, tutkulu, gürültülü, göz alıcı, eğlenceli ve canlı olacaktır. İkinizde çabuk öfkelendiğiniz için sık sık kavga edebilirsiniz. Belki de barışmak çok zevkli olduğu içindir, kavga etmeyi de diğer şeyler kadar çok seversiniz. İkinizde tutkulusunuz, bir araya geldiğiniz zaman sanki gökte şimşekler çakar. Yaptığınız işleri canı gönülden hevesle yaparsınız yada hiç yapmazsınız.

Koç oldukça hırslıdır, Aslan ise şartlar onu zorlamadıkça kılını bile kıpırdatmaz. Siz Aslan olarak her şeyin kendiliğinden oluşmasını beklersiniz. Buna layık olduğunuza inanırsınız. Sizin bu tutumunuza yol açan çok gelişmiş olan egonuzdur. Koç'un egosu sizinki kadar güçlü değildir ve size çok şaşırır. Sizin gibi isteklerinin evren tarafından mucize eseri gerçekleşeceğine değil çok çabalayarak gerçekleşeceğine inanır.

Koç için oyunun nasıl oynandığı değil, sadece kazanmak önemlidir. Kazanmak için her yolu denerken rakiplerine hiç acımaz. Sizin ise kazanmak için neden fazla çaba göstermediğinizi içten içe merak eder. Bu ilişkinizde dikkat etmeniz gereken bir noktadır.

Koç'un cesaretine ve her türlü zorluğa göğüs gererek yeni atılımlar yapmasını takdir edersiniz. Kafasına koyup da başaramayacağı hiç bir şey yoktur, aynı şekilde yakınındakileri de motive etme yeteneğine sahiptir.

İkinizde detaylar ve günlük işlerle ilgilenmediğiniz için bu konularda yardıma ihtiyacınız vardır. Koç insanı, sizin yaratıcılığınızı, cömertliğinizi, insan ilişkilerinizi, ev davetlerinde iyi bir ev sahibi, partilerde ise aranan kişi olmanızı çok beğenir. Koç oldukça uyanıktır ve daha çocukken anne-babasını parmağında oynatmaya başlar. Hayatının devamında da sevgilisine istediğini yaptırmak onun için zor olmayacaktır.

Yatakta ki Koç hem vahşi hem de tatlı yumuşaktır. İkinizde farklı sebeplerden birbirinizin tek aşkı olmak istersiniz. Koç için her şeyde birinci olmak önemlidir, ikinci olmaya tahammülü yoktur. Sizin ise birinci olmak gururunuzu okşar, tacınızı kimseye vermek istemezsiniz.

sakın eski sevgililerinizden Koç'a bahsetmeyin. Sizin başkaları tarafından (bir zamanlarda olsa) kazanılmış olmanızı hazmedemez. Siz eski aşklarınızdan bahsederek övünmek isteyebilirsiniz ama bu ateşle oynamak olacaktır. Saçma olsa bile sizi kullanılmış gibi görebilir. Aşkınızın saf, daha önce hissetmediğiniz gibi olmasını ister.

Bu beraberlik on üzerinden on eder.

Aslan ve Boğa

Aslan ve Boğa bir araya gelebilir mi? Belki de! Bu ilişkinin yürümesi için çok çaba göstermelisiniz, bazı yönlerden benzeseniz de aslında çok farklısınız.

İkinizinde seçkin zevkleri vardır. İyi restoranlar, hediyeler, mücevherler, kaliteli şaraplar ve her çeşit lüks çok hoşunuza gider. Doğuştan hakkınız olduğuna inandığınız bu zevkler için para harcamaktan çekinmezsiniz.

Boğa para için çalışırken, Aslan daha çok gösteriş amaçlı çalışır. Boğa ancak sağlam bir banka hesabı edindikten sonra lüks harcamalarını yaparken, Aslan elindekini son kuruşuna kadar harcar. Boğa bu şekilde yaşayamaz. Hatta, siz kendinizi finansal olarak garantilemedikçe sizinle evlenmeyi düşünmez bile. Boğa sizin hayal edemeyeceğiniz kadar pratik, sağduyuludur ve geleceğini mutlaka garanti altına alır.

Boğa insanı sizin gibi ilgi çekmeye meraklı değilse de, sevgi dolu sözlere ve şefkate ihtiyacı vardır. Boğa'nın sevilmeye ihtiyacı vardır, sizin ise hayran olunmaya, farklı ihtiyaçlara ve farklı bakış açılarına sahipsiniz. Bu ilişkide ihtiyacınız olan şeyleri bulamayabilirsiniz. İlişkiniz ilerledikçe bu konulara hassasiyet göstermelisiniz.

Boğa ve Aslan seksten çok zevk alır ve onu yavaş yapılması gereken bir tören olarak görürler. Yatakta aynı hızda olduğunuz için birbirinize uygunsunuz. Boğa, hayatı duyuları ile algılar, yani izleyerek, dinleyerek ve hissederek. Sizin ne dediğinize konsantre olmuyordur, o duyduğuna değil hissettiğine inanır. Bazen Boğa'nın daha romantik ve duygusal olmasını arzu edebilirsiniz.

Siz ateş elementisiniz, Boğa ise toprak. Toprak ateşin tutkulu alevlerini söndürebilir. Toprak sevgiliniz Boğa'nın sizi eleştirirken yada dargınken pervasızca konuşacağına daha hassas ve ince olmasını arzu edersiniz. siz ise daha gerçekçi olmalısınız. Kral değilsiniz ve insanlar da sizin köleleriniz değil !

Bu ilişkide iki tarafında özveride bulunması gerekiyor. Hayattan ve birbirinizden beklentileriniz çok farklıdır. Duygularınız ve hayalleriniz hakkında konuşarak birbirinizi daha iyi anlamaya çalışın ve elinizden geleni yapın.

Aslan ve İkizler

İkizler tam size göredir !

Konuşkan hava burcu İkizler hayatınıza taze nefes getirecektir. Hava burçları ateş burcu Aslan'ın ateşini alevlendirir. Tabii ki İkizler'inde bazı kusurları vardır.

İkizler hiç durmadan yeni arkadaşlar edinmeye ve bunlarla flört etmeye bayılır. Kendine yeni bir sevgili arıyor zannetmeyin bu onun huyudur ve kötü bir niyeti yoktur. İkizler'in modern bir kafa yapısı vardır ve aslında flört ettiği kişilerle de arasında hiç bir şey yoktur. Siz ise İkizler'in eve gelmesini ve size hayranlık göstermesini beklersiniz. İkizler ise size her gün hayranlık gösterisi yapacak kadar sabırlı değildir. Buna rağmen keyifsiz olduğunuzda neyi ihmal ettiğini hemen anlayarak telafi edecektir.

İkizler değişken nitelik taşıdığı için şanslısınız. Oldukça uyumlu, esnek ve iletişimcidir. Duygusal olmayan akılcı İkizler size belli etmese de sürekli ilişkinizi analiz eder. En azından biriniz işler kötüle gittiği zaman bunu dile getirecektir. İkizler ilişkiniz hakkında konuşmak istediğinde sakın onu başınızdan savmayın. Bu, ona yapacağınız en yanlış hareket olacaktır. Konuşmaya ihtiyacı olduğu zaman onu dinlemelisiniz.

Yatakta her şey harika olacak. İkizlerin mizah duygusu gelişmiştir ve okuduğu binlerce kitaptan heyecanlı bölümler okumaya bayılır.

İkizler gerçek bir kitap kurdudur bu da sizin hoşunuza gider. Elleri çok beceriklidir. Bazen onun daha az konuşup sizi daha çok okşamasını isteyebilirsiniz. Aslan Zodyak'ın en iyi öğretmeni olduğu için onu istediğiniz şekilde yönlendirebilirsiniz. İkizler'in daha duygusal olmasını isteyebilirsiniz aslında oda kendine göre duygusaldır. Becerikli ve çok yönlü İkizler ile birlikteliğiniz çok renkli olacak ve ondan asla bıkmayacaksınız.

İkizler'in amacı uzaklara uçarak doğruyu aramaktır. Sakın onu sahiplenip kısıtlamaya kalkmayın, ilişkiniz sona erebilir. İnsanların hayattan beklentileri yaş ilerledikçe değişmektedir. İkizler'de eninde sonunda aşk, güvenlik ve çocuk isteyecektir. Rahatlayın, sizin çekiciliğiniz, hoşluğunuz ve hayatı dolu dolu yaşamanız İkizler'i yanınızda tutacaktır.

Aslan ve Yengeç

Aslan Yengeç'ten sonra gelen burçtur. Biribirinden sonra gelen burçlar birbirlerinin eksiklerini tamamlarlar. Yengeç ile tanıştığınız zaman sizin sahip olmak istediğiniz bazı özellikleri olduğunu fark edeceksiniz. Hayat hakkında bilmek istediğiniz bazı şeyleri onun bildiğini hissedebilirsiniz.

Yengeç bütün burçlar içinde en hassas ve ilgili burçtur. Sezgisi ile insanların duygularını kolayca anlayabilir. Su elementi olduğu için telepati duygusu vardır. Yengeç bu özelliğini sizi sakinleştirmek ve gerekli ilgiyi gösterebilmek için kullanacaktır.

Size aşık bir Yengeç harika bir deneyim olacaktır. Yengeç insanı sıcak, yumuşak ve içtendir. Size hükmetmeye çalışmayacaktır. Siz Aslan burcu olarak hayatı dolu dolu yaşarken, o bunu kendi beceremese bile sizin bu yaklaşımınıza hayran kalacaktır. Sizin cömertliğinizi ve stilinizi çok beğenir ama harcamalarınız onu çılgına çevirebilir. Yengeç tutumludur, ucuzluk zamanı alışverişini yapar ve mutlaka pazarlık eder. Üstelik para biriktirir. Bütün bunlar size yabancı kavramlardır. Bu farklılık ileride sorun yaratabilir. Para konusu çiftlerin en çok kavga ettiği konulardandır.

Yengeç burcunun ailesine ve evine olan düşkünlüğünü takdir edersiniz. Sizin sabahlara kadar ağlayan bir bebeğe sabrınız yoksa bile onunla oyun oynamak hoşunuza gider.

Yengeç insanı gibi iyi bir ahçı olmasanızda arada bir özel bir yemek yapıp hayranlık kazanmak istersiniz. Sorumluluk almadan ailenin bir parçası olmak çok hoşunuza gider. Abartmayı sevdiğinizden Yengeç burcunun emek verdiği (çocuk yetiştirmek, ev idaresi, yemek davetleri.. gibi ) şeyleri kendinize mal edip onu küstürebilirsiniz. Onun çabalarını küçümsemeyin bu, duygularını incitecektir.

Yengeç insanı sizin ateşli yapınıza ve güveninize sahip olmak ister. O sürekli endişe içindedir, siz onun gibi bir çok konuda endişe duymazsınız. Bu aranızda sorun yaratabilir. Yengeç burcu olaylara geç tepki gösterir. Aranızda önceden geçmiş bir anlaşmazlıkta hiç tepki vermemiş olan Yengeç bir ay sonra bu konudaki rahatsızlığını dile getirirse hiç şaşırmayın. Bu başta tuhaf gelsede onu tanıdıkça onun bu davranış biçimlerini anlamaya başlarsınız. Duyguları sık sık değişir ve geçmişe dönük olarak yaşar.

Onu rahatsız eden bir konu olduğu zaman, Yengeç içine kapanacak aynı konuyu kafasının içinde evire çevire düşünecektir. Huzursuzluğunun ve sinir bozukluğunun bir an önce geçmesi için onu kabuğundan çıkarıp konuşturmaya çalışın. En başta onu biraz yanlız bırakmalısınız, zaten ilk söyledikleri sizin duymayı istediğiniz şeyler olabilir. Daha derine inmelisiniz. Su elementi olmadığınız için olayı sezgilerinizle çözemezsiniz. Sizin tutumunuz önemli olacaktır. Onu eleştirmeden, neşelendirerek yardımcı olmalısınız. Ay tarafından yönetilen Yengeç aynı gel-gitler gibi sık sık değişir.Kendisi bile çoğu zaman bunun sebebini bilmez.

Yengeç insanı sevgilisine herkesten fazla güvenir. Onu derinden yaralayabilirsiniz. Kendisini tehdit altında hissettiği zaman ilişkinizi bitirecektir. Su elementi Aslan'ın ateşini söndürebilir. Yengeç kesinlikle zayıf ve yardıma muhtaç biri değildir. Onun duygusallığı sizi yanıltmasın.

Yengeç burcunun size ters gelen bir başka özelliği ise olaylar ve insanlarla yüzleşmemesidir. Siz bunu içten pazarlık olarak değerlendirsenizde bu aslında güveni kaybolmuş bir Yengeç insanının doğal davranış biçimidir. Böyle durumlarda konuyu siz açmalı ve onu cesaretlendirmelisiniz.

Sekste ise ne kadar heyecanlı bir sevgiliniz olduğunu fark edeceksiniz. Yengeç burcunun sonsuz ilgisi ve aşkı sizi çok mutlu edecektir. Yengeç size hayal edemeyeceğiniz kadar çok zaman ayıracaktır. Bunu içinden geldiği için yapacaktır. Onun derinliğine hayran olacaksınız. Yengeç insanına yeterli şefkati gösterirseniz siz kükreyen aslanı uysal bir kedi yavrusuna çevirecektir.

Yengeç burcu sanki tüm dünyaya bakmakla yükümlüdür ve hiç karşılık beklememektedir. Ona değer verin ve el üstünde tutun. Aslında birbirinizden zannettiğiniz kadar farklı değilsiniz.

Aslan ve Başak

Her zaman şık, zarif, temiz ve bakımlı Başakla gurur duyacaksınız. Başak dakik, detaycıdır ve işi eğlenceye tercih eder. Yaz sonu doğan Başak üretkendir. Doğa tarafından ekin biçmek, hasat yapmak için programlanmıştır. Hiç bir şey onu görevinden alıkoyamaz. Tiyatro biletleri, yeni açılan bir restoranda yemek, ormanda gezinti, boşuna uğraşmayın! Siz ise eğlence, oyun ve yaratıcılık için programlanmışsınız.

Aslan'ın yöneticisi olduğu 5. ev ile Başağın yönetici 6. evi okursanız ne kadar farklı olduklarını göreceksiniz. Başak sevgilinizi daha iyi anlayarak daha anlayışlı ve yumuşak olmalısınız. Sindirim sistemi çok hassas olan Başak burcuna çok nazik olun.

Yatakta önce onu rahatlatmalı, kafasının içini boşaltmalısınız. Bitmemiş raporlar, yıkanmamış bulaşıklar, kafasında yer kaplamasın. Yüksek IQ' sunun altında çok tutkulu, sizin okşamalarınızla yeniden doğacak bir sevgili vardır. Bu işi ise en iyi aşık bir Aslan becerir. Sizin yanınızda kendini güvende hissederse çekingenliği gidecek, tamamen açılacaktır.

Başak çok dürüsttür ve aynı şeyi sizden bekler. Toprak elementi olan Başak çok erotik ve seksidir ama bunu asla toplum içinde belli etmez. Soğuk ve ilgisiz görüntüsü sadece dış dünya içindir ve gerçekten öyle değildir.

Kartal gibi gözleri ile hiç bir kusuru kaçırmaz. Başak oldukça idealisttir. Her şeyi olduğu gibi değil ama olabilecek en iyi hali ile görmek ister. Başka burçlar Başağın eleştirici olduğunu söyleseler de o, sadece başkalarının gözünden kaçanları gördüğünü söyler.

Göz alıcı, seçkin, pırıl pırıl Başağın iyi niyetini istismar etmeyin. Gururunuz yüzünden ona kötü davranır ve emretmeye kalkarsanız başta size kibar davranacak, devam ettiğiniz zaman sizi aniden terk edecektir. Bu noktadan sonra Başak sizi değiştirmeyi beklemez ama sizin gururunuz kırılınca da tamiri zordur.

Aslında siz Başağa iyi gelirsiniz. Onu dışarı çıkarıp eğlendirirsiniz. Sizi bu yüzden de beğenmiştir.

Aslan düzensizdir, Başak ise bu konuda harikadır ve detaylara önem verir. Değişken burç olan Başak kolay adapte olabilir ve sizin liderliğinizi kabul edebilir. Onunla birlikte olduktan bir süre sonra daha önce onsuz nasıl yapabildiğinizi merak edersiniz.

Başak çok endişelidir, ona destek olmalısınız. Bu sandığınızdan daha kolay olacaktır.

Başağın size benzemeyen yönleri daha fazladır ama Başak sizin için iyidir. Toprak burcu olduğu için sağlam, pratik ve güvenilirdir. Sizin bu konulardaki eksiklerinizi tamamlar. Bu beraberliğe iyi bir şans verin.

Aslan ve Terazi

Bu ilişki çok canlı olacaktır. Yapılacak işler, ilginç sohbetler, kalabalık arkadaş gurupları ile dopdolu bir beraberlik yaşayacaksınız.

Hava elementi Terazi, ateş elementi Aslan'ın alevini parlatacaktır. Bu ilişkiye iyi demek yetersiz kalacaktır.

Terazi burcu fikir tartışmalarından zevk alır. Tartışmalarda sizinle aynı fikirde olmasını istersiniz ama Terazi her zaman karşı fikri savunacaktır. Terazi tartışırken bile kibarlığı elden bırakmaz. Hava burcu olduğu için her şeyi analiz etmeye çalışır. Tartışmada hangi tarafı tutacağına karar verememiş görünüyorsa sizin fikriniz doğru demektir. Adalet ve dengeyi temsil eden Terazi doğruyu seçmek için programlanmıştır. Zihin kapasitesi de her farklı durumu analiz edecek kapasitededir.

Terazi yanınızda iken karar vermek zor olacaktır. Karşıt fikirleri sürekli birbiri ile çelişir. Başkaları onun kararsızlığı ile alay etse de o her şeyin siyah ya da beyaz olmadığını, arada başka renkler olduğunun bilincindedir. Aslan olarak illa sizinle aynı fikirde olmasını istediğiniz zaman durup düşünmelisiniz. Kesinlikle pes ederek sizin tarafınıza geçmeyecektir. Onun hayattaki görevi her şeyi bütün tarafların bakış açısı ile analiz ederek tarafsız biçimde doğruyu bulmaktır.

Terazi sizin 11. arkadaşlık evinize düştüğünden onunla aynı zamanda iyi arkadaş olabilirsiniz. Hem sevgili hem arkadaş olabilen çiftlerin aşkları ömür boyu sürebilir. Sizin güneşiniz ise onun 3. evine yani iletişim, fikir alışverişleri ve her türlü aktivite evine düşmektedir. Onunla olan hayatınızın her anı meşgul ve koşuşturmaca ile geçecektir. Politika, iş, kültür ve dedikodu haberleri ile dolu olacaksınız.

Birbirinize hayransınız ve iyi anlaşıyorsunuz. Aranızdaki heyecan azalsa bile aranızdaki bağ hep kuvvetli olacaktır. Terazi yıllar geçse bile ona kur yapmanıza bayılacaktır.

Terazi seçkin ve zariftir. Aceleden nefret eder ve her zaman bakımlıdır. Onu hiç bir zaman pasaklı, pijamaları ile göremeyeceksiniz. Kadın Terazi sadece en iyi parfümü kullanacak, en kaliteli dantelle ipekli gecelikleri giyecektir. Terazi erkeği ise yatağa gelmeden tıraşını olacak, temiz duşunu alacak en kaliteli kokusunu sürecektir. Sizde aynı özeni göstermelisiniz.

İkinizde hükmetmeyi sever, kontrolü elinizde tutmak istersiniz ama bunu farklı şekilde ifade edersiniz. Terazi hoşluğu ve güzel gülümsemesi ile size her istediğini yaptırabilir. Siz onunla göz göze geldikten sonra zaten kendinizden geçmişsinizdir ! Sonuç hiçte kötü sayılmaz.

Aslan ve Akrep

Bu ilişki yoğun duygularla dolu tutkulu bir beraberlik olacaktır. İkinizde sabit burç olduğunuz için hiç bir konuda ödün veremezsiniz ve çıkan kavgada eşyalar havada uçmaya başlar. Aslan-Akrep çiftini izlerseniz, belki de arkasından gelen tutkulu sevişmeler yüzünden bu kadar şiddetli kavga ediyorlardır diye düşünebilirsiniz.

Aranızda bastırmaya çalıştığınız sürekli bir gerilim var. Bu yüzden ilişkinizde heyecan eksik olmayacaktır. İkinizde bu heyecanı seversiniz. Birlikteliğiniz güçlü bir enerji yaratacaktır.

Akrep, Aslan'dan daha gizemli ve derin duygulara sahiptir. Onun duygularını anlayamadınız zamanlar olacaktır. Akrep az konuşur ve kendinden pek bahsetmez. Kendinden bahsettiği zaman gücünü kaybedebileceğinden korkar.

Bu ilişkide sevgisini gösteren taraf siz olacaksınız. Güneş tarafından yönetilen Aslan, gülüşü ile buz dağlarını bile eritebilir. Akrep ise savaşçı Mars ve gizemli Pluto tarafından yönetilir. Bu yüzden duygularını açığa vurmaz ve masalsı bir gizeme sahiptir.

Akrep insanı sevdiği zaman tüm benliği ile sever. Siz bu ihtirası ancak tahmin edebilirsiniz. Sevdiklerine bakışları son derece yoğun ve büyülüdür. Akrebin gözleri ruhunun aynasıdır, tüm duygularını gözlerinden okuyabilirsiniz.

İkiniz hiç bir şeyi hafife almazsınız, özelliklede birbirinizi! İkinizde aynı derecede kıskanç ve sahiplenici olduğunuz için aranızda sorun olmayacaktır. Hayatınızı birleştirince Akrep size hayat boyu sadık kalacaktır. Siz ise aynı sadakati göstermekte zorlanabilirsiniz.

Para harcarken o kadar abartırsınız ki, Akrep sizin harcamalarınız karşısında dehşete düşecek ve ekonomik olmanız için size yalvaracaktır. Soylu Aslan ise kısıtlandığı zaman mutsuz olacaktır. Sonuçta su ateşi söndürecek ve Akrebin dediği olacaktır.

İkinizde güçlü ve baskın karakterlere sahip olduğunuz için bu ilişkide dikkatli olmalısınız. Biriniz gözden düşerse, etrafı gök gürültüleri ve yıldırımlar saracaktır. Birbirinizle yarışmak yerine farklılıklarınıza anlayış göstermeye çalışın. En büyük tehlikeyi iki tarafın inatçılığı oluşturacaktır. İkinizde sabit burç olduğunuz için esnek değilsiniz ve inatlaştığınız konularda takılıp kalabilirsiniz.

Çok güçlü bir ilişki olabilir, elinizden gelini yapmalısınız.

Aslan ve Yay

Yay ile tanışır tanışmaz onun sizin için yaratıldığını anlamışsınızdır. Hiç kimsenin yanında kendinizi bu kadar rahat hissetmemiştiniz. Yay sizin yıldız haritanızın gerçek aşk evinize yani 5. evinize düşmektedir.

İkinizde zeki ve aydınlık ateş burçlarısınız. Yaratıcı fikirlerle dolu, hevesli, maceracı, hayat dolu, cömert ve iyimsersiniz. Sıcaklığınız tüm çevrenizi ısıtır, sizin yakınınızda olmak her zaman eğlenceli ve heyecanlıdır.

Yay ile aranızda iyi bir iletişim vardır. Onunla derin konularda sohbet etmekten zevk alırsınız. Yay insanı hayat hakkında zor sorular sorarak sizi sıkıştırabilir. "Neden buradayız", "Ne olacağız" gibi sorularla üzerinize gelmesini kışkırtıcı bulursunuz. Siz Aslan burcu olarak insanlığın varoluş nedenini fazla sorgulamasanız da Yay'la olan bu sohbetleriniz sizin için zihin egzersizidir ve sizi eğlendirir.

Yay ile ortak zevklerinizden biri de seyahattir. Yay seyahat ederek yeni yerler keşfetmezse mutsuz olacaktır. Siz de seyahat ederek ufkunuzu genişletmek istersiniz.

Geceleri birlikteliğiniz yıldızlardan daha parlak olacaktır. Yatakta beraberliğiniz önce yumuşak ve oyuncu iken daha sonra tutkulu, güçlü, vahşi bir aşka dönüşecektir.

Siz ilişkinizi bir an önce resmileştirmek isteseniz de acele etmemelisiniz. Yay özgürlüğüne düşkündür, kısıtlanmaya gelemez. Onu serbest bırakırsanız bir süre sonra koşarak size geri gelecektir.

Yay'ın hoşlanmadığınız özelliği onun fazla açık sözlü oluşudur. Siz eleştirilmekten nefret eder ve hep övülmek istersiniz.

İkinizde pratik değilsiniz. Bu yüzden gerçekçi bir yaklaşımla ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayacağınızı belirlemelisiniz. İkinizde para kazanacağınızdan eminsiniz ve bir şekilde bunu başarırsınız. Siz sabit burçsunuz, dolayısı ile bir engelle karşılaştığınız zaman hemen üstesinden gelemezsiniz. Yay ise değişken burç olduğu için daha esnektir, bir engelle karşılaştığınız zaman ne yapılacağını bilir.

Aslan çok gururludur, Yay ise gururunun esiri olmaz ve olaylara özgürce objektif yaklaşabilir. Yay'ın rahatlığı hoşunuza gidecektir. Siz her hangi bir konuda diretseniz de Yay'ın sayesinde gururunuz kırılmadan vazgeçebilirsiniz. Aslan kendi kendini gururu ve inadı yüzünden bir köşeye sıkıştırdığı zaman Yay onu bu durumdan kurtarabilir. Sırf bu yüzden bile Yay'ı çok seveceksiniz.

Yay ile muhteşem bir hayatınız olabilir. Zaten çok fazla olmayan farklılıklarınıza anlayış gösterin. İkiniz içinde eğlenceli ve her açıdan mükemmel bir beraberlik olacaktır.

Aslan ve Oğlak

Burada cömert ve aristokrat Aslan ile hırslı ve işkolik Oğlak burçlarının birlikteliği söz konusu. Bu ikili mutluluğu bulabilir mi? Mümkün ama ikinizin de elinizden geleni yapmanız koşulu ile.

İkinizde göz alıcı davetlerden hoşlanırsınız ve birlikte arkadaş çevrenizi ve sosyal hayatınızı genişletirsiniz. Siz Oğlak sevgiliniz kadar başarı peşinde koşmazsınız ve onun işi yüzünden ayrı geçirdiğiniz zamanlar hoşunuza gitmez. Gene de onun kazancı sayesinde sahip olduğunuz hayat tarzından memnunsunuzdur.

Oğlak burcu, Satürn tarafından yönetilir, tedbirlidir ve hayatı çok ciddiye alır. Aslan burcu ise Güneş tarafından yönetildiği için hayatın aydınlık ve parlak yönlerini görür. Bu Oğlak insanının hoşuna gider.

Siz Oğlak gibi pratik değilsiniz ve ayaklarınız yere sağlam basmaz. Siz sadece eğlenmek istersiniz. Belki de bu eksiklerinizi tamamlamak için bilinçaltı Oğlak insanını seçmişsinizdir. Aslan sabit nitelik taşıdığı için kendi bildiğinden şaşmayacak ve asla başkalarını dinlemeyecektir. Onu dinlerseniz Oğlak yanınızda iken daha başarılı olabilirsiniz. Oğlak en tepeye tırmanmasını bilir. Arada bir gururunuzu bırakıp onun peşinden gitmeyi deneyin.

Oğlak burcunun mizah duygusu hoşunuza gidecektir. Oğlak'lardan iyi komedyenler çıkar. Aslan'ın da kendine göre bir mizah anlayışı vardır ve eğlenmeyi çok sever. Birlikte çok güleceksiniz, kahkaha en iyi stres gidericidir, birbirinize iyi geleceksiniz.

Oğlak para konularında çok beceriklidir ve sizin aşırı harcamalarınız onu endişelendirecektir. Oğlak insanı da, kaliteli restoranlarda yemek yemeği, eğlenceyi, sanatı ve iyi mağazalardan alışveriş yapmayı sever ama aynı zamanda birikimde yapar. Siz ise sadece tüketirsiniz.

Yatakta ise ona olan ilgi ve hayranlığınıza bayılacaktır. Oğlak burcunu önce sakinleştirmeli ve kafasının içini boşaltmalısınız. Oğlak insanının sorumluluk duygusu çok gelişmiştir ve duygularını bastırır. Siz onu yavaş yavaş açmalısınız. Dışarıdan görünüşü tutucu, içe kapanık olsa da içinde tutku ve ihtiras kaynıyor olabilir. Ancak sizin gibi sıcakkanlı bir Aslan onu sorumluluklarından uzaklaştırıp rahatlatabilir.

Bu ilişki alışagelmiş klasik anlamda uyumlu bir beraberlik olmasa da, birbirinizin farklı yönlerini kabullenirseniz yürüyecektir. Aslan gururunuz izin verirse Oğlak hayatınızı düzene sokacak ve sağlam bir gelecek sağlayacaktır.

Aslan ve Kova

gizemli Kova'yı anlamak ve sırlarını çözmek isteyeceksiniz. Kova burcu, bireysel, bağımsız ve farklıdır. Size bu kadar az benzeyen birini hayal etmek bile zordur. Kova isyankardır, toplumun alıştığı kuralları sorgular ve zorlar. Eskimiş, zamana uymayan alışkanlıkları sarsar, yok eder ve yeniler. Sizi tutucu olmakla, toplumdaki yerinizi bozmamak için taviz vermekle suçlayacaktır. Bunu kabul etseniz de içten içe rahatsızlık duyabilirsiniz. Siz Aslan olarak her zaman onaylanmak ve saygı duyulmak istersiniz.

Kova maddeci değildir ama Aslan öyle sayılır. Siz restoranlara, barlara gitmek ya da yeni bir lüks araba almak isterken, Kova'nın yeni bir bilgisayar almak istemesini anlayamazsınız. Ne yapacağı belli olmayan, "elektrik gezegeni" Uranüs tarafından yönetilen Kova yeni teknolojiye ve bilgi çağına tutkundur. Durmadan yeni bilgisayar alması gösteriş için değil daha iyi çalışabilmesi içindir.

İkizlerin telefona, Kova'nın ise internet'e çok ihtiyacı vardır! Siz gazeteden kaçırdığınız sanat olaylarını takip ederken, Kova bilgisayarının başında saatler geçirecektir.

Kova'da sizin gibi sabit burç olduğu için anlaşamadığınız bir konuda takılıp kalır, bir türlü orta noktayı bulamazsınız. İlişkinizin başında karşılaştığınız bu problem hep devam edecektir.

Analitik Kova'nın soğuk ve ilgisiz tavrı başta ilginizi çekip merakınızı uyandırmıştı. Siz verici, sıcakkanlı ve sık sık sevginizi gösteren bir kişisiniz, Kova ise tam tersidir. Kova size ihtiyacınız olan sevgi ve ilgiyi göstermeyecektir. Kendinizi çekici ve göz alıcı hissedemeyeceksiniz. Sadece kafanızın içindekilere değer verecektir. Bu size yetmeyecektir. İlişkiniz boyunca hep bir şeylerin eksikliğini hissederek rahatsız olacaksınız.

Kova 11. evin yani arkadaşlık evinin yöneticisi, Aslan ise 5. evin yani aşk ve romantizmin yöneticisidir. Bu aranızdaki büyük farkı göstermektedir. Kova önce arkadaşlık sonra aşk aramaktadır. Siz ise önce aşk sonra arkadaşlık aramaktasınız. Öncelik verdiğiniz değerler tamamen farklıdır.

Kova'yı aklı yönetir, sizi ise kalbiniz. Kova burcu bilim adamlarının yöneticisidir. Eldeki hipotezleri tarafsız olarak kanıtlamaya yada çürütmeye çalışır. Kova'nın dünyayı araştırabilmek için özgür olmaya ihtiyacı vardır. Sizin ise yaratmaya, hayal etmeye ve eğlenmeye ihtiyacınız var. Aslanlar tasarımcı, aktör, yönetmen olurlar ya da eğlence sektöründe çalışırlar.

Sizin yaratıcılığınız sevildiğinizi hissettiğiniz zaman artar, Kova'nın ise özgür olduğu zaman. Siz sevdiğinizi sahiplenmeye çalışırsınız, Kova ise buna hiç gelemez.

Birbirinizi içten seviyorsanız bu beraberlik için elinizden geleni yapın. Güneş burçlarınız çok uymasa da yıldız haritanızda uyumlu başka gezegenler olabilir.

En iyi anlaştığınız yer yatak odasıdır. Fiziksel olarak elektriksel yapısı ile Kova sizi çok heyecanlandıracaktır. Size ne zaman "seni seviyorum" diyeceğini hiç kestiremezsiniz. Bir çok sevgili bunu yatakta söylerken Kova bunu hamburgerini yerken ya da otobüste giderken söyleyebilir. Kova'nın gözleri lazer ışını kadar etkilidir, size bir anlık bakışı içinize işleyebilir.

Kova insanı nadiren içini açtığı zaman dürüst ve az bulunan kişilik özellikleri ortaya çıkar. Ne zaman ne yapacağını kestirilemez. Bu sizi zaman zaman delirtse bile, yine de en çok bu özelliğini seversiniz.

Aslan ve Balık

Kükreyen bir Aslan ve narin bir Balık! Kulağa uygun bir çift olarak gelmeseler ve astrolojik olarak pek uyumlu sayılmasalar da tuhaf bir şekilde iyi giden bir ilişkileri vardır. Siz ateş Balık ise su burcudur, bu ikisi kolayca bir araya gelemez.

Balık sevgiliniz hassas, duygusal ve romantiktir. Burada ortak bir yönünüz var çünkü Aslan burcu aşka aşıktır. Balık sizin tüm fantezilerinizi tatmin edebilir. Size aşk notları, hediyeler yollayacaktır. Ay ışığında romantik yürüyüşler yaparak birbirinize şiirler okuyacaksınız.

Balık insanının öpücüklere, dokunulmaya ve sevgiye sizden daha fazla ihtiyacı vardır. Sizin dışadönüklüğünüze, sıcakkanlı, cömert oluşunuza ve sosyal hayata olan düşkünlüğünüze bayılacaktır.

Onun zaman zaman yalnız kalmak isteyişine anlayış göstermelisiniz. Dış dünya Balık insanını yıpratmaktadır. O hassastır ve sünger gibi diğer insanların duygularını alır. Tüm dünyanın dertlerinden arınabilmek için yalnız kalmaya ihtiyacı vardır. Bu kadar yıprandığı halde neden hala herkesin yardımına koştuğunu merak edersiniz. Balık, başkalarının yerine daima kendini koymakta, yabancı biri bile olsa başkasının çektiği acıyı aynen hissetmektedir. Etki altında kaldığını ve kafasının karışık olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında bu sadece Balığın karşılıksız verme kapasitesidir.

Balık paraya hiç önem vermez ama ona bir mücevher hediye ederseniz bu sizin aşkınızın bir parçası olduğu için çok sevinecektir. Bunu almaya gücünüz yetmezse sadece almak istediğinizi söylemeniz bile ona yetecektir. Düşünmeniz bile ona yeter.

Balık, hareket ve sembollerle dünyayı algılar. Aynı şekilde sizin hareketlerinizi de izlediğinden ne söylediğinize değil nasıl söylediğinize dikkat edecek ve düşüncelerinizi hissedecektir.

Sizin aşırı harcamalarınızı onaylamamakla birlikte gene de sizin kararlarınıza saygı gösterir. Arada bir birilerine yardım etmenizi ister. Balık bu dünyanın geçiciliğine inanır, zamana ve yere bağlı olmadan başka bir boyuta konsantre olmuştur. Onun için bu dünya sadece bir hayaldir.

Yatakta Balık insanının verme kapasitesini göreceksiniz. Balık sizi sihirli bir ağ ile kendi hayal dünyasına götürecektir. Onun hayal gücü ve size olan hayranlığından çok heyecanlanacaksınız. Balık sizi hiç bilmediğiniz derinliklere götürecektir.

Kadın ya da erkek Balık ona hükmetmenize - eğer bu sizi çok mutlu kılacaksa - göz yumacaktır. Onun için güç o kadar önemli değildir. Balık için fedakarlıkta bulunmak karşısındakine yapılan en büyük iltifattır. Neptün'ün yönettiği Balık çok olgunlaşmıştır ve evrensel aşkı temsil eder. Bu hiç tatmadığınız ve karşılık beklemeyen bir aşktır.

Balık insanı size zorla değil ama yumuşaklıkla istediklerini yaptıracaktır. Balık sizin gibi sabit değil ama değişken bir burç olduğu için daha esnektir. Aranızdaki her hangi bir anlaşmazlıkta özveride bulanan Balık olacaktır.

Asil Aslan, Balık burcunu iyi niyetini istismar etmemelidir. Aslan zaman zaman kendini beğenmiş, diktatör ve fazla sahiplenici olabilir. Balığın ise duygularını anlaması için zamana ihtiyacı vardır. Duygusal Balık her zaman duygularından emin değildir ve düşünmeye ihtiyacı vardır. Tartışma ve kavgadan hiç hoşlanmaz. Onu zorlarsanız çekip gidecektir. Uyumsuzluk onu yıprattığından terk etmekten başka çare bulamaz. Mucizelere inanan Balığın aynı şekilde aniden ortadan yok olma özelliği vardır.

İş işten geçmeden ilişkinizi düzeltin. Balık insanının el üstünde tutun ve üzerine titreyin, aşkınız yıllarca sürecektir. Sadece ikiniz su ve ateşin birlikte olabileceğini ispatlayabilirsiniz

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:40

Para Analizi..!!!
 
İşte yıldızımız geldi. Aslanlar sahnenin ortasında olmayı ve beğenilmeyi çok severler. Herhangi bir kalabalıkta aslanlar kendilerini kolayca öne çıkarırlar. Aslanlar devamlı kendilerine uygun yeri bulmak için çalışırlar. Eğer lider olarak seçilmişlerse bilinki herşey mükemmel olacaktır.

Aslanlar ihtimaller onlardan yanaysa risk almaktan hoşlanırlar. Kaybetmekten nefret ederler ve kaybettiklerinde iğrenç görünürler. kumar masasında elinde kağıtlarla görebilirsiniz aslanı. ancak egosuna yenilip hırs yaparsa bu bir tehlike demektir.

Aslanlar genellikle paranın onlara herşeyi verebileceğini düşünürler. (harika bir ev, spor bir araba vs.) Savurganlık onların sanki göbek adlarıdır. Para kazandıkları sürece çok fazlada harcarlar. bu da onların yaşam felsefesidir.

Para yönetimi aslanın varolan bütün yaşam tarzını değiştirecek, ve onu farklı bir havaya sokacaktir. Bu ara muhasebeci yada para yönetimini ona bırakan ortak şimdiden o paraya battı gözüyle bakmalıdır. Eğer aslanlar bütçelerini aşan harcamalar yaparlarsa bu açıkları kapatabilecek kaynaklar bulabilirler. İşler iyice kötü gittiğinde gururlu aslanlar asla arkadaşlarından borc isteyemez bankerlerin eline bile düşebilirler.

Aslanın başarısının sırrı çömert bir ruha sahip olmasıdır. Bu tilkiler son meteliklerini bile borç verebilir ve daima bir kaç oyunla sahip olduklarından fazlasına sahip olma yeteneğine sahiptirler.

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:43

Para Tablosu..!!!
 
Parasal konularda nasıl davranıyorsunuz? Bu çizelge yıldızlarınıza bağlı olarak mali eğilimlerinizi, kişiliğinizi ve kabiliyetlerinizi gösteriyor.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

Bütçeci 1
Kaygısız 2
Pazarlıkçı 2
Detaycı 2
Tutumlu 1
Cömert 3
Yatırımcı 1
Materyalist 3
Sorumlu 2
Risk Alan 2
Mutasarruf 2
Harcayan 3

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:44

Sağlık Analizi..!!!
 
Aslanın sık sık ateşi yükselir. Kazalara, ani şiddetli hastalıklara yatkındır ve genellikle kronik, uzun süren hastalıklara bağışıklığı vardır. Hiçbirşeyin orta yolunu bilmedikleri için, bu insanlar ya inanılmaz bir canlılık gösterirler, ya da kendilerinin bu dünyaya göre olmadıklarından yakınırlar. Bu sonuncusu, beğenilmemenin ve sevilme-menin yarattığı tipik bir tepkidir. Aslanların kalbi ya olağanüstü güçlüdür, veya kalp bölgesinde bir zayıflık vardır. Sırtta ve omuzlarda ağrılar, omurgayla ilgili şikâyetler, bacaklarda ve bileklerde kazalar, üreme organlarıyla ilgili sorunlar, ses kısıklığı veya boğaz ağrıları görülür. Ancak gayretle hastalıktan kurtulurlar. Asıl tehlike sağlığa dikkat etmemeleri, ve hastalanınca gereğinden daha erken yataktan çıkmalarıdır. Yatakta kalmak ve bakılmak önceleri Aslan'ın gururunu okşarsa da, güçlü değil, zayıf bir insan rolü oynamakta olduğunu farkedince, o güçsüzlük hali hemen fethedilir.

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:44

Kariyer Analizi..!!!
 
Ateş grubunun ikinci burcu: Gururlu, cömert, enerjik, yönetici, otoriter, sıcakkanlı

Yönetici yıldızı: Güneş

Etkisi altındaki ülkeler: Fransa, İtalya

Etkisi altındaki şehirler: Prag, Şam, Los Angeles, Chicago, Philadelphia

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ: Aslan'ın tanımlanamayacak zor veya karmaşık bir yönü yoktur. O bir lider, bir patrondur. Herkesin yaşamını kendinden daha iyi düzenler. Sanata karşı istekliyse kolay esinlenir, fikirleri üretir. Yapıcı bir belleği vardır. Hızlı düşünemez ama doğru karara varır. Aydınlık yüzlü ev sahibidir. Candan, sıcak ve açık sözlü bir dosttur. Sevdikleri için yapamayacakları şey yoktur. Hiçbir burç aslan kadar gururuna düşkün değildir. Gururu tüm davranışlarını yönlendirir. Eğer bu konuda yara alırsa yıkılır, sağlığı bile etkilenir. Sağlığı söz konusu olduğunda ya pırıl pırıl canlı bir kişidir ya da hep hastadır. Uyum sağlayamadığı bir ortam, incinen gururu, karşılıksız bir aşk, hemen hepsi sağlığını etkiler. En iyi ilaç huzur, aşk ve uyumdur.

ASLAN VE MESLEĞİ: Aktör, öğretmen, genel müdür, profesyonel sporcu, kuyumcu, dansçı olabilir. İlgi ve şöhret getirecek her iş ona göredir. Özellikle yetişkin çocuklar için iyi bir öğretmendir.

ASLAN PATRON: Mükemmel bir şirket başkanıdır. Başkalarının farklı yeteneklerini çok iyi anlar ve değerlendirir. Bu nedenle yapılamayacak bir görev vererek enerji ve zaman kaybına neden olmaz.

ASLAN ÇALIŞANI: Bu kişiyi bir başkası için çalışırken görmek oldukça zordur. Genellikle kendisi için çalışmak ister. Özel hayatı işini etkiler. Eğer mutsuzsa bu ilk önce işine yansıyacaktır. Yetkisi olmasa da şirkette çalıştığı bölümün lideri olacaktır. Uzak görüşlü olduğundan bir projeyi hemen kavrar.

İŞ ALANINDAKİ İLİŞKİLERİ

ASLAN - KOÇ ORTAKLIĞI:
Tipik bir Koç aslan gibi olumludur, coşkuludur, atılgandır. Zayıf yönü her işte kendisinin ön planda olma isteğidir. Bu onun başkalarının isteklerini göz ardı etmesine neden olur. Hız bu adam için çok önemlidir. Oto yarışları gibi hızlı sporlara ilgi duyar. Jimnastikle de ilgilenir. Ortaklık faydalıdır.

ASLAN - BOĞA ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin ortak olabileceklerinin hayalini bile kurmak çok zordur. Ortaklık zararlıdır.

ASLAN - İKİZLER ORTAKLIĞI:
Ateş ve havanın işbirliği yürüyebilir. Gerçek bir İkizler'in eli işe yatkındır. Dışa vurumcu ve akıllıdır. Zayıf yönleri ise huzursuz bir şekilde yerinde duramaması ve dedikoduyu sevmesidir. Her şey ilgisini çeker. Kendini yetiştirmeye çok meraklı olduğundan tek bir konu üstünde durmayıp her şey hakkında biraz bilgi sahibi olur. Kadınlar yaşamında önemli bir yer tutar. Ortaklık faydalıdır.

ASLAN - YENGEÇ ORTAKLIĞI:
Eğer Aslan, bu kişiyle ortaklık kurmaya niyetliyse ortağının özelliklerini bilmesinde yarar vardır. Tipik bir Yengeç yaratıcıdır, duygusaldır, evcimendir. Zayıf yönü ise kendine acıma duygusuna ve kara sevdaya kapılmasıdır. Ailesine düşkündür. Bahçe ile uğraşmak ve deniz sporları ilgisini çeker. Ortaklık risklidir.

ASLAN - ASLAN ORTAKLIĞI:
Bu ortaklık oldukça dramatik olacağa benzer. Bu burçtan iki kişi birlikte çalışmak istiyorlarsa mutlaka kendilerine ayakları yere sağlam basan bir muhasebeci veya hukuk danışmanı bulmalıdır. Ortaklık risklidir.

ASLAN - BAŞAK ORTAKLIĞI:
Bu iki kişinin uyuşmazlık dışında bir araya gelebileceğini hayal bile etmek çok zor. Eğer aslan, Başak'la işbirliği yapmak niyetindeyse tipik bir Başak titiz, metotlu ve çalışkandır. Zayıf yönleri ise kuruntulu olması ve her şeyde kusur bulmasıdır. Sağlık ve hijyenle ilgili her konu ilgisini çeker. Ortaklık zararlıdır.

ASLAN - TERAZİ ORTAKLIĞI:
Aslan ile Terazi'nin ortaklığı birlikte eğlenmek içinse bu ilişkinin üstüne yoktur. Ama aynı başarıyı işte yakalamaları çok zor olacaktır. Gerçek bir Terazi coşkulu, entellektüel, sanat yönü güçlü ve çevresinde uyuma önem veren bir kişidir. Kararsızlığı ve başkalarının yaşantıları ile ilgilenmesi yaşamı boyunca pek çok zorluklarla karşılaşmasına neden olur. Sanata, kadınlara, yaşama ilgi duyar. Ortaklık denemeye değer.

ASLAN - AKREP ORTAKLIĞI:
Her ikisi de güçlü dinamik ve emirlerine karşı gelinmesini sevmeyen bir karaktere sahiptir. Gerçek bir Akrep çekicidir, kararlıdır, sezgileri güçlüdür. Zayıf yönü gücü sevmesidir. Bu, onu acımasız yapar. İnsanlar bu nedenle onu sevmezler. Gizemli şeyler ve deniz ilgisini çeker. Ortaklık risklidir.

ASLAN - YAY ORTAKLIĞI:
Yay parlak bir kıvılcımdır ve açık bir kitap gibidir. Yay'a tam anlamıyla güvenecektir. Gerçek bir Yay, samimi, huzursuz ve meraklıdır. Zayıf yönü sabırsızlığı ve yaşantısında birçok hata yapmasına neden olan ani davranışlarıdır. Doğa ve sporla ilgilenir, yaşantısında kadınların da önemli bir yeri vardır. Ortaklık faydalıdır.

ASLAN - OĞLAK ORTAKLIĞI:
Aslan'ın Oğlak ile gürültüsüz patırtısız bir ortaklık kurması olanaksızdır. Tipik bir Oğlak gayretli, diplomatik ve kararlı bir insandır. Zayıf yönü ise karamsarlığı ve kolay depresyona girebilmesidir. Ortaklık zararlıdır.

ASLAN - KOVA ORTAKLIĞI:
Tipik bir Kova dürüst, açık fikirli, kibar ve insancıldır. Zayıf yönü ise bağımsız davranmayı sevmesi ve geçmişteki hatalarından ders almayı reddetmesidir. İlgi alanı insanlık olduğundan her türlü protesto eyleminde onu görebilirsiniz. Ortaklık denemeye değer.

ASLAN - BALIK ORTAKLIĞI:
Tipik bir Balık çekimser, kibar ve hassastır. Zayıf yönü, karamsarlığa kapılma huyu ve kararsızlığıdır. Kötü şans bu adamın yakasını hiç bırakmaz. İlgi alanı sanatsal konular, hayvanlar ve çocuklardır. Ortaklık risklidir.

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:45

Kariyer Tablosu..!!!
 
Hangi tür iş sizin için en iyisi? Becerileriniz, doğal yetenekleriniz ve hangi işte çalışmak istediğinizi belirlemek için aşağıdaki çizelgeyi kullanın. unutmayın astrolojide bir meydan okuma pozitifden çok daha iyidir.

3 = iyi, 2 = orta, 1 = kötü

İdareci 2
Yaratıcı 3
Mali 2
İşçi 1
Yönetim 3
Pazarlama 3
Operasyon 3
Serbes Meslek 3
Araştırma 2
Satış 3
Strateji 2
Teknik 2

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:46

Eğitim Analizi..!!!
 
Burcun 12 evi,kişiliğinizin, yaşam zemininizi etkili bir şekilde yaratmanızı sağlayan farklı yanlarını temsil eder.Günlük yaşamınızdaki iş aşk yada para konusundaki anahtar sözcükleri bu evler belirler.

3. ev eğitimin evidir. Bireyin öğrenme kapasitesini, iletişim yeteneklerini ve ve bu alanlardaki entellektüel yetenekleri belirler. Ayrıca çok yönlülüğü ve çok yönlülüğü de belirler. İkizler burcu ve merkür gezegeni tarafından yönetilir.

Okul ve eğitimle ilgili şeyleri, kitap dergi , dşalog ve basit tekilerden neler alabildiğimizi bu ev belirler. En basitinden bir kokteylden bir toplantıdan öğrenebileceğimiz şeylerde bu evin kontrolündedir. Bu ev beynimizle ilgili herşeyi düzenler.

9. ev yüksek öğrenmenin evidir. Metafizik, felsefe ve yaşamın anlamıyla ilgili cevapları bulmamızı sağlar. beynin gelişmesi uzak yerler ve yaşamı öğrenme aşkıyla yanmak da bu evin sağladığı özelliklerdir. bu ev yay burcu ve jupiter gezegeni tarafından yönetilir.

bu ev bize izleyici olmaktansa katılımla çok daha başarılı olunabileceğini gösterir. idealler, hukuk , idealler , bilim, dini konular ve bireyin bilincini de anlatır. bu ev keşfetmenin kaynağıdır.

12 evden hangisine bağlı olduğunuz hakkında belirleyici bir bilgiye sahip olmak için doğum tarihiniz net olarak bilinmelidir. (gün, ay, yıl, saat)

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:47

Eğitim Tablosu..!!!
 
Analitik 1
Dikkatli 2
Meraklı 2
Detaycı 2
Azimli 3
İstekli 3
Esnek 1
Odaklanıcı 3
Sorgulayıcı 1
Hafızası Güçlü 2
Pratik 2
Araştırmacı 1

iLHAN-MANSiZ 11-12-2006 23:48

Yönetici..!!!
 
Bir Aslan amiriniz var ve bir yıldan fazla zamandır O'nun yanında mı çalışıyorsunuz? Gerçekten mi? Çok iyi bir dinleyici olmalısınız.

Sizin Aslan amiriniz herhalde tüm şirket vergilerinin, hükümet yasalarının, sendika kurallarının kendisine karşı bir suikast olarak icad edildiğini, ama onlardan kolaylıkla kurtulacağını düşünüyordur. Aslanların çoğu çok iyi kuruculardır ve hükümet delegeliğinde kusursuz dahilerdir. O'nun can sıkıcı durumlardaki davranış şekli, çok gösterişli hareketlerle size dönerek, genel konu üzerinde tumturaklı cümlelerle direktif vermek, sonra kralca bir tavırla elini sallayarak, yüzünde kocaman bir tebessümle: "Artık gerisini sen oradan çıkarırsın" demektir. Sonra da herhalde, raporun tamamlanarak en kısa zamanda masanın üstüne konmasını istediğini ekleyecektir. "Acele etme," diyecektir, "Yarın öğleye kadar yetiştirecek olduktan sonra." Aslanlar ayrıntılardan hoşlanmazlar. Onlar resmi kalın fırça darbeleriyle boyamayı tercih eder, sayılar ve istatikler gibi sıkıcı önemsiz şeylerle uğraşmayı size bırakırlar.

Aslan burcundan amire klâsik bir örnek:
Özellikle önemli bir müşteriye yazılmak üzere hazırladığı cevabı dikte etmek üzere sekreterini odasına çağıran, tanıdığım bir Aslandır. Steno defterini açıp kalemini eline alan masum kızcağız sorar: "Ne söylemek istediğinize karar verdiniz mi?" Aslan amir gülümser, "Evet, verdim. Ona, "belki" de Anladın mı? Belki. Geri kalanını sen doldur." Bu harika talimatı verdikten sonra, keyifle öğle yemeğine çıkıp pahalı bir lokantada birkaç kişiyi ağırlar, birkaç raund golf oynar, saat beşe doğru büroya döner ve mektubun hazır olup olmadığını öğrenmek ister. Mektup hazırdır. (Sekreter Başak burcundandır). Mektubu çok beğenerek okuduktan sonra, Aslan telefona uzanır ve bir meslektaşına mektubu okur. Sözleri büronun kapısında taşarak, çoktanberi çekmekte olan zavallı sekretere ulaşmaktadır. Aslan, telefondaki arkadaşına, "Nasıl, beğendin mi?" diye sorar. "Sanırım, durumu olduğu gibi bir araya getirip nerede olduğumuzu açıkça belirtmekte üstüme yok, öyle değil mi? Kuşkusuz, kendimi ifade etmekte her zaman çok başarılıyımdır. Karım bana her zaman yazar olmam gerektiğini söyler," diyerek, sözlerini alçak gönüllülükle bitirir.

Bu belki biraz aşın bir olaydır, ama eğer amiriniz tipik bir Aslansa, siz de havada böyle bir davranışın yankılarını bulacaksınız. O'na kafanızdaki tüm orijinal fikirleri verin. Bunun için sizi çok sevecektir. Ağustos doğumlu amirler, firmaya yaratıcı fikirler katan memurlarını el üstünde tutmak eğilimindedirler. Bununla birlikte, ertesi gün Aslan amirinizi Cezayir Kedisi gibi sırıtırken görmeğe hazır olun; bir gece önce kendisine verdiğiniz fikirler üstünde çalışırken, plâna şu şaşırtıcı cümleyi yazmıştır: "Şimdiye kadar aklıma gelen en iyi fikirlerden biri." Onu ilk kez kendisinin düşündüğüne gerçekten inanmaktadır. Gerçekten. Tabii, siz O'nun hayal gücünü harekete geçirdiniz, bu yüzden O'nun gözünde bu kadar değerlisiniz. Ama plân O'nun fikriydi. Bunu unutmayın.

Arada sırada sizin Aslan Amiriniz iyilik bilmez bir insan havasına girebilir. Örneğin, kendisi okumak zahmetine katlanamayacağı için, kocaman bir yığın mektubu sizin masanızın üstüne atacaktır. Sonra ertesi sabah, üstünüze yıktığı fazla işi bitirmek için gece yarısına kadar çalışmak yüzünden uykulu gözlerle işe gelince, Aslan yelesini hoşnutsuzlukla sallayarak pelüş kaplı inine doğru yürürken, masanızın dağınıklığını hoş görmeyen sözler mırıldanacaktır. Aa, evet, özel bürosunu lüks bir şekilde döşemeğe özen gösterir. Loş ışıklar, müzik, çiçekler, alçak minderli bir divan ve kiraz ağacından bir masa... Bütçesi dar bile olsa, O'nu ananas ağacından pencere çerçeveleri ve kirli camlarla perdesiz bir odada çalışırken göremezsiniz. Duvarlar iyi ressamların nefis baskı resimleri veya kendisinin önemli kişilerle birlikte çekilmiş fotoğraflarıyla kaplı olabilir. Kazandığı ödüller ve aldığı sertifikalar da nefis çerçeveler içinde en çok göze çarpan yerlere asılmış olacaktır.

Özel bir proje üstünde üç ay süreyle, Cumartesi ve Pazar günlerini de kapsamak üzere, gece gündüz çalışan bir yardımcısı olan, Aslan burcundan bir amir daha tanıyorum. Yardımcısı aynı zamanda dosya dolaplarının yerlerini değiştirmiş, kocaman kumlardaki satış mallarını paketlemiş, ve su soğutucusundaki şişeleri gün aşın değiştirmişti. Bu da yetmemiş gibi, bir ara vakit bulup, amirinin Yılbaşı alış-verişini yapmış ve haftada bir kez giysilerini temizlikçiden almıştı. Parlak, güneşli bir sabah O'nun, firmanın genel müdür yardımcısına kendisi için övgüler şakıdığım duydu: "Şu Hester, gerçek bir mücevher," diyordu, "O olmasa ne yapardım bilmem. Kız gerçekten olağanüstü. Kuşkusuz, biraz tembel, ama herşeyi bir insandan bekleyemezsiniz ki."

Hester hemen oracıkta istifa mı etti? Hayır, etmedi. Böyle küçük bir şey yüzünden ne diye rahatını bozacaktı? ö, başka birinin tüm gayretlerinin, amirinin o müthiş hareketliliği yanında sönük kalacağını bilecek kadar akıllı bir kızdı amirinin bu hareketliliği, özel bürosundaki kadife şezlongunda hergün aldığı güzellik uykuları arasındaki zamanda oluyordu, tabii..) O, yeni giysilerine hayranlık göstermeyi ihmal etmeyen böyle bir amiri niçin terkedecekti? O, doğum gününde kendisine topaz bilezik armağan eden, çeyiz sandığı için bir Water-ford kristal takım alan, daktilo makinasının renginin sinirine dokunmasını öylesine tatlı bir anlayışla karşılayan böyle bir adama istifasını zor verirdi.. Kendisi için, o daktilo makinasını parlak sarıya bile boyamıştı. Gerçi biraz savruktu, boyalar tuşların üstüne akmıştı. Sonradan haftalarca parmaklan boya içinde kalmıştı, ama zararı yoktu, çünkü ne de olsa, ellerini her saat başı, O'nun tuvaletlere koyduğu parfümlü sabunla yıkamak bir zevkti.

O'nun Aslan amiri, babasının yeni bir iş bulmasına yardım etmiş, annesinin hastane faturasını ödemiş, kendi ricasını cömertçe kabul ederek kuzenini posta bölümünde işe almıştı. Ayrıca, mesleğinde-ki ününden gurur duyuyordu. Geçen yıl iki ödül birden kazanmıştı; amiri kendi hayatını anlatan bir-kitabı ona yazdırıyordu; Esquire dergisindeki en iyi giyinen erkekler listesinin başında O yer almıştı; karısına bütün kalbiyle âşıktı, çocuklarına hayrandı, bir-iki kez korkunç riske girdiyse de, şirketin kârının göklere yükselmesini sağlamıştı. Öğle yemeğinden geç dönmesine pek dikkat etmezdi. Geçen hafta kendisine daha ucuz kirayla büyük bir apartman dairesi bulmuştu, ve kendisine iyi davranmadığı için nişanlısını azarlamıştı, îşten ayrılmak mı? Ne demek, işten ayrılmak?

Eğer siz, Aslan amirin yanında çalışan bir erkekseniz, bazı özel sorunlarınız var demektir. Orijinal, cesur, yaratıcı ve çalışkan olun. Ama unutmayın ki, O sizden daha orijinal, daha cesur, daha yaratıcı ve daha, çalışkandır-kendi gözünde. Heyecanlı fikirlerinin çoğuna "Evet" deyin (bir hafta içinde bunlardan bir çoğuyla karşılacaksınız). Eğer "Hayır" demek zorundaysanız, daha Önce kocaman bir komplimanla söze başlayın, ve gene kocaman bir komplimanla sözünüzü bitirin. Bu iki büyük övgünün arasına sandviçlediğiniz "Hayır"ınızı kabul edebilir. Ama incelikle davranın ve bunu dikkatle sürdürün.

Daha kibar, daha az gösterişçi Aslanın amirler bile normal olarak güneş ışıklan saçmaktan hoşlanırlar ve son derece tatlı bir çekicilikleri vardır. Sizin Aslan amiriniz kendince hakettiği övgüleri son damlasına kadar alırsa ve buna ek olarak büyük ölçüde saygı görürse, yaptığınız iyi bir iş için O da sizi överek ışıl ışıl parlamanıza neden olacaktır, ö, komplimanlarında hiç cimri davranmaz. Hoşnutsuzluğunu göstermekten de hiç çekinmeyecektir. Aslan, kusurlarınızı hiç düşünmeden yüzünüze vurabilir. Süper hassas ruhlu memurlar başka bir yerde çalışırlarsa daha mutlu olurlar. Gururları çok yüksek olanlar da öyle. Aslan amiriniz bir hayli kibirlidir, ama bu kendini beğenmişliği herhalde iyi-huylu bir iyimserlikle karışmıştır. işlerin düzgün yürümesini sağlar. Aslanlar emretmek için dünyaya gelmişlerdir, doğru işleri doğru kişilere vermekte ve tüm işlerin zamanında bitirilmesini sağlamakta gıpta edilecek bir yetenekleri vardır.

Büroda çevrilen entrikalar O'nu öfkelendirir, insanların kendisinden sır saklamalarına kesinlikle dayanamaz. Olup biten herşeyi bilmek zorundadır. Aslan burçlu amiriniz özel işlerinize burnunu sokarsa, ya da kişisel hayatınızı nasıl çekip çevirmeniz gerektiği konusunda size konferanslar verirse, gücenmeyin. Bu gerçekten kralca onaylamanın bir damgasıdır. Üstün zekâsından yararlanma şansı tanıyarak korumak isteyecek kadar sizden hoşlanıyor demektir.

Aslan amirler çok komik olabilirler, insanları korkutan öfkelere kapılır, sonra da kendilerine hakeret edildiğini düşünerek saatlerce kapalı kapıların arkasına kapanırlar. Zorlu huylarına karşın, komplimanlar karşısında buzlan erir. iyi giyinirler, iyi ve iyi uyurlar. Sıcak kanlı ve kusur sayılacak kadar cömerttirler. Aradıkları saygıyı görürlerse, korkutucu bir karakter gücüyle, başarısızlığı bir gecede zafere çevirebilirler. Emirler vermek Aslanın çok büyük ruhsal doyuma ulaşmasını sağlar, nutuklar çekmek de yapmaktan özellikle hoşlandığı birşeydir.

Sizin Aslan burçlu amiriniz, dikkati çekme merakım sakin tavırları altına gizleyen cinsten biri olabilir. Ancak, bu burcun tipik vakan, gururu, kibiri ve cakası, dramatik tipte olduğu kadar, bu tipte de esas karakterin bir parçasıdır. Kuşkunuz mu var? En ufak bir şekilde gururunu kırmağa kalkışın; sonra yolunun üstünden çekilin. Benim bir Aslan amirim vardı, sakin kedicik kategorisindendi, ve her Salı sabahı bütün personeli kendi odasında özel bir toplantıya çağırırdı. Görünürdeki neden iş ilişkilerini geliştirmekti, ama o haftalık toplantıların arkasındaki gerçek niyet, utangaç Aslan'ın esir aldığı bir dinleyici kitlesine düşüncelerini aktarmak için büyük şans olarak bu toplantılardan yararlanmasıydı. Sağ olsun, bu O'nun sahnede kendini gösterme şansıydı.

Kendisine iyi davranıldığı zaman, yer yüzünde Aslan kadar sevimli biri daha yoktur. Ya, doymak bilmez kendini beğenmişliğini doyurmak için çok büyük dozlarda hayranlık görme peşindeyse? Çoğu zaman O hayran olunmayı gerçekten hakeder. O, arada sırada sizin fikirlerinizi çalabilir ve kredinizi elinizden alabilir. O'nun lütfen verdiği öğütleri dinlemekten ve O'na ne üstün biri olduğunu söylemekten bıkmış olabilirsiniz. Ama başka hiçbir amir, bakıcıyı kaybettiğiniz zaman bebek arabasını büroya getirip masanızın yanında tutmanıza izin vermezdi. Kuşkusuz, bebeğinize evde bakmak için size izin vermesini tercih ederdiniz. Ama amirinizin size büroda ihtiyacı var. Hem ne de olsa, O, bebeğinizin isim Babası.


Türkiye`de Saat: 12:37 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580