Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/)
-   Burçlar (http://besiktasforum.net/forum/burclar/)
-   -   Aslan (http://besiktasforum.net/forum/burclar/11049-aslan/)

Meric 22-02-2007 01:52

Sevgili Aslan

Satürn 2007 ekim ayına değin,sizi olanca gücüyle sınamaya ve zorlamaya devam ediyor. İlk 10 gün dekanatta doğan aslanlar bu zorlanmayı daha fazla hissedecek. Satürn kişiyi zorlayan,sınayan ve gereksiz ne varsa değiştiren bir adeta sınav sürecidir. Çok gereksiz olup da aman şimdilik dursun,dediğiniz,kronik hale gelmiş ne varsa kabuk değiştirir gibi yenilenir.

Kronik ilişkiler bu dönemde yerini yeni taze arkadaşlıklara bırakır. Aslıda çöplerin temizlenme zamanıdır sevgili aslanlar. Başınızda ne kadar bel kokuşmuşluk varsa def edilir ve temizlenir. Oturup beklemek yerine koşturun ve işlerin peşini bırakmayın ve başkasına havale etmeyin. Tembellik ve melankoli hiç bu döneme uygun değil. Hareket edin ve çabalayın. İnandıklarınızın peşini bırakmayın. İkinci etki yapan gezegen jüpiter ,aslana hele yükseleni yay olanlara genişleme yaratacağından iştah ve kiloyu da beraberinde getirecektir. Kontrol altında tutmalısınız. Tatlılara ve hamurlara veda edin..

Disiplin içinde işlerinizi ertelemez ve zamanında çözerseniz,o taktirde korkmayın.satürn sınavı bittiğinde,hasat çok verimli olacaktır. Ödülünü alacaksınız hem de nasıl. Kazanan siz olmak istiyorsanız ekim ayına kadar yaşanacak bu gerilimi dikkatlice takip altına almalısınız. Hepsi bu. Bende bir aslan olarak bu dragonların ,olağanüstü mücadele daima hayran kalmışımdır. Biz hayata meydan okur ve kazanırız.

Sağlığınız da kötüleşir. Diabet ve bağırsak hatalıları,karın bölgesinde negatif etkilere hazır lıklı olun tedbir alın.

Sağlıklı ve mutlu yıllar

Meric 22-02-2007 01:52

2007 yılı falı

Son iki yıldır zor günler geçirdiniz. Satürn sizi çok daha sıkı bir disipline aldı. Soğuk ve ciddi görüntü verdiğiniz için, çevrenizdeki bir çok kişi sizin kişiliğinizin değiştiğini zannetmeye başladı.Oysa aldığınız önemli sorumluluklar, ketum olmaya zorladı. Eski neşenizi bulmaya çalışırken, bazen çelişkiler yaşadınız. Bu yıl Satürn, 2 Eylülden sonra burcunuzdan çıkacaktır. Yavaş yavaş rahatladığınızı hissedeceksiniz. Fakat Satürn’ün size eşlik etmesi sonucunda kendinizi artık çok daha güçlü hissediyor ve karakterinizde önemli gelişmeler olduğunu gördünüz. Artık çok daha bilinçlendiniz. İyimser ve anlayışlı oldunuz. Siz Aslanlar eğlenceyi çok sevdiniz. Fkat bu geçtğimiz yıllarda bu konularda arzuladığınız gibi değildiniz. Artık olgun ve önemli bir kişi haline geldiğinizi çevrenizde yansıtacak ve eğlencede zaman ayıracaksınız.5.Evinizde yer alan Jüpiter, sizin sosyal açılardan eğlenceli ortamlarda bulunacağınızı gösteriyor. 2 eylülden sonra Satürn madde evinize geçecek, ve sizi olumlu şekilde destekleyecek. Çalışkanlığınızın karşılığında elde edeceğiniz maddi olnaklarınızı doğru yerlerde değerlendirmesini öğreneceksiniz.Eğer Satürn kurallarına uymazsanız, maddi krizler yaşamanız da, olabilecek unsurlar arsında. Siz eğer değerlerinizi doğru kullanırsanız, kazançlarınızı istediğiniz kadar biriktireceksiniz.

Meric 22-02-2007 01:53

İş Hayatı


Maddi konularda uzun süredir herhangi bir değişiklik yaşamadınız. Çünkü kazançlarınızla parelel yaşamaya çalıştınız. Belki böylesi sizi tamin etmişti. İlgi alanlarınızı başka alanlara kaydırmayı başaracaksınız. Bu yıl para evinizde 2 tutulma gerçekleşecek. 3 Mart Ay tutlması, 11 Eylül Güneş tutulması. Bu yüzden kritik günler geçirebilirsiniz.Özellikle ikinci tutulma Satün para evinize girdikten sonra gerçekleşecek. Bu tutulmalar sayesinde biraz zorlanacaksınız.Paranın değerini bileceksiniz. Bütçenizi ve yatırımlarınızı iyi belirlemelisiniz. Ayrıca siz kumar oynamaktan büyük bir zevk alırsınız. Bu yıl Jüpiter 5. şans oyunları evinizde olacağı için, eğlenceli ortamlarda buluncak ve kumar ve benzeri alanlarda şansınızı denemek isteyeceksiniz.Fakat dikkatli olmanız gerektirdiğini hatırlatırız. Çünkü Satürn para evinizde size sıkıntı vereceği için, bu tür olaylardan uzak kalmalısınız. 2 Eylüden sonra daha çok çalışmanız gerekecektir. Böylece iş ahlakınız ve sabrınız çoğalacak ve arzulağınız yere daha iyi geleceksiniz. Artık üretkenliğinizin karşılığını göreceksiniz.Bu yıl finans evinizin karşıt evi çok güçlü. Eşiniz ve patrnenerinizden maddesel destek alacak ve onların maddi olanaklarından yaralanacaksınız.Buyıl büyük paralar geldiği zaman, dikkatli olmalı ve birikimlerinizin çoğalmasına izin vermelisiniz. Buyıl miras alma ihtimalinizde oldukça yüksek.

Meric 22-02-2007 01:53

Aşk Hayatı

Aşk ve romantizm evinizde yıllardır güçlü rüzgarlar esiyor. Aşk hayatınızaktif heyecanlı ve değişken olacak. Neptün bu yılda 7. evinizde olacak. Kutsal bir aşk özlemi içinde olacaksınız. Siz tutkular ve duygularla bütünleşen aşkları seversiniz. İdeal aşklar için yaratılmışsınız. Derin duygu duyduğunuz kişinin ailesi ve statüsü çok önemlidir. Aşkta bile satandartlarınız çok yüksek. İşte bu yüzden son yıllarda aradığınız aşkı bulmanız çok zordu. Bu yüzden evrenin sizi ödüllendireceği günler yaklaştı. Siz daima aşkı çok fazla gözünüde yücelttiniz. Belki aşk adına bu olması gereken bir düşünce tarzı. Fakat evren aşkın uzaklarda değil de, yakınınızda olduğunu gösterecek bir tavırla karşınıza çıkıyor. İşte karşınıza çıkacak kişiler sizin beklediğiniz tarzda kişiler olacaktır. Hayatınıza idelist kişiler girecektir. Bu dansçılar, aktrisler, müzisyenler, medyumlar, astrologlar ve piskologlar olacaktır. Sizin aşk hayatınız oldukça renkli bir şekilde başlıyor.Olayların ve bol serüvenlerin yaşandığı bir ilişki oluyor. Aşk gezegeni Venüs, bu yıl her zamankinden daha fazla tam üç ay gibi uzun bir süre burcunuzda kalacak. Bu size harika ve mutlu günler yaşatacak. Aşk fırsatları adeta kapınıza geçecek. Venüs 5 Haziran – 14 Temmuz ve 9 Ağustos – 8 Ekim arasında burcunuzda olacak. Bu dönemler aşk yıldızınızın en yüksek olduğu dönemler olduğunu unutmamalısınız.

Meric 22-02-2007 01:53

Sağlık


Sağlık açısından son iki yıldır zor günler yaşadınız. Burcunuzda bulunan Satürn, sınırlarınızı koşulsuz kullanmannın zor olacağını size gösterdi. Çünkü yıllardır sınırsız enerji ile yaşadınız. Artık sağlık konusunda organize edilmeye ihtiyacınız olacak. Sağlıkla ilgili en büyük sorununuz enerjiniz eksildiği zaman, kendinizi mutsuz ve sağlıksız hissetmeniz. Bağışıklık sisteminiz zayıfliyor ve direnciniz düşüyor. Hastalıklara karşı daha dayanıksız oluyorsunuz. Birçoğunuz bu disiplinli hareket ettiniz ve bir çoğunuz sıkı bir rejime girdiniz. İstediğiniz kiloya düştünüz veya rejime devam ediyorsunuz.Kendinizi iyi hissettiğiniz zaman çevrenize dha olumlu görünüyorsunuz. Çünkü sağlık gezegeniniz bu yılın büyük bir bölümünde burcunuzda kalacak ve sizi mutluluk duygunuzu fiziksel özelliğinizle bütünleşmenizi sağlayacaktır. Sağlıklı olduğunuz zaman çok daha çekici ve hoş görüneceksiniz. Bu yıl sağlık konusunda kendinizi güçlü hissedecek ve her zamnkinden çok daha bakımlı ve özenli görüneceksiniz.2 Eylülden sonra Sağlık gezgeniniz Başak burcuna geçecek ve sağlığınız çok daha önemli olacak. Beslenme konusunda titiz davranacaksınız. Artık bu yıl sağlık konusunda gösterdiğiniz çabaların karşılığını alacaksınız.Son yıllarda yaptığınız rejimlerin karşılığını artık göreceksiniz.

Meric 22-02-2007 01:53

ASLAN 2007 Gezegen Etkileriniz

JUPİTER GENEL ETKİLERİNİZ:

Şans ve genişleme imkanı getiren Jüpiter enerjisi tüm yıl boyunca sizlere, romantizm, flörtler, çocuklar ve öğretimle alakalı aktivitelerde yoğun enerjiler sunacaktır. İyimser mizacınızla, çevrenizdeki insanlara bildiğiniz herşeyi istedikleri anda öğretmekten mutluluk duyacaksınız. Başarı ve mutluluk getirecek yaratıcılık yetenekleriyle donatılacaksınız. Kendi yaratıcı kişisel ifadeniz ile etkili bir iz bırakmak için yoğun bir istek ve arzu duyacaksınız. Sayıları fazla olabilecek çocuklara sahip olmanız mümkündür. Çocuklar sizin zevk kaynağınız olduğu gibi, onlara aşırı düşkünlüğünüz de gözlerden kaçmayacaktır.

Jüpiter size bu bir yıllık süreçte, aşkta ve her türlü kişisel ifadenizde şans getirecektir. Hayattan zevk almak, aşktan yana mutluluk duymak ve hertürlü şans oyununda (doğum haritanızda böyle bir işaret var ise) büyük kazançlar getirecektir. Sanatın her türü, tiyatro gibi görsel sanatlara karşı yoğun bir istek duymanızı da sağlayacak bu enerjinin size çok fazla abartılı durumlar yaşatması karşısında dikkatli olunuz. Kendi yeteneklerinize, davranışlarınızın doğru olduğuna dair yüksek inancınızın geliştiği bu dönemde kontrollü olmanızda fayda vardır. Sorumsuz ve başkalarına yaslanmak konusunda dikkatli olmanızı, şans oyunlarında herşeyinizi ortaya koymak konusunda dikkatli olmanızı ve sayısız aşk maceralarınız konusunda seçiçi ve kendinizi kontrol altında tutmanızı öneriyorum. Bu dönemde çocuğu olmayan Aslan burcu kadınları anneliğe ilk adımı atabilirler. Aşkta sorunların kolaylıkla çözüm bulacağı bu dönemde temeli sağlam olan ilişkilerinizin güçlendiğini hissedersiniz. Bu dönemde kurulan yeni ilişkiler ise çok ciddi duruma gelmeden kolayca bitebilir ve yenileri tekrar kolayca kurulabilir.

Bu dönemde dikkat etmeniz gereken konu, sorumsuzluktan uzak durmanız, yüzeysel ve eleştiriye karşı katı tepkiler vermemeniz ve başkalarına yaslanmak konusunda da onurlu davranmanızdır. Zevk düşkünlüğü ve kumar tehlikesini de gözardı etmemenizi öneriyorum.

Meric 22-02-2007 01:53

SATÜRN GENEL ETKİLERİNİZ:

Yükselen yada güneş burcu Aslanlar için son bir yıldır süren zorlu dönem hala devam etmekte. Eylül 2007 de rahatlamaya başlayacak olan sizler için o döneme kadar, sakinlik ve son derece ciddi bir kişilik oluşumu sürecektir. Sorumluluk sahibi, yoğun çalışabilen ve görevlerini en iyi şekilde yürüten bir kişi haline geleceğiniz bu dönemde çevrenizdeki insanlar sizi fazlasıyla mesafeli ve soğuk bulabilirler. Diğer insanların sizi daima disiplinli ve çalışkan görmesini siz de arzu edersiniz.

Bu dönemde, sağlığınıza özellikle dikkat etmeniz gerekir. Güvensizlik duygusu, kendinizi çok aşağılarda görmek veya değersiz hissetmek gibi duygulara sahip olabilirsiniz. Bu durum size aşırı bir hırs ve başarma arzusu verebilir. Bu dönemde ayrıca sevilmediğiniz ve sevilmeye de layık olmadığınızı düşündüren olaylar da yaşayabilirsiniz. Herşey size bir engel gibi görünebilir ve bunun sonucunda kötümserlik ve depresyon geçirebilirsiniz. Bu süreçte attığınız doğru adımlar ileriki yıllarda size hep artı değerler olarak dönecektir.

Bu süreçte amacınız, kendinizi ortaya koyma duygunuzu geliştirmek olmalıdır. Bu olguyu amacınız haline getirdiğiniz sürece başarılı olursunuz. Davranışlarınız etrafınızdaki insanlar tarafından, kendinizi sansürleyen, hayata güvensiz bakan ve çok sert duygulara sahip biri olarak görülebilir. Görünürde sert ve özkontrollü olan bu durumun gerisinde çok kuvvetli bir hassasiyet ve gizlenme duygusu yatar. Kırılganlık fazlasıyla oluşur. Cansız, kuru, karamsar, yavaş, heyecandan yoksun, neşesiz, depresif, ciddi, utangaç ve çekingen olmanız ihtimali büyüktür. Çoğunlukla yalnızlığı yada yalnız olacağınız ortamları tercih edersiniz. Sürekli endişeli haliniz vardır. Herşey sizi ürkütür ve herşey sanki üzerinize geliyor gibi kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Olayların içinden çıkılmaz bir hale gelinceye kadar kurcalar yada tam tersi hiçbirşeyle ilgilenmek istemezsiniz. Donuk halinizle tepkiden yoksun olursunuz. Kim ne söylerse söylesin yada yapsın umrunuzda olmamış gibi davranırsınız. En iyi savunmanın saldırı olacağını düşünebilir ve size eleştiri getiren kişilere saldırıda bulunabilirsiniz. Bu süreçte yaşamınızın kontrolünü ele alarak, kendinize güvenli bir yaşam kurmak durumundasınız. Tutarlı, kontrollü, dayanıklı ve sorumlu güvenilir olmaya gayret göstermelisiniz.

Meric 22-02-2007 01:53

URANÜS ETKİLERİNİZ:

Uranüs enerjisi sizin çok güçlü ruhsal güce ve keskin bir sezgiye sahip olmanızı daha uzun yıllar boyunca sağlamaya devam edecektir. Yaşam ve ölüm hakkında gelenek dışı fikirlere sahip olmanız da kolaylaşacaktır. Hayatın sonrası sizin için bir sır gibi gelebilir ve yanıtları bulma isteğiniz yoğun olabilir. Genel olarak mistik konular ve okült bilimler merakınızı uyandırır. Sinir gerginlikleri nedeniyle zorluklar yaşayabilirsiniz. Başka insanlardan elde ettiğiniz paralar konusunda ani düşüşler yada kayıplar meydana gelebilir. Normal olmayan kaynaklardan beklenmedik bir miras veya parasal kazanç sağlayabilirsiniz. Elektrik ve mekanik ortamlarda dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum. Son derece gerilimli enerjiler nedeniyle kimi zamanlarda ölümü dahi düşünebilirsiniz.

Bu dönemde özgürlüğünüz sizin için en önemli konu haline gelebilir. Bilinçaltı saplantılarınız dolayısıyla kendinizi yaşamdan uzaklaştırma türü hisler içine girebilirsiniz. Sırf özgür olma adına tuhaf bir kaçışın içine girebilirsiniz. Cinsel güdülerinizden bağımsız olmak istersiniz. Benliğinizin karanlık yönleri daha çok ortaya çıkabilir. İç derinliklerinize gömülü kalmak veya sırf kendinize dönük olmak gibi davranışlarınız oluşabilir. Saklı ve gizli duygularınızı kimseye anlatmak istemezsiniz.

Bu süreçte, herşeyi yapabilirim düşüncenizi kontrollü olarak kullanmanızı, yaşamınızın sorumluluklarından kaçmamanızı, hertürlü cinsel özgürlüğü hakkınız saymayı ve tüm tabuları yıkacak gücünüz olduğunu düşünmeyi bırakmalısınız. Özgür iradenizi ve hayatınızı devam ettirecek inancı içinizde büyütmeyi ve aşırı durumlarda ölüm fikrinden uzak durmayı da başarmalısınız. Kendinizi vazgeçilmez yada çok büyük hisetmekte bu sürecin etkisidir. Bu konuda da temkinli davranmalısınız.

Meric 22-02-2007 01:53

NEPTÜN ETKİLERİNİZ:


Neptün, bu yıl boyunca evlilik veya evlilik ortağınızı idealize etmek meylinizi güçlendirecektir. Eşiniz için çok fedakarlıkta bulunabilirsiniz. Evlilik ortağınız, ruhsal zihinli, sanatkar veya tam bir karmaşa insanı olabilir. Eşiniz olacak kişinin görüşleri ve fikirleri ile çatıştığınız için aranızda iletişimsel problemler görülecektir. Karşınızdaki kişi veya siz bir kurtarıcı veya ezilen rolü oynamanız dolayısıyla aranızdaki çekicilik çoğalacaktır. Bu eş bir alkol düşkünü veya ilaç bağımlısı olabilir. O zamanda ona yardımcı olmanın yüksek zevkini tadarsınız.

Eşiniz hakkındaki düşünceleriniz ve hayalleriniz onun gerçekte olduğundan farklı olabilir. Böyle bir durumda onu farklı görebilirsiniz. Eşinizin ihtiyaçlarını karşılamak fikri ve onun mutlu olduğunu görmek size de mutluluk verir. Bu dönemde kafanızın içindeki eş imajı, sizi sevgisiyle aklınızı başınızdan alan ve fantezileri ile sarhoş ederek bulutların üstüne çıkaracak özellikte olmalıdır. Sonuç olarak böyle bir evlilik ortağı bulmak size göre talihli olmak anlamı taşıyabilir. Yine bu dönemde sevdiğiniz yada ilgi duyduğunuz kişi ile aranızda büyük bir merhamet kurmak meyili oluşur. Bazen eşiniz oldukça duygusal ve duyarlı bir insan olabilir. Eşiniz bir sanatçı, yaratıcı, müzikle ilgili yada sahne insanı da olabilir. Bu beraberlik tam bir ruhsal tarz içerir ve maddiyattan çok uzaktır. Seçilecek eşe karşı acıma duyguları içinde, kronik bir hastalıktan müzdarip ve yaşam boyunca ilgi, sevgi bekleyen biri de olabilir. Böyle bir beraberlikte başarılı olabilmek için çok fazla gerçek dışı düşüncelere kapılmamak gerekir.

Bu dönemde yine, ilişki idealiniz yüksek olduğundan içsel uyumu ve değişik ilişki türünü arzu etmeniz dolayısıyla, mistik bir birleşme sağlamaya çalışabilirsiniz. Hayatınızda doğru olan bir ilişkiye hiç çaba harcamadan da kavuşmanız mümkündür. Adeta yerde ararken gökte bulunur özellikte biri de olabilir. Bazı durumlarda karşınıza düş kırıklığına uğramış bir insan da çıkar. İlişkiniz konusunda abartılı ve gerçeklerle bağdaşmayan idealleriniz olabilir. Kurtarılmayı arzu eden bir insan gibi davranabilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişiden , çok sevilmeyi ve tek bir beden olmayı arzu edebilirsiniz. Birtürlü tatmin olmayan beklentiler içine girebilirsiniz.

Meric 22-02-2007 01:54

Eylülden itibaren yükünüz hafifliyor

Son iki yıldır Satürn size büyük sorumluluklar getirdi. Eylül ayından itibaren üzerinizdeki yüklerin hafiflediğini göreceksiniz. Yıl boyunca kendinize güveninizi geri kazanabileceğiniz imkânlar olacak

Satürn, 2005 yılının ikinci yarısından bu yana burcunuzu ziyaret ediyor. Bu ağır etkili gezegen ayaklarınızı yere bastırıyor ve sizi olgunlaştırıyor. Ancak bu zaman süresince sizi kısıtlayan ve fazladan sorumluluklar getiren konularla da karşılaştınız. Bir olgunlaşma dönemindesiniz.

Egonuzun, kişiliğinizin zayıf yönlerini daha çok tanıdınız. Satürn bu yıl 12-23 Ağustos doğumlu Aslanları daha fazla etkisi altına alacak. Bu nedenle, bugünlerde doğanlar gerek kariyerleri gerekse hayat yönleri açısından kayda değer kararlar verecekler ve yeni sorumluluklar üstlenecekler.

Bu dönemde şikâyet etmek yerine kendinizi daha fazla sorgulamalı ve sabırlı davranmalısınız.
Jüpiter ise size destek vermeye başladı. Bu sayede Satürn'ün getirmiş olduğu gecikme ve beklemeleri dengeleyebilmektesiniz. Satürn'ün disiplinini, Jüpiter'in fırsatları ile birleştirebildiğiniz anda sağlam ilerleme ortaya çıkmış olacak. Jüpiter hayattan zevk alabileceğiniz fırsatlar sunuyor.
Yaratıcılığınızı geliştirebileceğiniz pek çok imkân elde edebilirsiniz. Bu konum aşk hayatınıza ve kendinizi kaygısızca ifade ettiğiniz tüm konulara pozitif titreşimler getirecek.


Türkiye`de Saat: 19:36 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580