Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi

Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi (http://besiktasforum.net/forum/)
-   Burçlar (http://besiktasforum.net/forum/burclar/)
-   -   Aslan (http://besiktasforum.net/forum/burclar/11049-aslan/)

Meric 22-02-2007 01:54

Kişisel güçleriniz artacak

Pluto'nun olumlu açısı da devam ediyor. Özellikle 20-23 Ağustos doğumlu Aslanlar kişisel güçlerini artırabilirler. Yabancılarla ilgili konular, eğitim ya da üstlerle ilişkilerinizde kendinizi daha güçlü biçimde ifade edebilirsiniz. Pluto her zaman büyük güçlerle gelen değişimi açıklar. Alabileceğiniz destekler size hayatınızda yeni yollar açacak.
Ancak Neptün, Kova burcundan karşıt açısını devam ettirmekte ve bu dönemde 12-16 Ağustos doğumlu Aslan'ları daha fazla etki altında tutmakta. Neptün'ün etkisi belirsizlik ve karmaşalar getirir. Bu dönemde ortaklıklara, ilişkilere daha gerçekçi yaklaşma gereği var. Bu nedenle ilişkiler, evlilik ve ortaklıklarda yanılma, kandırılma ve aldatılma gibi riskler ortaya çıkabilir. Bu dönemde doğan Aslanların otorite figürleri, baba ya da erkek figürlerle sıkıntıları sıklaşabilir, kendilerini kararsız bulabilirler.

Uranüs'ün getirdiği ani değişiklikler bu yıl 4-12 Ağustos doğumlularca daha fazla hissedilecek. Bu günler arasında doğanlar kendi dışlarında gelişen ve planlarını aniden değiştiren olaylar yüzünden seçim yapmak zorunda kalabilirler. Bu seçimler oldukça zorlayıcı ve kararsızlık getirici de olabilir. Değişime açık durmak ve olaylara daha geniş bir çerçeveden bakmak ihtiyacı var.
Şanslı alanlar: Jüpiter'in yaşam veren açısı bu yıl size şans ve iyimserlik taşıyor. Yaratıcı konulara yönelebileceğiniz, üzerinizdeki gerginliklerden sıyrılabileceğiniz bir yıldasınız. Her ne kadar Satürn eylül ayına kadar bazı kısıtlamalar getirse de, Jüpiter sayesinde denge kurabilirsiniz.
Aşk hayatınız ve sevgi ilişkilerinde daha mutlu ve keyifli olabileceksiniz. Jüpiter'in bu konumu çocuklarla ilgili olumlu haberlere de işaret edebilir. 15 Mayıs - 24 Haziran günleri arasında yeni riskler almaya açık olduğunuz bir dönem söz konusu.

Mücadele alanları:
2 Eylül'e kadar olan dönem Satürn etkisinde daha yorucu ve kısıtlayıcı olabilir. Satürn bu dönemlerde hayallerden çok somut konularla ilgilenmenizi adeta şart koşuyor. Ancak yine de bu sayede iş hayatında uzun vadeli düşünebilirsiniz. Mars'ın da sert açılı olduğu dönemlerde gerek iş gerekse özel yaşamınızda daha dengeli ve kontrollü olmaya çaba sarfetmek gerekecek.
Zira Mars huzursuz eden ve öfkemizi negatif hale dönüştürebilecek bir güçtür. Bu dönemlerden ilki 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında olacak ve bu dönem içinde ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalardan yana dikkatli olmalısınız.

24 Haziran- 7 Ağustos günlerinde ise işe ve kariyerinize ait konularda test edilebilirsiniz. Maddi konulara önem vermek ve gücünüzü daha yapıcı kullanmanız gerekecek.

Meric 22-02-2007 01:54

Aşk ve ilişkiler: Kişisel çekicilikleri ve karizmaları onları çekim merkezi haline dönüştürür. Yaşama sevinçleri ve kendilerine güvenleri ile başkalarına da heves ve coşku getirirler. İnandırıcı ve tutkulu karakterde büyük düşünce sahibidirler. Bu nedenle ilişkilerinde şımartılmak, gösterdikleri ilgi kadarını geri almak isterler. Eğer bu ilgiyi göremezler sıkılırlar ve tatmin olamayabilirler.

Zayıf bir partneri tercih etmezler, böyle bir partnere ezici davranabilirler. Bu bakımdan Aslan'lar ilişkilerinde güçlü ve parlak egolarını kontrol etmek zorundadırlar ve bunu başarmaları hiç de kolay olmayabilir.

Aslan kadını: Aslan kadını dikkat çekmesini bilen birisidir ve kendine güvenir. Bu yüzden ona yaklaşmak için kendinizi zayıf göstermemelisiniz. Zira zayıf karakterlerden hoşlanmaz. Aslan kadınında doğal bir yöneticilik vasfı vardır. Beraberliklerinde kendisini asla ezdirmeyecektir. Genel olarak kendine bakar ve vücuduna önem verir.

Beraberliklerinde güven ve kararlılık arar. O da direksiyonda olmak isteyecek ve kendi haklarını sonuna kadar savunacaktır.
Jüpiter'in konumu bu yıl aşk hayatınıza güzel sürprizler getiriyor. Bu yeni ve sizi çok etkileyen bir birliktelik olabilir. Süregelen ilişkilerin de canlandırıcı olacağını söyleyebiliriz. Aşkta sizi daha keyifli bir yıl bekliyor.
Özellikle 21 Şubat - 18 Mart, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim tarihleri arasındaki dönemlerde hayatın olumlu yönlerini görmek ve ilişkilerde mutlu olmak çok daha kolay.
Yakın beraberliklerde 26 Şubat - 6 Nisan günleri arasında sizi etkileyen bir beraberlik olsa bile, bu dönemde daha fazla tartışma ve fikir uyuşmazlığı da ortaya çıkabilir.

Meric 22-02-2007 01:54

Aslan erkeği: Sevgisinde cömerttir, eşine karşı şımartıcı davranacaktır. Bu erkeğin zevkleri de gelişmiştir ve güzel yaşamdan, keyifli bir hayattan yanadır. Sabit bir burç olduğu için beraberliklerinde genel olarak sadıktır ancak haritasında Ay Güneş'le uyumsuz ve Mars sert açılar altındaysa daha maceraperest olabilir. Aslan erkeği duygularını ketlemez ve açık bir tutum sergiler.

Bu yıl aşkta çok daha hareketli ve maceracı olabilirsiniz. Hayatınıza renklilik geliyor, aşkta mutlu olmanız hiç zor değil. Özellikle 15 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasında ilişkilerinizde daha cesur ve yenilikçisiniz. Yeni kişiler yeni çevreler ilişkilerinizi canlandırabilir.

Meric 22-02-2007 01:54

İş ve para: Son iki yıla bakıldığında iş hayatında ayaklarınızı yere daha sağlam basmak için mücadele ettiğinizi söyleyebiliriz. Satürn'ün yavaşlatan ve derin düşündüren bir yönü var. Bu sayede uzun vadeli düşünmekte ve hareket etmektesiniz.

Eylül ayından itibaren parasal konularda yeteneklerinizi geliştirdiğiniz ve gereken sabrı gösterdiğiniz sürece başarılı olacaksınız. Çalışma kapasitenizi yükseltmek ve iş hayatında detaylara dikkat etmeniz gereken bir dönemdesiniz. Organizasyonel konular daha fazla zamanınızı alabilir. Elinizdeki maddi kaynakları çarçur etmeden kullanmayı öğreneceğiniz görülüyor.
Sağlık: Bu yıl özellikle eylül ayına kadar sağlığınız konusunda daha özenli olmaya çalışmalısınız. Satürn'ün etkisi çoğu zaman karamsarlaştırıcı olabilir. Aşırı iş yükü ve gerginliklerin ortaya çıkabileceği dönemler olan 26 Şubat - 6 Nisan ve 24 Haziran - 7 Ağustos dönemleri arasında bedeninize daha fazla saygı göstermelisiniz. Üzerinizde biriken gerginlikleri düzenli fiziksel egzersizle bertaraf etmeniz çok faydalı olabilir.


Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Bu dönemler 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran - 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım arasında olacak. Merkür'ün geri hareketi iletişim ve anlaşmalara gecikmeler, yanlış anlamalar ve sürüncemeler getirebilir. Genel olarak bu dönemlerde yeni bir kontrat yapmaktan kaçınmalısınız. Merkür'ün bu yılki geri hareketi duygularınızı ortaya koymakta zorlanabileceğiniz dönemler de olabilir.

Meric 22-02-2007 01:54

Tutulmalar: Bu yıl Güneş tutulmaları Balık ve Başak burçlarında gerçekleşiyor. 19 Mart'taki tutulma döneminde ortaklaşa konular, yatırımlar ve eşinizin maddi durumu ile ilgili konularda hızlı gelişmeler ve olumlu değişiklikler bekleyebilirsiniz. Ancak 11 Eylül'de gerçekleşecek olan tutulma döneminde harcamalarınızı dengelemek ve maddi konularda ortaya çıkabilecek elde olmayan kayıplara karşı ihtiyatlı olmak gerekebilir.

2007'de en iyi ilişkiler :
Aslan-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Aslan-Akrep

Meric 22-02-2007 01:55

Yükselen Kova'yı eğlenceli bir yıl bekliyor


# Yükselen Koç: Bu yıl ufuklarınızı genişletebileceğiniz, yabancılarla temasını artırabileceğiniz güzel fırsatlarınız var. Eğitim, yolculuklar ve hukuki konularda çok daha başarılı olabilirsiniz.
# Yükselen Boğa: Son iki yıldır iş ve kariyerinize ait konularda daha çetin koşulların var olduğunu görmekteyiz. Ancak eylül ayından itibaren bu yüklerin hafiflediğini görebilirsiniz.
# Yükselen İkizler: Bu yıl en iyi fırsatların ve şansın özellikle ikili ilişkiler ve anlaşmalar yoluyla ortaya çıkacağını söyleyebiliriz. Kontratlardan, evlilikten yana genişleyen imkânlar var.
# Yükselen Yengeç: Son Bu dönemde maddi kaynaklarınızı daha gerçekçi kullanma ihtiyacı olacak. Eylül sonrasında eğitim ve zihinsel konuları daha ciddiye alabilirsiniz.
# Yükselen Aslan: Hayatınızda gereksiz olan şeyleri atmakta ve sonlandırmaktasınız. Eylül ayından itibaren bu baskıların hafifleyecek. 2007'de aşk hayatınızda pozitif gelişmeler bekleyebilirsiniz.
# Yükselen Başak: Son iki yıldır süregelen ve sizi kendi içinizde sorgulamaya iten koşullar eylül ayından itibaren netleşmekte. Bu dönemde istediğiniz yolu çizmekte daha kararlı davranacaksınız.
# Yükselen Terazi: Bu yıl daha geniş eğitim olanakları ve zihninizi verimli kullanabileceğiniz imkânlarınız var. Eylül ayından itibaren işe ait konularda soru işaretleri ortaya çıkabilir.
# Yükselen Akrep: İşteki performanız daha fazla sorgulanabilir. Eylül ayından sonra daha verimli çalışabileceksiniz. Gelecek hakkında yeni planlar yapmak durumundasınız.
# Yükselen Yay: Jüpiter'in yükselen burcunuzdan geçiyor olması kendinize güvenle birlikte şans getiriyor. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha ciddi ve gerçekçi olmanız gerekebilir.
# Yükselen Oğlak: Bu yıl kendinizi geliştirebileceğiniz ve özellikle hayata daha ruhsal açıdan bakabileceğiniz olanaklar var. Geçmişten kalan konuları geride bırakabileceğiniz anlaşılıyor.
# Yükselen Kova: Son iki yıldır ilişkiler, ortaklaşa konular, evliliğe ait gelişmeler sizi daha ciddi ve sorumlu kılmakta. Bu yıl sosyal alanda daha eğlenceli ve keyifli geçebilir.
# Yükselen Balık: Bu yıl kariyeriniz açısından yeni fırsatlar sunuyor. Eğer kararlı davranır ve fırsatları iyi değerlendirebilirseniz işte ilerleme ve üstlerinizden alabileceğiniz destekler var.

Meric 22-02-2007 01:55

OCAK 2007

Yeni yılın ilk haftasında oldukça kendinizi dönük ve hareketlerinizde heyecanlı olacaksınız.

Ama yılın ilk günlerinde yorgun ve sinirli olduğunuz için konuşmalarınızda daha sakin ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

Eğer uygunsanız aşktan yana olan şansınızı da geri tepmemelisiniz.
yine bu dönem içinde süpriz dost ziyaretlerine kendinizi hazırlıklı tutmalısınız.

Beklemediğiniz kimseler size kalıcı misafir olarak gelebilirler.

Ay ortasına kadar hayatınıza çok önemli biri girebilir. Ancak karşılaştığınız bu kişi, sizin gibi başına buyruk yaşamak isteyen ve bağımsızlığına çok düşkün birisi. Yani, sorunsuz anlaşabilmeniz için ikinizden birinin özveride bulunması gerekecek. Bu kişi sayesinde yaşamınız olumlu yönde değişebilir.

Kararınızı tüm bunları düşünerek vermelisiniz.
Borç verdiğiniz kişi, size olan borcunu zamanında ödeyecek ve yüklü miktarda paraya kavuşacaksınız. Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz. Yine bu ayın üçüncü haftasında resmi dairelerle olan ilişkileriniz ilk döneme nazaran daha verimli ve sağlıklı olacaktır.

Yanlız aceleciliğiniz bu dönemde de devam edecek.

Bu nedenle iş ve genel yaşamınızda girişeceğiniz yeni atılımlarda daha dikkatli olmalısınız. Özellikle de evrak alışverişinde çıkabilecek bir yanlışlık sizi zaman açısından çok zorlayabilir.

Yine bu dönemde kaybedeceğiniz evrakları bulmakta zorlanabileceğinizi hatırlatmalıyım. Ayın son haftasında kendinizi özgür ve aşkta bağımsız hissedebilirsiniz. Bir birlikteliğiniz varsa bu sorunlara neden olabilir.

şayet yolarda. Sizin fikirlerinize önem verilmesini istiyorsunuz ama başkalarınının düşüncelerine siz önem vermiyorsunuz.
Çıkabilecek tatsızlıkları önlemek için önyargılı tutumlarınızdan vazgeçmelisiniz.

Meric 22-02-2007 01:56

ŞUBAT 2007

Bu ayın ilk haftası çevre ilişkilerinde bekenmedik gelişmeler gösterebilir. Yanlız kararsız oluşunuz ufak aksaklıklar çıkartabilir.

Ani fikir değişiklikleri sizi zorlayacaktır. Eğer önemli bir karar aşamasında iseniz bir dostunuzun yardımına başvurmalısınız. Böylelikle hatalı bir girişimi engellemiş olacaksınız. yine bu dönemde genel olarak dış uyarılara açıksınız bu yüzden de bütün tesirlere karşı alıcı rolü üstleniyorsunuz.

Üzerinizdeki Astrolojik etkiler masraflarınızdaki ani artışı gösteriyorlar. Bu durum sizi şaşırtabilir.

Düşünsel olarak oldukça rahatsınız ve ortaya çıkan sorunlara da, bütçenizi sarsacak seviyedeki masraflara da kolaylukla çözüm bulabilirsiniz. Kafanız oldukça süratli ve düzgün çalıştığı için olayları ayrıntılarıyla görerek neler yapmak gerektiğine anında karar verebileceksiniz. Herşeye rağmen çabalarınız sizi biraz yorarak sinirlenmenize sebep olabilir. Fazla tanımadığınız kimselerle bir aradayken duygularınızı belli etmemeli ve sakin görünmelisiniz.

Yeni gelişmeler size aşk ve sevgi konularından bir hayli uzaklaştırmışa benziyor. bu da ilişkiniz açısınhdan ufak ama tatsız sorunlarla uğraşacağınızı gösteriyor.

yanlız etkileyebilme yeteneğiniz size burada oldukça yardımcı olacaktır. ayrıca sevdiğiniz kimseye ağır başlı tutumlarınız ile süpriz yapacaksınız. Sizi böyle nazik ve oturaklı görmediğinden oldukça şaşırabilir. Onu kolay ikna edeceksiniz. hatt ve ilaç kullanımında dikkatli olmanızı tavsiye ederiz.

Gereksiz ve dikkatsiz kullanımlar sağlığınız açısından sorun yaratabilir.

Genelde oldukça ilginç bir dönem geçiriyorsunuz.

Mantığınızı kontrollü kullandığınız sürece şansınız da size destek verecektir.

Meric 22-02-2007 01:56

MART 2007

Bu ayın ilk haftasında bazı dostlarınızın sorunları sizi yorabilir. Buna dikkat etmelisiniz. Ufak çapta memnuniyetsizlikler ve isteklerinizde dengesizlik gözlenebilir, bunlar dinlenme ile birlikte geçecektir. hatta bu dinlenme devresinden sonra daha da güçlü olacağınızı hatırlatırım. İş ve güncel yaşamınızda bir hayli yenilikler olacak.

Ev hayatında bazı kimselerle bu sebeple tartışabilirsiniz. fakat ikna kaabiliyetinizin devam etmesi ile olayları tatlıya bağlayacaksınız.

Bu ay fiziksel enerjiniz değişken. Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz. Eğer siz genç bir insansanız ebeveynlerinizin bazı isteklerinin planlarınıza engel olmaları olasıdır. İçinde bulunduğunuz dönem, gerek aile büyüklerinizle ve gerekse ebeveynlerinizle kolay anlaşamayacağınız bir dönemdir. Size göre mantıksız ve gereksiz tutumlar içinde olabilirler.

Fakat bir süre için durumu idare edebilirseniz, fikirlerinin kendiliginden değiştigini görebilirsiniz. Hangi yaş ve cinsiyette olursanız olun, eğer siz yalnız bir insansanız son derece uyumlu bir duygusal ilişkiye girebilirsiniz. Yine bu ayın son haftasında beklenmedik gelişmeler ve davranışlarınızdaki olumlu değişiklikler eski güncelliğinizi korumanızı sağlayacaktır.

Olayların dengesini kurmakta biraz zorlanabilirsiniz ama genelde başarılı ve verimli bir hafta geçireceksiniz.

Duygusal yönünüz bu dönemde yeniden canlanıyor, çevrenizdeki insanlarla rahat ve uyumlu ilişkiler gözetmeksa oldukça heyecanlı maceralar yaşamanıza neden olacaktır.

Meric 22-02-2007 01:56

NİSAN 2007

Ayın ilk haftasında sezgisel yönünüz öne çıkacak. hatta rüyalarınızda gördüğünüz olayların güncel yaşamınızda da gerçekleşmesi sizi şaşırtabilir.

Eski alışkanlıklarınızın yavaş yavaş değiştiğini görebilirsiniz.

aşırı tutucu yanlarınızın bu dönemde oldukça azaldığını görmek sizi şaşırtmasın.

Hiç beklemediğiniz kimselerden gururunuzu okşayacak teklifler veya iltifatlar alabilirsiniz. Eğer bir erkekseniz, bu dönemde psikolojik, duygusal ve bedensel olarak güçlüsünüz. Çevrenizde bulunan kimseler sizdeki enerjiyi açıkça hissedebilirler.

Duygusal ilişkilerinizde sağlam ve mutlu bir döneme girmektesiniz. Bu dönemin kıymetini bilip, değerlendirmelisiniz.

Süregelen bir ilişkiniz varsa onu evlilik aşamasına getirmeniz olasıdır. Eğer siz bir kadınsanız bu dönemde güzel bir teklif alacaksınz. Bunu düşünmeden değerlendirmeniz gerekiyor.

Erkekseniz ummadık birisi size aşık olabilir. Ancak onun ilgisi, sizi çok fazla ilgilendirmeyecektir. Ayın üçüncü haftasında kararlarınızdaki tutarlılık ve isabet şaşırtıcı olabilir.

Hatta bu nedenle bazı dostlarınız sizden akıl danışacaklardır. Ayrıca eksik kalan yada tamamlanamayan bazı işlerinizi bu dönemde halledebilirsiniz.

Ayın son haftasında ise aile içinde geçebilecek tartışmalar sizin olumlu ve akılcıl yaklaşımlarınız ile çözüme kavuşacaktır. Resmi makamlarla olan işlerinizi daha kolay halledebiliyorsunuz.


Türkiye`de Saat: 07:57 .

Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580