![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Devlet-Siyaset Bu Bölümde devlet adamlarının bilgileri bulunur |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | kendi ülkesi için ve kuba hatta kendi için gerekli olabilir...ama benim için ve benim ülkem için tamamen GEREKSİZ bir insan...ne devrimcisi yemişim devrimini en büyük devrimci MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'TÜR..."Komunizm Türk Halkı'nın en büyük düşmanıdır görüldüğü yerde ezilmeli !" M.Kemal ATATÜRK
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu yazdığın sözü araştırdım Atatürk böyle bişey söylememiş, bu söz ilk olarak 1968 de yayınlanmış yani uydurma bi söz, zaten Kurtuluş Savaşı'nda bize bir tek Sovyetler yardım etti Atatürk'ün söylemesi imkansız, ATATÜRK'ün söylemediğini açıklayan Türk Tarih Kurumu... | ||
![]() |
![]() | #14 | |||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | Alıntı:
İşte geldikleri nokta budur: Cumhuriyetimizin genç bir kaymakamı ve bir belediye başkanı Atatürk'ün sözlerini, Cumhuriyet alanındaki büste yazdırdıkları için suçlanıyorlar; dosyalar düzenleniyor, emirler veriliyor, kovuşturmalar açılıyor. Bu da mı Atatürkçülük adına?.. Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinde "tam bağımsızlık" bilinci yatar. Kurtuluş Savaşı, tam bağımsız Türkiye'yi kurmayı amaçlamıştır. Onun içindir ki Mustafa Kemal: Bizi mahvetmek isteyen emperyalizme karşı ve bizi yutmak isteyen kapitalizme karşı savaşıyoruz... demiştir. Bu suçsa, suç olmayan nedir acaba? İşkence yapmak mı? Gencecik çocukları birbirleri ardından vurup öldürmek mi? Devlet kasasını soymak mı? Nedir suç olmayan?.. Kaymakam ve belediye başkanı, bu sözler yerine, "komünizm her görüldüğü yerde ezilmeli" diye, uydurma sözleri büste kazısalardı, biri hemen vali yardımcısı, öteki de milletvekili adayı olmazlar mıydı?.. Atatürk'ün antiemperyalist ve devrimci yanı, egemen sınıfların bilinçli politikalarıyla, gizlenmek ve örtülmek isteniyor. Atatürkçülüğü, gericiliğin ve tutuculuğun bayrağı yapmak isteyenler, acıyla ifade edelim ki, bu amaçlarında adım adım başarı da sağlıyorlar. | |||
![]() |
![]() | #15 | |||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Alıntı:
__________________ ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..! мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя ![]() No ernesto ! "gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є" | |||
![]() |
![]() | #17 | ||
Guest
| MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Ernesto Che Guevara DENİZ GEZMİŞ VE BÜTÜN DEVRİMCİLERİ SEVİYORUM BUDA BENİM DÜŞÜNCEM... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |