![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 32 ![]() |
Amerika’da vücutta kalori yakarak kiloların atılmasını sağlayan yeni bir kola üretildi. ABD’de, vücutta kalori yakarak fazla kiloların atılmasını sağladığı iddia edilen bir kola piyasaya sürüldü. Ancak, bazı uzmanlar, bu yeni ürünün reklamlarında, pazarlamanın bilimin önüne geçtiğini belirtiyorlar. Şimdilik sadece New York ve Philadelphia kentlerinde satılan "Enviga" adındaki kola bir enerji verici olarak tanıtılıyor. Enviga, bol kafeinli bir yeşil çay gazozu. İsviçre’deki Lozan Üniversitesi ve Nestle, 340 gram Enviga’nın 50 veya 100 kalori yaktığını ileri sürüyor. Enviga’nın, kalori yakma gücünü, içindeki kafein ve antioksidanlardan aldığı belirtiliyor. __________________
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sende kilo yokki olm ![]() ![]()
__________________ Father, Father, Father, Father, Father Into your hands I commend my spirit, Father into your hands Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken me ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Forumun Basketçisi ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | göbeği gördünmiki bener ![]()
__________________ вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |