![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Kalplerimizi iman ve Kur'an nuruyla nurlandır. Allah'ım! Bizi sana muhtaç olduğumuzun şuuruyla zenginleştir; Bizi Sana tevekkül edenlerden kıl.Bizi nefsimizin eline bırakma.Bizi ve erkek,kadın bütün müminlere merhamet et. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Abdullah bin Abbas -radıyallahu anhüma-dan ri*vâyete göre Peygamber Efendimiz'in duâlarından bi*ri şu duâ idi: "Yâ Rabb! Kalbimi nurlandır, gözümü nurlandır, ku*lağımı nurlandır, sağımı nurlandır, solumu nurlandır, üs*tümü nurlandır, altımı nurlandır, önümü nurlandır, arkamı nurlandır ve beni nûr eyle (bir başka rivayette) benim damarlarımı nurlandır, etimi nurlandır, kanımı nurlandır, saçımı nurlandır, yüzümü nurlandır.” (Buhârî, Deavât, 9; Müslim, Müsâfirîn, 181) Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Yolum döndü dolaştı bir çıkmaza kilitlendi. Şimdi ne yana dönsem uçurum. Ey ancak kendisinden kurtuluş istenen,kurtuluşu başka yerlerde arayan biz şaşkınlara basiret ver. Ey bütün mahlukata yumuşaklıkla muamele eden, günahkarlara ceza vermekte acele etmeyen, herşey olup bitmeden bize kendimize dönme iradesi ve gücü ver. Ey gurbettekilerin sahibi, bu ruh gurbetinde çektiğimiz acılarımızı hafiflet. Ey çaresizlerin duasına cevap veren, bizi gerçek dua şuuruyla donat. İstemeyi bilenlerden eyle Ey herşeyden, sevgili, bizi gerçek sevgiyi sahtesinden ayırt edebilip sahte sevgiye yüz vermeyenlerden eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Ey yerleri ve gökleri, dağları ve denizleri ile bütün kainatın ve kâinatta bulunan bütün mevcûdâtın sahibi Yüce Rabbim! Huzuruna diz çöktüm, el açtım, boyun büküp Senden rahmet, Senden merhamet ve Senden lütuf ihsan dilemeye geldim.... Bu âciz kulunun dualarını dergâhı izzetinde kabul eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Ey her şeye kadir olan Rabb-i Rahimim! Ey ezel ve ebed sultâtı Yüce Hâlikim! Senin dergâhından daha büyük dergâh yok ki, oraya varayım... Senin huzurundan daha yüce huzur yok ki, oraya durayım... Ve Senin kapından daha yüce kapı yok ki,onu çalayım... Çaresizim bîtabım, âciz ve perişanım. Yâ Erhâmerrahimin! Sana sığındım, Sana güvendim, sabır ve tevekkülle Sana yöneldim. Beni şaşırtma. Beni yanlış yol ve hareketlere sapmaktan muhafaza eyle.Şerden uzak, hayra yakın eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Bu mübarek ayın değerini bilmemizi nasip eyle! Bu ayda hasta olan kardeşlerimiz için sağlık,dertlilerimize derman,borçlularımıza ferah diliyoruz kabul eyle ALLAH'ım. Sen biz aciz kullarını kapından boş çevirme, bizim senden başka sığınacak kimsemiz yok bizleri sahipsiz bırakma YA ERHAMER RAHİMİN! Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Hastalığı büyük ve şifası zor, çaresi zayıf ve belâsı kuvvetli olan ve Sen’den başka sığınacak ve ümit edecek kimsesi bulunmayan kuluna merhamet et. Başı RAHMET ortasi MERHAMET sonu ise CEHENNEM'den AZAD olan Mübarek Ramazan ayını hayrlara vesile eyle! Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Bu günde tuttuğum orucu gerçek oruç tutanların orucu gibi ve ibadetimi gerçek ibadet edenlerin ibadeti gibi kıl; bu günde beni gafillerin uykusundan uyandır; suçumu bu günde bağışla Ey âlemlerin ilâhı! Affet beni, ey suçları affeden Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Ey cömert Allahım,senin sunduklarınla beslendik,bağış ve armağanına alıştık. Bizi dünyada yücelttin,öteki dünyadada onurlandırmanı umuyoruz. İnsanlara yüceliği de,alçaklığı da sen verirsin. Senin yüceliğini kimse aşağılayamaz. Ey Allahım! İzzetinin hakkı için bizi alçaltma. Kötülüklerden ötürü bizi utandırma Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Bu günde emrini uygulamak için beni güçlendir; bu günde zikrinin güzel tadını bana tattır; kereminle beni bu günde şükrünü eda etmek için hazırla; bu günde hıfzın ve örtünle beni (günah ve beladan) koru; ey basiretlilerin en basiretlisi! Ya Rabbi!, ism-i Azam hürmetine, Ramazan-ı şerif ve Kadir Gecesi hürmetine bizleri affeyle, tuttuğumuz oruç ve yaptığımız ibadetleri kabul eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/dua/16946-guzel-dualar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 11:57 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |