![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #61 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | "Allahumme inneke afuvvun kerîmun tuhibbul afve fa'fu annî." "Allah'ım, şüphesiz sen affedicisin, ikram sahibisin, affetmeyi seversin, beni affet." Âmîn... Âmîn... Âmîn...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #62 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-! Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #63 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Resûlünün senden istediğini istiyorum, Resûlünün sana sığındığı şeyden ben de sana sığınıyorum. Allah'ım! Benim için kaza ettiğin şeyin âkibetini doğru yola ulaştır.?" Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden tutup hayra sevk et. İslâm'ı rızâmın en son noktası kıl. Ey Rabbim! Ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben sana muhtacım, beni rızıklandır. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #64 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Şu mübarek günlerin hürmetine sana hakkıyla dua edebilmeyi nasip eyle. Ramazanda yaptıgımız ibadetlerımize Ramazandan sonrada devam etmeyi nasip eyle. Bizleri SENİ çok zikreden ve SANA çok şükreden kullarından eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #65 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Bayram coşkusu ve heycanını tüm zerreleri ile hissetiğimiz şu günlerde rahmet ve bereketini üzerimizden eksik etme! Ülkemize milletimize dirlik ve birlik ihsan eyle! Bizi bölmek ve parçalamak isteyen düşmanlarımıza fırsat verme! Bizleri aynı duygu ve düşünceler ile mnümüzdeki ramazan ayına ve bayramına kavuştur. -Ey duaları kabul eden- Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #66 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Allah'ım! Bu günde müstehap (sünnet) amellerden nasibimi çoğalt; -dünya ve ahirette- sorumlu olduğum şeyleri hazırlayarak bana lütuf ve bağışta bulun; bugünde vesileler arasından sana vesilemi yakınlaştır bana; ey ısrarla –yalvaranların- ısrarı kendisini –başkalarıyla ilgilenmekten- alıkoymayan –Rabbim-! Âmîn... Âmîn... Âmîn
![]() | ![]() |
![]() | #67 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Rabb'imiz! Sen cezalandırdığın zaman mutlaka adaletinle muamele edersin. Affına gelince, o hiç şüphesiz Senin fazl ve keremindendir, ona karşı hamd u sena da ancak Sana edilir. Ey her varlığa lütuf deryasından nimetler yağdıran ve ikramı her ikram sahibinden sonsuz derece üstün olan Rabb'imiz! Her an bizimle ol ve bizi hiçbir zaman yalnız bırakma; cömertlik ve merhametinle gönüllerimizi doyur, ikram ve rahmet yağmurlarından bizleri mahrum kılma. Âmîn... Âmîn... Âmîn
![]() | ![]() |
![]() | #68 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Amellerimizdeki eksikliklere ve sözlerimizdeki kırık-döküklüğe değil, hakkındaki hüsn-ü zannımıza ve rahmetine bağladığımız recâmıza göre muamele et ve bizim dualarımıza da icabet buyur; Bizi haybet ve hüsrana uğratma! Efendiler Efendisi'ne, O’nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabbimiz! Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() | #69 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! Ey rabbimiz, bize sabır ver, müslüman olarak ruhumuzu al.. Allahım! Yüzümüzü haya ile kaplat, kalbimizi korkun ile doldur. Allahım! Şaşmaz bir imanı, tükenmeyen nimetleri ve cennette gözümün nuru, efendim, sultanım, Muhammed Mustafa (S.A.S) ile komşu olabilmeyi nasip eyle. Âmîn... Âmîn... Âmîn..
![]() | ![]() |
![]() | #70 | ||
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Allah’ım! İçimdeki sıkıntılıları sen biliyorsun güzel melekleri üzerimde eksik etme. Sıkıntımı atlatmak için bana yardımcı ol. Herşeyden önce sana sığınırım. Beni güzel kullarından eyle! Dünya de ve ahirete iyi şeylere nasip eyle! ve haram lokma yedirme! Âmîn... Âmîn... Âmîn...
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/dua/16946-guzel-dualar/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 31-03-2008 11:57 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |