![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Takım süper oynadı kartallarım benim işteeee buuuuuuuu.... İnanıyorum diye başlık açmıştım kupayıda ligide alacağız diye.... Varan 1 işte bu.... Yahu bu ezikler bizi ligde 2 maçta da mağlup ettiler ama bi işe yaramadı, biz bi kere yendik ama sonucunda KUPA bizim. Yahu kıyamete de az kaldı ha febe bu kupayı alamadan kıyamet kopacak ha (yoksa febenin alması kıyamet alametlerinden biri mi ehüühhee) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | OĞLAN BİZİM KIZ BİZİM , KUPA BİZİM SAPI SİZİN !
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | yenmedik-EZDIK
__________________ 13 BOBO | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | KUPA BIZIM - LIG BIZIM
__________________ 13 BOBO | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Türkiye`min kupası febenin neyine kendi cumhuriyetleriyle yetinsinler..Kupamız hak edenin ve gerçek Türkiye`Linin evine gitti ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
aşkımız renklere ![]() ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | ilk baslarda moralim bozulduu ama sonra dedim tamamdırr kupa bizim !!! Beşiktaşlıyız Beşiktaşlı Anlayamaz kimse bu aşkı Bekçisiyiz Kopsa Kıyamet Siyah beyaz bize emanet !
__________________ siyah ulan beyaz ulan alayına gider ulan .. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |