Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-11-2009, 20:50   #1
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Şerefsiz' Diyenler Biliyormu ?

Beşiktaş camiası bu açıklamaları çok konuşacak! İşte yönetime "********" diyenlerin bilmesi gerekenler, çok çarpıcı sözler..

Beşiktaş'ın Pazarlamadan sorumlu yöneticisi Hakan Aksoy, siyah beyazlı camiayı sarsacak, çok önemli açıklamalar yaptı.

Ajansspor.com yazarı Ali Karaboğa'ya konuşan ve adeta ders niteliğinde açıklamalar yapan Aksoy, son haftalarda tribünlerde yaşananlardan mali duruma, alenen konuşulanlardan perde arkası olaylara kadar pek çok önemli konuda açıklamalarda bulundu.

Her Beşiktaşlı'nın okuması gereken, tüm sporseverlerin ilgisini çekecek röportajda Aksoy, yönetime "********" diye bağıranların bilmesi gerekenleri anlattı, Beşiktaş'ın henüz aile olamadığını kaydetti, başkanın fedakarlıklarından bahsetti.

İşte "Don Kişot" olmaya ve karşılıksız Beşiktaş aşkına hiçbir zaman ara vermeyeceğini söyleyen Aksoy'un çok çarpıcı açıklamaları;

-“ŞEREFSİZ YÖNETİM ÇOK AĞIR LAF”-
Biri çıkıyor 'yok bilet kavgası, yok seçim kavgası, yok iktidar kavgası, yok grup kavgası' diyor.. Kraldan çok kralcılığa soyunan bir sürü insan var. Yapılan olay bu. 12 senenin kültürü oldu bu davranışlar.

Size bir örnek vereyim; Almanya'ya Wolfsburg maçına gittik. Volkswagen fabrikasının CEO'su da Wolfsburg'un yönetim kurulunda. Soru soruyor 'Çalışma şartlarınız nasıl?' diye. Biz de cevap veriyoruz; 'Biz amatör ruhluyuz, profesyonel değiliz. Seçimle geliyoruz. Seviyoruz, sevdiğimiz yerde de hizmet etmek için geliyoruz."
Adam karşısına bir uzaylı çıkmış gibi bakıyor bize.. Liverpool'undan tut, Porto'sundan Marsilya'sına kadar bütün dünya bu işi profesyonelleştirmiş..
"Nasıl vakit ayırıyorsunuz?" diyorlar..

Türkiye'de yaşadığımız olay, yani kültürümüz; 'o top o çizgiyi geçecek…
Adam beğenmeyebilir, yönetim istifa diyebilir. Bunda bir şey yok.. Ama “******** yönetim” çok ağır laf.

-“ORTALIĞI KIZIŞTIRMAK İSTESEM”-
Ben pazarlama sorumlusuyum.. Ortalığı kızıştırmak istesem Divan toplantısına gittiğimiz zaman bir soru sorarım; “son bir ayda açılan 3 mağaza var. Bu mağazalar nerede açıldı?”..
Bunu sorsam kaç kişi cevap verebilir?
Peki o mağazalar kime açıldı?

Biz o gözle bakmıyoruz. Maalesef bakamıyoruz.

Dönüyorum futbol okulumuza..
Afrika’dan Endonezya'ya, İngiltere'den Frankfurt'a kadar her yere açıldı. Bu da bir gelir kaynağı. Nerden baksan totalinde 2 trilyon para girişi yapıldı. Orada okuyan, top oynayan çocuklar Beşiktaş forması giyiyor. Yeni alt nesil yetiştiriyoruz. Niye bu gözle bakılmıyor?

-“TOP ÇİZGİYİ GEÇECEK..”-
Beşiktaş duruşunun en büyük özelliği ne; 'biz sevilmek için sevmedik ki”..
Evime gidiyorum annem diyor ki "Oğlum bu kadar laf yiyorsun. Sen işini gücünü bıraktın.. Evini barkını, altındaki arabayı sattın. İşinden oluyorsun, eee laf da yiyorsun... Üç ay önce bugün bağıranlar bayrak açmıyor muydu?. Oğlum sen aptal mıydın? 15 sene her maça gittin. Boşuna mı gittin"..
Biz her sene şampiyon olmuyorduk ama maçlara hep gidiyorduk. Beşiktaş’ın üst üste şampiyon olduğu o 1992'ler yepyeni bir taraftar kitlesi oluşturdu. Ne oldu şimdi?; “Top çizgiyi geçecek”..

-“BEYNİM ‘SALAK MISIN?’ DİYOR”-
Açık söyleyeyim. Ben 34 yıldır camiaya hizmet eden bir insanım. İnsanlar grupçu da dese ben bununla övünüyorum. Grubumla ben, 2 kilometrelik o bayrağı diktiren 20 deliden biriyim. Beşiktaş müzesini yapan insanlardan biriyim. Hizmet dahilinde söylüyorum bunları.. Şimdi bakıyorsunuz 106 tane dernek neyin derneği. Ben anlamadım.. Bana hizmetten bahsetsinler. Bana desinler ki biz 10 uçak Wolfsburg maçına gidiyoruz.
Biz Beşiktaş'a 34 yıldır hizmet ediyoruz. Bugün yine hizmet et deseler yine ederim. Kalbim Beşiktaş sevgisinden yana. Ama beynim “salak mısın?” diyor.

-“İDOLÜMÜZ DON KİŞOT”-
Türkiye'deki bu sistem yönetimlere 2 tür insan getirir. Birincisi parayı pulu aşmış reklam olmak için adam gelir buraya. İkincisi ise ben nasıl bu camiadan nasıl fayda görürüm diyen insanlar.
Neden?
Çünkü, Türkiye Cumhuriyeti'nde çalacaksın yarısını da yedireceksin.. Soruyorlar bize idolünüz nedir diye. Bizim idolümüz artık 'Don Kişot..'

-“ŞEREFSİZ LAFINI KALDIRAMIYORUM”-
Bugün gelinen noktada oturduğunuz koltukta trilyonlar döndürüyorsunuz. Kulübü aldığınız nokta belli, getirdiğiniz nokta belli. Gelirken söz vermişiz "çarpı üç" yapacağız diye. Şu an çarpı üç buçuktayım.
Para girişini sağlamışız. Ama kendi evimizden barkımızdan evimizden işimizden gücümüzden olmuşuz. Tüm bunları yapmışken 'Şerefsiz' lafını kaldıramıyorum.
Adam bencildir. Benden bilet istemiştir, Vermemişizdir..
Adam beni sevmez, tribünden 'yönetim istifa' diye bağırır. Bağırsın, bunda bir şey yok..
Ama ‘Şerefsiz’ demek de ne oluyor?

O maçta neler oldu;
1- Beşiktaş yuhalandı mı?
2- Beşiktaş tezahüratı yapmaya çalışan insanlar yuhalandı mı?
3- Beşiktaşlı Beşiktaşlıya vurdu mu?
4- İnönü'de “Wolfsburg! Wolfsburg!” diye stat inledi mi?...

Bizler bir değere inandık ki Beşiktaşlı olduk.. O zaman?..
1- Küfür etmek yasal değil. Küfür edenle mahkemede hesaplaşırsın.
2- Sana ‘********’ diyen insan bunu kanıtlamak zorundadır.
3- 4 yılda gelinen bu noktayı hak etmedik.

-“LEVENT AĞABEY KONUŞUYOR, GAZABA UĞRAYAN BAŞKAN OLUYOR..”-
Levent ağabeyinin (Asbaşkan Levent Erdoğan) konuşmadığı bir gün yok. Konuşmayı seviyor. 19 Mayıs'ta bu stadı yıkıp yeni stat yapacağız diyen başkan mı? Sayın Yıldırım Demirören mi, yoksa Levent Erdoğan mı? Ama onun gazabına uğrayan, “stat yıkılmadı ne oldu” denilen kişi kim, benim başkanım..

-“BU KULÜP NASIL DÖNECEK?”-
4 trilyon parayı veren adam kim? Camiamıza hissettiremedik, ön plana çıkmadık.. Neden; bu tip şeyleri sevmediğimiz için..
Bir örnek; Wolfsburg maçı Beşiktaş için çok önemli bir maçtı. 3 bin 326 bilet satmışsınız 273 milyar hasılatla böyle önemli bir maç yapılıyor. Nasıl döndüreceksin bu parayla koskoca kulübü. Neyle dönecek?

-“EĞER BAŞKAN BORÇ VERSİN İSTEMİYORSAN..”-
İnsanlara soruyorum arabanın markası ne? 'Toyota' diyor mesela. Neye binmek isterdin? 'Ferrari'ye. Alsana o zaman; 'Abi o kadar param yok' diyor..
O zaman sen kulübünü de öyle göreceksin. Kulüp neyle idare ediliyor; parayla. Başkan borç veriyor. İstemiyorsan o parayı o zaman o topçuları da istemeyeceksin. Döneceksin eski Beşiktaş duruşuna alt yapıdan adam yetiştireceksin.
Ki Hakan Aksoy olarak söylüyorum; bizim aldığımız terbiye o. Beşiktaş’a inancımız o. Değerler o.

Yıldız alınmasını bekleyen, isteyen bir taraftar var.. Tepedeki insan ne yapacak? Beşiktaş'ı gönülden seven, cebinden veren biri... O da diyor ki; ‘ben alacağım’. Camia dönüyor sonra şunu diyor; 'bu borç ne olacak?'

-“BEŞİKTAŞ OLARAK HALEN AİLE OLAMADIK”-
Bana Türkiye Cumhuriyeti'nde bir kişi söylesin; Moldanado kaça gitti? Josico kaça gitti? Aragones kaça gitti? Bir kişi açıklama yapsın. Bunları bilen biri var mı? 8 milyonluk Tabata manşet oluyor.. 13 milyonluk Elano manşet olmuyor.. Topuz 11.5 milyon Euro, O da manşet olmuyor. Ernst transfer edildiğinde ‘yaşlı panzeri aldık’ diye manşet yapıldı. Ernst geldiği zaman bile eksiği bulmaya çalışanlar vardı. Bunları şunun için söylüyorum; biz Beşiktaş olarak hala aile olamadık.

-“ EKREM’İ KAÇ KİŞİ KARŞILADI”-
Ben gelir gelmez BJK Store'yi hemen ‘Kartal Yuvası'na çevirdim. Benim Ay-Yıldızlı bayrağımın altına İngilizce isim yakışmıyor. Ama şöyle söyleyeceğim. Beşiktaş'ta en iyi oynayan ilk 11 say desem Ferrari, Sivok, Ekrem Dağ var. Ekrem Dağ transfer edildiğinde camiadan kaç kişi karşıladı. Havalimanında kaç kişi vardı? Ama bir yabancı geldi mi binlerce insan sıraya giriyor. Sistem bu. Sen sisteme uymak zorundasın.

-“YABANCI İSTİYORSAN, BORÇALANMA DA OLACAK..”-
Mesela Koray geldiği zaman da ‘Rize'yle ne ilişkin var senin, bu adamı niye alıyorsun’’ dendi. Koray'la Servet, Tigana zamanında efsane oldular ama. Türkiye olarak sen kendi değerlerini hasıraltı ediyorsun. Ondan sonra ‘milli takımımız dünya kupasına gidemedi’ oluyor. Yabancı demek milyon Eurolar demek. Yabancı istiyorsan borçlanma da olacak. Camia karar verecek diyecek ki; ‘biz Batuhanlarla, Neciplerle devam etmek istiyoruz’.

-“BU PARA NEYE YETER?”-
50 yaşındaki adam telefon açıyor; ‘Ben şampiyonluk istiyorum’ diyor, transfer istiyor.. Ondan sonra aynı adam; ‘niye bu kadar borçlanıyoruz’ diyor. Örnek veriyorum 10 bin biletten 3 bin 326'sı satılıyor, 273 bin TL Beşiktaş için çok önemli olan Wolfsburg maçı hasılat geliri.. 30 milyar ise Kartal Yuvası'nın geliri. Oldu 300 milyar.. 20 maç İstanbul'da yaptığınızı düşünün; 6 trilyon.. Nereye yeter bu para?



-“İNÖNÜ’YÜ CEHENNEME ÇEVİRDİK”-
Ağrıma giden şey Wolfsburg dediğin takımın şehri 130 bin kişilik bir şehir. Volkswagen fabrikasının şehri. Sen milyonlarca taraftarı olan bir kulüpsün. Almanya'daki futbolla İnönü'deki futbol arasında fark var. Çünkü İnönü'yü cehenneme çevirdik. Kendi kendimize yaptık. Topçu diyor ki; “Ağabey daha 5. dakikada bana küfür edenler var’.. Niye böyle olduk.. Son 12 yıldır her seçim dönemi biz bunu yaşıyoruz; Endüstriyel futbola hoş geldiniz!

-“BEŞİKTAŞ KİŞİLERİN ALTINA İNMİŞ..”-
Hakan Aksoy.. Siyah-Beyaz Derneği’nin üyesi.. Ne yapmış bu adam, gece mi yapmış? Onlara uçak mı kaldırmış? Onlara beleş bilet mi vermiş? Onlara beleş ürün mü vermiş?
Herkes ‘benden biri’ olsun diyor.. Kimse ‘orada Beşiktaşlı birileri olsun’ demiyor ki.. Serdar Bilgili başkanımıza en büyük muhalefet olanlardan biri bendim. Ama benim kadar Serdar Bey'e çalışan adam da olmadı. İsim vermeyeceğim, bir gün bir yemekteyiz, bir başkan bana döndü ve; ‘Oğlum her türlü muhalefeti bana yapıyorsun ama yemeği de kaçırmıyorsun’ dedi.. ‘Parasıyla geliyorum başkanım’ dedim..
‘Ben senin yemeğine gelmiyorum ki. Ben Beşiktaş'ın yemeğine geliyorum’..

Beşiktaş'ı kişilerin üstüne çıkarma mecburiyetimiz var. Maalesef Beşiktaş kişilerin altına inmiş. O adam gelmezse sen de maça gelmiyorsun. Sen önce Beşiktaş için geleceksin.

-“KÖTÜLEMEDEN GELSİN..”-
Murat Aksu sevdiğim, saydığım bir insan. Muhalefetin olmadığı yerde iktidar olmaz. Adaylığı hayırlı olsun diyorum. Ama yüzüne görürsem söyleyeceğim; ‘bir insan da kötülemeden gelsin ya’...
Desin ki ‘ben mağaza sayısını artıracağım’, ‘basket takımı üçüncü mü oldu, ben birinci yapacağım’.. Hedef çıtayı yükseltmek olmalı.. Kötüleyerek gelmenin bir anlamı yok. Benim üzüntüm şu, kişisel söyleyeceğim; pazarlama yönünden 12 yılda yapılan işi ben 3 senede üç buçuk katladım. 34 milyon olan maliyeti 14 milyona çektim. Gelinen noktada bana ‘********’ deniyor.
40 kişi Divan toplantısına katıldık. Eski yöneticiler de vardı. Orada Hasan Arat Bey çok güzel bir şey söyledi; Bence seçim öncesi centilmenlik anlaşması yapılmalıdır. Seçimin seçim günü başladığının ve bittiğini bilmeliyiz”..

-“BİREYSEL STATÜLERİNİ ARTIRIRLAR BELKİ, AMA..”-
Murat Aksu Bey’i Beşiktaş'a getiren adamlardan biridir Yıldırım Demirören. Aynı gece onunla birlikte 5 kişiyi daha getirdi. Fikir çatışması olabilir. Ben inanıyorum ki başkanlar dahilinde olan olaylar değildir bunlar. Bunlar ona taraf olan insanların yaptığı işlerdir.. Niye yapıyorlar; ileride mertebeleri artsın! Bunlar bireysel olarak statü artırırlar belki ama Beşiktaş sevdalılarının gözünde sıfırlar! Hiçtirler! Bizim için önemli olan Beşiktaş'a bir tane çivi çakan adamdır.

-“KULÜBE ‘1 MİLYAR (BİN TL) PARA VERİN’ DESEK”..-
Bugün insanlara şunu söylüyorum; Sayın Yıldırım Demirören’in kulübe verdiği paranın aylık faizi 1.8 trilyon lira. İnsanlar diyebilir ‘hataları oldu, gereksiz borçlandı’.. Bazı hatalar olacak tabii.. İş hayatında çalışıyoruz, hepimiz yapıyoruz hatalar. Ama dönüp şunu söylüyorum; bugüne kadar sadece verdiği paranın aylık faizi 1.8 trilyon lira olan kaç kişi var.. Diyorlar ki ‘çeksin gitsin’.. Diyenlere desek ki 1 milyar bağış yapsana kulübe, o ne demek derler. Sen kendi 1 milyarlarına kıyamazken o insan 60 trilyon para vermiş..



-“ŞEREFSİZ DİYENLER BİLİYOR MU?”-
Başkanımın yüzüne de söyledim. Kendisi babamın oğlu değil. İş bağlantım da yok. İş yeri nerdedir bilmem.
1- Verdiğini görüyorum.
2- Almadığını görüyorum

‘Şerefsiz’ diyen adam biliyor mu Fulya açılışının, o dev organizasyonun masrafını Sayın Demirören ödemiştir. Şimdi bunu yürekten yapan bir adam görüyorsunuz. Ortalama 1,1 trilyon masraf var. Sayın başkan bunları hak etmiyor. Başkanım biraz politika yapmayı bilseydi Türkiye'deki gibi. Bunların hiç biri olmazdı.

-BAŞKAN; “BİZ BEŞİKTAŞLIYIZ.. BUNLARI HAVA OLSUN DİYE YAPMIYORUZ” DİYOR-
Seçime gidiyorum, bir arkadaşıma soruyorum; ‘niye bu adama oy veriyorsun?’ diye.. Adam; ‘Ne yapayım? Mecburum. Benim nikah şahidimdi’ diyor.. ‘Yahu diyorum senin nikah şahitliğin Beşiktaş'ın üzerine mi çıktı?’..
Türkiye'de politika bu. Açılış bekliyor, nikah şahitliği bekliyor, cenaze bekliyor..
Başkanıma da diyorum sistem bu.. O; ‘Ben giremem bu sisteme’ diyor.. ‘Sen reklamını yapmıyorsun. Biz Beşiktaşlıyız, biz bunları hava olsun diye yapmıyoruz ki’ diyor.
Ben sadece Beşiktaş'a tarafımdır. Hata mı var, gel söyle düzeltelim Beşiktaş'ın menfaatlerine çalışıyoruz biz. Ben Beşiktaş taraftarıyım. Başkanımı sevme nedenim ise onun Beşiktaşlılığına inandığım içindir. ‘Şerefsizlik’ çok ağır bir kavramdır.



-“KENDİ TARAFTARIN SANA KÜFÜR EDERSE..”-
Eskişehir taraftarı Beşiktaş otobüsünü taşlamış, Ankaragücü taraftarı Beşiktaş otobüsünü taşlamış.. Kendi taraftarın kendi otobüsünü taşlarsa, ana avrat küfür ederse, seni sevmezse dışarıda kim niye sevsin seni? Biz yine söylüyorum aile olmayı beceremedik.
3 ayda bir Divan toplantısı var. Gelirsin oraya eleştirini söylersin. Gelemiyorsan ağabeylerin vardır, kardeşlerin vardır onlara dersin ‘benim kafamda böyle bir soru var, şu konulara açıklık getirilmesini istiyorum’... ‘Gelebilir miyim?’ dersen, biz zaten ‘Gel’ deriz..

-“KARTAL YUVASI AÇILIYOR, HAYIRLI OLSUN DİYEN YOK!”-
Geldiğimiz nokta şu; üç sene olmuş 1 grup arkadaşı ayrı tutarak söylüyorum; bir kişi sormamış.. Kemerburgaz’a Fenerbahçe mağazası Fenerium açıldı mesela.. Aynı gün Beşiktaş mağazası da açıldı orada. Televizyona bakıyorum, gazeteye bakıyorum her yerde Fenerium.. Beşiktaş’ın mağaza açılışından ise haber yok. Veya geç onu, Kemerburgaz'da Beşiktaşlı yok mu?. Bir kişi bile telefon açıp ‘ağabey hayırlısı olsun, çok iyi yaptın buraya mağaza açmakla’ demez mi? Daha Kartal Yuvası açtığım bölgelerden bir mağaza için ‘hayırlı olsun’ diyen olmadı. Yapılan işleri görün önce.. Bir ‘hayır olsun’ diyin, hatta ‘eksiğiniz var şunu da yapın’ deyin.

-“YÖNETİCİLİK BİZE NE KAZANDIRMIŞ”-
3 yıldır Beşiktaş'ta yöneticilik yapmak bana ne kazandırmış ki. Başkanıma ne kazandırmış.. Kapılar mı açılmış, işyerlerimiz bir iken ona mı çıkmış?. Ben ihanet etmedim.. Ben ********lik etmedim.. Camiaların bilmeleri gereken bir şey var. Kulüplerde maaş almayan profesyonel olmayan tek bir gurup var; Başkan ve yönetim ekibi.

-“İÇİNE EDEYİM ÖYLE HEYKELİN..”-
Ben bir gün yönetim kurulunda aynen şunları söyledim;
“34 liraya maliyetli mal aldım, 14 liraya indirdim.. 14'de değil de 20'ye indirseydim ne olurdu?
Yine başarı değil mi; 34 liradan 20 liraya indirmek..
6 lira ekstra para koysam kenara, 1 milyon satıyorum yılda, 6 trilyon eder..
Robin Hood’luk yapıyorum, 3 trilyonunu kasaya koyuyorum. Allah bereket versin..
Kalan 3 trilyonu Liverpool’u yendik 2-1.. Düşünsenize maç bitiyor yönetici Hakan Aksoy anons ettiriyor; ‘sevgili yöneticimiz Hakan Aksoy bu zaferi Reina’da kutlayalım, herkes davetlidir’ diye..
3-5 bin kişi sabaha kadar yiyip içiyor. 500 milyon oraya verdin..
Marsilya maçını aldık Swiss Otel'de balo düzenliyorum..
1000 kişiye ‘şampiyonluğa gidiyoruz’ balosu düzenlesem, 500 de oraya versem..
Porto'ya 10 uçak kaldırsam..
50 derneğime yemek versem..
50 tane derneğime 10'ar 20'şer bilet göndersem ne olurum ben..
Sayın başkanım dedi ki; ‘heykelini dikerler’..
İçine edeyim ben öyle heykelin. Bizim hayatımız siyah-beyaz..
Türkiye'ye hizmet mi önemli, delegasyona hizmet mi önemli?
Beşiktaş'a hizmet mi önemli delegasyona hizmet mi önemli?
Biz Beşiktaş aşkıyla yaşıyoruz. Beşiktaş’a yaptığım hizmetlerin 10 yıl sonra önünden geçerken mutlu olurum. Bizim gibi insanlar Türkiye'de barınamıyor.

-“BUNLAR BİRER ÇİVİDİR, ÇAKANLAR BELLİDİR”-
Dönüp bir 12 senede kitapçıklara bakın, 12 senedir stat projesi var mı? Var..
Akatlar projesi var mı? Var..
Fulya projesi var mı? Var..
Kim yaptı bunları, başkanımız ve ekibi yaptı. Stat projesi imzalanmadı. ‘Yapacağım’ diye tutturan kim, Yıldırım başkan..
Çırağan'dan çıkıp Fulya'ya giderken camia eleştirdi; 'Çırağan daha değerli niye Fulya'ya gidiyoruz'..
Akaretler yapılırken dedik ki 'niye ön blok Koç'un oldu da arka taraf bizim oldu'..
'Nevzat Demir tesislerini terk edip niye Erenköy'e gidiyoruz' diyen de bizdik..
Bugün diyoruz ki; 'İyi ki Fulyamız var. İyi ki Akaretimiz var. İyi ki Erenköy’ümüz var'..
Yarın diyecekler ki keşke bu Fulya'dan 10 tane yapılsaydı. Bu bir çividir. Bunu çakanlar bellidir. Artık bunu çakanların da bir değeri olması lazım.

-“BEN DON KİŞOT’UM”-
Beşiktaş her şeyin üstünde. Ona hizmet etmek her şeyin üstünde. Ben kızımın üstündeki formayı bile parasını vererek alıyorum. Benim kardeşim de bir mağaza açtı. Hafta sonu 3-4 arkadaşıma parasını ödeyerek hediye aldım. Bugün istesem Adidas'ı arayıp ‘1000 tane forma gönderin’ desem 1 günde gelir. Ben 1000 formaya Beşiktaşlılığımı aşağıya çekmem. Ben 100 tane bilet alamam mı? Bir söz vardır.
Karşındakini nasıl bilirsin; Kendim gibi..
Ben DON KİŞOTUM...
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 22:20   #2
 
bluesbreaker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bence de tribün çizgiyi aştı bir miktar. Küfür çok ayıp...
__________________
Cool!
bluesbreaker Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 22:21   #3
 
mustafahaluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Harika düşünceler.

Özellikle "bjk store" "KARTAL YUVASI" Olması bence milliyeçi bir hareket TÜRK DİL KURUMU tarafından ödüllendirilmesi gerekirken yine lobi eksikliğinden önemseyen yok aynı formanın arkasına"TÜRK KIZILAY"I reklamı alınca altında farklı şeyler aranıp takdir edilmemesi gibi. Bunları RENKLİ TAKIMLAR yapsa yer yerinden oynardı ama siyah-beyaz herkezde alerji yapıyor maalesef.Yöneticilik konusunda söylediklerinin çoğuna katılıyorum fakat Başkan'ın yaptıkları Hakan Bey'in dediği gibi kolay atlanacak hatalar değil para vermekle başarı gelmediğini aslında kendi kendine söylemiş oluyor ama anlamıyor,parayla zeka birleşirse sonuca varılıyor,har vurup harman savurmakla sonrada cebinden verdiğin paraları FENERBAHÇE ÇIKMALARINA vermekle olmuyor başkanlık daha neler yazarım ama değmez herkez herşeyi biliyor,sen kulüp başkanı olarak KAPALI VE NUMARALI TRİBÜNLERE KENDİ GORİLLERİNİ SALIP KÜFRETMEDEN BAĞIRAN İNSANLARI DÖVDÜRECEKSİN,BİR KORKU İMPARATORLUĞU YARATMAYA ÇALIŞACAKSIN ONDAN SONRADA PARMAĞINI SALLAYIP HESAP SORMAYA KALKACAKSIN YOK ÖYLE YAĞMA SANA Ş......... DE DENİR BAŞKA ŞEYLERDE BU KULÜPDE BU GELENEK OLDU DİYORSANIZ SİZLERDE BUNUN İÇİNDESİNİZ HER SEÇİM DÖNEMİ PARALARI DAĞITIP KAOS ORTAMI YARATAN BEN DEĞİLİM SİZLERSİNİZ ŞİMDİ YİYİN BİRBİRİNİZİ.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
mustafahaluk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-11-2009, 23:46   #4
Bağdat Kartalı
 
neilblack - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

baştan sona gereksiz açıklamalar olmuş bu insanlar bu kafayla giderlerse taraftarı asla anlayamazlar yazmak istediğim çok şey var ama gereksiz olur
__________________
Click the image to open in full size.
neilblack Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 00:04   #5
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yapmış olduğu hizmetleri hiçbir şekilde inkar edemeyiz ama kesinlikle elma ile armudun sapını birbirine karıştıran demeçlerde vermiş.Eğer iş para verip başkanlık yapmaksa varsın biz parasız başkanlarlada kendi değerlerimizi yükseltip başarılar elde etmesini eğer o başarıları 1 değil 10 sene bile beklememiz gerekecekse bunuda yaparız ama hiçbir zaman BEŞİKTAŞLILIK DEĞERLERİNİ bu kadar kolayca yerle bir edilmesine tahammül edemeyiz. Küfür ise ayrı bir mevzu protesto evet ama KÜFÜR yakışmaz..
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 00:46   #6
forumun death metalcisi
 
KanKokusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaşlılık duruşunu yerle bir ettiniz. Haala paradan bahsediosunuz !!! Acıtasyon yapmanın bir anlamı yok.
__________________
Click the image to open in full size.
KanKokusu Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 00:52   #7
 
Scorp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

o kadar laf sölemiş arasında bir nobreye verdikleri yıllık 2,5 i söyleyememiş. Tabata yı söylemiş karşılığında verdiği örnek elano en azında gs liler şunu diyebilir adam brezilya milli takımının oyuncusu ama bizde tutmadı galiba, peki çıkıp sen ne diceksin tabata için antepten aldık ama bizde tutmadımı? diyorsunki mehmet topuz 11milyon, peki kötü örnek örnekmidir? daha geçtiğimiz yıllardaki diatta ları gordonları higuen leri daha aklıma gelemeyecek bir yığın ismide hatırlayamıyorum. Merak ediyorum neden acaba biride çıkıpda röportaj yaparken bunları soramıyor?
__________________
Click the image to open in full size.
Scorp Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 01:22   #8
 
ilters - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Akdora´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yapmış olduğu hizmetleri hiçbir şekilde inkar edemeyiz ama kesinlikle elma ile armudun sapını birbirine karıştıran demeçlerde vermiş.Eğer iş para verip başkanlık yapmaksa varsın biz parasız başkanlarlada kendi değerlerimizi yükseltip başarılar elde etmesini eğer o başarıları 1 değil 10 sene bile beklememiz gerekecekse bunuda yaparız ama hiçbir zaman BEŞİKTAŞLILIK DEĞERLERİNİ bu kadar kolayca yerle bir edilmesine tahammül edemeyiz. Küfür ise ayrı bir mevzu protesto evet ama KÜFÜR yakışmaz..
katılıyorum..!
ilters Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 01:36   #9
 
Deschain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"Dönüyorum futbol okulumuza..
Afrika’dan Endonezya'ya, İngiltere'den Frankfurt'a kadar her yere açıldı. Bu da bir gelir kaynağı. Nerden baksan totalinde 2 trilyon para girişi yapıldı. Orada okuyan, top oynayan çocuklar Beşiktaş forması giyiyor. Yeni alt nesil yetiştiriyoruz. Niye bu gözle bakılmıyor?"


E anlatın o zaman,açıklayın o zaman, BJK TV'de habire konuşan insanlar yerine bu okulları, çocukları gösterin o zaman.
Sn. Hakan Aksoy bunları bilmiyorsak bu sizin eksikliğinizdir.Sizin işiniz bunları anlatmak, medyada reklamını yapmak değilse nedir?
__________________
HAYATIN ANLAMI SİYAH BEYAZ

MuTLu aşK YokTUr
BEŞİKTAŞK VARDIR
Deschain Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-11-2009, 03:11   #10
 
ERSAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

EĞER BAŞKAN BORÇ VERSİN İSTEMİYORSAN..”-
İnsanlara soruyorum arabanın markası ne? 'Toyota' diyor mesela. Neye binmek isterdin? 'Ferrari'ye. Alsana o zaman; 'Abi o kadar param yok' diyor..
O zaman sen kulübünü de öyle göreceksin. Kulüp neyle idare ediliyor; parayla. Başkan borç veriyor. İstemiyorsan o parayı o zaman o topçuları da istemeyeceksin. Döneceksin eski Beşiktaş duruşuna alt yapıdan adam yetiştireceksin.
Ki Hakan Aksoy olarak söylüyorum; bizim aldığımız terbiye o. Beşiktaş’a inancımız o. Değerler o.

Yıldız alınmasını bekleyen, isteyen bir taraftar var.. Tepedeki insan ne yapacak? Beşiktaş'ı gönülden seven, cebinden veren biri... O da diyor ki; ‘ben alacağım’. Camia dönüyor sonra şunu diyor; 'bu borç ne olacak?' bunu soluosun yaa helal olsun arsenal 2 sene once 4 topcu aldı en pahalısı 500 bın euro aynı sene bonservısı 30 mılyon euroydu kac tane yabancı transferı var kac kurus kazndı takım nıe alıon olu topcuyu alma bu takımın stat gelırı tv gelırı fulya gelırı reklam gelırınde hacız yokmu bu borcu babasının hayrına kımse vermıo bjk nın odedıgı faızı hıc bı banka baskana odemez yeter yabancı transferını gorduk tabata dıe bı adam bu adama 8 mılyonu turkıyede ya bosver dunyada kımse vermez sen nıe verıon senden yıldız ısteyen yok sen dıosun yıldız topcu alcam ronaldo transferı bıle golgede kalacak dedın bu kadar sallama kardesım tabatamı ronaldoyu golgede bırakacak quaresma dedın yalan cıktı daha govannı dedın yalan cıktı yeter bırazda kaseyı onunuze alın
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
ERSAN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 16:45 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580