Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-02-2014, 23:59   #1
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman

Hayatı

1967 yılında İstanbul'da doğan Fikret Orman, orta öğrenimini Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi ve Florida Üniversitesi'nde yapmıştır.

İki çocuğu olan Fikret Orman, Orsan Yedek Parça San. ve Knorr-Orsan Ticari Araç Sis. Ltd. şirketlerinde yönetim kurulu üyesidir.Orman, ayrıca İngilizce bilmektedir.

Yöneticilik Kariyeri

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş'ta Serdar Bilgili başkanlığındaki yönetim kurulunda yöneticilik yaptı.

2004 yılında yapılan Beşiktaş JK başkanlık kongresinde aday olan Orman, 162 oy farkla Yıldırım Demirören'e kaybetmiştir.

2012 yılında Yıldırım Demirören'in TFF başkanı olmasıyla birlikte boşalan Beşiktaş JK başkanlığı için aday olan Fikret Orman, seçimlerde Nazmi Koca ve Bülent Deriş ile yarışmıştır. Seçimlerde kullanılan 4545 oyun 4027'sini alan Orman, Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 33. başkanı olmuştur.

Bir önceki seçimden yalnızca 1.5 yıl sonra tüzük gereği 16 Haziran 2013 tarihinde yapılan başkanlık seçimlerinde Serdal Adalı'yla yarıştı. Bu seçimde 5988 geçerli oyun 3850'sini alarak 3 yıllığına yeniden başkan seçildi.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-02-2014, 20:14   #2
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

sanki kendisi olmasa Beşiktaş futbol kulübü batacakmış gibi her seferinde demeçler veren fakir edebiyatının arkasına saklanan Beşiktaş başkanı olmasaydın da olurduk bilmem anlatabildim mi?
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2014, 01:52   #3
Moderator
 
dogan_cordoba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkan'dan Açıklamalar

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, TRTSpor’da yayınlanan Futbol Ateşi Programı’nda Tunç Elibol’un sorularını yanıtlarken, gündemdeki konularla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

“STADIMIZ AĞUSTOS AYINDA BİTECEK”

Çok tevazu göstermeyim .bizim hayalimizdi ama o hayali gerçekleştirebilmek için her adımını biz attık izninden her aşamasını kat ederek geldik çok zorlandık, çok inanılmaz derecede zor günler geçirdik ama hiç yılmadan devam ediyoruz ve istediğimiz hedeflediğimiz tarihte yetiştirmeye gayret ediyoruz.

Bunlar çok esasında beni etkilemez beni etkileyen kısmı şu oluyor yalan, iftira,çok ayıp şeyler bunlar ve bunlara böyle cevap vermeyip yani devamlı kamu oyunda değil ama kendi içimizde söylüyorum kendi işimize bakmaya çalışıyoruz. şöyle bize 5-6 bir müsaade edin de bu stadı bir yapıp bitirelim ben bu stadı kendime ev olarak filan yaptığım yok bu stadı Beşiktaşlılara, Türk sporuna gelecek nesillere yaptığımız bir şey herkesin ortak menfaati bir bırakın rahatça yapalım şunu. dedikodu, yalan dönem dönem kızıyorum çıkıp cevap veriyorum ama maalesef ki bunu çoğunda Beşiktaşlılar yaptığı içinde çok üzüntü duyuyorum. şu aralar onun dışında hırslanıyorum açıkçası. benim bir özelliğim ben hiç yılmam çalışmaktan da hiç çekinmem devam ediyoruz. Çokta kötü değiliz.Stad ağustos sonuna yetiştirmeye gayret ediyoruz. Esasında bunu bilerek ortaya ben attım 2 ana sebebi vardır 1. hedefe kilitlenip camiamızla beraber hedefe yönelik hareket etmekti herkes oraya kilitlensindi.

“STATIN ORTASINA GÖKDELEN DİKECEĞİMİZİ BİLE SÖYLERLER”

2.de bu boş laflar var yok altında açıkçası şehir çıktı, yapılmayacak, park yapılacak filan sohbetleri bitsin bir an evvel artık önümüze bakalım.onun içinde bir an evvel stada konsantre olalımdı.bunda başarılı olduğumuzu düşünüyorum.Kimse buraya stad yapılmayacak demiyor. şimdi son zamanlarda ruhsat sahte denmeye filan başladı oda bitti artık stad ağustosta mı bitecek, eylül de bitecek, 2015 ocakta mı bitecek artık o süreçleri konuşuyoruz iyi yoldayız demektir.

Bilmiyorum belki sahanın ortasına gökdelen dikecekler bilmiyorum yani bir şeyler bulurlar çokta önemli değil. ben sokaklardayım her gün Beşiktaşlılarla beraberim fotoğraflar çekiliyoruz , sohbet ediyoruz filan Beşiktaşlılar biliyorlar gerçekleri ufak bir zümre tabi senelerdir Beşiktaşlıları kemirmişler menfaat sağlamışlar bu illa bedelsel bir menfaat değil sözlerin geçmesinde bir menfaat olabilir, ego tatminlerinde menfaat olabilir. bunları göremeyince atıyorlar, tutuyorlar çokta artık yavaş yavaş şey yapıyoruz alıştık diyelim.

İçinde Beşiktaşlılar var yani dünyanın en muhteşem taraftarı var. En yüksek sesle bağıran taraftar var. Enkriyatif taraftarı var. Muhteşem bir takımla dönüş yapacağız oraya Allah’ın izniyle. Binalar filan hiçbir şeye ruh vermez oraya ruh veren insanlar yoksa çokta çok güzel stadlar vardır belki ama içi gittiğinizde boştur. boş olan bir yerin hiçbir manası yok o bir esas amacımız bizim futbol takımımızın çok keyifli maç oynayabileceği taraftarlarımızın keyifle maç izleyebileceği bir yer yapmak yoksa bina yapmak filan değil. ne yapacağız bina yapıp e tabii ki çok lüx, çok akıllı bir bina çevreci, yeşil bir bina her şeyi düşünülmüş bir bina önümüzde ki 50 seneye hizmet edecek bir bina. ama öyle şey değil.

E tabi yani yaklaşık 10 milyon dolar civarında bir satış yapılmıştır tahmin ediyorum 1-2 ay içinde 20 milyon doları bulur iyi gidiyorlar locaların bazı bölümleri bitti yer kalmadı çünkü yerlerini ayırttı birçok insan ödemelerini yapıyorlar yavaş yavaş artık göbeğe yakın yerlerde yer çok az var koltuklarda, viplerde göbekleri herkes almaya başladı biz kimseye öncelik vermedik. ilk gelen ilk alır. yo parayı veren düdüğü çalar tabii ki o doğru bir laf, ama ilk gelen ilk alır. yanisonradan işte iyi yer kalmadı gibi bir yer ki bizim stadyumun hemen hemen her yeri iyi yer olacak. ama ilk gelen ilk alacak tabi.

“TRANSFERDE 4 YABANCI ALACAĞIZ”

Yeni stada birinci olarak kendim geleceğim tabi ki. yani tabi şey Önder ÖZEN e ekibi çalışıyor benimle de tartışıyorlar, futbol komitesinde ki arkadaşlarla da tartışıyorlar iyi bir şeyler yapmaya gayret ediyorlar. bu transferlere bedelsel yüksek para vermekten daha önemlisi takıma katkı sağlayabilecek kendini kanıtlamış bazı oyuncular almaya gayret ediyoruz. inşallah da başarılı oluruz.

Biz zaten aldık pozisyonumuzu bizde 5+3teyiz. bizde yani bizim pozisyonumuz belli. onun içinde bizim elimizde ki imzaladığımız kontratları ve süreleri ve ona yapmış olduğumuz hazırlıklar belli o avantajımızı seneye kullanmak istiyoruz.
Olmayacak transferler var tabi. Sözleşmesi bitenler sözleşme yenilemeyeceklerimiz var ama şey 4 tane yabancı transferi yapacağız tahmin ediyorum. Cenk işte bitti bir tane daha belki yerli max 2 tane daha yerli oyuncu alıyoruz. 4 tane yabancı oyuncu alacağız.

“İBRAHİM KIZIL’I MAHKEMEYE VERDİM”

Biz çok üslubumuzla bize yakışan şekilde cevap verdik Gaziantep sporun başkanı bir şehri temsil ediyor. o insanları rencide edecek bir şey söylemek istemiyorum. netice itibarı ile bir şehir kulübünün başkanıdır onun içinde çok böyle yorumlarda o nezaketle yapmaya gayret ettim.Hırslanmış kendisinin söyledikleri lafla alakalı tazminat davası açtım zaten artık gerisini spor kamuoyu, Türk kamuoyun bileceği işler.

Beşiktaş tüm birimleri ile şampiyonluk yarışının içerisindedir elinden gelen gayreti gösterecektir diğer 2 ezeli rakibiz de aynı şekilde belki arkamızdan gelen Sivas’ta aynı şekilde olmak üzere herkes şampiyonluk yarışı içerisindedir. tabi bizim Galatasaray ile 1 Fenerbahçe ile de 5 puanlık farkın olması bizi ve camiamızı artık şampiyonlukta son dönemeçlere geliyoruz önemli bir şeydir.

“MHK KASIMPAŞA OLAYINI KAPATMAK İSTEDİ”

Kasımpaşa ile verdiğimiz hukuki mücadele haklılık mücadelesidir. Bir kulis mücadelesi değildir onun içinde bilimsel çalışmalara dayanan neden haklı olduğumuzu gösteren şeylerdir. burada zaten ilk günden beri aynı şeyi söylüyorum bu bir ayıpta değildir. Yani hakem kural hatası da yapmış olabilir. Dünyada ilk defa yaptığı bir şeydir o Donk’un üstü örtülmesi gerekli olan bir şeyde değildir. Hakemde neden böyle bir MHK üzerini örtmeye kalktı onu anlamış değilim ama sonucunda biz hukuksal mücadelemizi verdik ve kazandık.

“GALATASARAY MAÇI FENERBAHÇE DERBİSİ GİBİ OLSUN”

Galatasaray ezeli rakibimiz her derbinin kendine özgü bir senaryosu vardır. o maçla alakalı bir senaryoda vardır. Yani Galatasaray ile oynadığımız ilk yarı maçını düşünüyoruz ama Fenerbahçe ile oynadığımız 3-3 lük maçta acayip seyredenlere keyif veren kırmızı kartın olduğu öne geçmeler çok keyifli bir mücadeleydi. Ne olacağını kimse derbinin bugünden söylenilecek bir söz yoktur Beşiktaş takımı her yere kazanmak için gider bu dünyanın en büyük kulüpleri şampiyonlar liginin şampiyonu olmuş kulüpler bile olsa Beşiktaş takımı bir rakibine karşı kazanmak için oynar. Rakibimizde tabii ki kendi evindedir onlarda kazanmak için sahaya çıkacaktır. Sahada netice itibari ile hakemin değil de futbolcuların sonunu getireceği futbolcuların oyunun sonunu belirleyeceği bir mücadele olmasını sakatlıkların olmamasını temiz seyredenlere aynı Fenerbahçe maçında olduğu gibi keyif veren bir mücadele olmasını temenni ediyorum. Ondan başka da söylenecek bir şey yok gerisi futbolcularda.

“ŞİKEDE BİZİ F.BAHÇENİN YAYINDA KONU MANKENİ YAPTILAR”

Aziz Başkan çok sevdiğimiz bir kulüp başkanı benimde çok sevdiğim bir insandır. Onun söyledikleri üzerine bir yorum yapmak istemem ve camiasını rencide edecek bir şey söylemek istemiyorum bir tek şey söylüyorum bu davalarla alakalı Fenerbahçe ile yapılan bu süreçte Beşiktaş bu olayın içerisinde konu mankeni olduğunu düşünüyorum. Beşiktaş’ın böyle bir ceza alabileceği bu sene UEFA’ya onun yüzünden gitmedik bir mevzuumuz olduğuna inanmıyorum.

Beşiktaş’ın 3 temmuz’la ismini, 3 temmuz ismini de bilerek kullanıyorum başka bir isimde kullanmıyorum kulübümün onunla isminin geçmesini istemiyorum onun için biz önümüze bakmaya gayret ediyoruz. Aziz Başkanın söyledikleri tabi ki kendisini ilgilendiren şeylerdir ama ben kendi camiamla alakalı konulara yorum yaparım başka camiayla alakalı konulara girmem rakiplerimizden de aynı saygıyı bekliyorum.
__________________
'' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! ''
dogan_cordoba Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 21:59 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580