Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-12-2008, 12:03   #1
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İçimizdeki İrlandalılar kim?İşte başkan işte Beşiktaş

Malesef arkadaşlar Bir bayram daha burnumuzdan geldi.Taraftarın artık sabrı taştı. 5senelik skandal ve içler acısı yönetim modeli sıfırı tüketti.Bunun artık geri dönüşü olamaz.Ancak aramızda bazıları halaa "bir maçın kaybedilmesiyle taraftarın aşırı tepki gösterdğini düşünecek kadar ""sığ"" bakışlı"Ben artık bunların beşiktaş'tan ve mevcut yönetiminden rant sağlayan kan emiciler olduğunu düşünüyorum.Bakın bunlardan biride Fanatik Yazarı Başkanın tetikçi aynı zamanda taşeronu Orhan Yıldırım bugün yazısında diyor ki;
-Artık herkesin bildiği bir durum. Beşiktaş ne zaman şampiyonluk için zirveye çıksa, alaşağı ediliyor. Hem rakipleri değil, kendi içinden.(taraftarı kastediyor)

-Geçen yıl tribünler Sivas maçını resmen vermişti! Bu kez de benzer durum Ankaraspor karşısında yaşandı. Kabul edelim ki, takım sezonun en kötü maçlarından birini oynadı. Takım kaptanı Delgado en kötü günündeydi. Adamı yerin dibine soktular. Ağlattılar. Bitirdiler. Bir yenilgi ile ne başkan, kaldı, ne yönetim ne de teknik ekip...

-
Şunu da belirtelim, tribünlerin bu tutumu, takımın özgüvenini kaybettirmenin tohumlarını attı. Şimdi bu yanlıştan vazgeçme zamanı. Gerçek Beşiktaşlılık bunu gerektirir. Gerisi yalan. Tribünleri bölüp takıma zarar vermek isteyenler, aslında ne kadar tehlikeli bir oyunun parçası olduklarını da kavrasınlar artık. Gün ‘ihanet’ değil, destek günüdür!

Ben gerçek ihanetçilerin bu rant sever tetikçiler olduğunu düşünüyorum.Takımın 5 senedir kaybettiği ivmeyi görmek istemeyen çıkar rant kara para sevdasyla kalemini satan yazarlar....Hatta yazar bile değil tetikçiler...Artık bırakın bu hep destek tam destek laflarını gün devrim günüdür!!Zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır!!Bu sene heba oldu zaten varsın olsun yeterki güneşli güzel günleri gelecekte yakalayalım!!

İşte başkan işte Beşiktaş


Yıldırım Demirören... Yaptıkları, transferleri, tercihleri hep tartışıldı, sözleri hep olay yarattı. İşte, Ankaraspor maçında taraftarların istifaya davet ettiği Demirören´in icraatları...

* Başkanlık seçimleri öncesinde, Alman futbol adamı Lothar Mattheaus’la anlaştığını açıkladı. Ancak seçimleri kazanınca, İspanyol Vicente del Bosque’ye imza attırdı.
* Görev başına geçer, geçmez transfer piyasasını salladı. John Carew, Juanfran gibi futbolcular alındı, yaklaşık 12 milyon Euro karşılığında kadroya tam 15 futbolcu eklendi.
* Sezona kötü başlayan Kartal’da fatura, Del Bosque’ye kesildi. Siyah-Beyazlılar, İspanyol hocaya yaklaşık 9 milyon Euro tazminat ödemek zorunda kaldı.
* Bosque’nin yerine Rıza Çalımbay getirildi. Yeni sezona da Çalımbay ile başlayan Beşiktaş, 12 yeni transfer yaptı. Demirören’in, ‘Arkasındayız’ dediği Çalımbay, devre bitmeden görevden ayrıldı.
* Üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında, yaptığı röportajda başkanlığı bırakacağını söyledi. Ancak daha sonra, “Bu bir komploydu. Ben sadece sohbet ediyordum. Görevimin başındayım” dedi.
* Teknik direktör Jean Tigana oldu, başarıyı hoca değişikliğinde arayan Beşiktaş, şampiyonluk yarışından uzakta kaldı. Başarı ise Türkiye Kupası’nda geldi, Kartal mutlu sona ulaştı.
* Demirören’in bu dönemde, “Kupayı biz kazanalım, ligi Galatasaray” sözleri uzun süre tartışıldı. Fenerbahçe cephesinin yanı sıra, Beşiktaş Camiası da bu açıklamadan rahatsız oldu.
* Fenerbahçe’yi 3-2 yenerek Türkiye Kupası’nı alan Beşiktaş’ta, Demirören’in kupayı hastanede yatan dönemin TFF Başkanı Haluk Ulusoy’un babası, eşi Revna Demirören’in akrabası olan Saffet Ulusoy’a götürmesi yadırgandı.
* İkinci sezona başlarken de transfer piyasasında Beşiktaş rüzgarı esti. Tigana’yla ‘Devam’ diyen Siyah-Beyazlılar, 8 oyuncuya yaklaşık 11 milyon Euro ödedi.
* Bu süre içerisinde kulübün borçları tavan yaptı. Bankadan borç alıp, kulübün faiz ödemesini istemeyen Demirören, cebinden para verdi, kulüp Başkan’a borçlandı.
* Beşiktaş, 2006’da Süper Kupa’yı kazandı.
* Fenerbahçe’nin, Carlos ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından, “Roberto Carlos’u 2 saatte getirirdim” dedi.
* 2007’nin ocak ayında, tek aday olarak girdiği seçimlerde 3 sene daha Beşiktaş’ı yönetmeye hak kazandı Demirören...
* Beşiktaş, 2007’de yine şampiyonluktan uzak kaldı. Ancak Erciyesspor’u devirip, Türkiye Kupası’nı kazandı.
* Tigana’yla anlaşmazlıklar yaşadığı ve Fransız hocayı istifaya zorladığı öne sürüldü. İstifa ettikten sonra bir basın toplantısı düzenleyen Tigana, “Kulübün bu yapısıyla başarılı olma şansı yoktur” dedi, Sinan Engin’i yapıyı bozmakla suçladı.
* Tigana’nın gidişinin ardından, Beşiktaş’ın başına Ertuğrul Sağlam getirildi. Ancak eşinin başıörtülü olması nedeniyle, yönetimde sıkıntılar yaşandığı haberleri basına yansıdı. Sağlam, 3 gün gecikmeli imza attı, yönetimde genç hocaya karşı tavır olduğu ortaya çıktı.
* Tigana’nın kamuoyuna şikayet ettiği Sinan Engin, sezonun ilk maçından sonra menacer olarak göreve başladı.
* Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı ile başkanlık yaptığı dönemde Fenerbahçe’den transfer edilen futbolcu sayısı 8’e ulaştı.
* 2007-2008 sezonunda, Ankaraspor karşılaşması sonrasında hakem kararına isyan etti ve , “Gerekirse maçlara çıkmayız” dedi.
* Beşiktaş, Liverpool’u İnönü’de 2-1 devirdi, kaybedilen Fenerbahçe derbisi sonrasında ortalık karıştı. Demirören “Sivasspor maçına PAF takımla çıkıyoruz. Taraftarımız da bu maça gitmesin” dedi. Ancak bu sözleri, gerçekleşmedi.
* Kara Kartal, İngiltere’de Liverpool karşısında 8-0’la tarihi fark yedi, İnönü’deki Sivasspor karşılaşmasında Başkan Demirören’e büyük tepki vardı. Başkan, “2010’a kadar görevimin başındayım” dedi.
* 2007-2008 sezonunda da şampiyonluk kaçtı.
* Kulübe 42 bin kişilik stat yaptıracağını, projelerin tamamlandığını, izinlerin büyük ölçüde alındığını açıkladı. “Gelecek sezon, İnönü’de oynamayacağız” dedi. Ancak takım yeni sezonu İnönü’de açtı.
* Verdiği bir röportajda, “Beşiktaş’a bu parayı borç olarak veriyorum. Bu paralar benim çocuklarımın parası.?Geri alacağım” dedi.
* Beşiktaş yeni sezona, 6 transfer yapıp, yaklaşık 11 milyon Euro ödeyerek girdi.
* Takım Kharkiv’e yenilip, UEFA’dan elenince Demirören, Lucescu’yla görüştü. Yöneticiler, Sağlam’ı, yanlış oyuncu oynatmakla eleştirdi.
* Lucescu’yla görüşüp, anlaşamadıktan sonra Ertuğrul Sağlam’a ‘Devam et’ dedi. Ancak Sağlam istifasını açıkladı. Demirören bu gelişmenin ardından Mustafa Denizli’yle anlaştı. İmza töreninde, “Ben Beşiktaş Başkanı’yım. İstediğim hocayla, istediğim zaman, istediğim yerde görüşürüm” dedi.
* Bir gazeteye açıklama yapan Lucescu, “Demirören bana, ‘Basına reddettiğini söyleme. Gündemi değiştireyim’ dedi” ifadesini kullandı. Başkan, dün kulübün resmi internet sitesinden haberi yalanladı, “Lucescu gündeme gelmeye çalışıyor” dedi.
* UEFA’da havlu atan Beşiktaş, ligde yaşadığı kayıplar sonrasında zirve yarışında geriye düştü, Ankaraspor mağlubiyetinin ardından taraftar tekrar isyan bayrağını açtı. Şimdi herkes, Demirören’in bu tepkilere karşı nasıl bir tavır sergileyeceğini merakla bekliyor...

Demirören döneminde yapılan transferler
Koray Avcı
Juanfran
Ahmet Dursun
Tayfun Korkut
John Carew
Murat Şahin
Berkant Göktan
Okan Buruk
Ali Güneş
Çağdaş Atan
Fatih Sonkaya
Mustafa Doğan
İ.Toraman
Veysel Cihan
İbrahim Akın
Gökhan Güleç
Bobo
Ailton
S.Youla
Jose Kleberson
Tomas Jun
Adem Dursun
Kürşat Duymuş
Ali Tandoğan
Güven Kocabal
Volkan Ünlü
Aydın Karabulut
Baki Mercimek
Fahri Tatan
M. Nobre
V. Runje
Burak Yılmaz
Serdar Kurtuluş
M. Delgado
Ricardinho
Lamine Diatta
Rodrigo Tello
Hakan Arıkan
Rüştü
M.Yozgatlı
Edouard Cisse
Federico Higuain
Tomas Sivok
T.Zapotocny
Uğur İnceman
Ekrem Dağ
Anthony Seric
Tuna Üzümcü

2004-2005 sezonu puan cetveli FB 80 TS 77 GS 76 BJK 69
2005-2006 sezonu puan cetveli GS 83 FB 81 BJK 54
2006-2007 sezonu puan cetveli FB 70 BJK 61 GS 56
2007-2008 sezonu puan cetveli GS 79 FB 73 BJK/SİVAS 73
2008-2009 sezonu 1-)TS 2-)SİVAS 3-)GS 4-)FB 5-)ANKARA 6-)BJK!!!
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!

Konu burki8686 tarafından (08-12-2008 Saat 12:08 ) değiştirilmiştir..
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-12-2008, 23:57   #2
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bravo , hep destek tam destek lafları yetti artık . Bir başkan ve yönetim kurulu 5 senedir bir adım öne gidemiyorsa artık düzelmeycekler demektir. Koca kulüp eriyor, değerlerimiz eriyor. Kötü gidişata tepki göstermemenin neresi doğru anlamıyorum
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 11:12   #3
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bravo , hep destek tam destek lafları yetti artık . Bir başkan ve yönetim kurulu 5 senedir bir adım öne gidemiyorsa artık düzelmeycekler demektir. Koca kulüp eriyor, değerlerimiz eriyor. Kötü gidişata tepki göstermemenin neresi doğru anlamıyorum
evet volkan eriyor ama başta bu orhan yıldırım olmak üzere kulüpten nemalanan cok sahıs var.Onlar ancak rantlarına zarar gelirse ihanet diye bağırırlar.Mesela bu haysiyet yoksunu orhan yıldırım başkanın taşımacılık işlerini yapıyor şirketi var ve başkandan iş alıyor, ondandır be zırvaları...
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 11:24   #4
 
volkan-saygın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Sadece Orhan Yılıdırım'mı Burki ?

Türkiye'nin , belkide dünyanın en aktif , en duyarlı , en etkin taraftar grubu olacaksın , futbolla alakasız sosyal olaylara bile tepki koyup , içinde yer alacaksın , müdahale edeceksin. ama varlık sebebin Beşiktaş 5 yıldır rezil yönetilip ,günden güne bütün özelliklerini hatta büyüklüğünü yitirirken , ve bunların sorumlusu belliyken . O bizim işimiz değil, biz tribüne gider takımı destekleriz başkan değiştirmek kongrenin işi diye işin içinden sıyrılacaksın. Üstelik daha 8-9 yıl önce bu kulübün efsanesi Seba'ya karşı bunun tam tersi bir tepki göstermişken ...
Şimdi söylermisiniz , bütün olup biteni görmesine rağmen ses çıkarmayarak isteyerek veya istemeyerek çarşıda bu işe çanak tutmuyormu?
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu volkan-saygın tarafından (09-12-2008 Saat 11:25 ) değiştirilmiştir..
volkan-saygın Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 11:54   #5
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Taraftarın isyanı bir maclık degildi ki YÖNETİM ...

TAraftarın isyanı 5 yıllık dı bence nolursa olsun gerekirse şampiyon olmayız 1 sene daha ama amacımız YÖNETİMİ göndermek olucakdır . Y.D ninn babası kendi şirketini batırmasın olgum diye kalkmıs BEŞİKTAŞ ' ımızı ona oyuncak olarak vermiş oda istedigini yapıyo işte ama artık gitmelisin Y.d istenmiyosun durman yüzsüzlükdür bence A.gücü macında da devam etmeli Beşiktaş taraftarı isyana ...
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 12:25   #6
 
tyfree - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

yeter artık demirören
__________________
Kod:
BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ,BEŞİKTAŞLI DOĞULUR 
tyfree Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 12:37   #7
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

30 yılı aşkın bir süredir Beşiktaşlıyım,25 yıl aralıksız trübünden izledim..Tarihinin en kötü yönetimi şu anki Demirören yönetimi dir..Beşiktaşı yönetmek bir yana üstüne üstlük rezil kepaze etmiştir ve derhal kulüpten ellerini çekmelidirler..Ancak ;yönetimle beraber trübündeki o,takım desteklemenin ne olduğunu bilmeyen ,Beşiktaş'ı şahsi tatmin vasıtası olarak gören , holigan bozuntusu birtakım çapulcular da Beşiktaştan ellerini çekmelidir.
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 13:10   #8
 
albanienbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

dert ören demirören yeter bırak artık beşiktaşımızı yeter yaa
__________________
Click the image to open in full size.
albanienbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-12-2008, 20:37   #9
 
burki8686 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sadece Orhan Yılıdırım'mı Burki ?

Türkiye'nin , belkide dünyanın en aktif , en duyarlı , en etkin taraftar grubu olacaksın , futbolla alakasız sosyal olaylara bile tepki koyup , içinde yer alacaksın , müdahale edeceksin. ama varlık sebebin Beşiktaş 5 yıldır rezil yönetilip ,günden güne bütün özelliklerini hatta büyüklüğünü yitirirken , ve bunların sorumlusu belliyken . O bizim işimiz değil, biz tribüne gider takımı destekleriz başkan değiştirmek kongrenin işi diye işin içinden sıyrılacaksın. Üstelik daha 8-9 yıl önce bu kulübün efsanesi Seba'ya karşı bunun tam tersi bir tepki göstermişken ...
Şimdi söylermisiniz , bütün olup biteni görmesine rağmen ses çıkarmayarak isteyerek veya istemeyerek çarşıda bu işe çanak tutmuyormu?
malesef "evet" tutuyor..
__________________
Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!!
burki8686 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 22:35 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580