Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Beşiktaş > Futbol

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-10-2008, 16:11   #1
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Angry Demirören Yine Tükürdüğünü Yaladı!

Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez.” Bu sözler Beşiktaş başkanı Yıldırım Demirören’e ait. 08.12.2007 tarihindeki açıklamasından…
""Ertuğrul Sağlam a 2 maçlık kredi verdiğimiz iddiaları yalan. Daum ile 1,5 yıldır görüşmüyorum. Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez. Samet Aybaba benim muhatabım değil"
Yıldırım Demirören / 08.12.2007
Yorum Yok!
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 16:12   #2
DiYaRıN KaRTaLı
 
sergen38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

biz alıştık sizde zamanla alışırsınız bu adam böyle
__________________

Click the image to open in full size.
sergen38 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 16:23   #3
 
The_Black_One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

serefsiz herif! gitsede kurtulsak!
__________________
Click the image to open in full size.
The_Black_One Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 17:03   #4
 
zorro_ysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

'Ben Beşiktaş Kulübü Başkanı olduğum sürece Samet Aybaba ve Mustafa Denizli bu kulüpten içeri giremez. Samet Aybaba benim muhatabım değil' ben bunu 'zalad'a görev verilsin' diye bi konu açılmış oraya yazdım ama tam emin değildim dediğinden demekki doğruymuş.
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
zorro_ysf Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 17:07   #5
 
anka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

07/aralık/2007
Demirören: Mustafa Denizli ve Samet Aybaba asla Beşiktaş'a gelemez

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Lig TV'de yayınlanan "2'ye 1" adlı programda önemli açıklamalar yaptı. Siyah beyazlıların içinde bulunduğu durumu en ince ayrıntılarıyla anlatan Demirören, Samet Aybaba'dan, Del Bosque'ye, Liverpool maçından, PAF takımı açıklamasına kadar birçok konuya açıklık getirdi.
Beşiktaş'ın yarın Bursaspor ile oynayacağı karşılamayı değerlendirerek sözlerine başlayan Yıldırım Demirören, "Bursaspor karşılaşmasının sadece futbolun konuşulduğu bir maç olmasını diliyorum. Ben ve arkadaşlarım, eğer bir problem yaşanmasa taraftarımıza ayrılan yerde oturmak istiyoruz. Bursaspor camiasının bizi tüm misafirperverliğiyle ağırlayacağını sanıyorum. Ancak Beşiktaş taraftarının buraya getirilmemesini doğru bulmuyorum" dedi.
Demirören, siyah beyazlı kulubün Del Bosque davasıyla ilgili olarak, "Del Bosque konusunda hukuku bir dava olduğu için bir şey konuşmak istemiyorum. Burada söyleyeceklerim çok doğru olmaz. Dava zaten 1-1.5 sene devam edecek. Del Bosque konusunda medyamız büyük bir hata yapmıştır. İsviçre'de 15 gün önceki davada hocanın avukatları bizim medyamızda gösterilen haberleri savunma olarak verdiler. Bu bizim davamız değil, tüm Türkiye'nin davasıdır. Herkes bu duyarlılıkla davranmalıdır. Biz kulüp olarak haklıyız. Adalet yerini bulacak" şeklinde konuştu.
Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın arkasında olduklarını belirterek, "Medya kendi kafasına göre haberler yapıyor. Buraya gelmeden önce hocayı aradım ve '2 maçı kazanamazsan gidiyormuşsun' dedim. Medya bunu böyle yazmış. Bunlara çok gülüyorum. Ben olduğum sürece Mustafa Denizli ve Samet Aybaba bu takımda olamazlar. Ben bunu 2000 senesinde de söyledim. Samet Aybaba bu takımın başında başarılı olmadı, bu nedenle onu istemiyorum. Ayrıca Samet Aybaba benim muhatabım değildir. Ben başkanım, o bir teknik direktör. Kendisi benim sözlerimin doğruluğunu vermiş olduğu röportajlarla göstermiştir" ifadesini kullandı.
Maçlara PAF takımla çıkma kararı almalarının ve daha sonra bu karardan vazgeçmelerinin hatırlatılması üzerine Yıldırım Demirören, "Bugün olsa Fenerbahçe maçından sonra aldığımız kararı yine veririm. Biz bir Liverpool maçı atlattık. Maçtan sonra teknik heyetimiz bize geldi ve Sivas maçında bunu temizlememiz lazım dedi ve biz de bunun üzerine bu kararından vazgeçtik. Tekrarlıyorum bugün olsa yine aynı kararı verirdim. Bugün Türkiye Ligi'nde bize yapılanlar hiçbir takıma yapılmadı. Benim futbolcularımın emeğini kimse çalamaz. Bizim üzerimize oyunlar oynanıyor. Tam 7 puanımız çalındı" şeklinde konuştu.
Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Affan Keçeci'yi, TFF Başkanı Haluk Ulusoy'a kendisinin tavsiye ettiğini de açıklayan Demirören, "Affan Keçeçi benim büyüğümdür. Kendisi camiada sevilen ve sayılan bir insandır. Ben Affan Keçeçi'den başkalarının hakkını yiyerek, Beşiktaş'ı koruyun demedim. Bugün Türkiye'de kime sorarsanız sorun Beşiktaş'ın hakkı yeniliyor diyecektir. Affan Keçeçi'de bizim hakkımızı en iyi şekilde bir Beşiktaşlı olarak korumalıdır" diye konuştu.
Beşiktaş taraftarının Sivasspor maçında yanlış yaptığını da ifade eden Başkan Demirören, "Biz o gün orada o maçı kazansaydık, çok önemli bir olay olacaktı. Bir taraftar, takımı gol attıktan sonra yönetim istifa diye bağırmaz" dedi.
Demirören ayrıca, şartlar ne olursa olsun 2010'a kadar Beşiktaş Kulübü'nün başında olacağını, kendisini Genel Kurul'un seçtiğini ve yine kararı Genel Kurul'un vereceğini sözlerine ekledi.
Teknik direktör Vicente Del Bosque'yi göndermelerinin kendisinin hatası olduğunu da vurgulayan Yıldırım Demirören şöyle konuştu:
"Beşiktaş'ın başına geçtiğim günden beri başarı ve başarısızlığım olmuştur. Ben geldiğimden beri stat, Akatlar, ve Fulya Projesi'ni bitirdim. Futboldaki durumla bir camiayı eleştirmeyin. Beşiktaş 20 milyonluk bir camiadır. Süleyman Seba ile Serdar Bilgili'nin dönemlerine bakın, onların zamanında da ilk yılarda sportif başarı yoktur. Bizim dönemimizde yapılan futbolcu transferlerinin bir çoğu başarılıdır, ama şunu söyleyeyim ki Del Bosque'yi göndermek benim bir hatamdı. Ricardinho, Kleberson, Carew bunların hepsi önemli transferlerdi. Bunları buraya getirmek çok önemli." Demirören, Sinan Engin ile beraber bu takımı 100. yılda şampiyon yaptıklarını da belirterek, "Biz kendisiyle kader birliği yaptık. Sinan Engin'i bu takıma fayda sağlayacağı için getirdim. Ben Beşiktaş başkanıyım, herkese kapım açıktır. Eleştiriye açık bir insanım" dedi.
Futbol Federasyonu'nun seçime gitmesi gerektiğini de ifade eden Yıldırım Demirören, "Bana göre Haluk Ulusoy, Türkiye'yi 2008 Avrupa Şampiyonası'na götürdüğü için Fedarasyon'un başında kalmalıdır. Ancak bir yasa yürülüğe girdikten sonra seçim yapmaktan başka çare yoktur. Bu yasanın önünde kim durabilir ki" şeklinde konuştu.
Babasının kendisini eleştirip eleştirmediğiyle ilgili sorulan bir soruya, Demirören şu yanıtı verdi:
"Ben herkese babam gibi birini tavsiye ediyorum. Tüm Türkiye'de herkesin akıl aldığı babamdan, benim akıl almam neden eleştiriliyor anlamıyorum. Babam beni kravat takmadığım zaman bile eleştirir. İnsan, babasının kendisini eleştirmesinden neden gocunsun ki. Erdoğan Demirören, Tümer ve İlhan'ı Beşiktaş alamadığı zaman çıkartıp cebinden 400 milyar vermiştir." Herkesin, Lucescu'yu kendisinin gönderdiğini söylediğini, ancak bunun yanlış olduğunu açıklayan Başkan Yıldırım Demirören, "Seçim dönemimde kendisiyle konuştuk. O bana Ukrayna'dan iyi bir teklif olduğunu söyledi. Ben de ona seçimi kazanma şansımın kesin olmadığını söyledim. Sonra da Lucescu tercihini Ukrayna'dan yana kullandı" diye konuştu.
Kulüpler Birliği seçiminde Canaydın ve Cavcav'ın baş başa verip, tek bir isim üzerinde anlaşması gerektiğini de ifade eden Demirören, "Sayın Cavcav döneminde 4 büyük kulüp olarak birliği tanımıyoruz şeklinde açıklama yapmıştık. Bunun doğru olmadığını o toplantıda da söyledim" dedi.
anka Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 17:29   #6
 
golosko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

başkan kurban olsun o samet aybaba ya
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..
TAŞERON DEĞİL NEFERİZ ŞEKLEN DEĞİL ASLEN BEŞİKTAŞLIYIZ!
Click the image to open in full size.
golosko Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 17:37   #7
Banned
 
ikibirabirçerez - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

demirören daha çokkkk yalarr ( tükürdüğünü ) haysiyetsiz , riyakar , utanmaz......................
ikibirabirçerez Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 18:02   #8
 
bjk19.03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
sergen38´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
biz alıştık sizde zamanla alışırsınız bu adam böyle
adam ? ne adamı ******** dönmenin biri bu dansöz başkan
__________________
SADECE "BEŞİKTAŞ"
TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON
bjk19.03 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 18:08   #9
 
kartalim_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Daha bu bir şey değilki, Denizli gitsin yerine Samet Aybaba gelcek...
__________________
Click the image to open in full size.
kartalim_ Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-10-2008, 18:10   #10
 
outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Demirören: "E.Sağlam benimle gider"
"ERTUĞRUL SAĞLAM BenİMLE GİDER"
Haberi yazdırın 17 Mayıs 2008 09:17




"Beşiktaş’ta seçim, seçim zamanı olur. Hizmet etmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık. Yönetmek istiyorlarsa, kongre 2010’da. Ben, 2010’a kadar görevimin başındayım."

BEŞİKTAŞ Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, geride bıraktığımız sezonun muhasebesini yaparken, sözü dönüp dolaştırıp Süper Lig’in son 90 dakikası olan Vestel Manisaspor maçına getirdi. Ve birden patladı: "Beni küfürle yıkamazlar!"

Hürriyet’e çarpıcı açıklamalarda bulunan başkan Demirören, şunları söyledi:

"Manisa maçını cep telefonumdan sürekli takip ettim. Tribünlerden bir bölümünün protestosu beni çok üzdü. Hakem hataları nedeniyle kaçan şampiyonluğun faturasını bana kesemelerini doğru bulmuyorum. Taraftarımıza saygım sonsuz. Beni sevmeyenler olabilir. Esas olan Beşiktaş’tır.

Bizler Beşiktaş Kulübü’nün menfaatleri için savaş veriyoruz. Ben, küfürle gidecek biri değilim. Beşiktaş Kulübü’nü temsil ediyorum ve kulübün beş kuruşunu herkesten daha çok koruyorum. Beşiktaş’ın rakibi Beşiktaş olmamalı.

Beni değil, Beşiktaş’ı sevsinler. O kişiler, Beşiktaş’ın büyümesinden korkuyorlar ve engellemek istiyorlar. Buna izin vermeyeceğiz. Birlik ve beraberlik olduğu sürece Beşiktaş’ın karşısında kimse duramaz.

2010’a kadar buradayım

Bazı basın organları gerçekçi davranmıyor. Eleştiri yaparken işi hakarete kadar götürüyorlar. Kendi komplekslerine göre yazıyorlar. Teknik adamı,

kadroyu, beni ve yönetimi eleştirebilirler. Ancak, işi camiayı parçalamaya kadar götürmeleri yanlış.

Serdar Bilgili, ’Beşiktaş Kulübü’nün kapısından bir daha girmem’ diyor. Kendisiyle her zaman fikir alış verişinde bulundum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’yı daha sık arıyorum. Beşiktaş’ın menfaatleri gereği kulübün ileri gelenleriyle görüşürüm.

Beşiktaş, her yenilgi sonrası seçim yapacak bir kulüp değil. 1970-80’leri kimse unutmasın, 15 günde bir seçim yapılıyordu. Büyük camialar seçimleri kolay kaldıramaz, zarar görür. Demokratik ortamda muhalefet olacaktır. Ancak, yapıcı olsunlar. Beşiktaş’ta seçim, seçim zamanı olur. Hizmet etmek isteyenlere kapımız sonuna kadar açık. Yönetmek istiyorlarsa, kongre 2010’da. Ben, 2010’a kadar görevimin başındayım.

Evet, hata yaptım

Evet, benim de hatalarım oldu. Herkes hata yapabilir. Futbol çok değişiyor. Yarın sabah kalkıyorsunuz çok yanlış karar almışsınız. Seçimde kongre üyelerine vaat ettiğim birçok şeyi gerçekleştirdim ve sözümü tuttum.

Çevremdeki birtakım kimselerin benden menfaat sağladığını söylüyorlar. Bu söylentiler çok ayıp. Çevremdeki insanlar Beşiktaşlı değil mi? Kimsenin gelip de menfaat sağladığı yok. Ben hastaya yardım ederim, düşküne yardım ederim, sokaktaki insana da yardım ederim. Bu, benim ailemden aldığım terbiyeden kaynaklanıyor."

Ligde önyargılı hakemler var!

"İsmet Arzuman, Vedat Yüksel, Hakan Sivriservi beğenmediğim hakemler. Ancak, Avrupa’dan hakem getirtilmesine karşıyım."

TÜRKİYE’de bazı hakemler önyargılı. Nobre’nin golünü stadı dolduranlar izledi, hakemler görmedi. Başkent’teki A.Gücü maçında Serdar Özkan ceza sahasında düşürülünce, yanımdaki yönetici arkadaşlarımı, "gidin yayıncı kuruluşun görüntülerine bakın’ diye uyardım.

Beğendiğim değil, beğenmediğim hakemler var. Örneğin İsmet Arzuman, Vedat Yüksel, Hakan Sivriservi. Avrupa’dan hakem getirilmesine karşıyım. Evet, hakem hatalarından dolayı federasyon başkanı Hasan Doğan’ı aradım. Hakem hatası olmasına rağmen kazandığımız maçlar da oldu. MHK Başkanı Oğuz Sarvan’a inanıyor ve güveniyoruz.

İnönü Stadı ile yeniden doğacağız

EN büyük hayalim İnönü Stadı’nı yapmak. Yeniden doğuştur yeni stat. Türkiye’de örnek olarak gösterilecek önemli bir stat olacak. Şu anda yurtiçi ve dışından İnönü Stadı’nı yapmak için birçok şirket ve grup teklif getiriyor. Yıkım için gerekli iznin haziran ayında çıkacağını düşünüyoruz. Yıkım kararı çıkarsa, gelecek yıl maçlarımızı Kasımpaşa ya da Zeytinburnu’nda oynayacağız.

Dört ya da beş transfer yapacağız

HOCAMIZLA konuştuk, kadroya dört ya da beş takviye yapacağız. Her yaptığımız transferin garantisi yok. Gordon medyanın yazdığı gibi, sizin düşündüğünüz gibi bir futbolcu değil. Göreceksiniz, çok farklı bir portföyle karşınıza çıkacak. Fakat şu anda hala gözlerinde problem var. İyileştiğinde nasıl bir oyuncu olduğunu görecekler.

Alamadığım tek oyuncu Topuz

GEÇEN yıl almayı isteyip de transferini gerçekleştiremediğimiz tek oyuncu Kayserisporlu Mehmet Topuz. Chelsea’de oynayan Makalele konusunda tüm anlaşmalar yapılmıştı. Son anda vazgeçildi. Chelsea’nin o zamanki hocası Mourinho, onu istemiyordu. Mourinho gidince, Makalele Chelsea’de kaldı.

2-1’lik Liverpool maçında keyif aldım

GERİDE bıraktığımız sezon en çok keyif aldığım maçlar, İnönü Stadı’nda 2-1 yendiğimiz Liverpool karşılaşması oldu. Deplasmanda kazandığımız Bursaspor maçının yanı sıra, Trabzonspor, Galatasaray galibiyetleri de benim için tarif edilemeyecek güzellikteki maçlardı.

Fulya’ya süper tesis yapıyoruz

FULYA’da tüm kongre üyelerimizin ve taraftarlarımızın huzurla geleceği ve gurur duyacağı Beşiktaş sosyal tesisimizi yapacağız. Tüm kongre üyelerimizin eşleri ve çocukları ile gelip dinleneceği ve mutlu olacağı süper bir tesisimiz olacak.

Şampiyonluk Sivas maçında kaçtı...

HAKEM hataları yüzünden çok puan kaybettik. Ancak, şampiyonluk İnönü Stadı’nda Sivasspor ile oynadığımız maçta kaçtı. Bu sezon en üzüldüğüm karşılaşma 2-1 kaybettiğimiz Sivas maçıydı. İngiltere’deki Liverpool maçını unutamam. İstanbul’daki Sivasspor maçını İnönü Stadı’nda izleyenler, takımın, yönetimin motivasyonunu nasıl etkilediklerini düşünsünler. Taraftarların yapması gereken, takımlarına destek vermektir. Bu sezon bazı maçlarda taraftarımızı tanıyamadım. İyi giden yolda engeller çıktı, galip geleceğimiz yerde yenildik.

Ertuğrul Sağlam benimle gider

TEKNİK direktörümüz Ertuğrul Sağlam çok hassas bir insan. Liverpool karşısında aldığımız kötü mağlubiyetten sonra ekibi ile birlikte istifa edeceğini belirterek fikrimizi sordu. Şoke olduk. Sağlam’a inanıyorduk. Hemen reddettim. Tekrar söylüyorum, Ertuğrul Sağlam gitmeyecek. Sağlam’ın Beşiktaş’ın başına getirilmesinde kimsenin emri ya da ricası olmamıştır. Mukavelesi 2010’da bitiyor. Sağlam ancak benimle gider.
outlawwanted Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 00:50 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580