![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | aBİ BU ADAM TAM BELA , ZATEN NERDE BELA VAR BİZİ BULUR, RUNJE NIN GITMESI YAKINDIR. AHA BURAYA YAZIYORUM HAFTAYA 1 HATALI GOL YESIN IPINI İLK ÖNCE TİAGANA KENARDA OTURTARAK SONRADA YÖNETİM ÇEKER.. ZATEN HUZURSUZUN TEKİ KİMSEYLE ANLAŞAMIYOR... | ||
![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | demekki yenilgi oyuncuları fazlasıyla üzmüş ki gerilmişler. tartışmak da iletişimin bir parçası, takıma fayda getirir, uzun vadede takım kaynaşmasına yardımcı olur ama ne olursa olsun seviyeli yapılmalı, fazla büyütülmemeli..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence bu takımın hırsından kaynaklanıyor. Adamların içinde yenme isteği var ve olmayıncada sinirleniyorlar haliyle. Olaya bide bu açıdan bakmak lazım. Ayrıca ricardinho dün gece iyiydi ve çok istekliydi. Galip gelemediğimiz için sinirlri gerildi heralde...
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #18 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ULAN NOLUYOR NOLUYOR AKILLI Olun!!! SUSUYORSAK FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞINIZI BİLDİĞİMİZDENDİR... AKILLI OLUN ULAN!!! ![]() ![]() ![]()
__________________ EROS AŞKI BİZDEN ÖĞRENSİN ![]() ![]() ![]() TEK ASK BESİTASK... ________________________ BASKA SEVDALARA KAPALI'YIZ!!!... | ||
![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | valla Ricardinho'yla abim kavga etse abime kafa göz girerim | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |