![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Runje-Ricardinho kapıştı Galatasaray'a 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında büyük bir darbe alan Beşiktaş'ta maç sonrası sinirler gerildi. ![]() Karşılaşmanın sona erdiği anda Ricardinho ile Runje saha ortasında kapıştı. Brezilyalı yıldızın sert bir şekilde bağırmasına Hırvat file bekçisi de karşılık verince gerginlik büyüdü. İki oyuncu birbirlerinin üstüne yürüyünce Beşiktaş menajeri Ali Gültiken araya girerek olası bir kavgayı önledi. Ancak iki oyuncu da sakinleşmedi. Bağrışmayı sürdüren Ricardinho ve Runje soyunma odasına gidene kadar tartışmayı sürdürdü. Bu sırada Runje'nin Ricardinho'yu itmesi ortalığı tekrar alevlendirdi. Futbol bu, yenmek de var yenilmek de. dünkü mağlubiyette kimse suçlu aramasın, ben şanssızlık diyorum. ama aynı armayı taşıyan, aynı forma için ter döken futbolcuların saha ortasında kavga etmesini anlamıyorum. bu beşiktaş taraftarına saygısızlıktır, bu bizi eziklerin cinconların diline düşürmektir. galatasarayın malzemecisinin kavga etmesinler diye uğraş gösterdiği futbolculardan utanıyorum!!!!!! YAZIKLAR OLSUN!!! | ||
![]() |
|
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ya tabiki olur ama insanların gözü önünde olmaz,bunlar profesyonel futbolcular yaptıkları hareket çok yanlıştı,onlara hiç yakışmadı...
__________________ SIRADAN Bİ İNSANIM;AMA ÖN SIRALARDAN..KAH ÇIKARIM GÖKYÜZÜNE SEYREDERİM ALEMİ,KAH İNERİM YERYÜZÜNE SEYREDER ALEM BENİ... siyah beyazölüm yaşam ![]() | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ![]() "Topu niye bana atmadın" Ricardinho, maçtan sonra kalecisi Runje’ye, "Topu neden uzun kullanıyorsun. Bana niye vermiyorsun?" diye çıkıştı. Tartışmayı Ali Gültiken önledi. Derbi maçının ardından Beşiktaşlı futbolcuların sinirleri gerildi. Siyah beyazlı takımın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho, hakemin bitiş düdüğünün ardından kalecisi Runje ile tartıştı. Sambacının, o pozisyonda topu ileriye doğru uzun kullanan Hırvat kaleciye, "Topu neden bana vermeyip, uzun kullanıyorsun?" diye çıkıştığı belirtildi. İkilinin arasındaki tartışmaya takımın bir diğer Brezilyalı futbolcusu Bobo da katılırken, idari menajer Ali Gültiken’in tartışmayı önlemek için büyük çaba harcadığı gözlendi.
__________________ Allah affeder çArşı affetmez KANARy@ | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu runjeyi kim getirdiyese, aldığı yere geri bıraksın lütfen. nedir bu ya. bide bu çıktı başımıza. zaten dertten ölecek konuma geldik
__________________ BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ, SİYAHLA BEYAZ, AKAR KANIMIZ, SEVİYORUZ SENİ, CAN-I GÖNÜLDEN, BEŞİKTAŞSIN SEN, BİZİM CANIMIZ | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bizi eziklerın dıllerıne dusurmesınlerde ne yaparlarsa yapsınlar ama bu taraftara bır saygısızlık olarak goruyorum ben bizler onlar icin canımız feda dıye bagırırken onlar kendı ıclerınde savas yapıyorlar bu aynenn soyle dunyanın en buyuk ülkelerınden bırını yıkmak ıcın dısardan cok ugrasmıslardı fakat yıkamayınca ıcerden yıkmak en kolayı aynı sovyetler birligi gibi yapmayın be bizi rezil etmeyın | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | şimdi o kavgada ricardinho'nun yerine sergemn olsaydı runje bugun yolcuydu..şaka maka tartışmak abartılmamalı ama rico da haksız değil,kardeşim degaj yapamıyorsan ver topu adama işte.Neyse düzelirler onlar ama ali gibi çok yumuşak bir adam baş edemez bunlarla..
__________________ BeŞiKTaŞLı OLuNMaZ,BeŞiKTaŞLı DoĞuLuR... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |