![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş'ın yeni sezon formaları tanıtımın ardından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. ![]() Özellikle damalı forma ve kartal pençesi formalar taraftarların tepkisini toplamıştı. Alınan bilgiye göre, taraftarların yeni sezon formaları arasında en çok çubukluyu tercih ettiği kaydedildi. Türkiye Futbol Federasyonu’na bildirilmesine rağmen, satışa sunulmayan düz beyaz forma için ise Siyah-Beyazlı taraftarlar kulübe baskı yapıyorlar. Taraftarların bu isteğinin devam etmesi halinde, kulübün düz beyaz bir formayı satışa sunabileceği kaydedildi. fanatik | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Baklava dilimi hariç diğerleri güzeldi.
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kartal Pençeli fena değil | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | FormaaLar ,t-shirtLer ,sweetLer.. secenek ßoL ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | baklava dilimli forma olarak degilde t-shirt olarak tasarlansaydi güzel görünürdü ama formaya yakismamis...en güzeli cubuklu ama penceli olanda fena degil ikisini siparis ettim zaten... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu sene ki formaları ben beğenmedim açıkçası aralarından çubuklu olan ilk göze çarpıyor ama düz beyaz veya siyah forma yapsalardı mevcut formalardan daha fazla satarlardı buna eminim | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | Alıntı:
kesınlıkle katılıyorum
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | aßartmayaLım ya ßesıktas ın taraftar sıtesınde degıLım sankı.. siyah-ßeyaz ßı kere yaa hangısını ßeendıysenız onu aLırsınız arkadasLar..
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |