![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
forumun death metalcisi ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Beşiktaş Futbol Takımı, bugün Ankara Granja Restaurant’ta Başkan Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı bir yemek yedi. Yemeğe Yıldırım Demirören’in yanı sıra Genel Sekreter Kenan Öner, Asbaşkan Behçet Ümitlen, Ankara Temsilcisi ve Protokolden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çelik ve Basketbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Şeref Yalçın da katıldı. Siyah beyazlı kulübün, Getafe’den kiraladığı İbrahim Kaş da bugün kampa gelerek takımdaki yerini aldı. Yemeğe katılan İbrahim Kaş, yeni arkadaşlarıyla tanıştı. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Hosgeldin ibrahim Kaş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | oh afiyet olsun ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | futbolculari anlarim hadide bitanemi musluman yok lan bizim yonetimde isimizin niye rast gitmedigi belli transferde ![]()
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |