![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Fazla karamsar olmiyim diyorum, ama takimimizin ilk maclarda ortaya koydugu futbol, sanki bizim gecen sene kümede kalmaya calisan bir takimmisiz gibi geliyo bana...inanilmaz birsey...sampiyon olan takim normal sartlarda bir diger sezeona direk favori olarak girer..takim oturmus olur...isabetli takviyeler yapilir...ama her sezon transfer sampiyonu olan takimimiz bu sefer transferde sinifta kaldi.... 1. Ismail Köybasi...ne yanlis yaptida M.Denizli onu iki mactir kesiyo ve Iboyla basliyo? Ismail solda ibodan cok daha yararli... 2. Ne diye Uguru oynatir ve her mac onu azarlar...oynatma öyleyse... 3. 3 ön liberoyla gol atma sansimiz yüzde kac acaba? 4. Neden 10 numara pozisyonunda erkan, nihat, s.özkan, necip, fink oynatilmaz...erkan ve fink bence ön libero degilde daha fazla önde oynasalar iyi isler yaparlar... Iste...bu durumda bence o kadar ihtiyacimiz varki bir 10 numaraya...ben yildiray a karsi olan biriydim...ama artik gelsin...gelsin birsey degissin.... aslinda direk alacaksin sezeri manisandan...al sana 10 numara...bide paraya kiyip sercani alip oynatacaksin...ama nerde bizim yönetimde ve mustafa denizlide bi doymusluk var...bi sezon sampiyon olduk adamlara yetti gibi...insallah iyi yolu bulacagiz ama gec olmaz umarim...gs ve fb nin en iyi oldugu zamandada biz sampiyon olalimki iyice havalri insin....
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | bence yıldırayın gelmesi şu anki durumdan sadece - 10 milyon belki fazlası zarar yaptırır getirisi olmaz.
__________________ Her zaman her yerde, seninle birlikte, ölüm gelsin isterse, gözlerde bir damla yaş, kalbimizde bir aşk, sensin BEŞİKTAŞ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 61 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Elbet yönetimin-Mustafa Denizlinin kafasında bir isim vardır Alacaksanız bir an önce alın be kardeşim.Almayacaksanız da transfer sezonunu kapattık diyin Zaten gelecek adam için en az 2 hafta uyum süreci gerek | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1. Ismail Köybasi...ne yanlis yaptida M.Denizli onu iki mactir kesiyo ve Iboyla basliyo? Ismail solda ibodan cok daha yararli şimdi şöyle başlıyım kendi fikirlerimi söliyicem ilk cıktığı macta ismail bir calım yedi yane İst. B.B macında calımı yedi 6 mt geride kaldı...İsmail defans oyuncusu ve ne yazıkki bjknin DEFANSININ solunda oynuyamaz bence cunki ibrahim kadar defans becerisi olmayan bir oyuncu ondan kesiği yedi... 2- Ne diye Uguru oynatir ve her mac onu azarlar...oynatma öyleyse... uğur inceman manisada oyun kurucu gibi oynuyordu o yönüyle yararlanmak istedi die düşündüğünü!!! düşünüyorum ![]() ![]() zaten 3.maddene uğurun nerde oynadını yazarak cvp verdim ![]() 4-Neden 10 numara pozisyonunda erkan, nihat, s.özkan, necip, fink oynatilmaz...erkan ve fink bence ön libero degilde daha fazla önde oynasalar iyi isler yaparlar... erkan sakat nihat zaten serbest oynuyor haa nobreye başlasa daha iyi olurdu dersen ona ladım olmaz...Serdar özkan allah bizi ondan kurtarsın bence ![]() yanlış anlama seni eleştirmek değil sadece kendi düşüncelerimi yazdım... ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu arada erkan zaten ön libero oynamıyorki, sağ kanatta oynuyor ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | sorun kimin nerde ne oynadığı veya hangi mevkiide yetersiz kaldığımız değil bence arkadaşlar.sorun tamamen isteksizlik ve takmamazlıktan kaynaklanıyo.hepsi düşmüş para derdine.dengeler zaten altüst olmuşsen nobre gibi sıradan bir forvete 2.5 milyon euro yıllık verirsen zaten herhangi bi dengeden söz edemeyiz.ben iddaa ediyorum batuhana gerekli özen gösterilse (ki teknik heyetin görevi nedir bilemiyorum,sorunlu diye türkiyenin en gelecek vaad eden futbolcusundan vazgeçmek nasıl bi mantıksa) hem nobreden hem bobodan daha fazla gol atar batuhan.isteksizlik derken tek örnek vericem.dün akşam barosun ilk golü fauldür değildir o önemli değil ama arzulu istekli olmayan bi adam o golü atamaz.ben bizdeki bu motive eksikliğini çözemiyorum...yönetimi zaten ilk günden beri eleştirenlerdenim ve hala da fikirlerim değişmed.
__________________ Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
El Nino f9T ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | sercan ve sezeri keşke alsaaak
__________________ GAZİANTEP A.KONUKOĞLU ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 12-FEN/A SFCMFCROYAL s042free... YETER DO YETER YETMEDİMİ ANTEPE VERDİGİN PARALAR | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |