![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
Beşiktaşlı futbolculardan anlamlı destek Siyah-Beyazlı 5 futbolcu prim ve maaşlarını birleştirerek değeri 25 bin TL olan dializ makinasını Türk Böbrek Vakfına bağışladı. Vakıf yetkilileri böylece dializ makinasının gelmesi sayesinde 6 böbrek hastasının daha tedavi göreceğini bildirdiler. Bugüne kadar yaptıkları bağışlarla öne çıkan Beşiktaş futbol takımı oyuncuları, son beş yılda vakfa 10 makina bağışlayarak tedavi gören hastaların büyük umudu oldu. İSTANBUL / DHA
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Ben bu bes futbolcumuzun davranisini cok begendim. Gercekten övünecek bir davranis. Hersey saha icinde olmaz...Besiktas, Besiktaslilik ve Besiktasli durusu böyle birsey olsa gerek... insallah diger futbolcularda, veya önemli paralar kazanan kislerde böyle bagislari yaparlar...yapanlarada helal olsun
__________________ oooooOOOOO ŞAMPİYON BEŞİKTAŞIM OOOOOoooooo | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | anlamlı ve yerinde bir davranış
__________________ . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu anlamlı yardıma ön ayak olan tüm arkadaşlarımızla ne kadar gurur duysak azdır..Her birine sonsuz teşekkürler...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Deivson Rogerio Da Silva_BoBo ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Çok anlamlı bir davranış. Helal olsun ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
narqiLe prensesi ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aLınan duaLar ßise yeter ![]()
__________________ |YasinEzgiToygar..| *24.1o.2oo9 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | helal olsun!çok anlamlıı bi davranış..
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |