![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Genel Sorunlarınız Genel Sorunlarınız |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 15 ![]() | bnM eklediğim imza ufak çıkıyor resmi nasıl büyütebilirim ?
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | " Www.ImagesHack.Us " Resim Upload Sitesine Resminizi Yükledikten Sonra , Direct Link'i [IMG] DIRECT LINK [/IMG] olarak Kayıt Ederseniz Imza'nıza Sorun ortadan Kalkacaktır. iyi forumlar ~
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 3. ve 4. resimler görünmüyo bende | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | HI Mehmet, sana katılıyorum, haklısın, teşekkür için pay, onun çok benim için yararlı olduğunu am Bunun için teknik özellikleri nelerdir? Mutlu etmek kılavuz, Mehmet almak o yukarıya
__________________ MiCHAEL | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |