![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 24 ![]() |
POZiSYONU DEĞERLENDiRELiM Bir süredir eşiyle ayrı yaşadığını söyleyen Erman Toroğlu’nun Bodrum’daki gece kulübünde bir kadınla samimi görüntüleri ortaya çıktı. Sürmanşet Gazetesi’nin haberine göre, Toroğlu genç kadını sık sık öptü. Görüntüler mekandaki müşterilerin cep telefonuyla çekildi. Spor yorumcusu olayla ilgili “O kızı tanımıyorum. Yanıma gelip konuşmak isteyen biri” dedi. Oynatalım Erman Hocam! - Diğer - Haber, Video / Milliyet.com.tr İnternet TV
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şansal: Evet sevgili hocam şimdi ALLAH için konuş nediceksin bu pozisyona? ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Erman Bu Sefer Fena Oynattı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |