![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() |
NİCK : Adı : Soyadı : Doğum yeri : Doğum tarihi : Mesleği : Tahsilin : Burç: Evlimisin / Bekarmı : Bulunduğu Şehir : Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen : Hobilerin : Fobilerin : Yaptığın sporlar : Fawori filmin : Fawori değişlerin: Fawori tv programların: Ne tür muzık dinlersin: Fawori grupların ve muzik: Fawori sporcun (genel) : Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Forumda kimlerle tanışmak istersin: Forumu nerden duydunuz : Neden beşiktaşforum ? : Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.......... Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu NOT : DOLDURURKEN ALINTI YAPMANIZ İÇİN BOŞ AÇIYORUM
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | NİCK :ferro1903 Adı :ferruh Soyadı :taşçı Doğum yeri :elazığ Doğum tarihi :11/06/1984 Mesleği :öğrenci Tahsilin :lisans Burç:ikizler Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :ankara Kişisel özelliğin : Kendini bir cümle ile tarif etsen :sakin,deli dolu yaşıyan biriyim ![]() Hobilerin :sinema,müzik,yemek,futbol Fobilerin :köpek Yaptığın sporlar :futbol,masa tenisi Fawori filmin :kelebek etkisi,son samuray,şener şenin olduğu çoğu film Fawori değişlerin:kardeş Fawori tv programların:avrupa yakası,beyaz show Ne tür muzık dinlersin:kafama ne eserse Fawori grupların ve muzik:avril lavigne,yalın,güçlü soydemir Fawori sporcun (genel) :michael schumaher Avrupada favori takımın/futbolcun :barça,newcastle united/ronaldinho,henry Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :ricardinho,şifo mehmet Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :markus,mute,eagles_1903 Forumu nerden duydunuz :kartalhaber Neden beşiktaşforum ? :seviyeli Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gitmedim ![]() Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........aşığım herşeyine Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Guest
| NİCK : iLHAN-MANSiZ Adı : вυяαк Soyadı : **** Doğum yeri : α∂αηα Doğum tarihi : **** Mesleği : тяυzιм Tahsilin : **** Burç: **** Evlimisin / Bekarmı : **** Bulunduğu Şehir : **** Kişisel özelliğin : υкαℓα , αѕαвι , ѕιηιяℓι , кıѕкαηç , ∂σвяα Kendini bir cümle ile tarif etsen : вιя ¢üмℓєℓιк α∂αм ∂єğιℓιм..!!! Hobilerin : υηυтαℓı çσк σℓ∂υ Fobilerin : уσк Yaptığın sporlar : єѕкι∂єη ƒυтвσℓ , вαѕкєтвσℓ , уüzмє , ƒιтηєѕѕ νє кαукαу Fawori filmin : **** Fawori değişlerin: **** Fawori tv programların: тν ιℓє αяαм ιуι ∂єğιℓ Ne tür muzık dinlersin: σ αη яυн уαρıм ηє gєякєтιяιуσяѕα σηυ..кıѕα¢є нєя тαяz.. Fawori grupların ve muzik: **** Fawori sporcun (genel) : ιℓ-нαη-мαη-ѕιz / ραѕ¢αℓ / яσηαℓ∂ιηнσ / нєηяу Avrupada favori takımın/futbolcun : вαя¢α / яσηαℓ∂ιηнσ + нєηяу Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : şυαη тσяαмαη öη¢єѕι ιℓ-нαη-мαη-ѕız νє ραѕ¢αℓ Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : кαятαℓ gσℓ gσℓ gσℓ / вєşιктαşℓı σℓυηмαz вєşιктαşℓı ∂σğυℓυя......... Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : α∂αşıм (ben bu adamın yorumlarına hastayım ![]() Forumu nerden duydunuz : кαятαℓнαвєя Neden beşiktaşforum ? : α∂ı вєşιктαş σℓ∂υğυ ιçιη Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: ιѕтαηвυℓ∂α σℓмα∂ığıм ιçιη gєℓємιуσяυм Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku вєşιктαşℓı σℓυηмαz вєşιктαşℓı ∂σğυℓυя νє єякєк α∂αм яєηкℓι тaKıм тυтмα∂ığı ιçιη Boşluğu doldurun : şυαη ιşℓєуιş güzєℓ Konu iLHAN-MANSiZ tarafından (29-12-2006 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | NİCK : bjkemre06 Adı : Emre Soyadı : Doğum yeri : istanbul Doğum tarihi : 23 ağustos Mesleği : ünv.öğrencisi Tahsilin : hala okuyoruz Burç : hiç anlamam ama aslan olması lazım Evlimisin / Bekarmı : bekarım Bulunduğu Şehir : istanbul-muğla(ünv.) arası mekik dokuyoruz Kişisel özelliğin : espri seven yapmaya çalışan ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen : Beşiktaşlıyım o kadar!.. Hobilerin : futbol, basketbol ve arkadaşlarla winning oynamak Fobilerin : kapalı yerde kalma boğulma korkusu Yaptığın sporlar : Futbol ve basketbol Favori filmin : çok var yavv üç tanesini yazayım pearl harbor, girl next door(komşu kızı) ve Along Came Polly(polly gelince) Favori değişlerin : aga Favori tv programların : beyaz show, acı hayat, arka sokaklar ve avrupa yakası Ne tür müzık dinlersin : kafama göre hangisi olursa hafif müzik öncelikli tercihimdir. Favori grupların ve müzik : dedim ya her türlü müzik dinlerim Favori sporcun (genel) : sergen yalçın, henry ve ronaldinho. Avrupada favori takımın/futbolcun : Arsenal / Henry(favoriden daha çok hoşuma giden bir takım) Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : İbrahim Akın(ah birde iyi olsa) Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Beşiktaşlı olunmaz Beşiktaşlı doğulur. Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Herkes kendince güzel olanı yazıyor. Forumu nerden duydunuz : odin.net Neden beşiktaşforum ? : Beşiktaşı en güzel şekilde tartıştığımız forum olduğu için. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune : İstanbulda olduğum süreçte gitmeye çalışıyorum-- kapalı alt tribün Boşluğu doldurun : Beşiktaşlıyım çünkü renklerine aşığım.. Boşluğu doldurun : Forumda herkes birbirine saygılı olsun yeter unutmayalım hepimizin ortak aşkı BEŞİKTAŞk!....
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ Konu bjkemre06 tarafından (02-03-2008 Saat 05:55 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Sadece bu kadar insan mı tanıttı utanmayın yavv tanıtın hepimiz kartalız birbirimizi tanıyalım ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | NİCK :kartal-baba Adı :emre Soyadı :bostanoglu Doğum yeri :istanbul Doğum tarihi :24-02-1987 Mesleği :fotografcı Tahsilin :lise mevzunu Burç:balık Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :istanbul/küçükyalı Kişisel özelliğin :yok Kendini bir cümle ile tarif etsen :cok karizmayım ![]() Hobilerin :futbol,besiktas,karı kız ![]() Fobilerin :yüksekten bide köpekten korkarım Yaptığın sporlar :futbol Fawori filmin :sınav Fawori değişlerin:besiktaslı olunmaz besiktaslı dogulur Fawori tv programların:avrupa yakası Ne tür muzık dinlersin:rap Fawori grupların ve muzik:rap/ceza Fawori sporcun (genel) :ronaldinho Avrupada favori takımın/futbolcun :real madrid/ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :burak yılmaz Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :besiktaslı olunmaz besiktaslı dogululur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :x dream boy x Forumda kimlerle tanışmak istersin:x dream boy x Forumu nerden duydunuz :google Neden beşiktaşforum ? :kaliteli oldugu için Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:1 kere geldim Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku....... erkek adam renkli takım tutmaz Boşluğu doldurun Konu Kartal-Baba tarafından (09-02-2007 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | NİCK :Joaquin Adı :Gökhan Soyadı :ÇAKIR Doğum yeri :İstanBuL/Fatih Doğum tarihi :30/04/1990 Mesleği :okul okuoz Tahsilin :okul okuoz dedıkya ![]() Burç:Boğa Evlimisin / Bekarmı :Bekar Bulunduğu Şehir :İstanBuL Kişisel özelliğin :Sevecen,Kıskanç,gülmeyi ve güldürmeyi seven biriyim Kendini bir cümle ile tarif etsen :bjkmania yım Hobilerin :bjkbjkbjk,futbol,msn,counter strike ve knight online ![]() Fobilerin :Gözümle göremediğim herşeyden korkarım Yaptığın sporlar :Futbol.. Fawori filmin :Babam ve oglum,Gol,Kurtlar wadisi Fawori değişlerin:yol all,kafanmı güzel,bak dalgana ![]() Fawori tv programların:Makina,beyaz show,sagır oda Ne tür muzık dinlersin:Kulagıma hoş gelen ve sözlerini beyendiim bütün sarkıları dinlerim Fawori grupların ve muzik:Yoq Fawori sporcun (genel) :Sanchez Rodrugez Joaquin(valencia) Avrupada favori takımın/futbolcun :Arsenal/titi Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Rico Paşa Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Sevinmek için sevmedik bence en iisi Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Genel olarak herkezin yorumunu beyenirim ama newiranın yemek tarifleri daha bi güsel ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin:Benimle tanışmak isteyen herkezle tanışmak isterim Forumu nerden duydunuz :Arkadaşımdan Neden beşiktaşforum ? :Sohbet cok güsel ayrıca bjk ile ilgili bi haberide paylasan ark lar sayesinde cok cabuk haberımim oluyor Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Ara sıra Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Babamda beşiktaşlı ![]() Boşluğu doldurun :Forumda ....................olsa daha iyi olurdu
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | NİCK :kartalizma4ever Adı :emre Soyadı :**** Doğum yeri : istanbul Doğum tarihi : 1981 Mesleği : işletmeci Tahsilin : lisans Burç: boğa Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : ankara Kişisel özelliğin : ben bi sürü kişiyim Kendini bir cümle ile tarif etsen : iyi biriyim herhalde Hobilerin : ps2 Fobilerin : yükseklik Yaptığın sporlar : basketbol Fawori filmin : trainspotting,amores peros,hababam sınıfı tatilde Fawori değişlerin: herşeyi söylerim Fawori tv programların: avrupa yakası Ne tür muzık dinlersin: rock Fawori grupların ve muzik: system,korn,metallica vs... Fawori sporcun (genel) : michael jordan Avrupada favori takımın/futbolcun : lyon/juninho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : burak yılmaz Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : ben Forumda kimlerle tanışmak istersin: farkmaz Forumu nerden duydunuz : netten Neden beşiktaşforum ? : keyifli ve aradığım herşeyi buluyorum Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: gelmeye çalışıyorum/kapalı üst Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku erkeğim... Boşluğu doldurun :Forumda .................... olsa daha iyi olurdu NOT : DOLDURURKEN ALINTI YAPMANIZ İÇİN BOŞ AÇIYORUM[/quote]
__________________ BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | NİCK : ccanerr Adı : caner Soyadı : ***** Doğum yeri : Bakırköy Doğum tarihi : 05.12.1983 Mesleği : Makine Tasarımcısı Tahsilin : Gazi üniversitesi mezunu Burç: Yay Evlimisin / Bekarmı : bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Dert babası ![]() Kendini bir cümle ile tarif etsen : İyimser Hobilerin : Beşiktaş, müzik Fobilerin : Yaptığın sporlar : Gözümle göremediğim herşeyden korkarım Fawori filmin : Titanik, babam ve oğlum, devlet düşmanı.. Fawori değişlerin: Bırak şimdi, pabucumun rockçısı ![]() Fawori tv programların: Avrupa Yakası, Beyaz Ne tür muzık dinlersin: Hip_hop severim herşey dinlerim Fawori grupların ve muzik: Linkin Park, Ceza, 50cent, Jayz Fawori sporcun (genel) : Ronaldinho tabiki Avrupada favori takımın/futbolcun : Barcelona, Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Rico paşa sen çok yaşa Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Bir kişi değil bu formdaki herkes beşiktaşın neler yapması gerektiğini tiganadan daha iyi biliyor, ne kadar tiganayı desteklesemde ![]() Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beşiktaşlı olan herkes kardeşimdir Forumu nerden duydunuz : Google söyledi ![]() Neden beşiktaşforum ? : Çünkü ilk buraya kayıt oldum. şansa. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Yeni açığa, sık gelemiyorum çünkü uzağım. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku seyircisine ve renklerine aşığım Boşluğu doldurun :Forumda alen olsa daha iyi olurdu ![]() AYRICA 12 ARALIKTA ASKERE TESLİM OLUYORUM.. HAKKINIZI HELAL EDİN ARKADAŞLAR... ASKERDE LİG TV VARDIR İNAŞLLAH BEN BEŞİKTAŞKSIZ YAPAMAM ![]()
__________________ YIKIN YERI GÖĞÜ AÇIN SON SES MARŞLARI ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ ![]() Konu ccanerr tarafından (27-11-2006 Saat 11:32 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/gundem-disi/13645-uye-tanitim-formu/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
ye Tanitim Formu !!! - Sayfa 5 - Beikta Forum ( 1903 - 2008 ) Taraftarn Sesi !. | This thread | Refback | 20-05-2008 22:50 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |