Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Gündem Dışı

Gündem Dışı Genel internet Geyik vs muhabbetleri.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-09-2006, 06:19   #1
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Xp windows işletimin sisteminde bilinmeyenler

XP = word excel ve IE gibi programlar kullaniyorsaniz menulerdeki yazi büyüklügünü yada kücüklügünü ayralamak için sayfayi actiginizda CTRL \'ye basin ve mousenin topunu ileri geri hareket ettirin


XP = Baslat -> Çalistir-> eudcedit Kendinize ait bir logonuz varsa bu karekteri cizebilir ve degisiklikler yapabilri ve kaydedebilirsiniz!


XP = Baslat -> Çalistir -> IExpress Windows un içindeki bu ucretsiz kurulum hazirlamasi mevcut! bu sihirbazla hangi dosyayi paketlenecegini nereye açilacagini ve kopyalandiktan sonra hangi bölümlerin calistirilacagini belirtebilirsiniz!


XP = Baslat-> Çalistir -> Mplayer 2 Eski versiyon olmasina karsin sade arayüzüyle cok kullanislidir Üstelik son codec\'leride desteklemektedir. DivX,XviD gibi..


XP = Baslat-> Çalistir -> Conf Netmeeting i calistirir.


XP = Baslat -> Ayarlar -> Denetim masasi ->ses efekti ve aygitlari -> -> görev cubuguna ses ayari simgesini yerlestir[X] bununla birlikte XP yi ilk kurdugunuzda sag altta aktif hale gelmiyen ses ayar simgesine ulasabilirsiniz ve aktif edebilirsiniz!


XP = Baslat -> Çalistir -> //dlevitas bilgisayar agda \'\'dlevitas\'\' olarak adi gecen bilgisayara kolayca gecçis yapabilrisiniz ve paylasilmis bilgilere kolayca ulasabilirsiniz. bolelikle calisma gurplarinizla baglantida sikinti cekmezsiniz!


XP = Baslat -> Çalistir -> IPconfig /all komudu ile ip nizi ögrenebilirsiniz!
Gezgin penceresinin sabitlenmesi = ilk önce söz konusu pencereyi ve görev cubuklarini istediginiz gibi yerlestirin ardindan kayit defteri düzenleyicisini calistirin ekrana gelen pencerede \'\'HKEY_CURRENTUSER\Software\Micorsoft\Windows\Cu rrentVersion\Policies\Explorer\'\' anahtarini etkinlestirin. Burada NoSaveSeting adinda yeni bir DWORD degeri olusturun bu kaydin üzerine cift tiklayin ve deger alanina 1 yazin ve ardindan reboot cekin makineye ve artik ayarlariniz sabit kalsin.


XP= Sıkıcı açıklamalarin kaldirilmasi =\'\'HKEY_CURRENTUSER\Software\Micorsoft\Windows\C urrentVersion\Explorer\Advanced anahtarinin altindaki ShowInfoTip kaydina cift tiklayin ve degere 0 verin ardinda EnableBalloonTips adinda ayni tipte yeni bir kayit olusturun ve bunun degerlerinide 0 yapin sistemi yeniden baslattiktan sonra bir daha o sıkıcı yardim ve aciklama pencereleri gelmiyecek


XP=Disk alani uyarini kapama = HKEY_CURRENTUSER\Software\Micorsoft\CurrentVersion \Policies\Explorer anahtarini etkinlestirin ve buradaki NoLowDiskSpaceCheck adinda ve DWORD tipini yeni oluturun ve degere 1 olarak degistirin artik yetersiz disk alani uyarisi vermiyecek


XP= Kisayol menusu üzerinden sifreleme = NTFS bölümleri bilgileri sifreleme imkani sunar. uzun uzun ugrasmaniza gerek yoktur bunun için kayit defterini acin ve HKEY_CURRENTUSER\Software\Micorsoft\Windows\Curren tVersion\Explorer\Advanced anahtarini etkinlestirin düzen menusundeki Yeni\DWORD degeri komudunu calistirin bu kayda isim olarak EncryptionContextMenu gerin ve degeri 1 yapin


XP=XP home altinda yedekleme araci = standart kurulumda olmayan bu islevi CD içine gizlenmis bu araci yüklemek için VALUEADD\MSFT\NTBACKUP klasorunu acin ve NTBACKUP.MSI ismindeki dosyaya cift tiklayin. kurulum sonunda yedekleme aracini calistirmak için baslat->tüm programlar->donatilar->sistem araclari->yedekleme yolunu izleyiniz.


XP= Baslat menusunu hizlandirma = kayit defterine HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Dektop anahtarindaki MenuShowDelay kaydina cift tiklayin ve ve pencereye gelen degere 200 olarak seçin bu sayede basla t menusu 200ms de acilacaktir.


XP = CDlerin otomatik acilmasi = CDrom dan bir bilgi alacaksiniz ve cdrom otomatikmen aciliyor va gereksiz onca ugrastan sonra ulasabiliyorsaniz bilgilere bu tam size göre birdefaya mahsus olmasini istiyorsaniz cdromu acarken SHIFT e basili tutun ayrica bu yöntem bilgisayarinizin diger yan aygitlarini okumasini engelliyeceginden bilgisayariniz daha hizli acilis yapar!
xp home için devamli bu uygulama calissin istiyorsaniz HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\Current-ContrlSet\services\cdrom anahtarini etkinlestirin ve pencereye sag tiklayin ekrana gelen autorun kaydina cift tiklayin ve degeri 0 yapin!!
xp professional için iseBaslat->Çalistir->gpedit.msc bilgisayar yapilandirma->yönetim sablonu->sistem dizini etkinlestirme-> buradaki otomatik calistiri deaktivite edin ve tamam diyin


XP = paylasilan belgeleri bilgisayardan kaldirmak = paylasimdaki bazi gereksiz belgelerin paylasimini kaldirmak için kayit defterine gidin ve HKEY_LOCAL_MACHINE\Micorsoft\CurrentVersion\Explor er\My Computer\NameSpace\Delegatefolders anahtarini etkinlestirin buradaki 59031a473f72-44a7-89c5-5595fe6b30ee kaydini silin reboot tan sonra paylasilan belgeler simgesi bilgisayara gelmiyecektir


XP=Dosya önizlemesini kaldirma = windows bir klasoru acinca kücük resimler olarak bunlari size gösterir ve THUMBS.DB adi adindaki önbellkte bunlari kaydeder. hdd alaninda tasarruf için bunu deaktiv etmeniz gerekli bunun için bilgisayarim-> araclar->klasor secenekler-> görünüm kartindaki listede bulunan resimleri önbellege alma secenegini isaretleyin ve tamam diyin.


XP=windows un eski ayarlarina dönme = bazi programlari yüklediginizde sizin istemedigini bir durum cikabilir bunun sonucu yeniden windows kurmaniz gerekebilir ama buna gerek yok windows u yeniden kurgunuzda eski bilgilerinizi koruyabilirsiniz. XP cd sini cdrom\'a koyun ve calistir a su komudu yazin <CD sürücü ismi >:\i386\winnt32./unattend bunun sonucu kurulum islemi basliyacak ve tüm önemli dosyalari onaracaktir


XP = tümüne hayir fonksiyonun etkinlestirme= bir belge kopyalarken yada degistirken evet-tümüne evet-hayir simgesi cikar buna tümeüne hayir eklemek için hayir dügmesine basarken SHIFT tusunu basmaniz yeterli olacaktir.
XP IE\'nin yeniden kurulumu= eger IE sorun veriyorsa bazi aksilikler oluyorsa bunu iyi okuyun bazi uzmanlar bunu ancak windows un yeniden kurulmasi ile mümkündür der ancak bu olmasada olur! nasilmi? IE nin yeniden kurulmasi ile mümkün XP CD sini cdroma yerlestirin ve Bsalta->Çalistir->rundll32.exe.setupapi,InstallHinfSection.Defaut In s tall.132.%windir%\infie.inf yazip tamam demeniz yeterli olacaktir.


XP professional = rezerve bant genisiligi serbest birakma= xp ag aktarim hizini standart olarak%10 u özel islemler için rezerve eder ve saklar bunu kaldirmak için Baslat->Çalisir-> gpedit.msc yazin ve bilgisayar yapilandirma latinda bulunan yönetim sablonlari/ag/Qos paket zamanlayicisini etkinlestir. buradaki band genisiligi sinirla kaydina cift tiklayin ve devre disi birakin.


XP=yabanci temalari kullanma = XP nin görünümünü degistirin. bunun tek yolu UXtheme adinda yamayi indiriniz bölelikle artik xp de degisiklik yapabileceksiniz.


XP= MSN ini tamamen makinenizden kaldirmak mümkün eger ekle-kaldir dan kaldirmaya kalkarsaniz tamamen kaldirmayacaktir.Bizim izledigimiz yol su olmalidir ancak bunu uygularken msn acik olmamalidir simdi Baslat-> Çalistir ->RunDll23 advpack.dll,LaunchINFSection %windirÎNF\msnmsgs.inf,BLC.Remove bunu yasadiginizda msn ini tamamen kaldiracaktir.


XP=arama yardimcisini kaldirin==> bisey ararken cok vakit kaybetmek istemiyor ve köpecigin her isinize karismasini istemiyorsaniz söle yapmanizi tavsiye ederim. kayit defterini acin ve HKEY_CURRENT_USER\software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Explorer\CabinetState klasorune girin ve Use Search Asst adli yeni bir dizine (string) degerini girin ve degerine no yaptiktan sonra özlediginiz arama menusune kavustunuz hayirli olsun


XP =XP de birden fazla DOS vardi biliyormuydunuz ==> XP de 2 farkli dos komut satiri vardire bunlardan biri NT cekirdegi tasir ve XP için dönüstürülmüs klasik command.com eski dosun tüm özelligini tasir bunu problemsiz olarak kullanabilrsiniz. fakat CMD.EXE adinda baska bir versiyo daha bulunmakta bunun fazla özellikleride bulunmaktadir.mesela F7 tusuna bastiginizda önceki tüm gectiginiz komutlari görebilirsiniz F5 tusu önceden girdginiz komudu tekrarlar ve uygulama basligina sag tikladiginizda penceredeki metni kopyalar.


XP=XP yi tekrar yükledignizde tekrar aktive yapmaniza gerek yok==> lisansli bir kopyasina sahipseniz bilgisayara daha önce yüklediyseniz Windows\System32 klasorunde bulunan wpa.dbl dosyasini yedegini almaniz yeterli olacaktir.


XP = hata raporu göndermek istemiyorsaniz ==> XP her defasinda hata raporu göndermesini istemiyorsaniz bilgisayarima sag tiklayin ve gelismis(advanced) sekmesini atladiktan sonra hata bildirme (error reporting )dügmesine tiklayin hata bildirmeyi devre disi birak (disable error reporting )i 2 kere tiklayin ve enter diyin bukadar.


XP = XP nin otomatik dosya acmasini deaktiv etme==> eger sizde xP nin otomatik sikistirilmis dosya acma özelligini sevmiyor ve winzip winrar gibi programlari özlediyseniz bunu yapin bsaslat->çalistir->regsvr32\u zipfldr.dll yazin ve enter artik winzip veya winrar gibi programlari kullanabilirsiniz. geri dönmek içinde yine ayni yola regsvr32zipfldr.dll yazmaniz yeterlidir.


XP= cöp kutusunu masaüstünden cikarmak = baslat->çalistir->regedit-> kayit defterini actiniz simdik HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE?Microsoft\CurrentVersi on\Explorer\Desktop\NamSpace\ klasoruna girin ve 645ff0405081-101b-9f08-00aa002f954e degerine tamamen kaldirin masaustune gidip F5 e basin copkutusu kalmis göreceksiniz ama silinen dosyalar yine cöp kutusuna gider ana klasorde REDYCELER de sildiklerini bulabilirsiniz
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 06:25   #2
B J K
 
odin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Windows xp internet hız sınırlamasını kaldırmak
Dikkat !! Sadece Windows Xp professional için Windows xp prof. sadece 80 % internet hızını kullanıyor. İnternetinizin hızını 20 % coğalta bilirsiniz.
Bunun için : Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam yapmanız yeterli.

MICROSOFT BİLGİ SORGULAMASINI KAPATMAK : XP
Hoş değil: Bilgisayarınızla her internete bağlandığınızda sisteminiz Microsoft tarafından sorgulanır.Bu işlem sistem kayıt defterindeki RegDone değeri "1" e ayarlanmadığı sürece
böyle devam eder . Windows Update sırasında bilgisayarınızla ilgili tam olarak hangi bilgilerin karşıya gönderildiğini ise sadece Microsoft bilmektedir. Eğer bilgisayarınızla ilgili bilgilere bakılmasını istemiyorsanız: sistem kayıt defteri düzenleyicisini açın. "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\C u rrentVersion" altında "RegDone" değerine çift tıklayın Çıkan kutuya "1" değerini girin.

MENÜLERDE GEZİNME HIZININ ARTTIRILMASI
Menülerde gezinirken kısa bir gecikme yaşanır bunu regitry'de ki bir ayarın değiştirilmesiyle giderilebilir. Bunun için kayıt defteri düzenleyicisini açın "HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Destop" altıdaki "MenuShowDelay" dizesine çift tıklayıp 400 olan değeri "0"olarak atadığınızda sorun çözülecektir...
KİLİTLENME SONRASINDA OTOMATİK RESTART
XP'nin ne kadar güvenli çalıştığını duymuşsunuzdur. Ancak bu işletim sistemi de çeşitli sorunlardan ötürü kilitlenebilir ve tabii ki aksi yönde her hangi bir şey yapılmadığında hareketsiz kalabilir .
İpucu:Sistem kilitlendiğinde bilgisayarın otomatik olarak yeniden başlatılmasını sağlayan fonksiyonu etkinleştirin. Bunun için ilk olarak "Başlat/Denetim" Masası penceresindeki Sistem simgesini çalıştırın ve ekrana gelen pencere üzerindeki Gelişmiş kartını aktif hale getirin . "Başlangıç ve kurtarma" başlığı altında bulunan ayar düğmesine tıklayın ve "Otomatik olarak yeniden başlat" seçeneği'nin üzerine tıklayarak işaretleyin. Bu sayede bilgisayar, sitem kilitlendiğinde sizin bir şey yapmanıza gerek kalmadan otomatik olarak yeniden başlar...

DÜZENLİ INTERNET EXPLORER UPDATE'lerini ENGELLEMEK
Windows XP dahilindeki Internet Explorer 6.0 her 30 günde bir kendisi için yeni bir güncelleme olup olmadığını kontrol eder . Gerçekten bir güncelleme varsa ve bu yüklenmezse , XP yeni bir hatırlatma penceresiyle devamlı olarak karşınıza çıkar .
İpucu : Eğer gerekli olursa güncellemeleri manuel olarak başlatmanız daha iyi olacaktır . Bunun için "Başlat /Çalıştır" komutunu çalıştırın ve "Gurup ilkesi" penceresine ulaşmak için "gpedit.msc" dosyasını açın .Önce, bu penceredeki "Bilgisayar yapılandırması /Yönetim Şablonları/Windows Bileşenleri/Internet Explorer" başlığını ve ardından ,burada bulunan "Internet Explorer yazılım güncelleştirmeleri için Dönemsel Denetlemeyi devre dışı bırak" seçeneğini aktif hale getirin ...

XP BİLEŞENLERİNDEN KURTULMAK
Başlat / Deneti masası/Program Ekle/Kaldır /Windows bileşenlerini ekle/ Kaldır üzerinden çoğu yardımcı programı, mesela Messenger'ı kaldıramıyor musunuz ? . Bunun gibi Programları silmek için küçük bir hileye başvurmanız lazım : Önce Windows gezginini ve sonra
" C:\Windows\inf " dizinini açın . Tüm dosyaları görünür yapın : Araçlar/Klasör seçenekleri/Görünüm ile gizli dosya ve klasörler altında gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini işaretleyin. Notepad gibi bir editörle düzenlemek için " sysoc.inf " dosyasına çift tıklayın .
[Components] altında bazı kayıtlarda "hide" ifadesini göreceksiniz . Bu dört harfi silin , ( mesela "msmsgs" ile başlayan satırda ) . Şimdi bu bileşeni normal bir şekilde silebilirsiniz .

HATA BİLDİRİMİNİ ENGELLEMEK
XP, bir program kilitlenecek olursa, NT'den tanıdığımız Dr. Watson hata raporcusunu otomatik olarak çalıştırır. Ancak bu araç önceki versiyonundan farklı olarak her seferinde hafızanın bir kopyasını da Microsoft'a göndermek istiyor...
İpucu : "Başlat/Denetim Masası" penceresinde , "Performans ve Bakım" bağlantı altında bulunan "sistem" üzerine tıklayın. Ekran gelen pencere üzerinde bulunan "Hata bildirimini devre dışı bırak" seçeneğini işaretleyin ve "Önemli hata oluştuğunda bana bildir" seçeneğindeki işareti kaldırın...

INTERNET VE YEREL AĞ ÜZERİNDE GEZİNME HIZININ ARTTIRILMASI
Bu ipucu , üzerinde Internet Explorer 4 , 5 ve 6 kurulu tüm sistemlerde işe yarayacaktır. Registry'de yapacağınız küçük bir değişiklikle Internet üzerinde yada yerel ağda gezinme hızınızı, bir çok MS Windows 32 bit bilgisayarlarda kolay bir şekilde arttırabilirsiniz . Bu işlem bir hatayı onaracaktır.
Önce regedit'i çalıştırıp buradan "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows \Cur r entVersion\Explorer\
RemoteComputer\NameSpace anahtarını bulun .Sağ tarafta ki panelde, {D6277990-4C6A-11CF-8D87-00AA0060F5FB} dizesini üzerine sağ tuşla tıklayıp silin. "Tamam" tuşuna tıkladığınızda sorun çözülecektir . Bu işlemi yapmadan önce, anahtarın bir yedeğini alırsanız bir sorun durumunda geri yükleyebilirsiniz ...

GEÇİCİ DOSYALARI SİLİNMESİ
Aslında Internet Explorer 6 geçici Internet dosyalarını her kapandığına otomatik olarak siler. Ancak, bu özellik defualt olarak kapalıdır. aktif hale getirmek içini, önce "browser"i açın ve Araçlar menüsü altından Internet seçenekleri"ni seçin. Buradan "Gelişmiş" kartına gelin ve "Tarayıcı her kapatıldığında Temporary Files klasörünü boşalt" işaretleyin ...
GÖNDER MENÜSÜNE YENİ KAYITLAR EKLEMEK
Explorer'da bir dosyaya sağ tuşla tıklayın. Şimdi bu dosyayı kısa yol menüsündeki "Gönder" komutuyla bir diskete "Belgelerim" dizinine veya masaüstüne kopyalayabilir veya E-Mail ile gönderebilirsiniz . Bu "Gönder" menüsünü yeni kayıtlarla genişletmeniz mümkün , mesela bir Text dosyasını Word Pad ile açabilirsiniz. WORDPAD.EXE\Program files\Donatılar gurubunda bulunuyor."WordPad"e bir kısa yol oluşturun ve "C:\Documents and Settings\kişisel hesabınız\SendTo" dizinine kopyalayın. Kısa yol artık sağ tuşla tıklayınca açılan kısa yol menüsünde otomatik olarak görünecektir...

BAŞLANGIÇ DOSYALARINA DEFRAG
Windows XP'de ki hoş özelliklerden biri de açılış dosyalarını sabit diskin başlangıcına yerleştirme imkanı. Bu sayede sistem açılışı daha hızlı gerçekleşebiliyor. Başlat menüsünden Çalıştır ile regedit'e girin HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Dfrg\BootOpt imizeFunction anahtarına girin. Burada "Enable"a çift tıklayın. Değer olarak " Y " girin...
ÇİFT TIKLAMAYLA DOSYA ÖZELLİKLERİNİ ÇAĞIRMA
Bazı kullanıcılar sıkça belli dizin veya dosya özelliklerini çağırırlar, mesala yazma koruma özelliklerini değiştirmek veya office belgelerine bakmak için .
Bunun için normalde sağ fare tuşu ile ilgili nesne üzerine tıklamak ve kısa yol menüsünden Özellikleri seçmek gerekir. Bu prosedürden tasarruf edebilirsiniz. [Alt] basılı tuşuna basılı tutup dosya veya dizine çift tıklarsanız hemen "Özellikler" penceresi açılacak ve istediğiniz bilgilere hemen baka bileceksiniz...

PAYLAŞIMLARI BİLGİSAYARIM 'dan KALDIRMAK
Bilgisayar'ım da ki paylaşım listesine isteyenler rahatlıkla ulaşabilirler. Bu liste ne kadar uzunsa o kadar karmaşık görünür.
İpucu :Paylaşım simgelerini rahatlıkla silebilirsiniz. Bunun için ilk olarak kayıt defteri düzenleyicisini çalıştırın. Ekrana gelen pencere üzerindeki "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows \Cur r entVersion\Explorer
\MyComputer\NameSpace\DelegateFolders anahtarını aktif hale getirin ve hemen altındaki {59031a47-3f72-44a789c5-5595fe6b30ee} öğesini silin .Windows XP'yi yeniden başlattıktan sonra paylaşım simgeleri artık bilgisayarım penceresinde görünmeyecektir...
PROGRAMLARIN TIMEOUT SÜRESİNİ DEĞİŞTİRMEK
Şayet bir program, işletim sistemine uzun süre bilgi vermezse , XP bu programın kilitlendiğini farz edecektir. Söz konusu "Timeout" süresini değiştirebilirsiniz.
İpucu :Timeout süresini değiştirmek için ilk olarak kayıt defteri düzenleyicisini çalıştırın ve "HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Desktop" anahtarını aktif hale getirin. Burada bulunan "HungApp-Timeout" öğesini değiştirmek için üzerine iki kere tıklayın ve bunu sonucunda ekrana gelen pencere üzerindeki değer verisi kutusuna Milisaniye olarak istediğiniz bir değer girin.

DÜŞÜK SABİT DİSK ALANI MESAJINI ENGELLEMEK
Sabit disk'inizin boş alan oranı düşecek olursa, XP devamlı olarak diskinizi temizlemenizi isteyecektir.
İpucu : Tabii ki bu isteği de engelleyebilirsiniz. Bunun için kayıt defteri düzenleyicisini daha önce anlatıldığı şekilde çalıştırın ve "HKEY_CURRENT_USER\Sofware\Microsoft\Windows\C urre n tVersion\Policies\Explorer" anahtarını aktif hale getirin farenin sağ düğmesini kullanarak pencerenin sağ tarafındaki boş bir alana tıklayın ve bunu sonucunda ekrana gelen nesne menüsünde ki "Yeni/DWORD" değeri komutunu kullanarak yeni bir değer oluşturun. Bu yeni öğeyi isim olarak "NoLowDiskSpaceChecks" girin ve üzerine iki kere tıklayarak değer verisini "1" olarak değiştirin. Kayıt defteri düzenleyicisi'ni kapatın ve bilgisayarı yeniden başlatın...

SES AYAR DÜĞMESİNİ ETKİNLEŞTİRMEK
Windows XP, ses ayarı düğmesini normalde görev çubuğu üzerinde görüntülemiyor. Ancak bu durumu rahatlıkla değiştirebilirsiniz.
İpucu :"Başlat/Denetim Masası" komutunu çalıştırın, ekrana gelen pencere üzerinde ki "Ses,Konuşma ve Müzik Aygıtları" bağlantısına tıklayın ve son olarak "Ses efektleri ve Ses" Aygıtları" simgesini çalıştırın. ileride ses ayarına daha rahat ulaşabilmek için "Görev çubuğuna Ses ayarı simgesi yerleştir" seçeneğini işaretleyin...
odin Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 06:33   #3
 
Kartal-Baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

sagol paylasım için
Kartal-Baba Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 10:53   #4
Forumun Basketçisi
 
AyTeK54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

saolasın paylaşım için
__________________
вιzє єğℓєηмєуι уαηℓış öğяєттιℓєя çüηкü σηℓαя нιç "ραѕ¢αℓ ησυмα" ιℓє ∂ιѕ¢σуα gιтмє∂ιℓєя...
AyTeK54 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 11:52   #5
 
kartal_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

saolsın...güzel bilgiler
kartal_54 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 13:30   #6
 
ŞAHKARTAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

TeŞekkÜrler ArkadaŞim
__________________
BU HAYAT BEŞİKTAŞK SIZ YAŞANMAZ


ŞAHKARTAL Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 16:10   #7
 
Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

bence windows xp nın okadar cok acıklıgı varkı bana kalsa kımsenın kullanmamasını tavsıye ederım hele windows su cok ıyı ılen bırı onunla yapamayacagı hıc bır set yok msn de bıle ip ogrenebılırsınız yada debug sistemınde bır pc ye o anlamadan baglanabılır ve o ıstemeden herseyını kendı pc nıze ındırebılırınız ama tabı bu acıklıkları bılmenız onemlı olan ısteyenler varsa bunları burada cok kısa bır sekılde anlatabılırım
Rox Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 17:14   #8
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

teşekkürler
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 17:16   #9
 
GoD of WaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

deneyecem paylasım ıcın tskler sana lazım mı bılmem ama +rep
__________________
fb öfkemsin gs nefretimsin !




GoD of WaR Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 21:26 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580