![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 53
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
17-18 Yaş Okullararası Serbest Güreş müsabakalarında mindere çıkan Güreşçilerimiz, 6 birincilik elde etti. 15-16 Şubat tarihlerinde Eyüp Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda Siyah Beyazlılarımız, 6 birincilik, 3 ikincilik ve 2 üçüncülük aldı. Sporcularımız ve elde ettikleri dereceler şöyle: BİRİNCİLER Soykan Kablan 42-46 Kg. Burhan Özel 50 Kg. Y. Emre Sancaktar 55 Kg. Serhat Arslan 66 Kg. Abdurrahman Gargi 74 Kg. Bilal Yavuz 84 Kg. İKİNCİLER Kemal Gür 60 Kg. Tuncay Tacar 66 Kg. M. Doğukan Akgün 84 Kg. ÜÇÜNCÜLER M. Akif Türkman 96 Kg. Erdem Görer 96-120 Kg.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | Hey gidinin efesi.Benim en sevdiğim spor güreş.İzlemek çok keyifli.Hele milli müsabakalarda kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor.Arkadaşları tebrik ediyor aynı isimleri ileride milli müsabakalarda görmeyi temenni ediyorum. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |