![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işte ondan şüphem var ![]()
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
çσк ѕєν∂ιк вє αвι ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | 12.Kozmetik dükkanlarını zengin etmek için ![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğal hallerine güvenmedikleri için...!! şahsen makyaj yapmam benim yüzüm kıymetli bozmaya lüzum yok ![]() ![]()
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dogal guzelıgınız varkenn neden bu boyaaa ![]() ![]() ![]() benım anlmadıgım tek sey ayak parmaklarına neden oje suruyorlarrrr
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
Since 1903 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() ![]() | doğallık varken yazık ya
__________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | |||
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
Tecrübe Puanı: 14 ![]() | Tmm ya kızma hemen ![]() Aslında çoğu erkek zaten bakımlı kadından hoşlanır ama aşırı dereceside tabiki fazla ben ondan bahsediyorum.
__________________ Yıllarca Kahrolsak Dertten Kederden Bilsekki Kellemiz Kopar Bedenden Aşkımız Harbiden Hemde Derinden Asla Vazgeçmeyiz Beşiktaş Senden !... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 55 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | doğal güzellik gibi yok renk küpüne dönüyorlar ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |