Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Gündem Dışı > Haberler

Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-06-2009, 19:25   #1
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Katliam'ı 2 Gün Sürdü !!!

Adana'da bir apartman dairesinde aynı aileden 8 kişinin cesedinin bulunmasının ardından şok ayrıntılar ortaya çıktı. Tüm ailesini katleden evin oğlunun, dehşeti 2 gün boyunca sürdürdüğü ve bugün evinde intihar notu yazarken yakalandığı öğrenildi.

Bugün Adana'da arkadaşının işe gelmemesinden endişe duyan bir doktorun ihbar telefonu büyük bir katliamı ortaya çıkardı. Huzurevler mahallesinde bir apartman dairesinde 3'ü çocuk 8 kişi başlarından vurulmuş şekilde bulundu. Dairede oturan hemşire kadın ile kardeşi ve çocuklarının öldürüldüğü anlaşıldı. Öğlen saatlerinde ise evin 38 yaşındaki oğlu silahla intihar notu yazarken yakalandı. Yakalanan zanlının ilk ifadeleri ise insanın kanını donduracak cinstendi. Polis, zanlının katliama dün öğle saatlerinde başlayıp, gece geç saatlere kadar sürdüğünü belirledi.

Alınan bilgiye göre, olay yerinde incelemesini tamamlayan polis, zanlı Murat Yüksel'in cinayetlere dün öğlen saatlerinde evin yatak odasında annesi Günay ve babası İbrahim Yüksel'i öldürerek başladığını tespit etti. Zanlının daha sonra eve gelen kişileri sırayla odalara çekerek gece geç saatlere kadar öldürdüğü belirlendi.
Evli ve 1 çocuk babası zanlı Murat Yüksel'in, olayda tek tabanca kullandığı, evine yapılan baskın sırasında üzerinde kanlı pantolon ve cinayet sonrası eve getirdiği 2 boş kovan bulunduğu tespit edildi.

Click the image to open in full size.
Yapılan incelemelerde değişik odalarda üçü çocuk, üçü kadın, ikisi erkek, sekiz kişinin cesedine ulaştı.







Cesetlerin ebe hemşire Nalan Yüksel, baba İbrahim Yüksel (64), anne Günay Yüksel (62), 6 yaşındaki Vedat Yüksel, lise öğrencisi Halil İbrahim Kopar (17), ÖSS'ye hazırlanan Arif Kopar (19), kardeşinin eşi Gül Yüksel ve kardeşi Ali Yüksel'e ait olduğu bildirildi. Öldürülen Halil İbrahim Kopar ile Arif Kopar'ın Nalan Yüksel'in 10 yıl önce Celal Kopar'dan olduğu öğrenildi.
Emniyet yetkilileri, komşuların silah sesi duymaması nedeniyle olayın susturucu kullanılarak işlendiğini tahmin ettiklerini kaydetti. Cesetlerden 3'ünün salonda, 1'inin mutfakta, diğerlerinin ise oturma ve yatak odalarında bulunduğu belirtildi.


SIZE=4]Öğlen saatlerinde Adana Valisi İlhan Atış, evin 38 yaşındaki oğlunun silahıyla birlikte cinayet zanlısı olarak yakalandığını açıkladıClick the image to open in full size.[/size]















Katil zanlısı olarak yakalanan evin oğlu 38 yaşındaki Murat Yüksel, yoğun güvenlik önlemleri altında getirildiği emniyet müdürlüğü binasının arka girişinden içeri alındı.Zanlı emniyete getildiğinde yüzünü sakladı ve hemer sorgusu başladı. Murat Yüksel'in ordudan atılma eski bir astsubay olduğu ve bu yüzden cinayeti profesyonelce işlediği belirtildi. Olay yeri inceleme ekipleri dairedeki çalışmalarını tamamlayarak, kapıyı mühürledi. Ekiplerin, 18 torbada topladığı deliller, incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Zanlının 3 ay önce arabasıyla birlike kendini yakma girişiminde bulunduğu, astsubaylıktan atılma nedeninin yabancı uyruklu biriyle yaptığı evlilik olduğu öğrenildi. Zanlının bir süre önce psikolojik tedavi gördüğü de kaydedildi.

Vali Atış, 8 kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan olay yerinde incelemenin tamamlandığını belirterek, “olay yerindeki boş kovanlarla zanlının üzerinde bulunan silah uyuşuyor” dedi.
Click the image to open in full size.













Atış, olay sonrası zanlının, öldürdüğü kişilerin üzerini bezlerle kapattığını bildirdi. Atış, zanlı Murat Y'nin üzerinde bulunan silahla incelemesi tamamlanan olay yerinde ele geçirilen boş kovanların uyuştuğunu da belirtti.

KOMŞULAR: BABA ÇOCUKLARINI SUÇLUYORDU

Öldürülen İbrahim Yüksel'in kısa bir süre önce şehir içi hatlarda çalışan yüksek gelir getiren iki minibüsü sattığı ve bu olayın aile içinde büyük kavgalara neden olduğu öne sürüldü. Komşulardan biri, minibüslerin evin oğularının borçları yüzünden satıldığını, baba İbrahim Yüksel'in kendilerine sık sık "Beni bu oğlanlar yaktı" diye hayıflandığını söyledi.


Murat Yüksel'in 15 yıllık arkadaşı olduğunu bildiren Mustafa Özal'dan aldığı bilgiye göre, Murat Yüksel, astsubaylıktan atıldıktan sonra babasıyla birlikte İtimat durağındaki dolmuşlarını işletti. İddiaya göre, Murat Yüksel, bir süre sonra borçlarını kapatabilmek için dolmuşu sattırdı.
Baba İbrahim Yüksel'in, satıştan elde edilen paranın yarısını oğluna vererek, borçlarını kapatmasını sağladığı belirtildi. Tellidere'de bir Tekel bayisi açan Murat Yüksel'in, daha sonra işleri iyi gidince bir dolmuşa 2 kişiyle ortak olduğu ifade edildi. Ancak zanlının daha sonra yeniden borçlandığını, kredi ile kredi kartları borçlarını ödeyemediğini öne süren Mustafa Özal, “Tekrar durağa dönen Murat Yüksel, büyük miktarda borçluydu, adeta borç batağındaydı. Kendisinden 4 aydır haber alamıyorduk, tüm telefonları kapalıydı” dedi.


CENAZELERE VİNÇ
11 katlı binanın son katında işlenen cinayetlerle ilgili savcılık ve olay yeri ekiplerinin incelemesinin sona ermesinin ardından cenazelerin otopsi için Adli Tıp'a götürülmesi için harekete geçildi.
Click the image to open in full size.














Ancak cesetlerin merdivenlerden indirilmesinin güç olacağı için dairenin demirleri kesildi. İtfaiyenin vinci ile cesetler teker teker aşağı indirildi.
Daha sonra cenazeler, incelenmek üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KOMŞULAR SİLAH SESİ DUYMADI

22 daireli apartmanın 11'inci katında oturan ailenin komşuları minibüsü bulunan İbrahim Yüksel ve ailesinin 5 yıldır bu dairede oturduğunu, eşi Celal Kopar'dan boşanan hemşire Nalan'ın da 4 ay önce çocuklarıyla birlikte babasının ve kardeşinin oturduğu ev gelip yerleştiğini söyledi. Katliamın yapıldığı apartmanın 10'uncu katında oturan Hasan Cingöz, “Ben 11 yıldır burada oturuyorum. Olayın meydana geldiği dairenin çaprazlarında oturuyorum. Bu aile de burada 5 yıldır oturuyor. Silah sesi filan duymadık. Daha önce de 1-2 defa kavga gürültü olmuştu. Ama net olayı bilmiyoruz” dedi.
Click the image to open in full size.
22 YILLIK MEMURDU

Adana İl Sağlık Müdürü Aytekin Kemik, öldürülen 8 kişi arasında bulunan ebe-hemşire Nalan Yüksel'in 22 yıllık memur olduğunu, 1997 yılından bu yana Adana'da görev yaptığını söyledi.


Kemik, Küçük Dikili Ana Sağlık Merkezi'nde ebe hemşire olarak çalışan ve öldürülen 8 kişi arasında bulunan Nalan Yüksel'in (40), 22 yıllık memur olduğunu bildirdi. Nalan Yüksel'in göreve 1987 yılında Elazığ'da başladığını, 1995 yılında Kars'a tayin olduğunu belirten Kemik, Yüksel'in 1997 yılından bu yana Adana'da görev yaptığını ifade etti. Kemik, olayın çok üzücü olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Bu çağda böylesine bir durumun yaşanması çok acı. Olayın zanlısı olarak gözaltına alınan kardeşin astsubaylıktan atıldığı yönünden duyumlar aldık. Ayrıca, ruh sağlığı da iyi değilmiş.”
Click the image to open in full size.
"EVDE GÖRDÜĞÜMÜZ MANZARA KORKUNÇTU"

Aynı sağlık ocağında çalışan ve polise kayıp olduğunu haber veren Dr. Eroğlu ise, Nalan Yüksel'in, ebe-hemşire olarak Yeşilevler Toplum Sağlığı Merkezinden yaklaşık 1-1,5 ay kadar önce görevlendirme sonucu Küçük Dikili Beldesi Sağlık Ocağına geldiğini ifade etti.
Dr. Eroğlu, Nalan hemşirenin, ağır başlılığı ve çalışkanlığı ile kısa sürede herkesin sevgisini kazandığını söyledi. Nalan hemşirenin, dün mesaisinde olduğunu herhangi bir mutsuzluk ya da stres gözlemlemediklerini, ancak bu sabah mesaiye gelmeyince endişeye kapıldıklarını belirten Dr. Eroğlu, şöyle konuştu:

“Nalan hemşire göreve gelmeyince en yakın mesai arkadaşı olan kurumda görevli Şerife hanım telefonla evini aradı, ancak uzun süre cevap alamayınca endişelerimiz arttı. Çünkü 10-15 dakika gecikecek olsa bile bizi mutlaka arar mazeretini bildirir ve izin isterdi. Bu yüzden, evine arkadaşlarıyla birlikte ben de gittim. Tabii bu arada polise de haber verdik. Polisin izni ile kapıyı çilingir yardımıyla açtırdık. Gördüğümüz manzara tam bir faciaydı.”
Dr. Eroğlu, Nalan hemşirenin iki çocuğunun bulunduğunu, bu çocuklardan birinin üniversite sınavına hazırlandığını belirterek, “İşine bağlı olduğu kadar çocuklarına da çok düşkün bir anneydi. Oğlunun üniversite sınavına gireceği için yaşadığı heyecana hepimiz tanık oluyorduk. Çok üzgünüz, başımız sağ olsun” dedi.
Click the image to open in full size.Bu arada, Nalan hemşirenin mesai arkadaşları ise onun erkek kardeşi ile problemi olduğunu bildiklerini belirterek, “Sanırız Nalan hemşire bir ev satın almış, ama tapusunu kardeşinin üzerine yapmış, parasını Nalan hemşirenin ödemesine rağmen kardeşinin evi boşaltmasını istediğini söylüyor ve bundan yakınıyordu, bunun dışında da her hangi bir problemi yoktu” dediler.

KENTTE ŞOK SÜRÜYOR

Cinayetin işlendiği apartman etrafında, ölenlerin yakınları, iş arkadaşları ve komşularının oluşturduğu kalabalık dikkati çekerken, kent genelinde de olayın şoku yaşanıyor. Ölenlerden Halil İbrahim Kopar'ın öğrenim gördüğü Çukurova Lisesinde de arkadaşları ve öğretmenleri arasında büyük üzüntü var.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-06-2009, 19:28   #2
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Bu Olay Bizim 5 Sokak Aşşağıda oLmuş , Duyduguma Göre Adam Evine Her Geleni Öldürmüş , bide yataklarına yatırmış..

Allahım Yarabbim..
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 23:48 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580