![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
ibadetler Bu Bölümde Oruç Haç Kurban Zekat Hk. bilgiler bulunur |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #12 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 62
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı: dini hurafeleştirerek insanları ve nesilleri dinden uzaklaştırmayın..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kitapta olanı paylaşta bilelim abi bunda kızacak ne var anlamıyorum katılmıyorum diyebilirsin ama saçma diyemezsin abi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
A S T U T E ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | askerlik bitince allah nasip ederse bütün namazlarımı camide kılıcam
__________________ Kara topraga Beyaz Kefenle gömülürken yanibasimiza konacak SIYaH-BEYaZ atkinin hayaliyle yasiyoruz | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 52
Tecrübe Puanı: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben hiç bırakmıyorum namazımı ama inşallah Cenab-ı Hak yaptığımız ibadetlerimizi eksikleriyle hatalarıyla kabul eder.Yüce rabbimin merhametine sığınıyoruz.Allah herkesin içine versin,zorlamayla olmaz.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | |||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 16 ![]() ![]() | Alıntı:
gaflet dolu bir hayat sürüyorsun ALLAH cümlemizi ıslah etsin ama senden inan korkuyorum acaip bir iticilik seziyorum sende ! namaz olmazsa olmaz ! bunu peygamber efendimiz söylüyor sen namazını kılıyormusun ? Kılsan bu konu hakkında daha anlayışlı yaklaşım göstermen gerekiyor fakat namazda yaptığın yorumlarda ALLAH huzurunda karşına çıkacak ister kıl ister kılma ! o sana kalmış kılan kendine kılar. Ayrıca din önce iyi ve sevimli taraflarıyla anlatılmalı korkutmak azmış kavimlere daha müstehak bir yoldur . ülkemizdeki ahlaksızlıkları ve ********likleri düşününce bu konu tam da yerine cuk diye oturmuş ! İLLA DEPREMMİ OLMASI GEREK !!!!CANLARMI YANMASI GEREK !!! UYAN EYY İNSAN UYAN NAMAZ KILAN HUZUR BULUR BİR KERE DE OLSA SAMİMİ OLARAK İKİ REKAT KIL RABBİN SANA KAT DAHA YAKINLAŞIR YETERKİ SEB BİR ADIM AT LÜTFEN ...LÜTFEN !!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/ibadetler/60824-namaz-kilmamanin-6-zarari/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 07-05-2008 20:16 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |