![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() |
Prof. Dr. Görür’den bir uyarı daha İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara tabanındaki fay boyunca su ve gaz çıkışı bulunduğunu belirterek sabit gözlem istasyonu kurulmasını istedi. AA Güncelleme: 00:05 TSİ 09 Eylül 2007 Pazar İSTANBUL - İTÜ Maden Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Marmara tabanındaki fay boyunca su ve gaz çıkışı olduğunu belirterek, “Çağdaş ülkelerde bu gibi yerlere derhal sabit gözlem istasyonları kurulur. Değişiklikler anında ölçülür. Çünkü bu ölçüler depremi meydana getiren hareketlerle doğrudan ilgilidir” dedi. ![]() ![]() .boxH{border-top-width: 1px;border-top-style: solid;border-top-color: #a4abc1;border-right-width: 1px;border-right-style: solid;border-right-color: #a4abc1;border-left-width: 1px;border-left-style: solid;border-left-color: #a4abc1;background-image: url(http://msnbcmedia.msn.com/i/msnbc/Te...2.gif);height: 20px;}.boxB{border-right-width: 1px;border-right-style: solid;border-right-color: #a4abc1;border-bottom-width: 1px;border-bottom-style: solid;border-bottom-color: #a4abc1;border-left-width: 1px;border-left-style: solid;border-left-color: #a4abc1;background-color: #f3f3f6;}.boxBI{color: #000000;padding-top: 10px;padding-right: 10px;padding-bottom: 10px;padding-left: 10px;} Marmara Denizi'nde yaptıkları araştırmada denizaltı ile fayların izlendiğini belirten Görür, çalışmalar sırasında Marmara Denizi tabanının tamamen çöplük haline geldiğini üzülerek gördüğünü söyledi
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
alayına gider ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bi daha buyuk facia yasamayız ins. ama boyle dusunupde onleri almamazlık yapmamamız lazım
__________________ ![]() Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |