Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Forum Arşivi > Konu Arşivi

Konu Arşivi Bu Bölüm Arşiv Bölümüdür. Geçmiş Konuları Bulabilirsiniz.

Anketimiz: Volkan Şen alınmalımı?
Evet alınmalı 35 83,33%
Hayır alınmamalı 7 16,67%
Katılımcı sayısı: 42. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11-06-2007, 18:53   #1
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Bu Yil Yapilan Transferler

Bu baslik altinda yeni transferler olacaktir hepside kesinlesmis imzalar atilmis olanlar

Tello Beşiktaş’ta

30.05.2007 18:47
Click the image to open in full size.
Kulübümüz, Şili'li futbolcu Rodrigo Alvaro Tello ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Tello, imza töreni sonrasında "Beşiktaşlı olmaktan çok mutluyum; çok kısa bir süre olmasına rağmen büyük bir Camia'ya geldiğimi hemen anladım" dedi. BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi’nde Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Kolot ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Mario Berk’in katıldığı imza töreninde Şilili futbolcu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
Futbol Şubesi’nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Celal Kolot, Tello’nun Beşiktaşımız’a büyük yarar sağlayacağını belirterek, “Tello, Sporting Lisbon’dan Beşiktaş’a kazandırdığımız değerli bir oyuncu. Kendisi ile 4 yıllık mukavele imzaladık. Geldiği ülke olan Portekiz'in basınında bu transfer büyük yankı uyandırdı. İzleme ekibimizin olumlu raporu doğrultusunda kadromuza kattık. Bize çok büyük faydalarının olacağını düşünüyoruz. Camiamız’a hayırlı olsun” dedi.
Kısa bir süre olmasına rağmen Beşiktaşımız’ın büyük bir Camia olduğunu farkettiğini söyleyen Tello ise “Beşiktaşlı olmaktan çok mutluyum. Benim kariyerim açısından çok iyi bir tercih yaptığımı düşünüyorum. Çok kısa bir süre olmasına rağmen büyük bir camiaya geldiğimi hemen anladım. Aynı dili konuştuğum bir çok oyuncunun Beşiktaş’ın kadrosunda olmasının bana büyük bir avantaj sağlayacağını düşünüyorum” diye konuştu.
14 Ekim 1979 tarihinde Şili’de doğan Tello, profesyonel lisansını Şili’nin Universidad de Chile ekibinde aldı. Kendi ülkesinde sadece Universidad de Chile takımında oynayan Tello, ilk transferini 2000-2001 sezonunun ikinci yarısında Portekiz temsilcisi Sporting Lisbon’a giderek yaptı.
27 kez Şili Milli Takımı’nın formasını giyen Tello, milli takımla Sidney Olimpiyatları’nda bronz madalya, Şili’de 2 şampiyonluk, Sporting Lisbon ile 1 Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası kazandı. Tello ayrıca 2 sezon önce UEFA Kupası finalinde Sporting Lisbon forması giydi.
Kendisini teknik bir oyuncu olarak tanımlayan Şili'li futbolcumuz, “Saha içinde agresif futbolu tercih ediyorum; tam anlamı ile bir sol kanat oyuncusuyum. Bütün çizgiyi kullanıyorum. İyi frikik kullanıyorum. Bunlardan bir çoğu da gol olabiliyor; ancak sonuçta ben takımın oyuncusuyum. Görevimi yaparım fakat, duran topları kullanmam istenildiği zaman da serbest atışlardan gol bulmaya çalışırım” diye konuştu.






Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Hakan Arıkan İmzayı Attı
07.06.2007 12:45
Click the image to open in full size.


Ankaraspor'dan transfer ettiğimiz milli kaleci Hakan Arıkan basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen imza töreninde Futbol Şubesi'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Celalettin Kolot ile Yatırımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın İlhan Durusoy hazır bulundu. Hakan Arıkan, medya mensupları önünde kendisini 3 yıllığına renklerimize bağlayan sözleşmeye imza attı. Geçen sezon başlatılan gençleştirme operasyonuna Hakan Arıkan ile devam ettiklerini kaydeden Sayın İlhan Durusoy, ''Hakan; genç, başarılı ve Milli Takım'da yer alan bir kaleci. Kadromuzun onunla daha da güçlü olacağına inanıyoruz. Ankaraspor'a da teşekkür ediyoruz. Anlaşmamız çerçevesinde kaleci Ramazan onlara gidecek ve 700 bin Avro ücret alacaklar. Hakan da bizde yıllık 450 bin YTL garanti olmak üzere maç başına 13 bin YTL alacak'' diye konuştu.
Sayın Celalettin Kolot ise Hakan'ı Beşiktaş'ın efsane kalecisi Sabri Dino'ya benzettiğini kaydederek, ''İnşallah onun gibi kalıcı olacak. Kulübümüz'e hayırlı uğurlu olsun. Milli Takım'ın kalesini Brezilya'ya karşı son derece başarılı korudu'' ifadelerini kullandı.
Basına, transferde bir çok ismin kendileriyle birlikte yansıdığını ancak henüz açıklayacakları bir isim olmadığını ifade eden Kolot, Runje'nin durumunun sorulması üzerine ise, ''Bizim Runje ile yollarımızı ayırma gibi bir düşüncemiz yok. Ondan da böyle bir niyet almadık'' dedi.
HAKAN: ''YEDEK OTURMAK İÇİN GELMEDİM''
Yeni Kalecimiz Hakan Arıkan, tek hedefinin forma giymek olduğunu söyledi. Türkiye'nin en büyük camiasına gelmekten ötürü büyük mutluluk yaşadığını kaydeden Hakan, ''İlk önce Beşiktaş'ta iyi bir sezon geçirmek istiyorum. Arkadaşlarımla birlikte iyi bir mücadele verip bu sezon Beşiktaş'ı şampiyonluğa taşımak istiyoruz. Ben hiçbir zaman yedek oturmak için gelmem. Oynamak istiyorum ve çok çalışmam lazım. Oynamak için elimden geleni yapacağım'' diye konuştu.
Ankaraspor'da iyi bir sezon geçirdiğini söyeleyen Arıkan, Beşiktaş'ta kalıcı olmak istediğini belirtti:
"İyi bir sezon geçirdim. Bir teklif bekliyordum bunun da Beşiktaş'tan gelmesi beni ayırıca mutlu etti. Burada oynamayı her futbolcu ister.
Beşiktaş'ta uzun yıllar oynamak istiyorum Kalıcı olmak istiyorum. En yüksek seviyeyi tutturmak istiyorum. Gelecek sezon zor olacak. Takım arkadaşlarımla beraber şampiyon olmak istiyoruz."
Click the image to open in full size.





Click the image to open in full size.



Click the image to open in full size.
Higuain İmzayı Attı
23.08.2007 15:41

Arjantinli 23 yaşındaki yeni transferimiz Federico Higuain, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen törenle basın önünde 3 yıllık sözleşmeye imza attı. BJK Nevzat Demir Tesisleri Basın Merkezi'ndeki imza törenine Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner ve Satranç, Briç, Masa Tenisi Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Emir Tamer de katıldı. Törende konuşan Sayın Kenan Öner, değerli ve kıymetli Takımımız'a bir golcü daha kazandırdıklarını belirterek, "Takımımız'daki tüm oyuncularımız çok değerli. Zürih'i geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılarak 3 kulvarda birden yarışacağız. Hedefimiz hepsinde en iyi yere gelmek. Bu amaçla Dünya futbolunun beşiği sayılan Arjantin'de yetişmiş bir oyuncu olan Higuain'ı transfer ettik. Kendisi 3-4 senedir her sezon 12-15 arası gol atan bir oyuncu. Futbolcu bir aileden geliyor. Babası Arjantin'in en tanınmış futbolcularından, 3 erkek kardeşin tamamı futbolcu. Bir kardeşi yakın zamanda futbolu bırakmış, diğer kardeşi Gonzalo ise Real Madrid'in önemli bir futbolcusu. Federico henüz çok genç, 23 yaşında bir oyuncu" dedi.

Click the image to open in full size.
Federico Higuaín kimdir?

25 Ekim 1984 doğumlu 23 yaşındaki Arjantinli futbolcu Federico Martín Higuaín 1.5 milyon dolar bonservis bedeliyle River Plate ekibinden Beşiktaş'a transfer oldu. Babası Jorge Higuaín de Arjantinli eski defans oyuncularından, hatta Arjantin tarihinde en iyi dört defans oyuncusundan biri olduğu kabul edilmektedir. Öte yandan Real Madrid'de çok şey beklenen 19 yaşındaki Gonzalo Higuaín'in abisi. Kardeşine göre biraz daha fiziği zayıf bir isim. Kardeşi ünü çoktan elde etmiş ve 19 yaşında Real Madrid'in kıskaçından kurtulamayarak İspanyol ekibine 13 milyon avro gibi bir bonservis bedeliyle transfer olmuştu. Federico Martín Higuaín mevkii forvet olsa da zaman zaman forvet arkasında ofansif pozisyonda görev yapabiliyor. Fiziği yapısıyla Türk futbolseverler onu izlediğinde zaten bu görüşe sahip olacak, golü fazlasıyla koklayan ama rakip defansı yoran forvetlerden değil.. Federico River Plate kariyerine belki de bir anlamda bu sezon başlayacaktı. Kulüp Higuain'i iki sezondur Nueva Chicago'ya kiralamış ve bu sezon geri çağırmıştı. 2003 yılında başlayan River Plate kariyerinde 3 sezon içinde sadece 5 kez forma şansı bulabilen genç futbolcu geçtiğimiz sezon Nueva Chicago forması altında 35 maça çıkarken 13 gol kaydetmişti.
Bir dönem Federico Higuaín'in adı Real Sociead ile çok ciddi bir şekilde geçmiş ve ofansif forvet oyuncusu İspanya kapısından dönmüştü. Bir ara da İtalyan ekipleri Livorno ve Reggina da Higuain'in kapısını çalmıştı.
Pipa lakaplı futbolcu Arjantin'de çoğu zaman kardeşi ile kıyaslanmak zorunda olduğu için zorluk çekti. Nueva Chicago forması altında normalin üstünde bir performans sergilemedi fakat vasat bir performans da çizmedi.
Özel hayatı da kardeşine göre daha sakin olan Higuaín Arjantin'de sadece 300 bin dolar yıllık ücret kazanıyordu. Beşiktaş'ta bu rakamın ise 900 bin dolar olduğu açıklandı. Higuain'in futbolu için şunu söyleyebiliriz ki tekniğinden çok bir forvet oyuncusunun yapması gereken yani aklını kullanan bir futbolcu, Arjantin'de zekilik kokan golleri de mevcut...
Künye:
Tam adı: Federico Fernando Higuaín
Lakabı: Pipa
Doğum tarihi: 1984-10-25
Doğum yeri: Villa Celina, Argentina
Boy: 1.72
Mevkii: Forvet
Altyapı: River Plate
Kariyeri
Takım - Lig - Maç - Gol
River Plate Apertura 2003 2 0
River Plate Clausura 2004 1 0
River Plate Apertura 2004 0 0
River Plate Clausura 2005 2 0
Nueva Chicago Apertura 2005 (B Nacional) 18 6 Nueva Chicago Clausura 2006 (B Nacional) 18 7 Nueva Chicago Finales 2006 (B Nacional) 4 2 Nueva Chicago Apertura 2006 18 10
Toplam- 63 25





Click the image to open in full size.
Attilla Özmen Beşiktaş’ta
05.07.2007 11:24

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş., İMKB'ye gönderdiği yazıda Altaylı Atilla Özmen'in 2007-2008 sezonu sonuna kadar kiralandığını duyurdu. Şirketin İMKB'ye gönderdiği yazı şöyle: "Şirketimiz, Altay Spor Kulubü futbolcusu Atilla Özmen’i 2007-2008 sezonu sonuna kadar kiralamıştır. Futbolcuya 100.000.-YTL garanti para ve maçbaşı ücreti olarak, ilk 11’e girerse 10.000.-YTL; 18’e girerse 5.000.-YTL; 3.kaleci olursa 2.500.-YTL ödenecektir."
Atilla Özmen
11 Mayıs 1988'de Ayvalık'ta dünyaya gelen genç kaleci Atilla Özmen, 1.89 boyunda ve 81 kilo.






Konu Adelaar tarafından (12-09-2007 Saat 12:39 ) değiştirilmiştir.. Sebep: guncellendi
Adelaar Ofline  
Alt 11-06-2007, 20:15   #2
junior-1903
 
R€D-D€V!L-1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

teşekkürler alper ama helguea makalele ve colin kazımı unutmuşsun heralde
__________________
gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik....
R€D-D€V!L-1903 Ofline  
Alt 11-06-2007, 21:13   #3
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
R€D-D€V!L-1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkürler alper ama helguea makalele ve colin kazımı unutmuşsun heralde
gokay isimleri karistirdin herhalde
buraya sadece imza atilmis transferler yaziliyor
ha bu arada gokay kimse yazmasin diye kilitledim
sadece transfer olunca yazilacaktirki herkes bilsin kimler kesin alinmis diye
Adelaar Ofline  
Alt 25-06-2007, 20:55   #4
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Rüştü ve Mehmet İmzaları Attı
25.06.2007 17:10

Yeni transferlerimiz Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı, basın önünde sözleşmeye imza attı. BJK Nevzat Demir Tesisleri'deki Rüştü Reçber ve Mehmet Yozgatlı'nın imza törenine; Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen, Alt Yapı'dan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Halim Aydın ve Spor Okulları'ndan Sorumlu Yönetim Kurul Üyemiz Sayın Nedim Sarsmaz da katıldı. Sayın Behçet Ümitlen yaptığı açıklamada Camiamız'a hayırlı olsun dileklerini ileterek, "Milli olmuş iki tane futbolcu kardeşimizi aramızda görmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Rüştü kardeşimizi 14 sene önce alacaktık, kısmet bugüneymiş. Keza Mehmet Yozgatlı kardeşimizi transfer etmekten dolayı da çok mutluyuz. Camiamız'a hayırlı olsun" dedi.
Daha sonra söz alan Milli Kalecimiz Rüştü Reçber, çok mutlu olduğunu belirterek şöyle konuştu:
"Bana güvenen, beni isteyen kişilerin arasındayım. Dolayısıyla ben de bu bana layık görülen değerleri en iyi şekilde kullanıp, onları mahçup etmemek için, sevindirmek için, mutlu etmek için, Beşiktaş Camiası'nı büyük başarılara ulaştırmak için buraya geldim. Hem kendi adıma hem de Beşiktaş Camiası'na hayırlı olsun."
"BEŞİKTAŞ'TA HUZURLUYUM"
Beşiktaş'ta huzurlu olduğunu belirten Rüştü, "Burada huzurluyum. Çok mutluyum. Bu formayı taşıyacağım ve bunun için herkese teşekkür ediyorum. Öncenlikle buraya gelirken hedefleri bitmemiş bir insan olarak geldim. Beşiktaş gibi köklü bir camiada olmaktan dolayı şeref duyacağımı ilettim. Onlar da isteklerini söylediler ve ben de seve seve geldim. Huzur çok önemli. Ben de huzur olacağını gördüğüm için buraya geldim. Hedefimiz önemli başarılara ulaşmak. Benim hala hedeflerim olduğu için Beşiktaş'a geldim ve bu hedeflere de burada ulaşacağım." diye konuştu.
"PARA İÇİN GELMEDİM"
Beşiktaş'a para için gelmediğini belirten Rüştü, "Beni tanıyan tanır. Para için gelmedim. Şu anki yönetimdeki kişiler de benim maddiyata önem vermediğimi bilir. Kendimde hala o gücü gördüğüm için geldim. Bu kararı aldıktan sonra keşke demedim. Bundan sonra da demem" dedi.
"BEŞİKTAŞ TARAFTARINI TANIYORUM"
Beşiktaş taraftarını zaten tanıdığını söyleyen Rüştü, "Ben Beşiktaşlı taraftarın yapısını bilen bir insanım. Büyük taraftarların yapısını herkes bilir. Olumsuz birşeyler yaşamam ama büyük bir camiadan büyük bir camiaya geçmede çatlak sesleri çıkacaktır. Ben bayrağıma hizmet eden bir insanım. Herhangi bir sıkıntı çekmem. Ben buraya şerefimle geldim. Özellikle 2002 Dünya Kupası'ndan sonra milli takım futbolcularına sevgi oluştu. Ben de bu sevgiyi ilk kez İnönü'de, Beşiktaş taraftarı önünde yaşadım. Burada yine o sevgiyle karşılaşacağıma inanıyorum" dedi.
Mehmet Yozgatlı ise şöyle konuştu:
"Ben de çok mutluyum. Huzurluyum. Bu formayı şerefimle taşıyacağım. İnşallah takım olarak da başarılı oluruz. Herkese teşekkür ediyorum."
"FAYDALI OLACAĞIM"
Beşiktaş'a faydalı olacağını belirten Yozgatlı, "Sağ kanat benim bölgem. Ben iyi oynayama çalışacağım. Ben eski takımımda da çıktığım maçlarda faydalı oldum. Beşiktaş'a da faydalı olacağıma inanıyorum." dedi.
3 Büyük takımda da oynadığını belirten Mehmet Yozgatlı "Çok mutluyum. 3 Büyük takımda da oynadım. Hepsinde de başarılı oldum. İsmimi tarihe yazdırdım. Ama önemli olan takımda başarılı olmak. eski takımımımda milli olamadım ama bu sene forma şansı bulmak istiyorum. İdmanlarda daha çok çalışacağım ve bu sevinci yaşayacağız" dedi.
Konuşmaların ardından imza törenine geçildi. Rüştü Reçber 3 yıllık, Mehmet Yozgatlı da 2+1 yıllık sözleşmeye imza attılar.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Adelaar Ofline  
Alt 02-07-2007, 03:29   #5
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Cisse İmzaladı
30.06.2007 17:29

Futbol Takımımız’ın yeni transferi Edouard Cisse BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde kendisini Beşiktaşlı yapan sözleşmeyi imzaladı. İmza törenine Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner, Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkanımız Sayın Ertunç Soğancıoğlu, Futbol Şubesi Sorumlumuz Sayın Celal Kolot da katıldı.
Genel Sekreterimiz Sayın Kenan Öner Cisse transferi için , hayırlı bir transfer yaptığımızı belirterek, bu seneki transfer politikamızı bir orta saha bir defans üzerine kurduğumuzu söyledi. Sayın Öner, Futbol Şube Sorumlumuz Sayın Celal Kolot ve Dış İlişkilerden Sorumlu Yöneticimiz Sayın Mario Berk’in Cisse'yi uzun bir araştırmanın ardından kadromuza kattıklarını ve bundan 3 hafta önce Paris'e giderek bu transferi bitirdiklerini açıkladı. Sayın Öner, bütün transferlerde olduğu gibi bu transferin de Teknik Direktörümüz Sayın Ertuğrul Sağlam’ın bilgisi dahilinde yapıldığını belirtti.
Yeni transferimiz Cisse ise Beşiktaş’ta olduğu için çok mutlu olduğunu ifade etti. Fransız Futbolcumuz, “Beşiktaş’ın beni uzun zamandır istediğini biliyordum. Bana çok yakın davrandılar ve bu da beni çok etkiledi. Kariyerimi tanınmış ve hedefleri olan bir kulüpte devam ettirmek istedim ve bu yüzden Beşiktaş’ı seçtim. Türkiye Ligi çok rekabetli bir lig ve bu sezon gerçektende benim açımdan zorlu bir sezon olacak. Beşiktaş, benimle ilgilendikten sonra ben kimse ile ilgilenmedim” diye konuştu.
Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.
Adelaar Ofline  
Alt 03-08-2007, 14:43   #6
Banned
 
RoMeO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Diatta İmzayı Attı
03.08.2007 15:01

Senegalli Lamine Diatta, bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basın önünde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı. İmza Törenine Asbaşkan, Jimnastik ve Atletizm Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Behçet Ümitlen ile Voleybol, Hentbol, Kürek ve Boks Şubeleri'nden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Bülent Deriş de katıldılar.
Sayın Ümitlen yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Hocamızın isteği doğrultusunda aldık. Camiamız'a hayırlı olsun.'
Senegalli futbolcumuz Lamine Diatta ise, konuşmasına Türkçe olarak başladı. 'Merhaba Beşiktaş, ben geliyorum' diyen Diatta, burada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Diatta, şunları söyledi:
"Çok büyük hedeflerimiz var, hepsini başaracağız.
Türkiye'yi biliyorum ve adaptasyon sorunu yaşamayacağımı düşünüyorum.
Dünya Kupası'nda İlhan'ın attığı gol en kötü anılarımdan birisiydi.
Yapılan bütün sağlık kontrollerinden geçtim. Herhangi bir sorunum yok, olsaydı çıkardı.
Hocamla görüşüp çalışmalara başlayacağım. Hazır olduğumu söyleyebilirim. Son maçımı 17 Haziran'da yaptım. Ordu ile de antrenmanlar yapıyordum."
Konuşmaların ardından Lamine Diatta, basın önünde 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
__________________
..Not Found..
RoMeO Ofline  
Alt 06-09-2007, 00:25   #7
 
dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

higuain yok mu
dartheagle Ofline  
Alt 06-09-2007, 03:31   #8
 
eagle_1903_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

tello,cisse ve hakan arıkan en faydalı olanlar olarak göze carpıyo bakalım daha hugaine de görmedik..
__________________
ÖLüMLe YaŞaMı AYıRaN ÇiZGi,
SiYaHLa-BeYaZı AYıRaMaZKi..
eagle_1903_ Ofline  
Alt 06-09-2007, 08:13   #9
alayına gider
 
eagletrap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hakabn ve tello en iyileri
__________________

Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK..
ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım
eagletrap Ofline  
Alt 06-09-2007, 11:45   #10
 
YUNUS1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

hakan tello mehmet en iyileri
__________________
BİR GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLACAK
YUNUS1903 Ofline  
 

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 17 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 17 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 09:11 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580