![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #23 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bak aslinda sevin medim desen yalan olur...ama benim üzüldügüm sey, trabzon simdi osasunayi nasil yenmeyi düsünüyor? yattara olsaydi umut vardi, ama simdi...yazik oldu vallahi....bence yattaraya nazar deydi, son zamanlarda fen oynuyordu, yani adam resmen dans ediyor.... | ||
![]() |
![]() | #26 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | yattara nın bize karşı oynayamayacak olması büyük şans.. ama eminim trabzon şu an bize çok iyi bileniyor,kazanmaktan başka çareleri yok çünkü .. umarız bi kaza çıkmaz..
__________________ Beşiktaş'ım hayat sensin,dünyam sensin,her şey sensin... Gelecekse tüm acılar biz hazırız senden gelsin... ![]() | ||
![]() |
![]() | #29 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | gercekten uzuldum. cok iyi futbolcu ve BJK ya gelmesini isterdim. suan trabzon cok kotu basladi bir de bu sakatlik cok zamansiz geldi. besiktasa karsi oynamamasi bizim icin avantajli, marcelinio pas almamasini saglarsak oyunda, defans rahat oynar ve trabzonu farkli skorla geceriz.
__________________ ISTE GERCEK ISTE ASK TEK GERCEK BESIKTAS http://img92.imageshack.us/img92/807/hpim0201bg3.jpg | ||
![]() |
![]() | #30 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaşlar bu haberi duyunca bende sevinmiştim ama söyle bi düşünmek lazım iki-üç gün sonra avrupa maçlarımız baslayacak o zaman ne yapacaz cünkü avrupada yattara gibi oyuncular cok.biz bi yattaradan korkuoruz bu olmamalı.aslında onlar bizden korkması gerekir ricardinho-delgado-nobre-kleberson-burak gibi yıldızlarla nasıl baş edecekler önce trabzon bunu düşünsün.saygılar... | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |