Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Gündem Dışı > Kültür ve Sanat

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-03-2007, 02:07   #1
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Reankarnasyon (yenİden DoĞuŞ) Nedİr

REANKARNASYON (YENİDEN DOĞUŞ) NEDİR

Öncelikle şunu anlamalıyız.evrensel yasaların yaşamla ilgili en önemlisi reankarnasyon yeniden doğuştur.bütün canlı hayat için bu yasa işin belkemiğini oluşturur.rabbimiz adaletli ve esirgeyen ,gözetendir.hiç bir kula var oluş programında hak geçirmez.normalde etrafımıza baktığımızda adaletten Eser göremeyiz.kimi çok zengindir .kimi çok fakir kimi güzeldir kimi çirkin bazen özürlü. bazende bir kul doğar ve belki bir kaç dakika sonra ölür.yaşam içinde bu kısır bir döngüdür bu şekli ile baktığımızda adaletten söz edilemez.işin en önemli kısmı insan varlığı esas olarak fizik beden ve enerji bedenden oluşur fizik beden ruhun evidir ve bir kabuktur. enerji bedense olümsüzdür ve yaşam aslında enerji bedenin gelişimi ve tekamülü için vardır.bir enerji beden varlığı ana rahminden dünyaya gözlerini açtığı andan sonra gelişimine başlar.yaşam dediğimiz imtahan başlamış olur.kader ve kişinin hayatı yorumlama biçimine göre gelecek yaşamlarını belirler.bir örnek vermek gerekirse geçmiş yaşamda çok büyük düşmanı olduğu ve zarar verdiği bir kişi bu yaşamında bankadan kredi istediğinde .banka müdürü olur.ruhsal varlığımız aslında her türlü evrensel bilgiye sahiptır.ama benlik ve şuur bunu algılayamaz veya bir bölümünü algılar.
Yaşam programında ruhsal varlığımızın gelişimi esas alınmıştır.geçireceği tekamüle göre esaslar belirlenir ve anne, baba bu gelişim bir parçası olarak seçilir.bir yaşam ruh için asla yeterli değildir.zengin bir kişinin geçireceği gelişimle fakir veya özürlü bir kişinin geçireceği gelişim asla bir olamaz.
Bu yaşam sahnesinde elde ettiklerimiz ve aldığımız dersler gelecek yaşamda daima ileri adım atarak devam eder ve adalet sistemi böylece oluşmuş olur.

2-reankarnasyon olgusu m.ö bile vardı eski mısır da iyice var olarak günümüze kadar ulaşmıştır.
3---hipnozda elde edilen ve araştırılan olaylar şaşırtıcı boyutlara ulaşmıştır.hala araştırmalar kürsülerde sürmektedir.

Reenkarnasyon'un anlamı

Enkarne: ete (bedene) girmek
Reenkarnasyon: tekrar ete (bedene) girmek

Basit olarak anlatıldığında reenkarnasyon (tekrar doğuş, tekrar bedenlenme, ruh gezisi) ruhun, doğum ve ölüm sirkülasyonu sayesinde tekrar tekrar insancıl varoluşa geçmesi anlamına gelir. Amaç sonsuz tekamüle ulaşmaktır.

Bütün büyük dinler ve dünya görüşlerinin öğretilerinde bu sirkülasyonun, yani ruhsal boyuttan materyal boyuta ve tekrar ruhsal boyuta geçmenin, gerekli olduğunda yatar.
Ruhun öğrenmek zorunda olduğu tüm dersler ve görevler bittiğinde, yani tekamülü tamamlandığında ancak bu sirkülasyon sona erer ve ruh sonsuzlukta yerini bulur.

Her ruhun amacı o büyük tekliğe, bütünlüğe dönüştür. Burada artık iyiyi veya kötüyü, siyahı ve beyazı, karanlığı ve aydınlığı birbirinden ayıran tezatlık kuralı geçerli değildir.

Reenkarnasyon anlayışına göre yaşam bir okuldur ve bu okulda her insan ayrı bir sınıfta dersini öğrenmeye çalışır. Hayatımızda yaşadığımız krizler, zorluklar birer sınavdır. Ve eğer kendimiz üzerinde çalışır ve bu sınavları aşarsak, hedefimize ulaşmış oluruz.

Ruhların tekrar doğuşu ile ilgili katı bir kural veya sıralama yoktur. Bu tamamen öğrenilen veya öğrenilemeyen dersler ile ilgilidir. İnsan karmasını tamamlayana kadar yaşamda varlığını sürdürür. Yani hatalar veya kötü eylemler iyilerle yok edilene kadar.

Reenkarnasyon'a göre insan eski yaşamında aldığı tüm tecrübeleri ve farkındalıkları yeni yaşamına "getirir" veya "ilave eder" ki, bu yeni yaşamına olgunluk, maneviyat ve bilgelik kazandırabilsin.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:07   #2
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eflatun'a göre reenkarnasyon iki türde varolur:

1. Seçim sistemi: Buna göre ruh eski yaşamındaki eylemlerine uyacak bir hayvan veya insan bedeni seçer. Yani ruh yaşam koşullarını önceden seçmiş ve böylece kaderini belirlemiş olur.
2. Denge sistemi: Burada yeni yaşam tamamen eski yaşama bağlıdır. Eski yaşamda yapılan hataların acısı yeni yaşamda çekilir. Örneğin zenginken fakiri horlayan birisi yeni yaşamında fakirin durumuna düşebilir ve onun çekmiş olduğu acıların aynısını yaşar.

Bu iki sistemde de anlatılmak istenen şu anki yaşamın bir sonraki yaşamı etkilediği veya etkileyebileceğidir.
her koşul bütün kullara eşit bir sistemde sunulur.bu yaşam şartlarını nasıl değerlendiğimize göre bir sınav yaşanacaktır.ve tabii ki bu bir takım sonuçları yaratacaktır.
bizim hayatı nasıl yorumladığımız gelişimimizi sağlayacaktır.ruhsal varlığımız en üst olgunluk seviyesine çıktığında var oluş süreci biter.bu hayatımızda gördüğümüz
adalet sistemi hiç hak geçirmeden bütün kullara sunulur.ömür.güzellik.çirkinlik.özürlü olmak,zenginlik ,fakirlik,mutluluk mutsuzluk.asla hak geçmez .tüm şartlar ruha sağlanır ve sınavın sonuçları bir sonraki yaşam şartlarını belirler daima ileriye çalışır.
Yaşam şartları hristiyan,müslüman bu her hangi bir dinde şehirde ve koşulda .bütün kullarına eşit şartlar verilir.bir kula bir saat veripte öbür kuluna 100 yıllık bir yaşam kredisi veriliyorsa işte bu dengeler içinde neden diye sormak gerekir.kimseye bir ayrıcalık tanınmaz.sistem evrensel yasalarla büyük bir düzen içinde çalışır.rabbimizin kullarına sağlayacağı adalet ancak reankarnasyon yasası ile oluşur.

4-reankarnasyon un en büyük amacı kişinin gelişiminin nerde bittiği ve bu yaşamda yapılacak işlerin hangi boyutta ve önemde olduğudur.bu bilinirse yaşam kredisi çok daha dikkatli kullanılır. Bazı olaylar kişi tarafından doğru yorumlanırsa büyük bir kazanç olacaktır .
5-ünlülerle yaptığım hipnoz seanslarından bazı örnekler
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:08   #3
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

fatih ürek
eski mısırda küçük bir firavun totankamon un çocuklarından biri, rekabet yüzünden diri diri labirentin birine gömülüyor orada çok büyük acılar çekerek ölüyor.mısır hakkında inanılmaz bilgiler verdi ve piramitlerin yapımında sirius gezegeninden geldiklerini anlattı.çok ilginç bir seansttı.to secret ta yayınlandı.

Ekin
Çok güzel bir seanstı.canlı yayında yapmıştım .cezayirde yaşamış ve savaşta ölmüştü.cezayir ritmi ile kuddüm çalmıştı.herkes çok etkilenmişti.

Canan mutluer
Yayınladığım 3.göz programı için bir çekim yapmıştık.seans sırasında istanbul da büyük bir deprem olcağını görmüştü.ve 1 ay sonra deprem gerçekleşti.
Kendisi etna yanardağı sırasında ölen kutsal bir rahibe imiş.

Dansöz sibel gökçe
Bir önceki yaşamında sakat olduğunu ve intahar ettiğini çok büyük acılar çektiğini anlattı.çok üzülmüştük.

İzel

Yine canlı bir yayında konuk olan izel seansta pastacı bir kız olduğunu ve çok fakir yoksul yaşamını gözyaşları içinde star da anlatmıştı


Hamiyet
Bir yörük kızı iken ailesini kaybedip ormana sığınıyor.vahşi bir yaşam ve gerginlik veren dram dolu bir yaşam geçirdiğini yine göz yaşları içinde bizlerle canlı yayında paylaşmıştı

Ali şan

Zor bir seans oldu .kendisi çanakkalede şehit düşmüştü.savaşın vahşetini gözler önüne sermişti.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:08   #4
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hande ataizi
Fransada yaşayan ve ilaç imal eden bir gruba mensupu.engizisyon tarafından ölüme mahkum edilmişti,

Yaşar alptekin
Korsanlıkla geçen bir yaşam çizgisi ve diğer rakipleri tarfından duvarlar örülerek ölüme mahkum edilmiş.hem zor hemde tüylerimizi diken diken eden bir seanstı .yavaş yavaş ve acı dolu ölümü beni çok etkilemişti.

Futbolcu kompella

Sevgili kompela mistik yetenekleri olan spiritüel biri idi çok yeteneli olduğu için seans çok zevkli geçmişti.çok ilginçtir kuzey kutbunda yaşamış bir eskimo olduğunu ve bir buz ayısı tarafından parlaçalandığını anlatmıştı


Cler voyance -duru görü yeteneğim olduğu için bir kişiye ait vizyonları görme yeteneğim var
Yaptığım ritüellerde gördüğüm karmalar şöyle:

HÜLYA AVŞAR
ANTALYA VE ANAMUR CİVARINDA YAŞAMIŞ GÖÇER BİR YÖRÜK KAVMİNDEN.
ÇOK ZOR YAŞAM ŞARTLARI VE VİZYONDA GÖRDÜĞÜM KARELER,GERÇEKTEN İÇİMİ ACITTI DESEM YERİDİR.
ÇOK ÇOCUKLU BİR AİLE ,KEÇEDEN ESKİ BİR ÇADIR,KAR SOĞUK VE AÇLIKLA MÜCADELE .YÜZÜ BİR KEZ GÜLMEMİŞ MAVİ GÖZLÜ AFACAN BİR KIZ ÇOCUĞU.
CİĞERLERİ KISA YAŞAMI BOYUNCA ÇOK RAHATSIZLIK VERMİŞ.
OTLARDAN YAPILAN YEMEKLER.KEÇİLER.ÇATLAK ELLER VE DUDAKLAR.BANYO YOK SICAK BİR YATAK YOK.İÇLER ACISI BİR DURUM.
15 YAŞINDA BİR GIRTLAK AZALSIN DİYE OBADAN BİR GENÇLE ZORLA EVLENDİRİLİYOR.2 ÇOCUĞU OLUYOR.BÜNYESİ ÇOK ZAYIF .3. ÇOCUĞUNU DOĞURURKEN 27 YAŞINDA ÖLÜYOR.
MEZARI ANAMUR DA BİR TEPEDEDİR.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:08   #5
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

HINCAL ULUÇ
SEZAR ZAMANINDA ROMA DA YAŞAMIŞ ÇOK İTİBARLI SENATO ÜYESİ BİR KONSÜLDÜ..SEZAR A SADAKATİ VE YAKINLIĞI İLE TANINIYOR.SEZAR IN SIRDAŞI VE AKIL HOCASI.KANUNLARIN YAPILIŞINDA SEZARA ÇOK ÖNEMLİ FİKİRLER VERMİŞTİR.EVLİ VE 3 ÇOCUK BABASI MUHAFAZAKAR BİR KİŞİLİKTİ.
AİLESİ SEZAR A AKRABA İDİLER.SEZAR IN YÜKSELMESİNDE ÇOK BÜYÜK KATKILARI OLMUŞTUR.ÇOK ADALETLİ ,AKILLI,OTORİTER BİRİ İDİ.
SEZAR ONUN FİKİRLERİNE ÇOK SAYGI DUYMUŞTUR.
SEZAR IN KLEOPATRA İLE OLAN İLİŞKİSİNE ASLA SICAK BAKMAMIŞ VE ONU SÜREKLİ İKAZ ETMİŞTİR.BU İLİŞKİNİN SEZAR I YIPRATACAĞINA İNANMIŞTIR.
SEZAR IN MISIRI ELE ALMANIN GEREKLİ OLDUĞUNU SÖYLEMESİ ÜZERİNE BU İLİŞKİYİ KABULLENMİŞ AMA HEP UZAK DURMUŞTUR.BUNU SEZAR IN BİR ZAAFI OLARAK GÖRMÜŞTÜR.
ÇOK ZENGİN VE RAHAT BİR YAŞAMI OLMUŞTUR.SEZAR IN ÖLDÜRÜLMESİNDEN SONRA ROMA DAN GİZLİCE AİLESİ İLE KAÇMIŞ .VE 81 YAŞINDA PALERMO DA ÖLMÜŞTÜR.


CEM YILMAZ

İSPANYA DA YAŞAMIŞ BİR ÇİNGENEDİR.HAYATI SIKINTILI VE ZOR GEÇMİŞTİR.PARASIZLIK VE AÇLIK.ATLI BİR ARABA VE BÜTÜN BİR AİLENİN BARINAĞI GENÇLİĞİ BÖYLE GEÇMİŞ.2 KERE PARA ÇALMAKTAN YARGILANMIŞ VE HAPSE GİRMİŞ.
BABASI ÇALIŞTIĞI SİRKE 17 YAŞINDA YANINA ALIR VE DEĞİŞİK RENKLİ BİR YAŞAM BAŞLAR.
İP CAMBAZLIĞINI KISA ZAMANDA ÖĞRENİR.YERE AĞ GERMEDEN AKROBASİYİ İLK KEZ DENER VE İNSANLARIN KORKU DOLU BAKIŞLARI İÇİNDE GÖSTERİSİNİ İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE SÜRDÜRÜR .KISA ZAMANDA ÜNLENİR.SİRK DOLAR TAŞAR.KADINLAR İÇKİ.VE AŞIK OLUR EVLENİR.FAKAT SÜREKLİ GEZMEK ZORUNDA KALMIŞTIR.
ÇALIŞTIĞI SİRKİN SAHİBİ HASTALANIR VE ÖLÜR SİRKİ ONA BIRAKIR.ŞANSI DÖNMÜŞTÜR.YORGUNDUR VE AŞIRI BİR KUMAR VE İÇKİ MERAKI ONU DAHA DA YORACAKTIR.BÜTÜN PARASINI ÇAR ÇUR EDER.ELDE OLANDA YAŞLILIK İÇİN UÇUP GİTMİŞTİR.YORGUN HASTA VER PARASIZ BİR ŞEKİLDE 76 YAŞINDA VALENSİYA DA ÖLÜR.


OKAN BAYÜLGEN

FRANSA DA YAŞAMIŞ ÇOK ÜNLÜ BİR HALK ŞAİRİ İDİ.TİYATRO OYUNLARI DA YAZMIŞTIR.ASİL OLMAYAN AMA VARLIKLI BİR AİLEDEN GELİYORDU.
ÇOK ÇAPKIN BİR İNSANDI AŞIKLARINA YAZDIĞI ŞİİRLER SERANAD ŞEKLİNDE DİLDEN DİLE DOLAŞMAKTA İDİ BU GÜN BİLE SÖYLENMEKTEDİR.
KADINLAR ETRAFINDA PERVANE OLUYORLARDI.5 EVLİLİK YAPTI.
BİR MÜDDET İNGİLTERE DE YAŞADI .SONRA PARİSE DÖNDÜ.
KENDİ ADINA BİR TİYATRO VE OKUL KURDU.
KADINLAR YÜZÜNDEN BAŞI HİÇ DERTTEN KURTULMADI.ÇOK SEVDİ VE SEVİLDİ.AŞK ÜZERİNE YAZDIĞI BİR ÇOK ŞİİRİ VARDIR.
ŞİRLERİNİ OKUDUĞU ZAMAN KADINLAR KENDİNDEN GEÇİYORLARDI.
AŞIK OLDUĞU BİR KONTESİN KOCASI ONU DÜELLOYA DAVET EDİYOR.VE 56 YAŞINDA ÖLÜYOR.MEZARI ÇİÇEKLERİ ÇOK SEVDİĞİ İÇİN VASİYETİ ÜZERİNE GRES TEDİR.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:08   #6
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İLHAN MANSIZ
ÇOK ÜNLÜ BİR RUS BALETTİ.ÇOK HAREKETLİ VE ÇALKANTILI BİR YAŞAMI OLDU.YAŞAMI BOYUNCA HER ÜLKEDE RESİTALLER VERDİ.ÇOCUKLULUĞU ÇAR ZAMANINDA RUSYA DA YAŞAMIŞTIR.BU ÇOK SIKINTILI VE ZOR BİR DÖNEMDİR.ÜNLÜ BİR BALET OLMAK İÇİN LONDRA YA GİTTİ.ÇOK ÇALIŞTI.
ORADA HARİKA BALE GÖSTERİLERİ YAPTI ALKIŞLAR ÖDÜLLER.RENKLİ AMA MUTSUZ BİR YAŞAM ÇOK YALNIZDI.BALE ONUN HER ŞEYİ İDİ
VÜCUDU ADETA BİR LASTİK GİBİYDİ.HER HAREKETİ BÜYÜK BİR ZERAFETLE YAPIYORDU.HİÇ EVLENMEDİ.YAŞAMI YALNIZCA DİSİPLİN İÇİNDE BALE İLE DOLU, ÇALIŞMAKTAN İBARETTİ.ÇOK BÜYÜK BİR AŞK YAŞADI FAKAT TERKEDİLİNCE AŞKA DA KÜSTÜ.YAŞAMININ SON YILLARINI PRAG DA GEÇİRDİ.ÇOK BÜYÜK YETENEKLER YETİŞTİRDİ.70 YAŞINDA PRAG DA ÖLDÜ.


TARKAN
İTALYA NIN GÜNEYİNDE YAŞAYAN ASİL BİR AİLEYE MENSUPTU.ÇOK MUTLU BİR ÇOCUKLUK GEÇİRDİ.AİLESİ SANATA ÇOK DEĞER VERİYORLARDI.KÜÇÜK YAŞTA MÜZİĞE PİANO ÇALARAK BAŞLADI.ÇOK ÖZEL DERSLER ALARAK ŞANA BAŞLADI.METZO SOPRANO SESİ İLE HERKESİ BÜYÜLEDİÇOK GÜZEL BİR KADINDI..MÜZİK EĞİTİMİ ALMAK İÇİN AMERİKA YA GİTTİ.
HER ÜLKEDE KONSERLER .ÇOK TİTİZ VE MÜKEMMELİYETÇİ BİRİ İDİ.BU YÜZDEN AŞKLAR YAŞAMASINA RAĞMEN HİÇBİR ZAMAN EVLENMEDİ.ŞAN TEKNİĞİNE TİZ SES TEKNİĞİNE YENİ KULLANIMLAR GETİRDİ.HAYRANLAR ALKIŞLAR.PARA SIKINTISI OLMADAN SON DERECE LÜKS BİR YAŞAMI OLDU.
YAŞLANDIĞINDA AİLESİ İLE YAŞADIĞI ŞATOYA KAPANDI.MEZARI TANZARO DA DIR.

HAKAN ŞÜKÜR
FATİH SULTAN MEHMET ZAMANINDA YAŞAMIŞTIR.FATİH MACARİSTAN A GİTTİĞİNDE ANNESİ BEYAZ RUS BABASI MACAR OLAN KÜÇÜK BİR ÇOCUĞU YANINDA GETİRİR.ONA HOCALARLA DİSİPLİN İÇİNDE HARİKA BİR EĞİTİM VERİRLER.BÜYÜNCE YENİÇERİNİN BAŞINA GEÇER.SARAYA YENİ GELMİŞ BİR CARİYE İLE EVLENİR.SAVAŞLAR ZAFERLER.YORUCU AMA ÇOK DEBDEBELİ BİR YAŞAM.FATİH İN SEVGİSİNİ KAZANIR.
KISIR BİR DÖNGÜ İÇİNDE GEÇEN TEHLİKELİ BİR YAŞAMI OLMUŞTUR.
FATİH BİZANS I FETH EDERKEN ONU DA BERABERİNDE GÖTÜRÜR.İSTANBUL A SURLARDAN İLK GİRENLERDENDİR.FATİH İN ŞAŞALI DÖNEMİNDE HEP YANINDA VE SADAKATLE YER ALMIŞ VE ÖDÜLLENDİRİLMİŞTİR.FATİHİN VEFATINDAN SONRA MACARİSTAN A GİDER VE 78 YAŞINDA BUDAPEŞTE DE ÖLÜR..

NECDET SEZER
FRANSA DA YAŞAMIŞ ÇOK ÜNLÜ BİR HUKUK ADAMI İDİ .
AYDINLIK DÜŞÜNCELERİ VE İLERİCİ FELSEFESİ TARİHTE HUKUK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİDİR.
HAYATINI ANAYASA DOKTRİNLERİNE ADAMIŞ.BİR İNSANDI.
BÜROKRAT VE TANINMIŞ BİR AİLEDEN GELİYORDU.
YAŞAMI MARSİLYA DA GEÇTİ.ÇOK BAŞARILI BİR HUKUK EĞİTİMİ GÖRDÜ .
BABASI DA KENDİ GİBİ HAYATINI HUKUK DOKTRİNLERİNE ADAMIŞ BİRİYDİ.
DAHA SONRA PARİS E GELDİ VE ÜNİVERSİTEDE TANIŞTIĞI MESLEKTAŞINLA EVLENDİ.ÇOK DİSİPLİNLİ BİR YAŞAM SÜRDÜ.
REFORMİST DÜŞÜNCELERİ OLAN BİRİYDİ.
3 ÇOCUĞU OLDU VE NİS TE YAŞAMINI YİTİRDİ.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:09   #7
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ORHAN PAMUK
BİZANS DÖNEMİNDE YAŞADI.SIRADAN SAYILACAK ŞİMDİKİ YAŞAMI İLE KIYASLANMAYACAK BİR YAŞAMI VARDI.BİR KADIN OLARAK DOĞDU.ORTA HALLİ BİR AİLEDEN GELİYORDU.BABASI BİR DOKUMACI İDİ.
TUTUCU BİR HRİSTİYAN AİLEYE MENSUPTU.GENÇ YAŞTA EVLENDİRİLDİ.4 ÇOCUĞU OLDU 21 YAŞINDA ESKİ İSTANBUL DEPREMİNDE DUVAR ALTINDA KALARAK VEFAT ETTİ


REANKARNASYONA İNANMANIZ İÇİN EVRENSEL YASALARI BİLMEK VE BU KONUYU İNCELEMEK GEREKİR.BU BİR ADALET VE EĞİTİM MEKANİZMASIDIR.
HİÇ BİR FENOMEN VARKEN YOK OLAMAZ.
RUHLAR VAR OLUR VE ÇEŞİTLİ EĞİTİMLERDEN GEÇER SINAVLARA TABİİ TUTULURLAR.
BÜTÜN KUTSAL KİTAPLARDA YENİDEN BEDENLEŞMEDEN BAHSEDER.
HATTA HZ İSA'NIN ENKARNE OLMASI GÜNDEMDEDİR.
BU KONUYA DİRETENLERE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERİM.BİR KERE VAR EDİLDİĞİNİZİ GÖZLEMLİYOR ,BİLİYORSUNUZ DA BUNUN TEKRAR EDİLECEĞİNE NEDEN İNANMIYORSUNUZ.
DE JAVU HER AMAN REANKARNASYON DEMEK DEĞİLDİR ÇÜNKÜ İNSAN TELEPATİ İLE DONATILMIŞ BİR VARLIKTIR.DEĞİŞİK BİR TAKIM HİSLERE SAHİPTİR.
REANKARNASYON VE EKMİNEZİ KONUSUNA YAŞAMIMI VERDİM HALA DA ARAŞTIRIYORUM.AMERİKA DA KÜRSÜLERİ OLAN BU KONUYU TÜRKİYE DE UĞRAŞLAR VEREREK İNSANLARA SUNDUM.MAALESEF BEBEK ADIMLARI İLE İLERLİYORUM..
Astrolog Esin Uzer
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-03-2007, 02:14   #8
Banned
 
dkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ben inanmıorum tşkler bilgi için
dkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-05-2007, 15:47   #9
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

alayı yalan bence..
__________________
o0o0o0o Bir manitammmm olsaa saçları sarı olsa ezikbahçeli olsaaa bir öpsem KARTAL olsaa o0o0o0o0
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2007, 12:29   #10
Köyün Delisi
Guest
 
Köyün Delisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

inanmıordum eskiden ama artık inanıorum.bende önceki hayatımda italyandım kesin kimdim bilmiorum ama başka açıklaması olamas.
teşekkürler meriç...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 11:16 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580