Beşiktaş Forum  ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi


Geri git   Beşiktaş Forum ( 1903 - 2013 ) Taraftarın Sesi > Taraftar > Medya

Medya Bu Bölümde Televizyon Radio vb. Beşiktaş Hakkındakı Yayınlar Tartışılır.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-08-2007, 10:34   #1
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Zurih galibiyetinin yankıları

Beşiktaş'ın Zurih galibiyetini usta yorumcular değerlendirdi.

Dün akşam Zürich'i 2-0 yenerek Şampiyonlar Ligi vizesi alan Beşiktaş oynadığı futbol ile hem taraftarlarından hem de spor yazarlarından tam not aldı.Ertuğrul Sağlam yaptığı oyuncu değişiklikleri ve takım kadrosu ile beğeni kazanırken basında çıkan yorumlar şöyle;

KAZIM KANAT: 10 MİLYON $'LIK GOL! (SABAH)

Delgado kendi sorununu kendisi çözdü... Attığı gollerle antrenörü Ertuğrul Sağlam'ın kariyerini parlattı. Bu olay burada bitmiştir. Gol sonrası soru şuydu?

Sağlam tur skorunu korumak için sistem üzerinde oynayıp iki ön liberolu savunma futboluna geçmeli miydi? Sorunun cevabını, Sağlam mantıklı yorumla verdi; İyi giden bir şeyi bozmadı. Sistemde ısrar golü ve turu getirdi? Elbette, okurun sorusu da hazır; Delgado'nun attığı o ikinci golün pasını Üzülmez verdi. Şimdi ne olacak? Cevabım hazır: 90 dakikada sadece bir orta yetmez! Bakınız; Sahanın iki yıldızı Serdar Özkan ve Tello. Özkan, sağ tarafı savunma ve hücumda mükemmel kullandı. O yetmedi, sol tarafa yardıma gitti. Dahası gol de attırdı. MESAJ: Sol tarafta Tello'nun yanında Serdar Özkan gibi biri olsun, Beşiktaş zaferlere uçar diyorum.

AHMET ÇAKAR: KADERİ DEĞİŞTİRDİ! (SABAH)

Beşiktaş dün gece gerek oyun gerekse sonuç olarak fevkaladeydi. İlk 15-20 dakika dışında rakibini sürklase etti. Belki de bu sezonun en iyi maçını oynadı. Sürklase etti derken, bir Şampiyonlar Ligi ön elemesinde ikili mücadelelerde ve top kapmalarda iki takım arasında büyük fark vardı. Özellikle Delgado hem oyunu hem de attığı gollerle sanki Türkiye'den önce oynadığı İsviçre'den intikam almak ister gibiydi.

Peki Beşiktaş hakkında hep iyi şeyler söyledik. Peki hiç mi eksiği yok? Pek tabii ki var. Mesela savunmada zaman zaman yaşanan kritik anlar. Mesela ilk yarıda önce Cisse sonra Tello'nun hataları az kalsın Zürih'e turu getiriyordu.

Ama kaleci Hakan sanki 40 yıllık Beşiktaşlı gibi kaleye yerleşti. Rakibin en önemli oyuncusu Alphonse dün gece oynamadı. Oynasa fark eder miydi? Belki. Ama bir gerçek var ki, Beşiktaş artık Şampiyonlar Ligi'nde.

FATİH DOĞAN: SAĞLAM'A HELAL (FOTOMAÇ)

Bence dün geceki zaferin en önemli mesajı ne 74'te oyundan alındıktan sonra özür dilercesine hocasına sarılan Delgado'nun fotoğrafı, ne de Serdar Özkan'ın muhteşem futboluydu. En önemli mesaj; Beşiktaş'ı tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'ne götüren ilk Türk teknik adam Ertuğrul Sağlam'a güvenmenin ne kadar doğru olduğu ve onun da güvenenlerin yanıltmadığıydı.

Beşiktaş; 5.4 milyon euro katılım parası ve prestij kazanmasının yanı sıra Türkiye'ye genç ve vizyon sahibi bir teknik direktör hediye etti. Ertuğrul Sağlam maç bitimi İnönü'yü inleten alkışları ve tezahüratları anasının ak sütü gibi hak etti. Yolun açık olsun Beşiktaş; bahtın açık olsun doğrularından şaşmayan ve sapmayan Ertuğrul Sağlam

CENK ATILGAN: HAYAL DEĞİL! (FOTOMAÇ)

Delgado'nun attığı 2 birbirinden güzel kafa golü, Arjantinli futbolcuyu alacağı muhtemel para cezasından da kurtardı... Bu arada Ertuğrul Sağlam'ın Delgado'yu, muhteşem futboluna rağmen 74'te kenara almasındaki ince mesaj da gözümüzden kaçmadı... Tebrikler hocam, bu takımın patronunun kim olduğunu herkese gösterdin...

TURGAY DEMİR: Bİ KAFA, Bİ KAFA DAHA (FOTOMAÇ)

İkinci yarıda her halde Sağlam bir uyarı almış olacak ki, Delgado, Bobo'nun yanından ayrılmadı, Sambacı, topa yükselince arkasına koştu ve çok daha etkili oldu. Devrenin hemen başında Tello'nun harika ortasını kaleciye nişanlaması şanssızlık değil dikkatsizlikti. Çok değil birkaç dakika sonra hatasını affettirdi.

Serdar yine sağdan "muz" ikram etti, Delgado bu kez "kafasını kullandı" ve herkesi rahatlattı. Ardından İbrahim Üzülmez'in "muzu" ikram masasındaydı ve Delgado bunu da geri çevirmeyip iki kafayla Zürih'i yerle bir etti. İlk maçta da Zürih'i yıkan Arjantinli böylece İsviçre takımlarını "çok sevdiğini" ispatlamış oldu. Sonuç olarak Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi'ne "Merhaba" dedi.


İSMAİL ER: SERDAR ÖZKAN BÖYLE İSTEDİ (HÜRRİYET)

BEŞİKTAŞ, Zürih'i yenerek prestij ve 10 milyon Euro kazandı. Alt yapıdan yetişen Serdar Özkan olmasaydı, siyah beyazlılar Şampiyonlar Ligi değil UEFA'yı konuşuyor olacaktı şimdi.

Gordon Milne döneminde şampiyonlukların sayısını hatırlayamayan Feyyaz Uçar'ın bir sözü aklımdan çıkmaz: "Bizim dönemimizde aramıza iyi yabancı oyuncular alınsaydı, Avrupa'daki tüm kupaları havaya kaldırıp, müzemize götürürdük. Ama bizi yönetenler koltuklarını düşündüklerinden Türkiye'deki başarıyla yetindiler."

Şimdi ise tam tersine başkan Demirören, Sağlam kimi gösterse sözleşme imzalatıyor. Sağlam önce başkana, dün gece için de Serdar Özkan'a çok şey borçlu.

Oyun yoktu ama hırs, mücadele, Beşiktaşlılık duruşu ve en önemlisi de ruhu, tabelada skoru ve özlenen Şampiyonlar Ligi'ni getirdi.

KORKUT GÖZE: GECİKEN ŞOV (HÜRRİYET)

TRİBÜNLER golün adını uzunca bir süre hiç ağzına almadı. Beşiktaş'ı telaşa zorlamadılar, bir teknik direktör edası ile oyunu anlamaya çalıştılar.

İkinci yarının hemen başında Tello-Delgado diyaloğu, sanki gelecek golün habercisiydi. Ve Delgado'nun ilk golünde Serdar Özkan'ın adrese teslim ortası, ortak bir golün tüm güzelliklerini taşıyordu.

Delgado, attığı ikinci golden sonra yaşadığı sevince bir ara öfkesini de karıştırdı. Yumruklarını sıkarak kısa bir şov yaptı.

Bunun anlamı asla kişilere yönelik bir davranış veya bir saldırı değildi. Sadece şimdiye dek beklediği patlamayı dün gece gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyordu Delgado...

Beşiktaş savunması, rakibe pozisyon vermedi. Söylediğim gibi böyle bir korkuyu sadece ilk yarının son dakikasında kalesinde gördü.

Zürih maçı hem onur, hem de para maçıydı. Ve aldığı sonuç, Beşiktaş'ı Şampiyonlar Ligi'ne taşıdı.

Hem de milyon Euroların uçuştuğu zengin bir diyara...

Laf aramızda şu sıralar Beşiktaş'ın da böyle zengin komşulara ihtiyacı vardı!


ATIF KEÇECİ: DELGADO, ZÜRİH'LE HESABINI KAPATTI (ZAMAN)

Beşiktaş'ın geçen sezona oranla futbol adına daha olumlu işler yapma içerisinde oluşu, dün gece taraftarını tribünlere çekti. Dış sahada alınan 1-1'lik sonuç, içeride alınacak golsüz beraberlikle Şampiyonlar Ligi'nde yola devam demekti.

İkinci yarıda 'en iyi savunma hücumdur' mantığını Ertuğrul Sağlam, kontrollü defansı da elden bırakmıyordu. Bu dakikalarda özlenen futbolu izlemeye başlamıştık. Bu olumlu futbol 56'da gol getirdi. Serdar Özkan bitim çizgisine yakın bel hizasında kestiği topu ön direkte hazır bekleyen Delgado'ya gönderdi. Delgado da topu kafayla kaleye yönlendirdi ve Siyah-Beyazlı takım şık bir gol kazandı. Artık sahanın tek hakimi Beşiktaş'tı.

64'te bu kez İbrahim Üzülmez kesiyor, gene Delgado bu defa havadan gelen topu rakip filelere ikinci gol olarak bırakıyordu. Beşiktaş artık Şampiyonlar Ligi'ndeydi. Bu saatten sonra turu kaptırmazdı, öyle oldu. Bu galibiyetle Beşiktaş, hem taraftarını sevindirirken hem de kasasını dolduracak olmanın mutluluğunu yaşıyordu.




Sabah
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 10:36   #2
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

çok güzel oldu çoook
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 12:59   #3
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

şampiyonlar ligi ile klebersonun bonservisini toplarmı del bosque ye gitcek işte
__________________
TÜRKİYE KUPASI SADECE TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE
YAŞAYANLARINDIR.
cent Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 13:20   #4
 
cgiovanni881 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

guzel oldu birde gruplardan cıktıkmı tamam...
__________________
Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz..

------------------------------------

Lütfen Forum kurallarını okuyunuz..
cgiovanni881 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 13:39   #5
ρєѕιмιѕтѕтуℓє
 
PeSiMisT_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Güzel Günler Göreceğiz Güneşli Günler..
__________________
Beden Yoksa Ne Çare
Ruhumu Gömdüm MABEDE..!
PeSiMisT_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 21:26   #6
 
ponjacim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

__________________
ђєгкєร ђค๔๔iภi ๒ilєςєк..!

мυнтαç σℓ∂υğυη кυ∂яєт ∂αмαяℓαяıη∂αкi αѕiℓ кαη∂α мєν¢υттυя

No ernesto !
"gσ∂ ωiℓℓ giνє мє נυѕтi¢є"
ponjacim Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 22:04   #7
 
artemis1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

iyi oldu ama şimdi zor bölüm geliyor şimdi önemli olan gruptan çıkmak zürih felan bize çerez di.bakalım şimdi dişli rakiplere karşı neler yapıcaz allahın izniyle geçeriz inş..
__________________
ÖLÜRÜM SANA KARTALIM
artemis1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 22:07   #8
Son Barikat
 
HaNNiBaL_65 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
cent´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şampiyonlar ligi ile klebersonun bonservisini toplarmı del bosque ye gitcek işte
ne yazıkki öle olcak.
__________________


BEŞİKTAŞLI olunmaz BEŞİKTAŞLI doğulur..

Ölüm kalım arasında aklım beyazında karasında...
HaNNiBaL_65 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 23:30   #9
 
rico81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

ahmet cakar hayret besıktası elestirmemiş
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
rico81 Ofline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-08-2007, 23:51   #10
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Gruplara kaldık ya bizden iyisi yok artık medyaya göre

yinede çok güzel oldu..
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık




Türkiye`de Saat: 23:08 .

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2

Sitemiz CSS Standartlarına uygundur. Sitemiz XHTML Standartlarına uygundur

Oracle DBA | Kadife | Oracle Danışmanlık



1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580