|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
23-10-2006, 11:07 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
Zeytinyagli Kuru Dolma Mutfak: Türk Süre: 20-40dk Servis: 4-6 Malzemeler 1 kg kuru biber ve patlican 1,5 su bardagi pirinç 1 tatli kasigi karabiber 1 tatli kasigi kirmizi biber 1 yemek kasigi nane 1 yemek kasigi biber salçasi 1 yemek kasigi domates salçasi 6-7 bas kuru sogan 1 su bardagi sivi yag 2,5 su bardagi su Yapilis Tarifi Soganlari dograyip zeytinyaginda kavurun. Domates, biber salçasi, karabiber, kirmizibiber ve nane ekleyip iyice kavurun. Pirinç ve tuz ilave edin. Birkaç kez karistirdiktan sonra 1 su bardagi kaynamis su ekleyip biraz demlendirin. Hazirladiginiz iç malzemeyi biber ve patlicanlara doldurun. Tencereye yerlestirip 1-1,5 su bardagi su ilave edin. Orta hararetli ateste 20 dakika pisirin. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |