|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
23-10-2006, 12:01 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
inegöl Köfte Mutfak: Türk Süre: Servis: 4 Malzemeler 1 kg dana kaburga kiymasi 2 çay kasigi karbonat 1 tatli kasigi tuz 1 orta boy sogan Yapilis Tarifi Kiymayi bir gün önceden bir kere çektirin. Kiymaya karbonat karistirarak yogurun. Bir gün bekletin. Ikinci gün robotta bir adet sogani çekerek süzgeçte yikayin. Köfteye karistirin. Tuzunu ilave edip iyice yogurun. Ceviz büyüklügünde yuvarlayip üzerini bastirarak mangal atesinde pisirin. Yaninda piyaz ile beraber servise sunun. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |