|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
17-11-2006, 14:42 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
malzemeler 4ad. yufka 1 kase dövülmüş ceviz pudra şekeri tereyağı şerbet 1lt. su 1 kg. şeker yapılış : tereyağını ( miktarı isteğe bağlı) tavada eritin. pudra şekeri ve cevizi karıştırıp yufkanın üzerine serpin sonra tereyapı gezdirin.yukayı uzun bir oklavaya dolayıp büzüştürün.Yağlanmış tepsiye koyarak oklavadan sıyırın.4 yukayı aynı işlemde yapıp yan yana koyun ve fırında çıtır olana kadar bekletin. fırından çıkardıktan sonra şerbetini dökün.soğumaya bırakın ve servis yapın. | ||
|
17-11-2006, 15:58 | #3 | ||
Beş-U-ktaş Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 3.884
Tecrübe Puanı: 21 | ya nerden açtım bu sayfayı ben mutfaga gidiyomm | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |