|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
29-12-2006, 15:49 | #1 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 |
malzemeler:
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
|
29-12-2006, 15:50 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Jul 2006
Mesajlar: 15.053
Tecrübe Puanı: 33 | çok güzel görünüo :P kim yapacak şimdi bunu
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
30-12-2006, 16:38 | #7 | |||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 34
Mesajlar: 1.825
Tecrübe Puanı: 0 | Alıntı:
sende sizin oranın normal çiğ köftesi ve yumurtalı çiğ köftesinin(nasıl oluosa..) tarifini verirsen ii olur..
__________________ Beşik'den Mezar Taş'ına | |||
30-12-2006, 16:44 | #8 | ||
Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 32
Mesajlar: 793
Tecrübe Puanı: 18 | öle tarifle olmaz bu,zaten herkes yapamaz gidip urfalının elinden yiyin çiğköfteyi gelin bize mesela hem zaten malzemeleri tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla yazıyım... biber salçası domates salçası pul biber sinirsiz et(biz evde kendimiz çekiyoruz onu) bulgur soğan(hem yeşil hem kuru) maydonoz valla babam göz kararı koyuyo | ||
30-12-2006, 16:47 | #9 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Mesajlar: 5.198
Tecrübe Puanı: 0 | ben ikisinide yedim ama forza yumurtasız çiğköfte | ||
30-12-2006, 16:48 | #10 | ||
Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 32
Mesajlar: 793
Tecrübe Puanı: 18 | sonra işte bunları çiğköfte leğenine koyuyo.önce salçaları,pulbiberi,kurusoğanı,etin birazını suyla karıştırıyo.bulgurla yoğurmaya başlıyo.sonra yavaş yavaş etin hepsini koyuyo.bulgur çok kuruduğunda su alıyo.iyice yumuşayınca yeşilliği alıyo.öyle servis yapıyo. bu arada yeşillik maydonoz ve yeşil soğandır.onların doğranmasıyla meydana gelir | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |