|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-06-2008, 21:56 | #1 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Mesajlar: 5.146
Tecrübe Puanı: 23 |
MALZEMELER 2adet piliç 2adet yumurta 2kaşık tereyağı 4kaşık un ½ kg galeta unu, tuz HAZIRLANIŞI Piliç etlerini parçalara ayırın, bir kapta yumurtaları kırın, unları da ayrı kaplara alın. Parçaladığınız etleri önce una sonra yumurtaya en son galeta unu olmak üzere sırayla bunlara bulayın ve erimiş tereyağında kızartın. | ||
|
29-06-2008, 02:22 | #3 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Mesajlar: 10.250
Tecrübe Puanı: 32 | süper | ||
29-06-2008, 11:03 | #4 | ||
Banned Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 9.862
Tecrübe Puanı: 0 | teşekkürler handan bizide hamarat yapıcaksın kendin gibi | ||
30-06-2008, 21:56 | #5 | ||
hüngürella Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Mesajlar: 5.146
Tecrübe Puanı: 23 | ben mi hamaratım evet gerçi haklısın güzel omlet ve makarna yaparım | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/mutfak/66253-galetali-pilic/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-06-2008 23:02 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |