Forza Tantuni http://img269.imageshack.us/img269/2437/tantuni.jpg Malzemeler
Kolay Tantuni Yapılışı : Eti keskin bir bıçakla çok ince kıyın. Demir veya yapışmaz yüzekli bir tavayı hafifçe yağlayın. Tavanın büyüklüğüne göre eti ikiye veya dörde ayırın. Kızdırdığınız tavaya her seferinde bir miktar et koyup, devamlı karıştırarak çok kuvvetli ateşte 5 dakika kavurun. Etlerin tamamını bu şekilde pişirdikten sonra kimyon, kekik, pul kırmızı biber ve tuz serpip ister lavaş ekmeğine sarark servis yapın. isterseniz sade…tercih sizin…
Forzaaa Tantuniiiiiiiii ! 33 Tantuni :) |
Türkiye`de Saat: 08:26 . |
Powered by: vBulletin Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.3.2